Sayfa 20 / 28 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon
571 ile 600 arası toplam 816 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Ahmed Apimah Barusso…

Beşiktaş transfer komitesinin tam yetkili iki yöneticisi Celal Kolot ile Mario Berk’ün, geçtiğimiz sezon Serie B’de başarılı bir performans çıkaran Rimini’nin 23 yaşındaki Ganalı’sı Ahmed Barusso’yla anlaştıklarını öğrenmiştik. Elbette birde kulübüyle anlaşma yolu olacaktı bu işin fakat Beşiktaş elini çabuk tutamadı düşüncesindeyim. Büyük kulüpler Barusso’nun peşine düştüler, ön libero diye tabir edilen bölgede görev yapan Barusso’ya Milli takım kapıları da açık ve gerçekten gelecek vaad eden,özellikle de gençleşen Beşiktaş’ın yeni jenerasyonunda boy gösterebilecek yetenekte bir futbolcu…

Gana, benim kanımca bir ön libero yetiştirme fabrikası gibi dünya futboluna sürekli sağlam ,basan,pres gücü yüksek futbolcular sunuyor. Stephen Appiah, Sulley Ali Muntari, Anthony Obodai ve tabi ki Michael Essien…Gana’nın çift ciğerli defansif orta sahaları oldukça popüler şu sıra,Barusso’da onlardan biri olma yolunda ilerlemekte,potansiyeli yüksek bir futbolcu…

Stil olarak Appiah’ı andıran bir tekniği ve mücadele gücü var.Üst düzey hırs ve özveriyle oynayan ,tabir etmek gerekirse formasını ıslatan bir adam ,bununla beraber golü seven bir futbolcu…

Rimini kulübü Milan’ın pilot takımı niteliğinde bir kulüp,hatta Rimini’de Kaka’nın kardeşi Digao’da forma giyiyor.Yani Milan’la iyi ilişkiler içinde olan bir kulüptür Rimini,dolayısıyla Milan, Rimini kadrosunda ki futbolcular konusunda önceliklidir. Barusso’da Milan’ın takibinde olan futbolculardan biriydi,sadece Milan’da değil gösterdiği performansla Arsene Wenger’in bile dikkatini çekmişti, Wenger İtalyan basınından Barusso’yla ilgilendiği saklamamıştı bir demecinde…

Tek ilgilenen Wenger olmamıştı tabi ki,Fiorentina,Udinese,Roma ve İnter’de Barusso’yu izleyen kulüpler arasındaydı,fakat Roma müthiş bir hamle yaptı ve Barusso’yu kaptı.

Beşiktaş’ın Barusso’yla anlaşması kimi çevreler tarafından yadırganmıştı.Hatta ‘’2.ligden futbolcu mu alınır’’ diye taraftarlar arasında sitemkar bir tutum takınılmıştı. Ama bence Beşiktaş transfer komitesi çok sağlam bir isim isim tutturmuştu eğer transfer etmeyi başarmış olsalardı turnayı gözünden vuracaklardı, fakat son sözü Roma söyledi...

17.08.2007

http://futbol.turksportal.net/makale/futbol/825/
    Last edited by Koray Düşova : 25.Ocak.2008 at 20:15
    Koray Dusova making tactical change...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sabride kiralık gidecegine göre bir kanat oyuncusu ile anlasdık bence..

Anılcım sabri'nin gönderilmesi form düsüklügünden degil...Neden oldugunu diger arkadaslar acıklar sana çünkü hepimiz aynı şeyi düsünüyoruz
    Neyse Anılcım uzamasın..
    Last edited by Emurafu : 25.Ocak.2008 at 21:27

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

sabri saçmalamaya başladı zaten son zamanlar. İyiki gönderiliyor. Kalli bugünkü toplantıda bir oyuncu gidicekse bir oyuncu gelicek , Bir oyuncu gelicekse bir oyuncu gidicek dedi eliylede denge işareti yaptı sabri gidicekse biri daha gelicek demekki
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İmza atılırken detayları öğrenebiliriz herhalde..

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Evet büyük ihtimalle aldık....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Adnan Polat: 4 oyuncu alacaklarını bunlardan 1.si Emre güngör 2. Barussoyla anlaşıldı ... 2'sininde bitme aşamasında olduğunu söyledi.

Kalli:Kaleci istiyorum dedi....

Carusca kesin gidiyor..Birde Linderoth sözlesme 4 ay donduralacakmış...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Eğer bonservisi ile alındıysa harika transfer yaptı Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sadece Kiralık degilmiş..Ya bonservisi ile yada Satın olma opsiyonu ile alınmış...Acıklama yapılır yakında..
    Romada bir sürü ortasaha var zaten..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Samuel Johnson'ı andırıyor fiziği ama ondan daha iyi bir futbolcu hayırlı olsun darısı bizim daltonların başına

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Adama bak karabeLa Süper oLdu bu... Adnan PoLat söylediyse dogrudur, zira anlasamazlarsa acıklamazdı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İsaksson ismi yeniden gündemdeymiş, hatta kesin anlaşılmış kontenjan sorunun çözülmesi bekleniyormuş.. uA forumunda birisi yazdı bunu.. Kalli adam istiyorum dedi diye oluyor herhalde bunlar, haberler arka arkaya geliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Az önce Adnan Polat GS TV de özetle şunları söyledi :

-Çok şanssız bir dönemden geçiyoruz.Paftan oyuncu alıp Ankaraya gidiyoruz.

-Barusso tamam.2 tane daha transfer var.31 Ocaktan önce bitecek.Üst düzey yararlı olacak oyuncular.

-SamiYen de yalnızları oynamak bizi kahrediyor.Bu zor zamanlarda tek ihtiyacımız taraftar.Bizi yalnız bırakmasınlar.

