Sayfa 20 / 23 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon
571 ile 600 arası toplam 696 sonuç

Konu: TSL 07/08 7. Hafta Galatasaray - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet sırf hatem hataları ile geçen seneki 2005 te hep siz şampiyon oldunuz.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu maçın hakkı Galatasaray'ındı. Penaltı pozisyonu ne KESİN penaltı, ne KESİN penaltı değildi bence. Biz detaylarıyla bu penaltıyı izlerken ve tartışırken, hakemin sadece 1 saniyesi oluyor. Ve eğer 1 saniyelik bir düşünceyle kendimizi hakem yerine koyarsak, o pozisyon penaltıdır. Neyse öyle yada böyle değildi falan filan diyerek uzatmaya gerek yok. Bu maçı kazandık ve 3 puanı cebimize koyduk. Tebrikler Galatasaray...
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006

Neresi penaltı arkadaşlar? Niye penaltı bir açıklayabilir misiniz? Hangi Beşiktaş'lı oyuncu G.Saraylı oyuncuya dokunuyor. Kılları bile değmiyor. Yazık yazık Beşiktaş'ın hakkı yendi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Demek ki hakemi yenmek için hakemin attırdığı golden 1 fazlasını atmamız lazımmış...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Demek ki hakemi yenmek için hakemin attırdığı golden 1 fazlasını atmamız lazımmış...

EYWALLAH

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fenerbahçeliler burda sizi ilgilendiren ne ? Beşiktaşlılar kendi takımlarını savunamıyolar mı ? Size noluyoki siz tepkiler yağdırıyosunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Fenerbahçeliler burda sizi ilgilendiren ne ? Beşiktaşlılar kendi takımlarını savunamıyolar mı ? Size noluyoki siz tepkiler yağdırıyosunuz.
    Aygüncüğüm GS - BJK olduğu zaman sadece bu 2 takım taraftarları mı konuşacak

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aygüncüğüm GS - BJK olduğu zaman sadece bu 2 takım taraftarları mı konuşacak
    Yok abi sizden daha çok sanki kendi takımlarına yapılmış birşey gibi konuşuyorlarda.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Takdir edersin ki bizde bu ligin takımıyız. Ve ligde alınan puanlar sadece o maçı yapanları değil lig içerisindeki herkesi ilgilendirir.. Tebrikler Selçuk Dereli..
    Selçuk Dereli: 2
    Beşiktaş: 1
    Tamam Tosunum yapın istediğiniz yorumu ama belirttim.Sanki size yapılmış birşey.Beşiktaşlılardan daha çok şey yapıyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Konunun dışına çıkmayın! Meseleyi 2003-2004'lere 2005'lere falan götürmeye gerek yok. Konumuz GS - BJK maçı. Seviyeyi koruyarak elbette bu maç hakkında tartışabiliriz ama konu farklı meclalara kayıyor...!

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

pozisyona penalti diyenler ya yanlidir yada kordur

bırakın şampiyon GS her hafta penaltı arda attı kendini penaltı

Öyle veya böyle Galatasaray iyi oynadı kazandı penaltı ise penaltıydı Tebrikler Galatasaray'ım....

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Maç hakkında yorum yapmaya gerek yok.ELini vicdanına koyan zaten herşeyi görür.Burdan da şunu söyLicem GS taraftarının bu sezon LincoLn yokmuş o yokmuş diye üzüLmesine gerek yok zaten hakemLer yanLarında merak etmesinLer daha çok 3 puanLar aLacakLar.

5 puan heybe ediLdi bizim açımızdan daha şimdi den.34 maç sonunda vuraLım istatistikLere ne çıkacak.Ürkütücü bir tabLo.Bu sezon iLk 10 da bitirsek başarı sayarım ben.Daha bakaLım göz göre göre neLer verecekLer bize yada vermeyecekLer.

TebrikLer GS kutLayın 3 puanınız hakkınız..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Maç hakkında yorum yapmaya gerek yok.ELini vicdanına koyan zaten herşeyi görür.Burdan da şunu söyLicem GS taraftarının bu sezon LincoLn yokmuş o yokmuş diye üzüLmesine gerek yok zaten hakemLer yanLarında merak etmesinLer daha çok 3 puanLar aLacakLar.

5 puan heybe ediLdi bizim açımızdan daha şimdi den.34 maç sonunda vuraLım istatistikLere ne çıkacak.Ürkütücü bir tabLo.Bu sezon iLk 10 da bitirsek başarı sayarım ben.Daha bakaLım göz göre göre neLer verecekLer bize yada vermeyecekLer.

