Fake bu fake.![]()
Fake bu fake.![]()
Fenerbahçe yönetimin derhal vazgemçmesi lazım.Topuzla ilgili sert bildiri yayınlasınlar olayı bitirsinler..Hala hala almaya çalışırlarsa birsey demiyecem..
Gördüğünüz gibi F.Bahçe'nin Mehmet'le hiçbir anlaşması yok.Buna rağmen resmi siteden resmi Tv'den bonservisini aldık diye haber geçebiliyorlar.Ama yok F.Bahçe böyle bir şey yapar mı hiç?Aziz Yıldırım o kadar amatör mü?...
Şimdi söyleyin F.Bahçe bu oyuncunun bonservisini alarak ne yapmaya çalışıyor,amaç nedir...
Ayrıca bu fotoğraflar M.Topuz döner Fenerliyim der,şu kadar veririz kabul eder diyenlerede kapak olsun..
Bide Mehmet'i biz aldık Topuz'u size kaldı diyenler var![]()
Bu arada Aydın'a karşılık Erhan Güven alınmış sanırım.Ankaraspor'da bu sezon toplam 38 maçta forma giydi.Sağ bek ve stoper olarak görev yaptı.Yetenekli bir çocuk Erhan Güven.M.Denizli istediyse sorun yok...
Bu arada Aydın'la Beşiktaş'ın işi devre arasında bitmişti.Mükemmel bir yetenek.Üzülüyor insan.Ama forma pazarlığı yapmış ve ondan sonra tam anmıyla gözden düşmüştü.Sakatlığını atlattıktan sonra Denizli tekrar takıma aldı ama yine 11'de oynama konusunda sorunlar çıkarmıştı...
Hayırlı olsun...
resim se resim;
![]()
Resimler photoshop değil..Yani fenerbahçe oyuncuyla anlaşmadan açıklama yapması beni çok şaşırttı beklemiyordum..
Kayseridede inat var satmaz beşiktaşa..Bu gidişle yine Kayserisporda kalacak M.topuz..![]()
Beşiktaş FİFA'lık lafınıda nerden çıkarıyorsunuz.Burada Fifa'ya gidecek tek taraf M.Topuz'dur beni istemediğim kulübe zorla veriyorlar yani köle yerine koyuluyorum diye...
Benim Anlamadığım Adam Beşiktaşta oynamak istiyorum. 50 Milyon Dolar verseler Fenerde oynamam diye açıklama yaptı. Formayla foto çektirmiş çektirmemiş kime ne ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Mehmet Topuzun menajeri son noktayı koydu. Bizim kararımız kesin. Kayserispor Başkanı Hurma bizi zor durumda bıraktı dedi. Mehmet Topuz ya Beşiktaş forması giyecektir, ya da bu sezon hiç bir takımda forma giymeyip, geLecek sezon BeşiktaşLı oLacaktır dedi.
NTVspor da şu anda konuşmaya devam ediyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Menajere sorduLar. Bonservis Fenerbahçe de ise, nasıL Beşiktaş kuLübünde forma giyecek..Mehmet Topuz ısrarLa Beşiktaşta oynayacağım diyor, İnanıyorum ki Hurma ve Aziz YıLdırım bunu sonunda anLayacaktır ve sorun çözüLecektir. Ve tekrarLıyorum eğer anLaşma oLmaz ise Mehmet Topuz gerekirse bir yıL oynamayacaktır, geri dönüşü yok dedi.
Ne görüşmesi açıkLanırsa anLamadım. ?
Biz Mehmet Topuz Kayserispor'un oyuncusu ya da sizin bakış açınızla "malı" iken görüştük kulübüyle de görüşülmüştü daha önce bir sorun yok yani.
Fenerbahçe'nin de Kayseri'ye bonservis parası verip seneye bedavaya Beşiktaş'a kaptıracağını sanmıyorum Mehmet Topuz'u. Aziz Yıldırım o kadar aptal bir adam değil. İşin bukadar büyümesine Kayseri'nin cin başkanı sebep oldu. Ortalığı kızıştırdı. Artık bu açıklamalardan sonra Fenerbahçe aradan çekilir Kayseri parasını alır Mehmet Beşiktaş'ta oynar.
Mehmet Topuz da birazdan bir açıkLama yapacak.
kırkız beşiktaş bizim adamımıza el koydu..![]()
Spor Hukukçusu ŞenoL Çiçek oLayı açıkLadı..
ÖnemLi oLan futboLcu rızasıdır. Fifa ve Uefa kuraLLarı içerisinde Mehmet Topuz Beşiktaşta oynar.
ÖzeLLikLe vurguLuyorum FİFA futboLcunun son rızasına bakar. OLay FİFA Lık oLursa beLLi bir tazminat karşıLığında Mehmet Topuz geçici Lisans karşıLığında bonservis Fenerbahçede oLsa dahi Beşiktaş ta oynar. Tabi bir kısım cezayı da Kayserispor kuLübüne öderLer..
Adam söyLedi işte, haLa konuşuyor.
Spor Hukukçusundan daha iyi biLiyor maşaLLah bazı arkadaşLarımız.
Koskoca talimaname var, hala spor hukukçusu diyorsunuz.
Zorla imza mı var sanki
Bjk FIFA Talimatmanesi'ne uymayarak oyuncu ayartma olarka bilinen hatayı yapmıştır.
Sözleşmesi (son 6 aya kadar) devam eden oyuncu ile kulübün rızası olmadan asla görüşülemez!
Cezai yaptırımları çok büyüktür..
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Görüşüldüğü nasıl ispatlanıyor peki?
Borsa'da yazılı bildiri var. Fazla fazla yeterli.
Duruşmada Kayserispor'un tüm yetkililer ile görüşme yapacaklardır.
Bu durumlar için antetli kağıtlar ile imzalar kullanılır, herşey kağıttadır.
Herşeyi resmiyete dökersiniz, kulüp ile görüşüp anlaşmışsınızdır, havada kalmaz hiçbirşey.Kanunen sorun yaşamamak adına herşeyi resmi yapmak zorunda kulüpler.
Hele bir de Bjk'da her ne şekilde olursa olsun önsözleşme var ise, asla açıklamamalı.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı