Basın açıklamalarını yapmak istediğimiz zaman yapacağız.Kendi cümlelerimizi ingilizce olarak yazabileceğiz.Buna göre medyayla ilişkilerimiz belli olacak.
Basın açıklamalarını yapmak istediğimiz zaman yapacağız.Kendi cümlelerimizi ingilizce olarak yazabileceğiz.Buna göre medyayla ilişkilerimiz belli olacak.
ya sahsen arayuzu sevmedim.ne bilem bole deisik sanki fifa manager havası veriyo
Vİdeo'da seyrederken görürsün adam kendi elleriyle medya yorumuna cevap veriyor; gerçekten böyle bir şey var oyuncuya ve ya medyaya cevap yazıyordu ama elle; bu arada sıra maç motorunda; ister 3d ister 2d oynayabileceğiz 3d'de istediğiniz açıdan bakabileceksiniz.2dde ise sadece 2 tane açı var...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
transferler içiçn cok zaman harcadık fılan dedı.benım ıcın en onemlısı bu.sonucta oyuna esas keyfı mantıklı transfer sistemi verir.
ön yargılı yaklaştığınız 3d motor üzerinde 3 yıldır çalışıyorlarmış. çok eminler kalitesinden. oyun çıkana kadar gelişmeye devam edecekmiş (work in progress).
fifa gibi bikaç ayda yapıp yayınlamıyorlar yani.
evet kendi açıklamalarımızı klavyeye yazarak yapabileceğiz. adam da gösterirken ole yaptı ztn
oyuna eklenen yenı dıller yok mu![]()
Transferde sanırım şöyLe bir şey oLacak:
Bir oyuncuyu bir türLü aLamıyoruz(BKZ:SiLva)
Başkana yada bir yetkiLiye rapor yoLLuyoruz şu adamLarı aL diye.Sanırım böyLe oLacak.
Oh be şimdi içim rahatladı.
Umarım sistemim kaldırır.
3D diyince ben Fifa Manager'e döndü sandım ama Allah'tan öyle değilmiş.
Hatta bence çok güzel olmuş , önyargılı davranmak bir hata.
Bekleyeceğiz artık ...
Şimdi medya bana sorsa maç hakkında ne düşünüyorsunuz diye bende türkçeden bir deyim yazsam anlıyacakmı hayır. Onu boşverdim ingilizce her dediğimi anlıyacakmı sanmam.Ben esprili bir TD yim medya açıklamasında espri yapsam anlıyacakmı sanmam.
Anlaması için ÇOOOOOOK büyük bir sözlüğü olması lazım
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Psp için yenilikler. Artık tek lig ile sınırlı kalmayacaksınız. Birden fazla ülke seçerek PC kullanıcıları gibi kariyer yapabilieceksiniz. Ayrıca PSP için 2 skin tercihi sunulacakmış. PSP için bu sene 2D maç motoruda yenilikler arasında.
PC kullanıcıları için ise
Maç esnasında oyuncu motive etme seçeneği eklenmiş. Tıpkı devre arası ve maç sonunda olduğu gibi.
En büyük yeniliklerden biri medya etkisi ve basın toplantısıymış.
Bir başka yenilik ise Bayan menajer olarak oynanılabilecek olması. Menajerlerde cinsiyet seçeneği eklenmiş.
5 ana bölümde geliştirmeler yapılmış. Biri Confidence bölümü. Squad Harmony özelliği gibi bir kaç şey eklenmiş.
Oyunculara antreman bölümünde bizim belirlediğimiz ppm'leri çalıştırabilecekmişiz. Yine oyuncu etkileşimi şeklinde olacak galiba bu olay orasını tam kavrayamadım.
Bir kaç açıdan izlenebilecek 3D motor oyuna eklenmiş. 3D oynamak istemeyenler için 2D seçeneğide mevcut olacak.
Şimdilik bahsedeceği yenilikler bu kadarmış. Diğer yenilikleri önümüzdeki günlerde açıklayacaklarmış. Bunun için oyunun sitesini ve açaçakları blogları kullanacaklarmış.
Birde arada kaçırdığım özellikler var tekrar dönüp izlemeye uğraşmadım.
Birde videonun çekildiği stad QPR'ın stadı![]()
Oyun screenshotları için :
http://www.sigames.com/softography.php?type=view&id=31
dili bilmiyorum ama yeni eklenen bir ulke yok..
artık bayanlarda FM'de bayan cinsiyeti ile oynayabilecekler![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
sahsi gorusum 3d olmasa daha ii olucakmıs.......cunku 3d ye gecen oyunların oyun zevki acısından hep bozuldugunu gorduk(championship manager 2008 gibi) ins bu 3D goruntuler oyunun su anki zevkini baltalicak durumda diildir....neyse kişiye kalmıs bir secenek ne de olsa 2D oynamaya dvm![]()
Çok güzel görüntüler var ..
videoları izledim bitirdim. kolay kolay bırakılmıcak bir oyun geliyor.
inşallah pes 2008 gibi olmaz her şeyi baştan yaratmışlardı ama oyunu alınca öyle bir hayal kırıklığına uğramaştık ki
En çok istediğim şeyler oluyor normal zamanlarda oyunculara müdahale edebilme yani motive etme ve kendi cümlelerimizle medya sorularına cevap verme.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Arkadaşlar görüntüleri ayrı ayrı yükleyebilirmisiniz açılmıyor SI nin sitesi.
o bizim hayal gücümüze kalmış birşey, cevap alınmayacağı kesin![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Bence çok güzel olacak , adamlar videonun başında koymuş 3D maçı kalpten gidiyordum az daha.
Ama belki bu yenilik br başlangıç olacak , zaten 3D olunca öyle ahım şahım Fifa gibi 3D değil normal...
Transfer'lerdeki büyük değişim bence çok güzel olmu , gerçekcilik açısından.
Umarım oyunu daha önce çıkarırlar.
oyunculardan özel yetenek çalışmasnı isteyebileeğiz.
sen uzun şut çalış. maçta gördüğün yerden vur.
sen antremandan sonra kuklaları koy frikik çalış
vb
Bu bahsi geçen özellikler yeterde artar bile.Sigames harbiden devrim niteliğinde yenilikler yaptı.Tebrik ediyorum kendilerini..Şimdilik bahsedeceği yenilikler bu kadarmış. Diğer yenilikleri önümüzdeki günlerde açıklayacaklarmış. Bunun için oyunun sitesini ve açaçakları blogları kullanacaklarmış.![]()
So what?
Saike
Evet, Carlos'un frikik gollerini kale arkasından izleyeceğim.
Bu özelliğin yanı sırada, daha detaylı bilgiler olacak mı? Favori Personeller, Favori Kulüpleri daha fazla seçebilme, eğitim düzeyi, doğduğumuz şehir, vs... gibi. Birde birdan fazla yabancı dil ekleyebilme.