12 kişi oynatıyor takımı3-5-2-1 (:
12 kişi oynatıyor takımı3-5-2-1 (:
Global futbol bu olsa gerek![]()
Klasikleşen efsane; 2 şutta bir gol bu sefer temsilcilerimizden birinin işine yaramış. Hemde AEK karşısında 3 şutta bir golAEK nın şutlara dikkat yazık olmuş
VEEE İşte bomba, Emre Belözoğlu Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer oluyor. 3 büyüklerdede oynamış oluyor. Ben HJK takımını yönetiyorum hiç bir şekilde müdahalem olmadı. Transferlerine bakayım dedim birde baktım Emre gitmiş
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Amanın Gs maçında hemde kendi kalelerine atmışlar daha yeni farkettimToraman bizim kaleye kostas bilmem neyde onların kaleye.
![]()
Last edited by SAİT71 : 11.Eylül.2009 at 15:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ligin son maçı, küme düşmüş Kasımpaşa ileydi ve sonuç, işaretlediğim oyuncuların puanlarına dikkat edin.
![]()
resmen biçtiler,kart bile çıkmadı..
işte size bence oyunda seneye düzeltilmesi gereken çok saçma ve net hatalardan biri daha. 2019-2020 sezonu şampiyonlar ligi çeyrek final rövanş maçı. ilk maçı old trafford'da pisi pisine 2-0 kaybetmişim ve rövanşa çıkıyorum. daha 6. dakkada bu golü yiyorum. siz olsanız ne yaparsınız? (buarada bu golden sonra bi de 16. dakikada gol yedim 2-0 geriye düştüm. 2. yarıda maçı çevirip resmen destan yazıp 2-0dan 4-2 yenip away goals ile elendim.) maçtan sonraki basın toplantısında tabii ki de hakeme sövdüm ama uefa golün çok açıkça nizami olduğunu replaylerin net gösterdiğini iddia edip bana ihtar verdi. golün nizami olduğu iddia edilen replay alttaki linkte. ben bunun intikamını seneye alır mıyım? bence alırım
http://img4.imageshack.us/img4/641/satilmisuefa.jpg
Golün biri yanlış kaleye gitmiş.![]()
Bu gerçektede olan bir durumHakem işte pehh
![]()
bu da benden olsun...çok taze, 2 dakika önce biten maç...
oyunda bilmediğim bir hakem satın alma opsiyonu falan mı var bilmiyorum ama, bu hakem satılmamışsa bende Nerzhull değilim o kadar
bir beleş penaltı.. 89'da bir gol (ki takım toplu halde yardımcı hakemin üzerine yürüdü ofsayt itirazlarıyla) ,3 dakika işaret edilen uzatma dakikaları, 90+5'te yenen bir gol...yetmedi bi 3 dakika daha oynattı çılgın adam!
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Benim dikkatimi ilk 5 istatistik çekti.![]()
nasıl başardın hocam bu puan durumunu valla helal çetin grupmuş![]()
Küme düşme ihtimalime mi üzüleyim, şampiyon olamadığıma mı bilemedim.![]()
UEFA'yı almak için çektiğim çileye bakın ya CLde böyle eşleşmeler yok.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
O kupa sana helaldir ozzy, CL'yi kim aldı..![]()
Napoli'yi 2-1 ile geçen Manu.
Kayseri'li kardeşimiz ticaret için geliyor ancak ben onu Hull altyapısı'na kazandırdım.
Taraftar:23![]()
Onlar yedekler olmasın?![]()
Allah şu antreman programından razı olsun.
yorumsuz1i nın ki
Last edited by Nedvedmania : 12.Ekim.2009 at 20:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved