Sayfa 20 / 68 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon
571 ile 600 arası toplam 2020 sonuç

Konu: Bursaspor Transfer Haberleri | Stoch ve Hosogai

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ya Ertuğrul hoca pivot forvet istiyor hep.. İglesias'ı da aldı hiç verimini göremedik.. Yani bence Bursaspor'a hızlı adam lazım.. Topu inderecek adam değil..
    Sentugo.

Ertuğrul Sağlam: Sağlam: Servet'i isterim

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, basında son günlerde Galatasaray'dan ayrılacağı haberleri sıkça yer alan Servet Çetin'i takımında görmek isteyeceğini söyledi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yeni sezonla ilgili çalışmaların yoğun şekilde devam ettiğini belirterek, "Bundan sonraki dönemde takıma katkı sağlayacağına inandığımız çok kaliteli oyuncuları kadromuza katacağız" dedi.

Sağlam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarına 28 Haziran’da başlayacaklarını, önlerinde daha çok uzun bir süre bulunduğunu, bu nedenle transferde hata yapmamak için aceleci olmadıklarını söyledi.

Birçok oyuncuyla ve kulüpleriyle görüşmelerin sürdüğünü, gelecek hafta bir transferin daha netlik kazanabileceğini anlatan Sağlam, imza aşamasına gelmeden isim açıklamayacaklarını belirtti.

Sağlam, Bursaspor olarak bireysel oyuna değil takım oyununa önem verdiklerini dile getirerek, "Kişilikli, karakterli, takım düzenini bozmayacak, aksine katkı sağlayacak yıldız oyuncular arıyoruz. Bundan sonraki dönemde takıma katkı sağlayacağına inandığımız çok kaliteli oyuncuları kadromuza katacağız.

Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Galatasaraylı futbolcu Servet Çetin’in, bugün bir gazetede yer alan, "Bursaspor’a hayır demem" açıklamasının anımsatılması üzerine Sağlam, şöyle dedi: "Servet ile ilgili Galatasaray kulübüne bir teklif yapmadık, ama bundan sonraki dönemde ne olacağını bilemeyiz. Daha önce Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın bünyemize uygun oyuncularına talip olabileceğimizi söylemiştik.

Tabii Servet’i de takımımızda görmek isteriz." Ertuğrul Sağlam, "Türkiye Futbol Federasyonu’nun yabancı oyuncu kontenjanını 8 2’ye çıkarma kararını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusunu ise "Daha önce 6 2 yabancıya da karşı olduğumu beyan etmiştim. 22 kişilik kadronun yarısı yabancı olacak. Dolayısıyla altyapıdaki oyuncuların takımda şans bulmaları açısından da olumlu bir karar değil" diye yanıtladı.

Beşiktaş ile son oynadıkları şampiyonluk maçında bile Eren Albayrak ve İsmail Haktan Odabaşı’nı sonradan oyuna sürdüğünü anımsatan Sağlam, gelecek sezon da altyapıdan gelen oyunculara kadroda yer vereceğini sözlerine ekledi.

Milliyet

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    ya Ertuğrul hoca pivot forvet istiyor hep.. İglesias'ı da aldı hiç verimini göremedik.. Yani bence Bursaspor'a hızlı adam lazım.. Topu inderecek adam değil..
    Gördüğüm kadarı ile pivot lazım. Hemde en iyisinden, Turgay ilerde top indiriyor sürekli, pivot oynuyor. En basitinden Sercan'nın oynadığı Galatasaray maçı.

Turgay oynasa durum daha farklı olurdu bana göre. Pivot en önemli nokta diyorum.
    Last edited by nerazzuri : 04.Haziran.2010 at 00:07

BURSASPOR, GENÇ KALECİ HARUN İLE ANLAŞTI

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor, geçtiğimiz günlerde renklerine bağladığı Fenerbahçeli Vederson'un ardından ikinci transferini de gerçekleştirdi. Yeşil-beyazlı yönetim, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın isteği doğrultusunda Güngören Belediyespor'un gelecek vaad eden genç file bekçisi Harun Tekin ile anlaştığı öğrenildi. 21 yaşındaki kalecinin 10 Haziran'da Bursa'ya gelerek kendisini Yeşil-beyazlı renklere bağlayacak sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.

EMRE KOŞAK - BURSA/ DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kaleci Transferi gerekliydi Ceyhun o kadar iyi bir kaleci olduğu söylenemez Yavuz'un ise profesyonel olarak yanlış hatırlamıyor isem 30 maçı geçmeyen süper lig maçı var Harun hakkında hiç bilgim yok ama büyük ihtimalle bu sene G.Belediyesinde kaleyi korumuş olmalı ki transfer yapmışlar.

Hayırlı olsun umarım Ligde görev çoğu maçta görev alır..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 05.Haziran.2010 at 01:19

Servet'i resmen istediler!

Bursaspor, Servet Çetin'i Galatasaray'dan resmen istedi. Sarı kırmızılı yöneticilerin teknik direktör Frank Rijkaard'la görüştükten sonra karar verecekleri belirtildi...

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=73395

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Koevermans yanlış hatırlamıyorsam Hollanda liginde 210 civarında maça çıkıp 120 gol falan atmış yani mükemmel bir istatistik ama Hollanda liginin çıkardığı golcülerin diğer avrupa liglerinde nasıl süründüklerini de biliyoruz.. Afonso Alves , Kezman vs vs .. Ama yine de eğer gelirse Koevermans'ın çok yerinde bir transfer olacağına inanıyorum ..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İyi bir para ise düşünmeden satılması lazım.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Servet bursaspor'a giderse harika olur, hem kendisi için hem bursa için.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Servet'te geri sayım

Ertuğrul Sağlam ile Servet Çetin'in görüşmesinde, yıldız futbolcu seve seve Yeşil-Beyazlı formayı giyeceğini söyledi, “Siz yeter ki kulübümü halledin” dedi. Bursaspor Yönetimi, hafta içinde Galatasaray'la masaya oturacak.

Bursaspor’un Servet Çetin aşkı her geçen günü daha fazla alevleniyor. Yeşil-Beyazlılar’ın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam’ın kadroda görmeyi çok istediği tecrübeli savunmacı için önce Bursasporlular yöneticiler devreye girmişti. Ardından başarılı hoca, Servet ile yüz yüze görüştü. Galatasaray’ın yeni sezonda kadrosunda düşünmediği futbolcunun, Ertuğrul Sağlam ile yaptığı konuşmada, “Siz yeter ki kulübümle olan bonservis sorununu halledin. Ben seve seve Bursaspor formasını giyerim. Şampiyonlar Ligi’nde oynamayı gerçekten çok istiyorum” dediği belirtildi. Antalya’da Futbol Federasyonu’nun Pro-Lisans kursunda bulunan Sağlam, seminerlerin bitmesinin ardından İstanbul’da tekrar Servet ile biraraya gelecek.

Kiralık formülü de var
    Yeşil-Beyazlılar’ın Başkanı İbrahim Yazıcı da önümüzdeki hafta harekete geçecek. Başarılı oyuncunun 4 milyon Euro’luk bonservisini aşağıya çekmek için Galatasaray Yönetimi ile masaya oturacak olan Yeşil-Beyazlılar, en kötü ihtimal olarak Servet’i kiralamayı teklif edecek. Servet için yurt dışından henüz bir teklif almayan Galatasaray’ın da, bu formüle sıcak bakabileceği ifade edildi.

Kaynak : Fanatik >> Gerçi çoğu yerde vardı bu haber.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Servet için Bursaspor çok iyi bir tercih olur.Sonuçta Milli Takım düzeyinde bir oyuncu.Düşüşte olduğu bu dönemde Bursaspor gibi Avrupa Kupaları vitrinine çıkacak olması hem Servet için hem de Milli Takım için iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Servet için Sivasspor'da yaptığı gibi tekrar kariyerinde sıçrama yapma fırsatı olabilir Bursaspor.
    So what?
    Saike

Futbol şube sorumlusu Mesut Mestan, NTVSpor'daki bağlantısında Holosko'ya yaptıları teklifi BJK'nın reddettiğinii Servet için girişimlerin sürdüğünü söyledi. Ayrıca bir forvet ve bir oyun kurucu oyuncu alınacağını söyledi. . .

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Servet ile her konuda anlaşıldığını söyledi dün Kanaltürk'tü yanlış hatırlamıyorsam.

