Açıkçası bu iyi oldu,Türkiye büyük ihtimal bu sene rekor orjinal satışı yapmış olucak.Hayırlısı diyelim güzel oldu güzel.
Türkçe gelebilir seneye,hadi bakalım.
Evet
Hayır
Açıkçası bu iyi oldu,Türkiye büyük ihtimal bu sene rekor orjinal satışı yapmış olucak.Hayırlısı diyelim güzel oldu güzel.
Türkçe gelebilir seneye,hadi bakalım.
Şİmdi kaldığı yerden indirme devam ediyor ama yükleme bitmeden launch nasıl yapıyoruz anlamadım??![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
arkadaşlar oyunun korsanı ne zaman düşer sitelere ? bilgisi olan varsa acil söylesin yoksa orijinal alacağım..
ya dvd aldim londradayim yukledim etkinlestiremiyorum sigamesin sitesi calismiyor ne yapicam nasil is bu
fm2009 demo ile fm2009 full un özellikleri aynı mı? benm pc demoyu kaldırmadı. yani ekran kartı yetmedi. full de de aynı özelııkler mı?
ankaraspor'dan theo weeks ve konate'nin ss'lerini ekleyebilirmisiniz manager arkadaşlar![]()
Demoda yetmediyse FULL'de hiç yetmez.
Ve lütfen İbisevic![]()
Arkadaşlar oyunu alan varmı korsan da olabilir lütfen bir cevap...
Bahcelievler tarafında oturan orjinal oyun sahibi varsa arabayla gelir alırım 20 ytl veririm oyunu yükleriz arabayla geri bırakırım evine![]()
ya arkadaşlar sendit sparişi 13ünde gonderdi ankaraya ne zaman gelir?bi bilginiz var mı bu konuda
arkadaşlar, gözünüzü seveyim.yok böyle bir şey. 5 seferden sonra yenisini alma felan.yapmayın ya. okuyun bu yazıyı bir daha..
http://www.turksportal.net/makale/fm/965/
Oyun lisansını kurtarmak için bilgisayarınıza format atacağınız, değiştireceğiniz zaman, kurulu oyunu unistall etmeniz gerekmektedir. Ve bu o lisansı makinede artık kullanmayacağınızı belirttiğiniz anlamı taşımaktadır. Yeni alacağınız makine veya yeni kurduğunuz sisteme tekrar kurulum yapıp aktivasyon yapabilirsiniz.
Steam'i 5 arkadaş toplanıp alıbilirsiniz, SI buna izin veriyor. Yeterki bu arkadaşlar lisansları kuralına uygun kullansın
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Abi ne aktivasyonu ? Ben şimdi anlamadım FM2009'u kurduktan sonra birde aktive mi edeceğiz ?
Hem oyun daha nete düşmedi, ayrıca 80 YTL'yi ben nasıl verceğim oyuna?Öğrenciyiz sonuçta...
Neyse bizim CD'cilere düşmesini bekleyeceğiz artık ne yapalım.
Hem yükledikten hemen sonra 9.0.1 yamasınıda yükleyip, oyunda araştırma yapacağım.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Oyunu Türkiye'den satın alan var mı?
Peki bu aktivasyon olayı nedir ? Niye gerekiyor ?
D&R Teknosa Bimeks gibi bir çok elektronik mağazada oyunu bulabileceksiniz. Salı günü tahmini olarak bu mağazalarda bulunması tahmin ediliyor. Oyun fiyatının 80-100 YTL arası olacak henüz kesinleşmedi
Oyunu lisanslı kullanım oranını arttırmak maksatlı yeni getirilen bir sistem.
Mustafa BudakTurksportal
sigames forumlarında bu sisteme saydıran baya var![]()
evinde interneti olmayanlar ne yapıcak peki orjinal aldıklarındada oynayamayacakmı???
Teşekkür ederim yardımınız için ama şimdi ben oyunu kurduktan sonra bu işi yapmazsan ne olacak ? Yapmak zorunlumu ?
Kusura bakmayın bu konu hakkında pek fazla bir bilgim yok.
arkadaşlar oyunu nerden alabiliriz bu haftasonu??