Evet sırf hatem hataları ile geçen seneki 2005 te hep siz şampiyon oldunuz.
Evet sırf hatem hataları ile geçen seneki 2005 te hep siz şampiyon oldunuz.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bu maçın hakkı Galatasaray'ındı. Penaltı pozisyonu ne KESİN penaltı, ne KESİN penaltı değildi bence. Biz detaylarıyla bu penaltıyı izlerken ve tartışırken, hakemin sadece 1 saniyesi oluyor. Ve eğer 1 saniyelik bir düşünceyle kendimizi hakem yerine koyarsak, o pozisyon penaltıdır. Neyse öyle yada böyle değildi falan filan diyerek uzatmaya gerek yok. Bu maçı kazandık ve 3 puanı cebimize koyduk. Tebrikler Galatasaray...![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Neresi penaltı arkadaşlar? Niye penaltı bir açıklayabilir misiniz? Hangi Beşiktaş'lı oyuncu G.Saraylı oyuncuya dokunuyor. Kılları bile değmiyor. Yazık yazık Beşiktaş'ın hakkı yendi.
Demek ki hakemi yenmek için hakemin attırdığı golden 1 fazlasını atmamız lazımmış...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Fenerbahçeliler burda sizi ilgilendiren ne ? Beşiktaşlılar kendi takımlarını savunamıyolar mı ? Size noluyoki siz tepkiler yağdırıyosunuz.
Konunun dışına çıkmayın! Meseleyi 2003-2004'lere 2005'lere falan götürmeye gerek yok. Konumuz GS - BJK maçı. Seviyeyi koruyarak elbette bu maç hakkında tartışabiliriz ama konu farklı meclalara kayıyor...!
pozisyona penalti diyenler ya yanlidir yada kordur
bırakın şampiyon GS her hafta penaltı arda attı kendini penaltı
Öyle veya böyle Galatasaray iyi oynadı kazandı penaltı ise penaltıydı Tebrikler Galatasaray'ım....
Maç hakkında yorum yapmaya gerek yok.ELini vicdanına koyan zaten herşeyi görür.Burdan da şunu söyLicem GS taraftarının bu sezon LincoLn yokmuş o yokmuş diye üzüLmesine gerek yok zaten hakemLer yanLarında merak etmesinLer daha çok 3 puanLar aLacakLar.
5 puan heybe ediLdi bizim açımızdan daha şimdi den.34 maç sonunda vuraLım istatistikLere ne çıkacak.Ürkütücü bir tabLo.Bu sezon iLk 10 da bitirsek başarı sayarım ben.Daha bakaLım göz göre göre neLer verecekLer bize yada vermeyecekLer.
TebrikLer GS kutLayın 3 puanınız hakkınız..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Arkadaşlar niye inanmıyosunuz , penaltınız penaltı değil korneriniz korner değil yapmayın bunları . Selçuk dereli sayesinde maçı kazandınız yoksa maçın hakkı hakemler olmadan temiz bir gol atan Beşiktaş'ındır.
Bir mac yorumları konusu daha savas alanına dönmüs.2 takımı da tebrik ediyorum bana gs daha iyi mücadele etti gibi geldi bence macın hakkı bizimdi.burdan kalli nin artık hiçbir şey yapmayan umiti görmesini istiyorum nonda olmasaydı ileride hiçbir varlık gosteremezdik kendine ceki duzen ver artık umit
Hakkimizla yenilmedik. Pozisyon yoktu ki macta. Yeter ya. Neden yillardir bu takimin karsisinda hakemler...
Yeter ya artık sizi takmıyorum işte Cimbom bu işte GALATASARAY !!!
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tüm hakemler,federasyon,Türkiye.HErkes Galatasaraylı dimi ? Eğer siz bizden çok gol atsaydınız herşeye rağmen kazanırdınız.Hakem hatalarıymışya.Siz yenseydiniz attığınız gollerle hakemi ? Bizden çok gol atabildiniz mi ? Hayır.O zaman kaybettiniz.
Aygüncüm boş konuşma canım.Eğer biz maçı 2-2 ye getirseydik iddaa ediyorum yine kazanamayacaktık.Beşiktaş iki pozisyona girdi maçı tam kontroL aLtına aLmışken hakem sahneye çıktı.Daha hangi daha fazLa goL atmasından bahsediyorsun ve yenmesinden bahsediyorsun canım benim ?
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Yahu bu penaltı, %100 DEĞİL denecek bir penaltı değil. O kadar abartılmış, o kadar dışına çıkılmış ki... Tartışmalı bir pozisyondur evet. Ama bazı arkadaşların belirttiği gibi "ellerini vicdanına koyupta bakan" kimse bu %100 penaltı değil demez. Bu maçta biz BJK'den daha iyi mücadele ettik, daha iyi oynadık ve kazandık. Ha geçmiş haftalarda BJK'ye bariz hakem hatası yapıldı mı? yapıldı. Bunları biliyoruz. Barizdi. Gazetelerde, videolarda izledik. Hiçbir tartışmaya yer vermezdi. Kötü bir olay tabi. Ama o bariz hata, bu maçta yapılmadı. Ondan dolayı yok hakemler bize karşı, GS hakemlerle kazanıyor gibi tabirler kullanmayalım lütfen... Her derbi maçın sonunda kazanan tarafa böyle diyeceksek maç izlemeyelim o zaman.