Harika bir transfer... Bu adam süper bir yetenek... Everton akıllı bir hamle yaptı...
Harika bir transfer... Bu adam süper bir yetenek... Everton akıllı bir hamle yaptı...
Hiç canlı izlemedim, Fm de çok iyi bir oyuncu.
Bu adamı ben biryerde izlemiştim ama beğenmedim.
Çok iyi futbolcu, bir iyi transfer daha Newcastle adına.
Newcastle bence çok fazla kazık yiyen bi takım dünyanın parasını verip luqueyi aldılar hali ortada.
smith benzemez luqueye
Uyurken sakatlandı!
Sakatlıklar, futbolcular için hiç kuşkusuz en korkulu rüyalardan biridir. Futbolcular genellikle antrenmanlarda yada maçlarda sakatlanarak futbol yaşantılarında sıkıntı yaşarlar. Ancak İngiltere'de yaşanan bir sakatlık hiç de öyle değil. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Reading'de forma giyen golcü futbolcu Leroy Lita, ne antrenmanda ne de takımının herhangi bir maçında sakatlandı.
Lita, kendi yatağında rahat bir uyku uyumanın hayaliyle başını yastığa koydu ancak sabah kalktığında bacağındaki şiddetli ağrıyla sarsıldı. Kulüp doktorları Lita'ya yaptıkları kontrollerde, futbolcunun bacak kasında zorlanmaya bağlı hasar meydana geldiğini tespit etti. Reading Kulübü'nden yapılan açıklamada ise Lita'nın Premier Lig'de takımının yeni sezondaki ilk maçı olan Manchester United karşılaşmasında forma giyemeyeceği belirtildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Reading Teknik Direktörü Steve Coppel, "Leroy, sabah uyandığında yatağındayken bacağında bir ağır olduğunu hissetmiş. Bu bir sakatlık değil ancak çok ilginç ve gülünç bir durum. Bacak kaslarındaki sinirsel bir sorun gibi görünüyor" dedi.
Kaynak : İHA
Çok ilginç yahu
Sakatlanacağı varmış..![]()
, iyi oyuncu ama.
Yav kramp girmiştir yalandan ağlamıştır oda.Kedinin şeyini görüp yaram var demesi gibi![]()
Neler düşündüyse uykusunda![]()
o uyuduğundan olmamıştır
evciik oynama durumları![]()
![]()
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Sadece uyuyor muydu acaba![]()
Enteresan gerçekten.
So what?
Saike
Bence uyumuyodu.![]()
uyur gezer dir![]()
Uykuda sakatlananıda ilk defa görüyorum.İlginç.
Newcastle bu sene zorlarsa arsenali geçebilir
İngilterenin gelecekte en iyi sol beklerinden biri olucak everton güzel transferler yapıyor
bence mourinho vatandaşı carvalhoyu ilk 11den kesmez ama alexde bouhlarauzdan daha iyidir yedek olarak
Arkadaşlar Alex defans alternatifi olarak alındı.
So what?
Saike
Chelsea için iyi bir yedek.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Herkes sempati duyduğu takımın konusunu açıyor eminim ki bu forumda Arsenal ve Henry fanı vardır.Bende bunu düşünerek böyle bir konu açtım.....
Ama burda şunu söyleyim bu konuda herkes paylaşım yapsın...Yani konuyu ben açtım diye sadece ben konuyu götüremem değil mi?????..Yani diğer takım mensuplarıda Arsenal hakkında paylaşım yapabilir..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kulüp Adı: Arsenal Football Club
Takma İsim: The Gunners
Kuruluş Yılı:1886
Stadyum Adı: Emirates Stadium, London
Başkan: Peter Hill Wood
Teknik Direktör: Arsene Wenger
İnternet adresi: arsenal.com
Lig: Premier Lig