Anket Sonuçlarını Görüntüle: Football Manager 2009'u Türkiye'den Satın Alacak mısınız?

Voters
611. You may not vote on this poll
  • Evet

340 55.65%
  • Hayır

271 44.35%
Sayfa 20 / 26 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon
571 ile 600 arası toplam 762 sonuç

Konu: Football Manager 2009 - Satışa Çıktı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Açıkçası bu iyi oldu,Türkiye büyük ihtimal bu sene rekor orjinal satışı yapmış olucak.Hayırlısı diyelim güzel oldu güzel.
    Türkçe gelebilir seneye,hadi bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şİmdi kaldığı yerden indirme devam ediyor ama yükleme bitmeden launch nasıl yapıyoruz anlamadım??
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by burakurhan View Post
    Fm nin heyecanina kapilip bu tarz sacmalama gelebiliyo insana dogal karsilamak lazim
    tamam birader. ya ben hiç oynamadım ben ne yapim

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

arkadaşlar oyunun korsanı ne zaman düşer sitelere ? bilgisi olan varsa acil söylesin yoksa orijinal alacağım..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    arkadaşlar oyunun korsanı ne zaman düşer sitelere ? bilgisi olan varsa acil söylesin yoksa orijinal alacağım..
    Orjinal alabilecek imkana sahipsen zaten direk korsanı falan düşünmeden orjinal al.

Quote Originally Posted by bozoo1903 View Post
    tamam birader. ya ben hiç oynamadım ben ne yapim
    Sabir birader sabir gec olsun guc olmasin.

ya dvd aldim londradayim yukledim etkinlestiremiyorum sigamesin sitesi calismiyor ne yapicam nasil is bu

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul/zeytinburnu

fm2009 demo ile fm2009 full un özellikleri aynı mı? benm pc demoyu kaldırmadı. yani ekran kartı yetmedi. full de de aynı özelııkler mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Kıbrıs

ankaraspor'dan theo weeks ve konate'nin ss'lerini ekleyebilirmisiniz manager arkadaşlar

Demoda yetmediyse FULL'de hiç yetmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Ve lütfen İbisevic

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar oyunu alan varmı korsan da olabilir lütfen bir cevap...

Bahcelievler tarafında oturan orjinal oyun sahibi varsa arabayla gelir alırım 20 ytl veririm oyunu yükleriz arabayla geri bırakırım evine

Quote Originally Posted by maestro_alper View Post
    Arkadaşlar biz 4 arkadaş oyunu ortaklaşa almayı düşünüyoruz . Ancak bu bahsedilen 5 kere aktivasyon yapabilme durumu nedir detaylı anlatırmısınız ?

Yani 4'ümüz 1'er kere kurduk dielim oyunu ve daha sonra örneğin ben format attım ve yeniden kurcam oyunu . Bu durumda cd çöpe mi gider ? Yada nasıl oluyo bu iş biri anlatabilir mi ?
    aynen oyle SI ınsaflı davranmıs EA Spore oyununu 3defa kurduktan sonra kutuyu cope atıp yenısını al dıyor mesela

sacma cok sacma.

Nesil
    2006
    Yer
    Kıbrıs

Quote Originally Posted by Francesco_Totti View Post
    Bahcelievler tarafında oturan orjinal oyun sahibi varsa arabayla gelir alırım 20 ytl veririm oyunu yükleriz arabayla geri bırakırım evine
    hizmet süpermiş ama aranan şartlar biraz ağır

aynı hizmeti bende kıbrıs da verebilirim ama orijinal alan ya da alacak adam bulurmuyum? bulamam

ya arkadaşlar sendit sparişi 13ünde gonderdi ankaraya ne zaman gelir?bi bilginiz var mı bu konuda

Quote Originally Posted by Francesco_Totti View Post
    Hocam bende b.evlerde oturuyorum ama oyunu p.tesi günü teknosa'dan felan alıcam istersen görüşelim ortak yapalım ( şu an seninle birlikte 4 kişi olucaz adam başı 20 TL

ok dersen e-mail veririm sana sonra da buluşur hallederiz

Quote Originally Posted by Countdelafey View Post
    aynen oyle SI ınsaflı davranmıs EA Spore oyununu 3defa kurduktan sonra kutuyu cope atıp yenısını al dıyor mesela

sacma cok sacma.
    arkadaşlar, gözünüzü seveyim.yok böyle bir şey. 5 seferden sonra yenisini alma felan.yapmayın ya. okuyun bu yazıyı bir daha..