TebrikLer GS kutLayın 3 puanınız hakkınız..
    Hay ağzına sağlık abim

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Arkadaşlar niye inanmıyosunuz , penaltınız penaltı değil korneriniz korner değil yapmayın bunları . Selçuk dereli sayesinde maçı kazandınız yoksa maçın hakkı hakemler olmadan temiz bir gol atan Beşiktaş'ındır.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Bir mac yorumları konusu daha savas alanına dönmüs.2 takımı da tebrik ediyorum bana gs daha iyi mücadele etti gibi geldi bence macın hakkı bizimdi.burdan kalli nin artık hiçbir şey yapmayan umiti görmesini istiyorum nonda olmasaydı ileride hiçbir varlık gosteremezdik kendine ceki duzen ver artık umit

18. Default

Hakkimizla yenilmedik. Pozisyon yoktu ki macta. Yeter ya. Neden yillardir bu takimin karsisinda hakemler...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Yeter ya artık sizi takmıyorum işte Cimbom bu işte GALATASARAY !!!

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by gerrrard View Post

Bencede takma bizi gökay daha fazLa geriLmesin dimi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gökay seni kimin takıp takmadığın kimsenin umrunda değil.Dert etme.

Ama bu posizyon böyle tartışmak bile istemiyorum diyorsun, tekrar tekrar foruma yazıyorsun.O zaman tartışmicam deme.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Gökay seni kimin takıp takmadığın kimsenin umrunda değil.Dert etme.

Ama bu posizyon böyle tartışmak bile istemiyorum diyorsun, tekrar tekrar foruma yazıyorsun.O zaman tartışmicam deme.
    Diyorum zaten merak etme sen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

takmıyorsan kıskırtıcı mesajlar atıp durma.. galatasaray buysa artık...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    takmıyorsan kıskırtıcı mesajlar atıp durma.. galatasaray buysa artık...
    Ben mi öyle mesajlar atıyorum. Allah Allah kendi attığım mesajlardan haberim yok demekki...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tüm hakemler,federasyon,Türkiye.HErkes Galatasaraylı dimi ? Eğer siz bizden çok gol atsaydınız herşeye rağmen kazanırdınız.Hakem hatalarıymışya.Siz yenseydiniz attığınız gollerle hakemi ? Bizden çok gol atabildiniz mi ? Hayır.O zaman kaybettiniz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tüm hakemler,federasyon,Türkiye.HErkes Galatasaraylı dimi ? Eğer siz bizden çok gol atsaydınız herşeye rağmen kazanırdınız.Hakem hatalarıymışya.Siz yenseydiniz attığınız gollerle hakemi ? Bizden çok gol atabildiniz mi ? Hayır.O zaman kaybettiniz.
    Aygüncüm boş konuşma canım.Eğer biz maçı 2-2 ye getirseydik iddaa ediyorum yine kazanamayacaktık.Beşiktaş iki pozisyona girdi maçı tam kontroL aLtına aLmışken hakem sahneye çıktı.Daha hangi daha fazLa goL atmasından bahsediyorsun ve yenmesinden bahsediyorsun canım benim ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Aygüncüm boş konuşma canım.Eğer biz maçı 2-2 ye getirseydik iddaa ediyorum yine kazanamayacaktık.Beşiktaş iki pozisyona girdi maçı tam kontroL aLtına aLmışken hakem sahneye çıktı.Daha hangi daha fazLa goL atmasından bahsediyorsun ve yenmesinden bahsediyorsun canım benim ?
    Abi sen diyosun 2 pozisyon.İki pozisyona girerek maç mı kazanılır ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Abi sen diyosun 2 pozisyon.İki pozisyona girerek maç mı kazanılır ?
    Görünüşe göre kazanılırmış Aygün.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu ne saçma bir düşünce Aygün ya.Bu hakem vrken nasıl atsın ki?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu bu penaltı, %100 DEĞİL denecek bir penaltı değil. O kadar abartılmış, o kadar dışına çıkılmış ki... Tartışmalı bir pozisyondur evet. Ama bazı arkadaşların belirttiği gibi "ellerini vicdanına koyupta bakan" kimse bu %100 penaltı değil demez. Bu maçta biz BJK'den daha iyi mücadele ettik, daha iyi oynadık ve kazandık. Ha geçmiş haftalarda BJK'ye bariz hakem hatası yapıldı mı? yapıldı. Bunları biliyoruz. Barizdi. Gazetelerde, videolarda izledik. Hiçbir tartışmaya yer vermezdi. Kötü bir olay tabi. Ama o bariz hata, bu maçta yapılmadı. Ondan dolayı yok hakemler bize karşı, GS hakemlerle kazanıyor gibi tabirler kullanmayalım lütfen... Her derbi maçın sonunda kazanan tarafa böyle diyeceksek maç izlemeyelim o zaman.

Sayfa 20 / 23 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon

Mesaj Yetkileri