Sayfa 20 / 33 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon
571 ile 600 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by xpoera View Post
    kulüp bütçesinden(değerinden) bahsediyorum yahu. başkan diyor ya 120-130 m değerimiz var diye. transfer bütçesinide emre hariç 7 milyonluk 4 tane oyuncu alırsak bizi zorlamaz diye açıkladı geçen fbtv de. alınan oyunculardan sonra ona göre hesaplarsınız. örneğin 10 m harcadıysak 18 m bütçe ile başlanır oyuna vs.

Birleştirilen Mesaj:
    ekleme: kısaca oyun ekranında ki değerden bahsediyorum yani.

artı olarak pek anlamam ama şirket olarak 1.2 m değer olduğunu söyledi. zaten onunda pek fm ile alakası yok. borsa sanırım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yine bir ekleme daha 1.2 milyar olacak.
    1. Kulup butcesi ile degeri cok farkli kavramlar. Kulup butcesi, bir sonraki sene yapilabilecek harcamalari gosterir, kulup degeri ise sonsuza kadar kulubun kazanacagi gelirleri gosterir (ve piyasada satisa acik olan hisse sayisi ile de ilgilidir, eger cok kisi FENER hissesini satmamayi, saklamayi yegliyorsa, piyasada bu hisse senedi az var demektir ve alici sayisi coksa eger, fiyat devamli yukselir ve halka acik olan sirketin degeri artar).

Oyunda ise kulup degeri, otomatik olarak hesaplanan ve stadin buyuklugunden tut, oyuncularin degerlerine kadar giden verilerin bir araya getirtilerek hesaplanmasindan ibartettir. Yani Aziz Yildirim'in bahsettigi, halka acik sportif A.S.'nin degeri ile, oyundaki deger ayni anlama gelmez. Oyundaki tamamen tahmini bir hesaptir.

2. Transfer butcesi icin farkli rakamlar dolaniyor. Hangisi uygunsa karar veririz, alinan, satilan oyunculara da bakip ona gore ne kadar olmasi gerektigine bakariz.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

hazır sizleri bulmuşken yazayım..

belki çok detaycı, hatta kıl biri olduğumdan bana hep kötü gelmiştir şu favori kişiler listesi. fenerbahçe araştırmacısı arkadaşım sence de uygunsa milan ın, lyon unki gibi olmalı listemiz.

yani aziz yıldırım 85-90, alex 50, diğerleri ise 45 değerinde. hatta liste bu şekilde olursa 45 değerinde bir çok kişi daha eklenebilir. tabi alex in yanına başkasıda eklenebilir, örnek vermek için söyledim. böyle çok daha iyi olacağını düşünüyorum. siz ne dersiniz arkadaşlar?

not: 45 değerinde olanlar oyun içinde favori kişilerde gözükmezler fakat teknik direktörlük vs gibi seçimlerde etkili olurlar.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

hazır sizleri bulmuşken yazayım..

belki çok detaycı, hatta kıl biri olduğumdan bana hep kötü gelmiştir şu favori kişiler listesi. fenerbahçe araştırmacısı arkadaşım sence de uygunsa milan ın, lyon unki gibi olmalı listemiz.

yani aziz yıldırım 85-90, alex 50, diğerleri ise 45 değerinde. hatta liste bu şekilde olursa 45 değerinde bir çok kişi daha eklenebilir. tabi alex in yanına başkasıda eklenebilir, örnek vermek için söyledim. böyle çok daha iyi olacağını düşünüyorum. siz ne dersiniz arkadaşlar?

not: 45 değerinde olanlar oyun içinde favori kişilerde gözükmezler fakat teknik direktörlük vs gibi seçimlerde etkili olurlar.
    Bende aşağı yukarı senin gibi düşünüyorum buna göre bazı değişiklikler ya***az

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Fenerbahçe büyük iş başardı Emreyi alarak sakatlar kervanına bir halkada eklensin hatta o kervanın değişmez bir halkası olsun diye..naturel fitnese kaç verilebilirki bilmiyorum..çok az diyeceğim komik olacak...gerçi ilk yıl bizim ekip yapmayacak ama ikinci yıl değerlendirme yapmakta zorlanacak araştırma ekibimiz toplam kaç maç izleyecek şüpheli ...açıkcası hiç sevinmemiştim geldiğine zaten gelir gelmezde sakatlandı....

Kazm Kazım umarım bu formunu sürdürür..aç bir oyuncu kazım sezonun büyük kısmında oynamadığı için diğer oyunculardaki bitkinlik onda yok..

creatif top ayağına yakışan bir oyuncu ama çok çalım atma meraklısı olmaya devam ederse çok top kaptırır..en büyük özelliği iyi ortalar..crossingini yüksek bekliyorum..ama en büyük faafı bence zayıf fiziği ayrıca tek yönlü bir oyuncu defansa arkasındaki oyuncuya yardımı az..artıları ve eksileri ile kazım kazım bence böyle bir adam..aslında amr st olarak yapılır sanırım ama içte de oynayabileceğini düşünüyorum amc bile olabilir ama çok etkili olmaz. ..araştırmacı ben olsam 155 civarında bir PA düşünürdüm ama sanırım bu yılda verilmez beklenir ama seneye bu çocuk 155 ten aşağı olmaz bak görürsünüz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kazım Kazım bu sene Fenerbahce'de fazla sans bulamadı. Umarım seneye oynar kendisini doğru dürüst izleme şansımız olur... Ayrıca Kazım'ın top sürmesi ortaları ve oyun zekası arttırılabilir.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Kazım Kazımın fiziği bence gayet güçlü.

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by Her026 View Post
    Kazım Kazımın fiziği bence gayet güçlü.

kazımın fiziğinin güçlülüğünden ne kasdediyorsun ben zayıf derken ikili mücadelelerde zayıf kalıyor genelde topu gücüyle değil hızıyla kazanıyor..omuz omuza mücedelelerde zayıf...

ayrıca güçlü fiziğin bir göstergeside oyunu iki yönlü oynayabilecek kadar güçlü olmaktır..yani hem hucuma çıkıp pozisyonu kaybedince geri koşabilmektir..kazım bunları yapabiliyormu..

kazımın fiziği güçlü falan değil aksne sinek gibi adam..güçlü fizik deyince bir mehmet yıldıza bir drobgaya bir luca toni ye bak kastdettiğimi anlarsın kardeşş..

sana katılmıyorım dediğim gibi fiziği yetersiz modern futbola uygun ileri geri oynayabilen bir kanat oyuncusu ondan çok daha diri ve güçlü olmalı

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    kazımın fiziğinin güçlülüğünden ne kasdediyorsun ben zayıf derken ikili mücadelelerde zayıf kalıyor genelde topu gücüyle değil hızıyla kazanıyor..omuz omuza mücedelelerde zayıf...

ayrıca güçlü fiziğin bir göstergeside oyunu iki yönlü oynayabilecek kadar güçlü olmaktır..yani hem hucuma çıkıp pozisyonu kaybedince geri koşabilmektir..kazım bunları yapabiliyormu..

kazımın fiziği güçlü falan değil aksne sinek gibi adam..güçlü fizik deyince bir mehmet yıldıza bir drobgaya bir luca toni ye bak kastdettiğimi anlarsın kardeşş..

sana katılmıyorım dediğim gibi fiziği yetersiz modern futbola uygun ileri geri oynayabilen bir kanat oyuncusu ondan çok daha diri ve güçlü olmalı
    Kazım zaten natural mevkisi kanat değil forvet.Her zaman keşke Zico onu forvette deneseydi diyorum içimden.Bana göre güçlü arkası dönük top alabilen yani topu saklayabilen,ikili mücadelelerdede yıkılmamak.Kazımda bunları bence iyi yapıyor.Oyunu iki yönlü oynayabilmek dayanıklılığın göstergesidir.Yani geri koşmak.Onun tamamiyle enerjiyle alakası var oyunada bunun yansıması dayanıklılık.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kazım zaten natural mevkisi kanat değil forvet.Her zaman keşke Zico onu forvette deneseydi diyorum içimden.Bana göre güçlü arkası dönük top alabilen yani topu saklayabilen,ikili mücadelelerdede yıkılmamak.Kazımda bunları bence iyi yapıyor.Oyunu iki yönlü oynayabilmek dayanıklılığın göstergesidir.Yani geri koşmak.Onun tamamiyle enerjiyle alakası var oyunada bunun yansıması dayanıklılık.
    Hemen kontrol ettim ne yaptığımızı.

Kazım'ın fiziğini ayarlamışız, ayrıca balance yüksek, o konuda sıkıntı olacağını zannetmiyorum, denge sonuçta tamamen güce bağlı olan bir özellik değil.

Oyun bilgisi ve timing de çok önemli, ki dünyada belirli sayıda bir çok oyuncu bunu mükemmele yakın yaparak o sözde müthiş fizikli oyunculardan çok daha verimli oluyorlar.

Semih de aynen bu tarz bir oyuncu.

Zaten fiziksiz demiyorum ama Toni ile karşılaştırılmaz tabi ama yine de bir çok oyuncudan daha fizikli.

Bir iki özellik eksik gelebilir, oyuncuyu iyi tanıdığım halde yine de süreklilik olmaması nedeni ile değiştirilebilir gördüğüm değerlerini izledikten sonra değerlendirmek istiyorum.Sonuçta ne kadar çok araştırma yaparsanız yapın mutlaka bir şeylerin eksik kalabileceğine inanıyorsunuz, datayı düzenlerken eksik, hatalı, abartılı bir yer olmasın diye sabahlara kadar çalıştım, uykumlarım kaçtı

Şu an halihazırdaki Kazım profili de beğenilecektir ama yine de eksik gördüğüm bazı noktalar var ama 15dklık performansta size güzel gelen aslında yanıltma olabilir.

O 15'er dklık videolar ile 2. sınıf oyuncuları Ronaldinho diye pazarlıyorlar sonuçta (~:~)

Kazım çok kaliteli, teknik bir oyuncu, biraz daha izleyelim, ne olacağını görelim, ona göre daha büyük, köklü değişiklikler de yaparız gerekirse.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Kazım zaten natural mevkisi kanat değil forvet.Her zaman keşke Zico onu forvette deneseydi diyorum içimden.
    kazım forvet olabilir mükemmel top saklıyor olabilir ama zihinsel olarak forvet oynayacak kapasite yok... kanıtımı? kazım kazım kariyeri boyunca resmi maçlarda sadece 8 qoL atabiLdi hata kazımın kanat oynaması diiL kazımın futboLa başLadıqı dönemde kazımı kanat olarak yetiştirmeyenlerde

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by knsyr View Post
    kazım forvet olabilir mükemmel top saklıyor olabilir ama zihinsel olarak forvet oynayacak kapasite yok... kanıtımı? kazım kazım kariyeri boyunca resmi maçlarda sadece 8 qoL atabiLdi hata kazımın kanat oynaması diiL kazımın futboLa başLadıqı dönemde kazımı kanat olarak yetiştirmeyenlerde
    Kazım' ın 8 gol atmış olması hangi zihinsel yeteneğinin forvet oynayacak düzeyde olmadığını gösterir bize?
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Sheriff Misafir

Bizim ligimizde forvette yeterince boş alan bulamaz.. Kazım maksimum verimi boş alanda verir.. Bu nedenle kanat oynaması daha doğru olur bence.. Ama boş alan bulabileceği bir ligde forvet oynarsa oldukça etkili olur..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kazımın yattara gibi hiç bekini kovalamaması hiç ortaya gelip top almaması hiç ikili mücadeleye girmemesi hiç top çalmaya çalışmaması oyuna yansıtılmalı
    arda bile galatasaray fenerbahçe maçında gökhan gönülü çıkarmadı kanatlar eğer savunmada yaparsa portekizden yediğiniz baskıyı yemezsiniz bilmem anlatabildimmi
    Fikirlerim burada

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

şahsen aurelio nun fenerbahçe nin en yüksek ca sına sahip futbolcusu olmasını bekliyorum.. kesinlikle aşağı yukarı dünya standartlarında bir oyuncu.

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

şahsen aurelio nun fenerbahçe nin en yüksek ca sına sahip futbolcusu olmasını bekliyorum.. kesinlikle aşağı yukarı dünya standartlarında bir oyuncu.
    Aurelioya yüksek ca verilirse Mehmet Topalada aynı ca verilirmelidir(Bence daha yüksek verilmelidir ama en azından aynı olması gerekir).Aurelionun önünde Alex,Roberto Carlos gibi oyuncular varkende en yüksek caya sahip olması mümkün değil kanımca.

Nesil
    2003

Aurelioya yüksek ca verilirse Mehmet Topalada aynı ca verilirmelidir(Bence daha yüksek verilmelidir ama en azından aynı olması gerekir).Aurelionun önünde Alex,Roberto Carlos gibi oyuncular varkende en yüksek caya sahip olması mümkün değil kanımca.
    Topal iyi bir oyuncu. Ancak Aurelio ile arasinda su anda fark olmadigini soylemek icin iki oyuncuyu da pek izlememis olmak gerekli saniyorum ki.

Topal'in ozellikle pozisyon alma, top kullanma konusunda daha ogrenecegi bir cok sey var.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

semıhın sıcrama ozelıgı artırılmalı 16-17 olabılırr gucude artırılmalı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

mehmet topalla linderoth yan yanayken 4-4-2 oynayamazsın ama linderothla aurelio yan yanayken 4-4-2 oynayabilirsin işte aradaki en önemllli fark gerisini düşünme bile
    Fikirlerim burada

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Avrupalı araştırmacılar her iki oyuncu hakkında neler düşünüyor çok merak ediyorum ömer abi,
    mehmet topal ve aurelio...
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

@Her026

mehmet topal, aurelio ile aynı ca yı hakedecek ne yaptı ki bunu dile getiriyorsun?

hadi pa konusunda haklısın, kendini geliştirirse daha da iyi olabilir de başta söylediğim gibi ne yapmış mehmet topal?

aurelio şu formuyla, şampiyonlar ligindeki şu oyunuyla, en önemlisi devamlılığıyla türk vatandaşlığını seçmese rahat brezilya milli takımında oynar.

fenerbahçe araştırmacısı arkadaşların görüşleri nasıl bilmiyorum ama bana göre en yüksek ca aurelio nun olması lazım, bu adam bu takıma fazla yani.

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Mehmet Topal fiziki açıdan daha iyi.Bu ca'da çok iyi bir etken.Bana göre sağa sola top dağıtmada çok iyi.First touch'ı iyi.Çok iyi ve isabetli şutlar çekebiliyor.Hava toplarında boyu sayesinde etkili.Ligin en çok top kapan oyuncusu.Hızı iyi.Çok dayanıklıda bir oyuncu.Mehmet Topal bunları yapıyor işte.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Mental özellikleri: Çalışkan,soğukkanlı,kararları iyi bir oyuncu.
    Last edited by Her026 : 12.Haziran.2008 at 22:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

pas, top dağıtma vs. konusunda aurelio dan daha iyi olduğunu düşünmüyorum. fiziki açıdan üstün bir oyuncu fakat hızını geliştirmeli. uzun isabetli şut konusunda da iyi olabilir fakat ofansif açıdan yine aurelio dan iyi olduğunu düşünmüyorum.

hepsini geçtim, diyelim ki hepsinde daha iyi olsa bile türkiye liginde herhangi bir şey yapması bana göre önemli değil. öyle olsa alex 170 ca alırdı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ekleme: aurelio dan daha iyi mental özelliklere sahip olduğunu da düşünmüyorum. zaten mental olarak o seviye de dünyada fazla oyuncu yok.
    Last edited by xpoera : 12.Haziran.2008 at 23:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Aurelio gelişimini tamamlamış, oyun kurucu iken (bkz. Pirlo) önlibero kaydırılması nedeni ile üstdüzey teknik, sezgileri inanılmaz kuvvetli, oyunu hem defansif hem ofansif olarak çok iyi bilen, iyi yer tutan, asla top kaptırmayan/fiziğini oyun bilgisi ile kullanan sayılı Avrupai önliberolardan biri.