http://www.turksportal.net/makale/fm/965/

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Oyun lisansını kurtarmak için bilgisayarınıza format atacağınız, değiştireceğiniz zaman, kurulu oyunu unistall etmeniz gerekmektedir. Ve bu o lisansı makinede artık kullanmayacağınızı belirttiğiniz anlamı taşımaktadır. Yeni alacağınız makine veya yeni kurduğunuz sisteme tekrar kurulum yapıp aktivasyon yapabilirsiniz.

Steam'i 5 arkadaş toplanıp alıbilirsiniz, SI buna izin veriyor. Yeterki bu arkadaşlar lisansları kuralına uygun kullansın
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Abi ne aktivasyonu ? Ben şimdi anlamadım FM2009'u kurduktan sonra birde aktive mi edeceğiz ?
    Hem oyun daha nete düşmedi, ayrıca 80 YTL'yi ben nasıl verceğim oyuna?Öğrenciyiz sonuçta...
    Neyse bizim CD'cilere düşmesini bekleyeceğiz artık ne yapalım.
    Hem yükledikten hemen sonra 9.0.1 yamasınıda yükleyip, oyunda araştırma yapacağım.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Lightning View Post
    Abi ne aktivasyonu ? Ben şimdi anlamadım FM2009'u kurduktan sonra birde aktive mi edeceğiz ?
    Hem oyun daha nete düşmedi, ayrıca 80 YTL'yi ben nasıl verceğim oyuna?Öğrenciyiz sonuçta...
    Neyse bizim CD'cilere düşmesini bekleyeceğiz artık ne yapalım.
    Hem yükledikten hemen sonra 9.0.1 yamasınıda yükleyip, oyunda araştırma yapacağım.
    Oyunun korsanın çıkmasını bekliyorsan biraz bekleyeceksin elbet çıkar. Bu tip paylaşımları bu başlıklarda kesinlikle yapmıyoruz,
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2006

Oyunu Türkiye'den satın alan var mı?

Peki bu aktivasyon olayı nedir ? Niye gerekiyor ?

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Oyunu Türkiye'den satın alan var mı?
    D&R Teknosa Bimeks gibi bir çok elektronik mağazada oyunu bulabileceksiniz. Salı günü tahmini olarak bu mağazalarda bulunması tahmin ediliyor. Oyun fiyatının 80-100 YTL arası olacak henüz kesinleşmedi

Quote Originally Posted by Lightning View Post
    Peki bu aktivasyon olayı nedir ? Niye gerekiyor ?
    Oyunu lisanslı kullanım oranını arttırmak maksatlı yeni getirilen bir sistem.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sigames forumlarında bu sisteme saydıran baya var

evinde interneti olmayanlar ne yapıcak peki orjinal aldıklarındada oynayamayacakmı???

Teşekkür ederim yardımınız için ama şimdi ben oyunu kurduktan sonra bu işi yapmazsan ne olacak ? Yapmak zorunlumu ?
    Kusura bakmayın bu konu hakkında pek fazla bir bilgim yok.

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Quote Originally Posted by erdal12 View Post
    evinde interneti olmayanlar ne yapıcak peki orjinal aldıklarındada oynayamayacakmı???
    telefon ile aktivasyon gibilerinden birşeyler gördüm ama tam olarak emin değilim....

arkadaşlar oyunu nerden alabiliriz bu haftasonu??

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by asurmeli View Post
    arkadaşlar oyunu nerden alabiliriz bu haftasonu??
    Quote Originally Posted by Vieri
    D&R Teknosa Bimeks gibi bir çok elektronik mağazada oyunu bulabileceksiniz. Salı günü tahmini olarak bu mağazalarda bulunması tahmin ediliyor. Oyun fiyatının 80-100 YTL arası olacak henüz kesinleşmedi
    Cevabı burada bulabilirsin.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Sayfa 20 / 26 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon

Mesaj Yetkileri