Sergio Asenjo Galatasaray'da !
Gelecegin Casillas'ı olarak lanse edilen Valladolid'in genc kalecisi Asenjo Galatasaray'a transfer oldu. Valladolid'e bonservis bedeli 1.5Milyonu pesin olmakla birlikte 8.5Milyon Euro verilecegi acıklandı...
Sergio Asenjo Galatasaray'da !
Gelecegin Casillas'ı olarak lanse edilen Valladolid'in genc kalecisi Asenjo Galatasaray'a transfer oldu. Valladolid'e bonservis bedeli 1.5Milyonu pesin olmakla birlikte 8.5Milyon Euro verilecegi acıklandı...
Last edited by PesimiSTyLa : 07.Aralık.2008 at 19:28
Emre'nin transferleriyle özellikle ilgilendim.Asenjo transferini bitirmekten dolayı mutluyuz.![]()
fener kotu sezon gecırmemıs hemen her basarıda ısmı var fazla da gol atmıs ama gs cok ıyı gıtmıs beklenmeyecek sekılde bu sene ne olacak zevkle ızlıcez
KartaL göreceksiniz bu sezon bırakın Leoyu Meoyu.![]()
FLAŞ FLAŞ FLAŞ . ! ! ! !
3 BÜYÜKLER BOCA'NIN GENC YILDIZ OYUNCUSU DATOLO İÇİN KIYASIYA ÇEKİŞİYORLAR.DATOLO YAPTIĞI AÇIKLAMADA '' GEÇMİŞİNDE UEFA KUPASI OLAN BİR TAKIMDA OYNAYABİLİRİM'' SÖZÜ GALATASARAYI BİR ADIM ÖNDE GÖSTERİYOR.GELİŞMELERLE AZ SONRA STADYUMDAYIZ.Evet Ercan söz stüdyo'da. ..
![]()
Anton Alex'e Kartal Kancası
Geçtiğimiz sezon bekleneni veremeyen Kerem Çağan orta sahası ve hücum hattını değiştirmek isteyen Kerem hoca Giresunspor'un genç yıldızı Alex'in peşine düştü.
Kırgız oyuncunun Giresunspor'a bağlılığı bilindiği üzere Kerem hocanın ısrarlarına dayanamayan Giresunspor asbaşkanı Sinan Engin'İn bu transferi bitirmeye çalıştığı öğrenildi.
Önümüzdeki günlerde imza atması beklenen genç oyuncunun da bu transfere sıcak baktığı alınan duyumlar arasında.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Açıkcası Yılın takımı Fbmiş ya...Bu sene gelicektir şampiyonluk eminim
..
Sinan Engin'cim Alex'i önerdi ama ben kabul etmedim![]()
Basında çıkan Datolo haberleri kesinlikle asılsızdır. Bizi uçuracak, cok büyük bir yıldız ile görüşüyoruz. İsmini şuan acıklayamam. İlgilendiğimiz oyuncunun pesinde Barca, Milan gibi büyük kulüpler de var. Bu isim ile anlasabilirsek transferi %90 bitirecegiz. Taraftarımız büyük bombaya hazır olsun...
Kaleye Luiz Martinez yakışır![]()
Emre abi böyle konuşuyorsa o transferi gerçekleştirecek gibi merak ettim şimdi![]()
Ben o büyük bombayı çok iyi biliyorum.Taraftar gerçektende bombaya iyi hazırlansın.
Henüz transfer resmiyet kazanmadı; isim beklemeyin![]()
Bombayı öğrendim..ve yazıyorum... Nikola Zigiç
![]()
Alacagımız oyuncu forvet degil. Kewell'ın yerine diyip tek ipucunu vereyim... Yapılan tahminlere cavap veremem![]()
Emre bu Ali çok komikSenin ona cevabın daha komik
![]()
R.V.D.V Olmasın İsmi
Hollandalı Olmasın![]()
Benim de aklıma 2 isim geldi. Biri S.G. diğeride D.B. AMLC tarzı herifler..
Ya Yusuf sen forvet demedinmi?
Van Der Vaart bencede
Ben forvet demedim ki.
Hatta ben sana hiç bir şey demedim.Emre'ye sor dedim![]()
O zaman emre forvet dedi benim aklımda forvet diye kalmış![]()
Andrey Arshavin Fenerbahçe'de !
Rus futbolunun son zamanlarda yetiştirdiği en büyük yetenek olan Arshavin 14 Mn Euro karşılıgında kulübümüze transfer olmuştur.
arshavin transferi güzel ama şu skinde özelliklerde çıkan kaydırma çubuğu bazı özellikleri kapatıo onu düzeltebilirsen iyi olur![]()
Arshavin bu sezon süper yapılmış.İyi süper transfer tebrikler...![]()
arshavin güzel transferl tebrikler mertcan
Emre'den Arshavin'i bastırabilecek bir transfer bekliyorum..![]()
Emre merak ettik transferini Yoksa Robben'i mi aldın ?![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Yury Valentinovich Zhirkov Galatasaray'da !
CSKA Moskova ve Rusya Milli takımının Yıldız sol kanat oyuncusu Zhirkov ile anlastık. Barcelona, Milan gibi kulüplerin pesinde olması transferde bizi uğrastırsa da bu transferi sonuca ulastırdık ve yıldız futbolcuya imzayı attırdık. Bonservis bedeli olarak 9Milyon Euro Pesin 9 Milyon taksit ile 18 Milyon Euro ödedik. Zhirov takımda 6 numaralı formayı giyecek. Bu transferin bitmiş olması camiada büyük sevinç ile karsılandı...
Kewell'ın yerini doldurabilecek mi Zhirkov![]()
Süper transfer..
Fm 08'de Arshavin pek yararlı olmuyordu.09'da nasıl bilmiyorum hiç.Bakalım nasıl bir performans gösterecek.Hep beraber göreceğiz..
Ayrıca Kerem senden takımı bu sezon toparlamanı bekliyoruz Beşiktaş taraftarı olarak.Yok ben yapamam diyorsan sene başından el çek..![]()
So what?
Saike