Sayfa 20 / 23 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon
571 ile 600 arası toplam 685 sonuç

Konu: Bank Asya 1. Lig [ Şampiyon Manisaspor (2008-2009) ]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Aynen Giresunu desteklicez biz de Bolu karşısında..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Erciyes 4 0 yendi kartalı bekle bizi süperlig erciyesin gelior

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Artık yeni takımlar istiyorum ben Süper Lig'de..

Mesela Eskişehirspor, Orduspor ve Kocaelispor [az yeni ] olabilir..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Sadi Colak 60-90 dakikalari arasi 4 gol atti!

Diyarbakirspor 4-1 Sakarya
    Goller ; Sadi Colak ( 4 ),Taner Demirbas

Bu herseyi özetliyor. (: Demistim Diyarbakirspor istediginde bütün takimlari yenebilecek,hatta zorlanmadan yenebilecek tek takimdir ligde.Ama parasizlik takimi kötü etkiliyor,yine de play-offlardan süper lige katiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

uAmurat'a katılıyorum.Bende yeni takımlar görmek istiyorum.Sakarya ve Antalya düşüp düşüp gene geliyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Antalyaspor ve Sakaryaspor asansör gibi maşallah, iniyorlar çıkıyorlar. Artık değişik yüzler görmek istiyoruz açıkçası. Ben Eskişehirspor'u Süper Lig'de görmeyi çok istiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Diyarbakirspor 4-1 Sakarya
    Goller ; Sadi Colak ( 4 ),Taner Demirbas

Bu herseyi özetliyor. (: Demistim Diyarbakirspor istediginde bütün takimlari yenebilecek,hatta zorlanmadan yenebilecek tek takimdir ligde.Ama parasizlik takimi kötü etkiliyor,yine de play-offlardan süper lige katiliriz.
    Stada yakın bir yerde basketteyim. 1-0 yenik gidiyodu maç. Ard arda goooolll sesleri nasıl geliyor. 4. gole bağırdılar biz yok artık uçak geçiyo galiba demeye başladık. Güzel bir galibiyet oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şadi Çolak çok kaliteli bir forvet.Seneye Diyarbakır'da kalacakmı bakalım?
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Quote Originally Posted by uAmurat91 View Post
    Antalyaspor ve Sakaryaspor asansör gibi maşallah, iniyorlar çıkıyorlar. Artık değişik yüzler görmek istiyoruz açıkçası. Ben Eskişehirspor'u Süper Lig'de görmeyi çok istiyorum..
    ''Asansör'' tabiri bizlere hiç yakışmasa da, zihniyetin değişmeyeceği için hep vurgulanacaktır.Fikirlere tabiki açığız ama bilinmeli ki, bizler her maç o stad'da yerimizi dolduruyorsak bunun karşılığını isteriz.

Aslında ''düşeceksen hiç çıkma'' zihniyeti değilde, ''çık ama hiç düşme'' zihniyeti ile önümüze bakmalıyız.Ama bu konuyu biz yıllardır tartışmamıza rağmen, önlerine proje koymamıza rağmen yönetim zihniyeti değişmedi.

Sakaryasporumuz, yıllardan beri süren kaos`un içine hapis olmuş bir vaziyette.Geçen hafta antalya maçı da bu kaos`un patlama nedenidir.Takımın kötü yönetilmesi, 1-0`ın üzerine yatılma garantisi sakaryaspor'a uymadı ve 6-7 maç kaybettik.

Ya ''A.Ş'' sıfatı gidecek, ya da bu takım hep çıkıp düşecek.
    Bu yüzden sakaryasporu sevenlerin bile ağızlarına bakla olmaktan kurtulamıyoruz.Sadece sakaryasporluluğu her yerde göstersek bile, bu A.Ş`nin yönetme biçimi bu sakaryasporluyu bu sevdadan bıktıracak.

Haftalar öncesinden garantilememiz gereken şampiyonluğu hep 1-0`ın üzerine yatma nedeni ile kaybettik.Bu da futbolun ne kadar ciddi ve basit bir oyun olmadığını da gözler önüne sermekte..

.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Kocaeli:1
    Eskişehir:0

Eskişehir play-off`lara kaldı ve kocaeli yarışın içinde kaldı.
    Umuyorum -ki bu tablo böyle bisin.

İnşallah.

.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Eskişehir'in çok net penaltısını hakem es geçti ve Kocaeli kontradan golü buldu tribünler karıştı.

Maçın hakkı beraberlikti bana göre ama Kocaeli 1-0 Eskişehir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Yazik oldu,Eskisehirin ilk 2de bitirmesini isterdim.

Yazik oldu,Eskisehirin ilk 2de bitirmesini isterdim.
    Yazık oldu diye birşey yok.
    Futbol değişti, oynayan değil, gol atan kazanıyor..

Acıma, acınacak hale gelirsin.

.

Bu neydi simdi ?

Kocaeli kazaniyor da ne oluyor,1 sene ligde kalip küme düsüyor,Sakarya gibi onlar da...

Bu neydi simdi ?

Kocaeli kazaniyor da ne oluyor,1 sene ligde kalip küme düsüyor,Sakarya gibi onlar da...
    Ne nedir anlamadım.Düşünce tarzımızız uyuşmayabilir fakat bu tartışacağımız anlamına gelmez.

Bir daha da ''sakaryaspor'' hakkına iğneleyici laflar kullanma.Bizlerin her takıma saygısı olduğu müddet, sizde saygı duymak zorundasınız.

Rasgele..

.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Herkes istediği düşünceyi istediği şekilde dile getirir. Ve kimse kimin hangi takım hakkında yorum yapacağına karışamaz!

Maça gelince maç ortada gibiydi. Eskişehirspor daha atak göründü. Ama futbol bu atan kazandı.Taraftarların olay çıkarması ise beni şaşırttı. Ama olayların Kocaelispor ile ilgili hiç bir yanı yok deniyor. Galiba fitili ateşleyen emniyet güçleri olmuş.Sonuç olarak kazanan Kocaelispor'u tebrik ediyorum. Semavi'nin golü gerçekten güzeldi.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Galiba fitili ateşleyen emniyet güçleri olmuş..
    bunu okuduğumda çok güldüm
    Fikirlerim burada

Taraftar desteğini arkasına alan,maçlarında statları dolan takımları Süper Ligde görmek çok hoş olur.Eskişehirspor,Orduspor ve Sakaryaspor'u Süper Ligde görmek isterim ben açıkcası.

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Herkes istediği düşünceyi istediği şekilde dile getirir. Ve kimse kimin hangi takım hakkında yorum yapacağına karışamaz.
    Arkadaşım bak aşağıda ne demişim.

Quote Originally Posted by TatanGa-Lar
    Bir daha da ''sakaryaspor'' hakkına iğneleyici laflar kullanma.Bizlerin her takıma saygısı olduğu müddet, sizde saygı duymak zorundasınız.
    Zaten kimsenin yorum yapmasına karışmam, karışamam öyle bir hakkım yok.Yalnız ortalığı galyana getirecek konuşmaları, yorumlara her zaman dur derim.Ben senin takımın hakkında yorum yaparım ama tahrik edici unsurlardan kaçınırım.

Bu işi anlamadım zaten.Hemen zurnayı gören çalmaya başlıyor.
    Yorumları okumadan mı karşılık veriyorsunuz, yoksa çok şey mi biliyorsunuz?Bize de anlatın bizde bilelim..

.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Antalya-Kocaeli-Sakarya asansör takım..Umarım içlerinden 2 si süper lige çıkar ve kalıcı olmak üzere..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kusura bakma ama Tatangalar nickli arkadaş sen Sakaryaspor'un koruyucusu falan mısın ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu hafta Eskisehir-Ordu maçı Bjktvden naklen yayınlanacak..

13 maçtır yenilmiyoruz...Bizim takım öncelik yenilmemeye oynuyor..1 gol atarsak 3 puan geliyor..

Ligde ortalama 10000 seyirciye oynuyoruz..Ah bir süperlige cıksak..Play oflar istanbulda olacagı için Bizim taraftarlar stadyumu tıklım tıklım doldurur..

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Kusura bakma ama Tatangalar nickli arkadaş sen Sakaryaspor'un koruyucusu falan mısın ?
    Ben sakaryaspor'un koruyucusu değil, damardan taraftarıyım.Çift takımlı değil, tek taraflıyım.Burada takımımın hakkında iğneleyici, kışkırtıcı sözler sarfedilmez, sarf edilmesine izin vermem.Tabiki yorumlar yapılacak, eleştiriler yapılacaktır.Gerçekleri inkar edemeyiz, doğrudur söylenenler bende katılırım ama gelipte atan tutan olursa verilecek bir cevabımız vardır illaki..

Herşeyden önce sadece sakaryasporluyuz biz..
    Senin internette takılmışlığın kadar, benim tribünden avaz avaz ortalarım var bu takıma.İster korurum, ister savunurum.Kimse karışamaz..

.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Allah allah kimmişsin sen be yaw..

Ali Kıran Baş Kesen misin ? Ben onu anlayamadım yani.

Bizde taraftarız da kendimizi bu kadar kulübün sahibi olarak görmüyoruz veye dışarıdan gelen fikirlere saygı duyuyoruz.Ayrıca şunuda belirteyim senin gibi taraftarlar olduğu sürece dostluk ortamı olmuyor taraftarlar arasında.Bu şekilde davranarak bir kere benim 1.Lig'de en çok sevdiğim takım olan Sakaryaspor'u bana karşı antipati oluşturdun.Senin sayende soğudum Sakaryaspor'dan.

Ha sen dersin ki sana ihtiyacımız mı var biz bize yeteriz Sakaryaspor'luyuz dersin...

Allah allah kimmişsin sen be yaw..

Ali Kıran Baş Kesen misin ? Ben onu anlayamadım yani.

Bizde taraftarız da kendimizi bu kadar kulübün sahibi olarak görmüyoruz veye dışarıdan gelen fikirlere saygı duyuyoruz.Ayrıca şunuda belirteyim senin gibi taraftarlar olduğu sürece dostluk ortamı olmuyor taraftarlar arasında.Bu şekilde davranarak bir kere benim 1.Lig'de en çok sevdiğim takım olan Sakaryaspor'u bana karşı antipati oluşturdun.Senin sayende soğudum Sakaryaspor'dan.

Ha sen dersin ki sana ihtiyacımız mı var biz bize yeteriz Sakaryaspor'luyuz dersin...
    Arkadaşım, sen galiba yazılanları okumuyorsun.Fikir tabiki üreteceksin ama iş iğneleyeci yorumlara gelirse tabiki savunacağız..Sizin ''benim gibi'' dediğiniz taraftar grubu olarak bizler dostluk kampanyası başlatmış bir taraftarız.Senin sakaryaspor'u sevip sevmemen beni hiç ilgilendirmez, yararın yok çünkü..

Son cümlense harika.Böyle bir cümle kuracağın aklımın ucuna gelmezdi..

Bu arada ali kıran baş kesene de selamlarımı iletirsin..

.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Neyse fazla tartışmaya gerek yok benim yararım yok Sakaryaspor'a haklısın senin olduğundan eminim

Antalyaspor'un şampiyon olacağını düşünüyorum kalan haftalarda...

Giresun 3'te 3 yapmak istiyor

Bank Asya 1. Lig'de hafta sonu sahasında Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Giresunspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci, ligde oynayacakları 3 karşılaşmayı da galibiyetle bitirmek istediklerini söyledi.
    Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayseri Erciyesspor ile yapacakları karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, ''Ligde son haftalarda büyük bir çıkış yakaladık. Kayseri Erciyesspor'u yenerek bunu sürdürmek istiyoruz'' dedi.
    Giresunspor'un büyük bir taraftar kitlesine sahip olduğunu, bundan sonraki karşılaşmaları taraftarları sevindirmek için oynayacaklarını ifade eden Birinci, şunları söyledi:
    ''Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve destekleyen taraftarlarımızın yüzünü güldürmeye devam edeceğiz. Ligde geriye kalan 3 karşılaşmayı da galibiyetle bitirmek istiyoruz. Bu karşılaşmaların bizim için önemi yok, ancak play-off mücadelesi veren rakiplerimiz için çok önemi büyük. Kayseri Erciyesspor'un play-off mücadelesi vermesi bizi ilgilendirmiyor. Bu aynı zamanda geriye kalan Kocaelispor ile Orduspor karşılaşmaları için de geçerlidir. Bundan sonraki her karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın ve ligi çıkabileceğimiz kadar en üst sırada bitirmenin mücadelesini vereceğiz.''
    Birinci, Kayseri Erciyesspor maçı öncesi takımda eksik oyuncu bulunmadığını kaydetti.

24.04.2008
    Kaynak : AA

Neyse fazla tartışmaya gerek yok benim yararım yok Sakaryaspor'a haklısın senin olduğundan eminim

Antalyaspor'un şampiyon olacağını düşünüyorum kalan haftalarda...
    İsmim ''anıl karadan''..
    tatangalar.com, taraftar resmi sitemiz.Gelişmeleri, nasıl faydamız dokunduğunu istersen bu yararlarımı belgeli bir şekilde gönderebilirim sana.Dalga geçilecek bir konu olmadığını düşünüyorum ayrıca.

Aklında bulunsun, sanal insanlar değiliz biz.

.

Sayfa 20 / 23 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon

Mesaj Yetkileri