Sayfa 20 / 29 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon
571 ile 600 arası toplam 860 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

TSYD Sinan Engin'i kınayacağına masa başı haber yapan basını kınasa daha iyi olacak.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bence olayda Üzülmez haklı ama sonuçta kavga etmişler 2side ya affedilir ya gönderilir.Toromanı GS alsın ya

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

"Gökhan Zan konusu kapanmıştır"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, sözleşmesi biten Gökhan Zan’la ilgili kararlarını verdiler. Milli stoperin sık sık sakatlandığına dikkat çeken Sağlam, "Bana yürekli ve savaşan oyuncular lazım. Geçen sezon çok sık sakatlandığı için Gökhan’dan yararlanamadım. Eğer kalmak isteseydi, sezon bitmeden sözleşmeyi imzalardı. Sanırım onun da gönlü kalmaktan yana değil. Yeni sezonda onunla çalışmak istemiyorum" diye rapor verdi.Bu konu kapanmıştır
    Başkan Demirören de Sağlam’ın bu sözleri üzerine, "Beşiktaş’ı istemeyeni biz hiç istemeyiz. Geçen sezon sözleşme imzalaması için her türlü imkanı sunduk. Hatta istediği tüm şartları kabul etik. Fakat ısrarla kendisi sözleşme imzalamaktan kaçındı. Gökhan Zan konusu kapanmıştır. Kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz" dedi.

07.07.2008
    Kaynak : Hürriyet

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu Hürriyet ne yapmaya çalışıyor anlayabilmiş değilim...

İki gün önce Bjk Tv'de G.Zan ile anlaşıldığı açıklandı,hala böyle haberler yapıyorlar.Bir bırakın yakamızı kardeşim...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

TSYD hadi bu basını da kına..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bjk Üzülmez ile Toraman'ın göndererek doğrusunu yapacak, Toraman iyi yedek olabilirdi gerçi.
    Zan'ın da bence kesinlikle gönderilmesi lazım.

Bjk belini doğrultmak istiyorsa yabancı iki kaliteli stoper ve çift yönlü bir orta saha oyuncusu (Uğur o açığı kapatmaz, Cisse'yi yedekler)+Cisse+Delgado ile oynamalı.

Bana kalırsa Delgado da yetersiz ama hala potansiyel var o çok zayıf fiziğe rağmen.

Solda Tello çok iyi, sağ açık yok, Serdar Özkan'ın hala Bjk için aranılan isim olarak göremiyorum, genç, yetenekli ama bence doğru isim değil, iyi yedek olabilirdi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bjk Üzülmez ile Toraman'ın göndererek doğrusunu yapacak, Toraman iyi yedek olabilirdi gerçi.

Bjk belini doğrultmak istiyorsa yabancı iki kaliteli stoper ve çift yönlü bir orta saha oyuncusu (Uğur o açığı kapatmaz, Cisse'yi yedekler)+Cisse+Delgado ile oynamalı.

Bana kalırsa Delgado da yetersiz ama hala potansiyel var o çok zayıf fiziğe rağmen.

Solda Tello çok iyi, sağ açık yok, Serdar Özkan'ın hala Bjk için aranılan isim olarak göremiyorum, genç, yetenekli ama bence doğru isim değil, iyi yedek olabilirdi.

Ya birşey demeyeyim diyorum ama artık biraz Fanatik yorum görünce karşı yorum yazma gereği duydum. FikirLerin oLabiLir. Bazı düşünceLer sana göre öyLedir ama kaLkıpta yok ben Serdar Özkan ı aranıLan isim oLarak görmüyorum dersen,hop dur bakaLım derim.

Biraz daha düşünerek yorum yapaLım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

serdar özkan iyi bir oyuncu hatta çok iyi bir yetenek.önemli bir özelliğide var hızlı.adam eksiltebiliyor,teknik,birden bire şık ortalar açabiliyor.ancak henüz komple bir oyunce deil ne bilim mesela pas şimdi siz diceksiniz geçen yıl gs maçında asist yaptı. oyun içinde daha çok paslaşıp pozisyon yaratabilir demek istiyorum.birde henüz devamlılığı yok,şimdilik büyük bir maça damga vurabilecek kapasitede olduğunu düşünmüyorum.mesela alex gibi bir derbiye damgasını vuramaz kanımca...

ama bu açıklarını kapatırsa zaten ünü türkiyeyi aşar.milli takımın bankosu olur bundan sonra her şey serdar özkana bağlı.yaptığı hareketleri asist ve gollerler süsleyebilse tam süper olcak.beşiktaş serdar özkanda ısrarını sürdürürse türkiye müthiş bir futbolcuya sahip olmuş olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sağ açık yok mu?

S.Özkan süper ligde istisnasız her takımın sağ kanadında banko oynayabilecek bir isim...

Bu Serdar Özkan bir beğenilmedi gitti?Heralde izlemiyorsunuz bu çocuğu...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Gürhan varken nasıL beğeniLsin. Adamın önünde Gürhan gibi süper bir yetenek var. Neyse konuyu dağıtmayaLım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    serdar özkan iyi bir oyuncu hatta çok iyi bir yetenek.önemli bir özelliğide var hızlı.adam eksiltebiliyor,teknik,birden bire şık ortalar açabiliyor.ancak henüz komple bir oyunce deil ne bilim mesela pas şimdi siz diceksiniz geçen yıl gs maçında asist yaptı. oyun içinde daha çok paslaşıp pozisyon yaratabilir demek istiyorum.birde henüz devamlılığı yok,şimdilik büyük bir maça damga vurabilecek kapasitede olduğunu düşünmüyorum.mesela alex gibi bir derbiye damgasını vuramaz kanımca...

ama bu açıklarını kapatırsa zaten ünü türkiyeyi aşar.milli takımın bankosu olur bundan sonra her şey serdar özkana bağlı.yaptığı hareketleri asist ve gollerler süsleyebilse tam süper olcak.beşiktaş serdar özkanda ısrarını sürdürürse türkiye müthiş bir futbolcuya sahip olmuş olacak...
    Hüseyin Serdar'ın süper ligdeki ilk sezonu ve toplamda 8 asist 4 golü var.Hemde bu gollerden ikisi F.Bahçe ve Liverpool gibi büyük takımlara...

Genç bir oyuncu için azımsanmayacak rakamlar bunlar...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Hüseyin Serdar'ın süper ligdeki ilk sezonu ve toplamda 8 asist 4 golü var.Hemde bu gollerden ikisi F.Bahçe ve Liverpool gibi büyük takımlara...

Genç bir oyuncu için azımsanmayacak rakamlar bunlar...

evet istatistikler kötü değil ama bazı maçlarda bir önceki hafta gibi oynayamıyor.devamlılığı için çok iyi diyemem açıkçası zaten böyle olsa daha bu yaşından 10 gol 15-20 asist yapmıştı

bazen gerçekten de attığı çalımların devamını getiremiyor, bu da var kötü bir eleştiri değil sadece tam olmayan bir özeeliği.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by ABOOO View Post

2 tane stoper alındı zaten Sivok ve Zapoyocny.Yabancı kontejanı da dolu.Bu saatten sonra transfere gerek yok.Senin dediğin gibi 5li orta saha oynarsak; Serdar'ı beğenmiyorsun diyelim(ki ben çok severim)Holosko sağ kanat olur,Bobo veya Nobre tek forvet.Yani kadro geniş.Uğur olmazsa çift yönlü orta saha Fahri olur, Sivok defanstan ön liberoya çekilir (Cisse mc tarzı), Serdar Özkan oynar , Tello oynar(Aydın Aml) alternatif bol anlıyacağın...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    evet istatistikler kötü değil ama bazı maçlarda bir önceki hafta gibi oynayamıyor.devamlılığı için çok iyi diyemem açıkçası zaten böyle olsa daha bu yaşından 10 gol 15-20 asist yapmıştı
    Bu birazda geçen sene bizim kadro yetersizliğimizden kaynaklandı...

Serdar bir hafta sağ açık,diğer hafta ön libero,diğer hafta sol açık,bir sonraki hafta forvet arkası oynadı...

Gencecik çocuk sürekli farklı mevkiilerde oynatılınca sürekli aynı performansı gösteremedi,bundan da doğal bir şey yok bence.Dünyanın en iyi oyuncularının bile farklı mevkiilerde oynatıldığında gerçek mevkiindeki performansı gösteremediğini görüyoruz...

Bu sene özellikle geçen senenin başlarındaki Kurtuluş ve Özkan Serdar'ların uyumunu tekrar göreceğiz...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Evet Serdarlar çok iyi anlaştıklarını belirtmişlerdi zatenBir de şu Sezer Sezgin'i kazanabilirsek sol bek için çok iyi olur.+2 işi var çünkü ve ben Seriç'in kulübedeki 2 kişiden biri olması gerektiğini düşünüyorum.Veyahut Tello arkada ,önünde Aydın böyle de olabilirAma Tello'nun geride oynadığında performansı düşeceği aşikar...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Valla Allah Ertuğrul Hoca'nın yardımcısı olsun.Kadro kurmakta epey zorlanacak.Ciddi hazırlık maçlarında düşündüğü 11'i göreceğiz...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Evet işi zor , çıkaracağı 11 kadar oynatacağı dizilişi de merak ediyorum ben

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sağ açık nasıl yok yahu..Serdar olmasa bile Aydın denen müthiş yetenek var..Solak ama Arda da sanki solak ..Ah o çocuk bir oynasa Beşiktaş'ın vazgeçilmezi olur.O çocuk oynarsa geleceği açık..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet bence Türkiye'nin en çok gelecek vaadeden oyuncularından biri Aydın....
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

aydın iyi bir oyuncu koray abi bunu fm dede yansıtacak.türkiye'enin genç yetenkleri gerçekten çok sağlam ve alternatifli.arda,aydın yılmaz,barış memiş,serdar özkan,aydın karabulut,kazım vs... uzar gider.

bjk geçen yıllarda sol kanat için çok sıkıntı yaşıyordu ama tello,aydın ile büyük ihtimalle bu sıkıntıyı yaşamaz.

beşiktaş toroman'ı kaybederse kesinlikle sıkıntısını yaşayacak tam bir joker isim.türkiyede son zamnlardaki en hızlı çevik ve çok yönlü defasın başında geliyordu.umarım galatasaray'a gelir.gaziantepteyken alamamıştık şimdi alsak çok iyi olur

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İbrahim Üzülmezi bilmemde Toramanı kaybederse kayıp olur gerçekten

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Gürhan varken nasıL beğeniLsin. Adamın önünde Gürhan gibi süper bir yetenek var. Neyse konuyu dağıtmayaLım.
    Şimdi sen fanatiklik yaptın, 115 CA'ydı Gürhan, ki yine düşürdüm
    Dağıtma sen bence de
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Serdar Özkan bencede özel bir oyuncu tek eksiği fiziği mücadele gücü biraz gelişirse daha iyi şeyler sergileyebilir.Aydın'da aynı şekilde o da çok yetenekli hatta fizik olarak Serdar'dan önde bence.Arda ile Serdar çok iyi arkadaşlardı Arda fiziğini de geliştirdiğinde neler yaptığını gördük ben Serdar'dan da bunu bekliyorum.Sezer Sezgin'i burda izlemiştim sol bekten sürekli bindirmeler yapıyor ofansif bi bek.Adem Büyük'ü de izledim iyi bir golcü olabilir ancak izlediğim kadarıyla pek top taşıyacak değilde vuruş yapacak bir oyuncu gibi geldi.Serdar Kurtuluş bir daha sakatlık yaşanmaz umarım Türk futbolu için önemli bir oyuncu ben onu önliberoda daha faydalı buluyorum.Bence de transfere ihtiyaç yok Toraman olsaydı herşey daha iyi olabilirdi.Beşiktaş'ın altyapıdan oyuncu çıkarmasını seviyorum umarım bizde daha çok oyuncu çıkarmaya başlarız bir tek Semih şuan oynabilecek düzeyde

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Siyah-beyazlı yönetim bugün yapacağı toplantıda kavga eden İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman'ın durumunu masaya yatıracak. İki kaptana 200'er milyar lira para ceza verilmesi ve affedilip kampa çağrılmaları görüşü ağırlık kazandı.