Chelsea maçında geriden top kesiyor, koşuyor çıkıyor ileri, 20 metre asist yapıyor nokta pasla.

Mehmet Topal fizik oyuncusu, Aurelio'nun tekniğinin yarısı bile yok.Aurelio formda bir Appiah kadar değerli, Real Madrid'de, Barcelona'da, Chelsea'de, M.United'tda sırıtmadan oynayacak kadar özel bir oyuncu.
    Topal bu takımlarda çok acemi kalırdı..

Topal kötü oyuncu mu?
    Yoo, aksine çok kaliteli oyuncu ama hala bir dolu eksiği var.
    Kötü ligimizde az sivrilen oyuncuya yıldız diyoruz, oluyor yıldızlar ligi.
    Dışarı çıkınca da 5-6 yiyerek dönüyoruz, oturuyoruz koltuğumuza ...

Önce eğitim, altyapı koymazsan olur sana acemiler mangası.
    Kötü ligde topu yumuşatmayı, çabuk pas atmayı öğrenene yıldız dersin, C.Ronaldo'ya da öyle imrene imrene izlersin ancak..

Bizim bakış açımız bu, izlediğimizde hep iyi yanlarını görüyoruz.
    Halbuki 3 tane iyi yanı varsa 20 tane kötü yanı var oyuncularımızın, kötü takımlarda biraz iyi oyuncular çabuk sivirilir, hataları yazın CA isterken, ona göre haklı mısınız, değil misiniz görelim?

Aurelio CA > Mehmet Topal CA

Lütfen mantıklı olalım..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Mehmet Topalı kaç kere izledin acaba? Denizli maçında sanırım son dkkalara doğru orta sahadan geriye koşup pozisyonu engellemişti.Oyuncu baya bir ilerdeydi.Fenerbahçelisin sanırım şöyle örnekliyim Uğur boral hani bir pozisyonda geriden koşup Mehmet Çakırı engellemişti ya Topalda daha geriden koşup son dklarda golü engellemişti.Mevkisi itibariyle hızını fazla göstermiyor olabilir ama bence gayet hızlı ve dayanıklı son dklarda böyle birşey yapabilmesi inanılmaz.Ayrıca uzun bacaklı böyle fizikteki bir oyuncuya çalım atmak kolay değil.Hücum özelliklerini pek göremedik Topalın mevkisi itibariyle.Sağın solun heryerin kademesine giriyordu adam.Ama artık günümüz futbolunda topu daha çok dmler dağıtıyor oyunu onlar kuruyor.Mehmet Topalda bunda başarılı diye düşünüyorum.Hani Topalın mental özellikleri iyi değil diyelim.Dünyada fazla yok demişsin ligimize baksaydın Linderoth'u görürdün.Fanatiklik yaptığım düşünülmesin sadece örnekliyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Mehmet Topalı kaç kere izledin acaba? Denizli maçında sanırım son dkkalara doğru orta sahadan geriye koşup pozisyonu engellemişti.Oyuncu baya bir ilerdeydi.Fenerbahçelisin sanırım şöyle örnekliyim Uğur boral hani bir pozisyonda geriden koşup Mehmet Çakırı engellemişti ya Topalda daha geriden koşup son dklarda golü engellemişti.Mevkisi itibariyle hızını fazla göstermiyor olabilir ama bence gayet hızlı ve dayanıklı son dklarda böyle birşey yapabilmesi inanılmaz.Ayrıca uzun bacaklı böyle fizikteki bir oyuncuya çalım atmak kolay değil.Hücum özelliklerini pek göremedik Topalın mevkisi itibariyle.Sağın solun heryerin kademesine giriyordu adam.Ama artık günümüz futbolunda topu daha çok dmler dağıtıyor oyunu onlar kuruyor.Mehmet Topalda bunda başarılı diye düşünüyorum.Hani Topalın mental özellikleri iyi değil diyelim.Dünyada fazla yok demişsin ligimize baksaydın Linderoth'u görürdün.Fanatiklik yaptığım düşünülmesin sadece örnekliyorum.
    Güzel örnekler.. Ben aurelio'yu örneklendirmeye kalktığımda chelsea maçını mı, psv maçını mı, inter maçını mı, cska maçını mı anlatsam bilemiyorum hala.. Bir adam oynadığı TÜM maçlarda maçın yıldızı olarak göze batar mı? Aurelio batıyor. 2 Oyuncu say diyorlar maçta en iyi.. biri atmışsa gol yapmışsa asist X diğeri maşallah süper oynadı kelamının arkasından gelen Aurelio,
    İnatla mehmet topal'a kötü futbolcu diyormuşuz havası yaratmayın. Ayrıca dünkü isviçre maçında ne kadar acemi bir futbolcu olduğunu olağan üstü pozisyon alma hatalarıyla gördük. Dünkü oyundaki tek artısı geride kalıp aurelioyu rahatlatması oldu.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Arkadaşım sadece bana değil, Galatasaray araştırmacısına da karşısın, ki Ömer abi Galatasaraylıdır ve son derece objektif biridir.

Futbol bilgisi asla tartışılmayacak kadar iyi olan bir head-researchera ve diğer araştırmacılara hatalısın diyorsun, acaba sen hatalı olmayasın?

xpoera bira abartmış olabilir, ama Aurelio ile Topal ve Linderoth ile Topal kıyaslanmamalı, Topal daha işin başında..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003

Topal 22 yasinda. Aurelio olmus veya olacak 31. Birisi 6 aydirtakiminda banko oynuyor, digeri bizim izledigimiz kadari ile yildir. Birisini milli takima yerlestiriyorsun, en ufak yabancilik cekmeden takir takir oynuyor. Digerini milli takima yerlestiriyorsun panikliyor. Bunun bile bir degeri var.

Topal uzun mesafede hizli ama cok cabuk bir oyuncu degil. Aurelio hizli olmakla beraber, cabuk da. Topal topu saklamak icin vucudunu iyi kullaniyor, Aurelio vucudunu cok iyi kullaniyor. Topal pozisyonunu bos birakip rakibin pesinden gidiyor, pozisyonunu kaybediyor, Aurelio genelde pozisyonunu sakliyor. Topal iki ayagini da kullaniyor ama attigi paslar, topu durdurmasi Aurelio kadar isabetli/yumusak degil.

Topal'in uzun boyu var ama bir DM icin uzun boy hic onemli degil (en azindan CA acisindan - oyun icinde ne kadar onemli olsa da). Aurelio ileri cikip gol pozisyonuna girebilen bir oyuncu. Mehmet'in bu tip ileri kosularini simdiye kadar goremedik. Sag kanatta oynadigi zaman bile. Aurelio biraz daha konsantre, biraz daha iyi on sezilere sahip. Gayet de dogal cunku daha tecrubeli.

Yani karsilastirmak bile yanlis cunku birisi olmus, hazir, en iyi oyununu oynuyor, digeri de iyi, kaliteli bir oyuncu ama daha ogrenecegi, gelisecegi bir cok yon var.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

@Her026

linderoth u fazla izleme şansımız olmadığı için onu bilemiyorum. bu sene izleyip göreceğiz bir sakatlık vs. yaşamazsa.

ABOOO benimle benzer düşünüyor, bende aşağı yukarı onun yazdıklarını yazacaktım.
    açıkçası yorumlarını keyifle okuduğum perpetua nın da ne düşündüğünü merak ediyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Senin yazdığın mesajı görmedim Aboo. Onu xpoeraya yazmıştım.Neyse tamam siz haklısınız.Kusura bakmayın yordum sizi.

Sayfa 20 / 33 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon

Mesaj Yetkileri