Birde Harewood haberleri var ne kadar doğru bilmiyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ya var ya Servet gelirse çok sevinirim.. Servet için Gs'ye oyuncu verirsek üzülürüm ama para ile halletmek lazım bu işi.. Servet gelirse Defans coşar..

Forvet ve Oyun kurucuyu bekliyorum..

Servetle anlaşılmıştır tabii ama Gs yönetimiyle anlaşmak lazım..
    Sentugo.

Servete 4 M istiyor Galatasaray herhalde.Bence çok ucuz olmasa da,Milli takımın formasını ıslatmaya devam eden bir futbolcu için şampiyonun vermesi gereken bir ücret...

4 ten fazlaya verirler bence Servet'i gecen sene 8 milyon euroydu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ama geçen sene hep ilk 11 oynuyordu ve takımın önemli oyuncusuydu şimdi Rijkaard gözden çıkardığı için olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şu anki formu ile Servet 8 milyon euro etmez.Etse etse taş çatlasın 5-6 milyon euro yapar.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

8 etmez zaten ya bnce de en fazla 6 olur.O paraya gönderirsek mükemmel olur Bursa'da tekrar basarili olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Servet için bana göre ideal rakam 2-3 milyon euro'dur.

Fazla abartılmaması gerekiyor artık şu Türk futbolcuların.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Servet için bana göre ideal rakam 2-3 milyon euro'dur.

Fazla abartılmaması gerekiyor artık şu Türk futbolcuların.
    Adama daha gecen sene Marsilya 8 milyon euro verdi 1 sezonda bu kadar inmez fiyati 4 milyon euro eder yine.. ayrica servete hamburg kulübü de teklif yapmis 4 milyon € önermisler.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İnanmıyorum marsilyanın 8 milyon euro önerim Galatasaray'ın reddettiğine.

Resmi teklifi görmeden de kimse bana inandıramaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    İnanmıyorum marsilyanın 8 milyon euro önerim Galatasaray'ın reddettiğine.

Resmi teklifi görmeden de kimse bana inandıramaz.
    Reddetmediler zaten.Marsilya'da başkan değişikliği olunca yalan olmuştu transfer.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Servet'e 8 milyon Euro haberini duyduktan sonra Marsilya kulübü karıstı , yanılmıyorsam başkanlarımı ne vefat etmişti.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Partizanın golcüsü diarra ile ilgileniyormuş bursa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

German Denis iddaaları da var.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Tek pürüz kaldı!

Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil edecek olan Bursaspor'da transfer çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.
    Bursaspor'un son gözdesi olan ve Napoli'de forma giyen 29 yaşındaki gol makinesi German Denis'in transferiyle ilgili olumlu adımların atıldığı, bu transferin önümüzdeki günlerde gerçekleşebileceği öğrenildi. Arjantinli golcünün transferindeki tek pürüz ise yüksek bonservis bedeli.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın Bursaspor'a yapacağı Şampiyonlar Ligi takviyesi için çalışmalar sürüyor. Yarın başlayacak olan resmi transfer döneminin öncesinde yeşil beyazlı kulüpte de hareketli saatler yaşanıyor.

İlk olarak Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Gökçek Vederson'u renklerine bağlayan yeşil beyazlıların, Arjantinli futbolcu German Denis için de pazarlıkta son aşamaya gelindiği öğrenildi.

Bu sezon Napoli forması ile 47 maçta 11 gol atan tecrübeli futbolcu için girişimleri sürdüren Bursaspor yönetiminin Napoli kulübüyle yaptığı görüşmelerin olumlu geçtiği, sözleşmesi 2012 yılına kadar devam eden Denis için bonservis şartlarının zorlandığı öğrenildi.

Denis için Napoli Kulübü'nün 4,5 milyon Euro istediği, Bursaspor'un da bu yüksek bonservis bedelini 2 milyon Euro'ya kadar indirmeye çalıştığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Haberi biz yaptık. Ortaya çıkaran biziz. DHA muhabirlerinden Emre Koşakta haberi alıp düzenleyip yayınladı. Basından ne beklenebilir.
    =) ben de sporx de mi ne gördüm öyle yazdım

Diarra oldukça hızlı ve güçlü bir futbolcu.Sercan'dan artısı bitirici vuruşlarının daha iyi olması.Alırsa mutlaka faydasını görür Diarra'nın Bursaspor.

Sayfa 20 / 68 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon

Mesaj Yetkileri