Kaptanlara af

Bugünkü toplantıda iki kaptana 200'er bin YTL'lik ağır para cezası verilerek affedilmeleri planlanıyor.

KAZANMAK İSTİYOR
    Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'a geri dönüş yolu açıldı. Bu konuda hiçbir yorumda bulunmayan ve olayın soğumasını sağlayan başkan Demirören'in, kaptanları kazanmak istediği öğrenildi.

GÖRÜŞLERİ ALACAK
    Bugün toplantıda başkanın tüm yöneticilerin görüşlerini dinledikten sonra kararını vereceği öğrenildi. Beşiktaş'ta genel düşüncenin, iki kaptana 200'er bin YTL para cezasının verilmesi ve geri dönme şansı tanınması olduğu belirtildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Geri dönerlerse çok iyi olur , Toraman'ın affedilmesini istiyordum ama ayırım yapılamayacağı için ikisi de affedilsin...Bu korku onlara yeter

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Arkadaşlar herkesin beğenme yönü farklıdır.Ben de mesela Serdar Özkanın yerine oyuncu alınmasını ve Serdar Özkanın 1-2 sene sonra süper bir futbolcu olacağını düşünüyorum.(Bazı BJKliler Serdar ve Ardayı kıyaslıyo ama neyse)Herkesin futbol anlayışı farklı.Ben de mesela Ümit Karanı,Nondayı ve Barışı herkes beğenir ama ben beğenmiyorum. Hemen bilip bilmeden taraflı falan demeyin bence.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Siyah-beyazlı yönetim bugün yapacağı toplantıda kavga eden İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman'ın durumunu masaya yatıracak. İki kaptana 200'er milyar lira para ceza verilmesi ve affedilip kampa çağrılmaları görüşü ağırlık kazandı.

Kaptanlara af

Bugünkü toplantıda iki kaptana 200'er bin YTL'lik ağır para cezası verilerek affedilmeleri planlanıyor.

KAZANMAK İSTİYOR
    Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'a geri dönüş yolu açıldı. Bu konuda hiçbir yorumda bulunmayan ve olayın soğumasını sağlayan başkan Demirören'in, kaptanları kazanmak istediği öğrenildi.

GÖRÜŞLERİ ALACAK
    Bugün toplantıda başkanın tüm yöneticilerin görüşlerini dinledikten sonra kararını vereceği öğrenildi. Beşiktaş'ta genel düşüncenin, iki kaptana 200'er bin YTL para cezasının verilmesi ve geri dönme şansı tanınması olduğu belirtildi.
    Böyle olacağını biliyordum.Özellikle toroman gibi oyuncuyu gözden çıkarışmasını beklemiyordum. Bence öyle olunca Üzlümezi de affettiler.
    Last edited by omersal : 08.Temmuz.2008 at 09:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

AffediLdiLer tamam ama kaptanLıkLarı geri veriLmemeLi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bazı arkadaşlar Toraman'ı ön plana koymuşlar ama bence bu formada Üzülmez'in daha çok hakkı/emeği vardır.Eminim ki Üzülmez'in affedildiği için Toraman'In da affedilmesi gerekiyordur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

murat abi üzülmez yanılmıyorsam 8. sezonuna baslıyor tabıkı daha cok emegı vardır ama takıma kazandırdıkları acısından toraman bence de on plana cıkmalı. tamam belkı bazen ıpın ucunu kacırıyor kas yaparken goz cıkarma mısalı ama uzulmezden daha cok sey katıyor bu takıma..

iki kazma tekrar dönüyor demek. şampiyonluk hayalden öteye gidemez artık, geçmiş olsun.

Sayfa 20 / 29 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon

Mesaj Yetkileri