-Bankalar ve diğer tüm borçlar düzenlendi.Gelecek güzel.Az kaldı.

Hadi hayırlısı...
    Bir kere Barusso kesin..Adnan Polat yaş Tahtaya basarmı???Hadi bu transfer olmadı diyelim..Polatın karizması ne olur

Kalli:Kaleci istiyorum dedi...
    Diger ikisi kaleci ve kanatlara bence..Bu sene kanatları kullanamıyoruz..Ortsahaya çok yönlü biri de olabilir...Çünkü lincoln olmayınca sorun yasıyoruz...

Kale için isaksson ile anlasılmış...Carusca(gidince)veya Linderoth sözlesme(4ay) donudurulunca imza atılacakmış...Yönetimden alınmış bilgi...

Oyundaydım..Nete bir girdim bombalar patlamış
    Last edited by Emurafu : 25.Ocak.2008 at 20:08

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Hayırlı olsun Gana Aslanı ! (:
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Adnan Polat'ın konuşmasını dinledim. Barusso ve klübüyle %100 anlaştık dedi. Fakat imzalar atılmadan kesin bişey söylemek doğru olmaz dedi. Hayırlı olsun Galatasaray'a ve camiasına.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yeni gelecek oyuncu veya oyuncular sakatlanmaz inşallah, o kadar transfer oldu sakatlıklar yüzünden geçen seneden bir farkımız yok..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

HayırLı oLsun Barusso Takımımıza...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Eee artık barusso'da sakatlanırsa
    Song,Nonda,Barusso..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aslan'da şok gelişme !..

Galatasaray'da şok gelişme !.. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Feldkamp'ın düzenlerdiği basın toplantısı sonrasında harekete geçen Galatasaray yönetimi genc futbolcu Sabri ile yollerını ayırdı.

LİG TV..

Barusso haberinden daha fazla sevindim..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sabri takımı yavaslatıyor her topa atlıyordu.. Aglık taslıyordu...son maçta maglubiyetin bas mimarı helsinborg macında bas mimari...Haketti..Yolu acık olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Sabri takımı yavaslatıyor her topa atlıyordu.. Aglık taslıyordu...son maçta maglubiyetin bas mimarı helsinborg macında bas mimari...Haketti..Yolu acık olsun..
    Ne çabuk sildin Sabri'yi yaaa...

Sabri son günlerde çok kötü performans sergiliyordu takıma zarar vermeye başlamıştı.Gideceği klüpte başarılar.Bu arada haberi internette daha bulamadım spor sitelerinde yazmıyor.

Sabri kadro dışı!
    Galatasaray'da genç futbolcu Sabri'nin teknik direktör Feldkamp tarafından Ankaragücü kadrosuna alınmadığı öğrenildi.

Feldkamp'ın, Sabri'yi antrenmanlardaki disiplinsiz hareketleri ve hocalarına saygısız davranışları nedeniyle Ankaragücü maçı kadrosundan çıkardığı öğrenildi.

25.01.2008

Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Anilcım kaç aydır her maç konusunda sabri olmassa kazanırız diyorum..Her maçı izledigim için neyin ne oldugunu biliyorum..Sürekli saç bas yolmaktan bıkmısdım.Sabri milli takımda sakatlandı futbolu geriledi.Ayrıca Anılcım sadece ben degil bütün Galatasaraylı arkadaslar artık bıkmısdı..Kiralık verilecekmiş.İyi oldu akıllanır biraz..Büyük kulübte oynamanın ayrıcalıgını anlar...
    Last edited by Emurafu : 25.Ocak.2008 at 21:13

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Anilcım kaç aydır her maç konusunda sabri olmassa kazanırız diyorum..Her maçı izledigim için neyin ne oldugunu biliyorum..Sürekli saç bas yolmaktan bıkmısdım.Sabri milli takımda sakatlandı futbolu geriledi.Ayrıca Anılcım sadece ben degil bütün Galatasaraylı arkadaslar artık bıkmısdı..Kiralık verilecekmiş.İyi oldu akıllanır biraz..Büyük kulübte oynamanın ayrıcalıgını anlar...
    Tamamda her form düşüklüğü yaşayan oyuncu gönderilirse vay halimize.Sonuçta Sabri...

Demekki teknik heyet Sabri'nin eski formuna şu zaman zarfında ulaşamayacağını düşünmüş ve bu kararı almış sayg duymak lazım...

Adnan Sezgin'de açıkladı şu an için kadroda düşünülmediğini kiralık verileceğini söyledi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ula Cimbom gittin en iyisini aldın yine..

Barusso tek kelimeyle harika bir transfer..

Daha transferlerde geliyormuş.Bu takviyeler güç katacaktır Gs'ye..

Bari bizimkilerde misilleme olarak iyi bir oyuncu alabilseler..

Sabri'de gitmiş..Ohh..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 25.Ocak.2008 at 21:27
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar 20:45 de Gstvde Spor var en iyisi ordan izleyelim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

GS TV de bi açıklama yok şuanda
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    şuanda açıklama yayınlanıyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    evet açıkladı klubü ile %100 anlaşmaya vardık dedi 2 kişi daha alıcaz dedi.

Hayırlı uğurlu olsuuun ...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Ahmed_Barusso

En üste bakın adam direk Galatasarayda yazıyor numarası bile hazır 29
    Last edited by Nedvedmania : 25.Ocak.2008 at 22:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Barusso transferi tek kelimeyle muazzam..yönetimi tebrik ediyorum harika bi iş yapmışlar..

ayrıca sabrinin kesinlikle bir takıma kiralanması gerekiyordu..çok doğru bir karar olmuş..bu sayede biraz kendine gelir..

Sayfa 20 / 28 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon

Mesaj Yetkileri