Hayırlı olsun Kris Boyd Eskişehirspor'a .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Kris Boyd süper oldu yahu. Sonunda adam gibi bir santraforumuz oldu. Gerçi daha ligde kalıp kalmama konumuz belli olmadı ama büyük ihtimal ligde kaldık spor avukatlarının dediğine göre. Mehmet Yıldız olayı muamma. İlerleyen günlerde göreceğiz bakalım.
I'm back...
Eskişehir ligde kalır en kötü bir şey olursa da eksi puanla başlarlar...
Hakkaten bu yoğun gündemde Kamara kaynadı arada.Stoper içinde Rafik Halliche için girişimler varmış.
I'm back...
Kris Boyd imza töreni için geldi ve ben gidemedim. :s
I'm back...
Çok iyi bir fiziği var. Kaliteli bir oyuncu. EsEs'e baya yararı olacaktır.
Ooo çok iyi santrafor tam bir golcüİnşallah faydalı olur.
İmzayı attı Boyd. Hayırlı uğurlu olsun...
I'm back...
Anadolu takımları içerisinde bu sezon şu ana kadar yapılan en iyi transfer bence, hayırlı olsun.Fakat, Mehmet Yıldız gönderilirse bir yerli forvete daha ihtiyacı olabilir takımın, Batuhan'ın da gönderilecekler listesinde olmasından ötürü.
Baya iyi transfer Boyd, hayirli olsun![]()
Es-Es, Mustafa Denizli'den cevap bekliyor
10 Temmuz 2011 14:44 | NTV Spor ve Ajanslar
Eskişehirspor, Bülent Uygun'dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için arayışlarını sürdürüyor. Mustafa Denizli'ye teklif götüren kırmızı siyahlı yönetim, Denizli'den gelecek cevabı bekliyor.
![]()
Futboldaki şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan teknik direktör Bülent Uygun ile yollarını ayıran Eskişehirspor yönetimi yeni teknik direktör arayışlarına hız verdi.
Futboldaki şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Uygun ve sportif direktör Ümit Karan'ın sözleşmelerinin tek taraflı feshedildiğini açıklayan Eskişehirspor yönetimi, yeni teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.
Mustafa Denizli'ye teklif götüren kırmızı siyahlı yönetim, Denizli'den gelecek cevabı bekliyor. Öte yandan Galatasaray'da gecen sezon teknik direktör Hagi'nin yardımcılığını yapan Tugay Kerimoğlu'nun da Eskişehirspor'un sözleşme imzalamak isteği yeni teknik adamlar arasında adı geçiyor.
Eskişehirspor'un yerli bir teknik direktörle anlaşamaması durumunda Christoph Daum, Arthur Zico ve John Benjamin Toshack gibi Türk futbolunu yakından tanıyan yabancı isimlerle temasa geçmesi bekleniyor.
Bu arada Eskişehirspor'u Kartepe kampında Uygun'un yardımcı antrenörleri Bayram Bektaş, Toprak Kırtoğlu ve Sefer Yılmaz çalıştırıyor.
HOŞCAN: PRENSİPLİ İNSANLARI HEP BAĞRIMIZA BASMIŞIZDIR
Eskişehirspor 2. Başkanı Mesut Hoşcan, ''Biz takımımızı başarıya ulaştıracak, etik kurallar içerisinde hareket eden, düzgün ve prensipli insanları hep bağrımıza basmışızdır. Bu prensiplere sahip hoca arayışımız devam ediyor'' dedi.
Kampta oyuncuların mutlu olduğunu birbirleriyle iyi arkadaşlık kurduklarını ifade eden Hoşcan, ''Takımımızın kemikli iskelet yapısı var. Biz bunlara ilaveten nokta transferlerle takımımızı daha iyi yerlere taşıyabilecek bir transfer politikası izledik. Transferler konusunda yıldız futbolcular üzerinde yoğunlaştık. Bu kapsamda öncelikli olarak Senegalli golcü Diomansy Kamara'yı transfer ettik. Şu an Kamara'dan çok memnunuz. Kamara, Suriye Milli takımıyla yaptığımız hazırlık maçında birisi penaltıdan olmak üzere 2 gol attı'' diye konuştu.
Yeni transferlerinden Kris Boyd'un forvette iyi bir oyuncu olduğunu ve spor camiasının kendisini yakından tanıdığınia dikkati çeken Hoşcan, ''Boyd, 3 kez gol kralı olan bir oyuncudur. Yaklaşık 2-3 aydır biz bu transferle uğraşıyorduk ve sonunda transferi gerçekleştirdik. Kendisini Türkiye'ye getirerek sözleşmesini imzalattık. Boyd, Kartepe kampına katılarak takımla çalışmalara başladı. Takımımızda çok güzel bir kemikleşmiş bir yapı var. Önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında mücadele eden ve Spor Toto Süper Ligi 2011-2012 sezonunda üst sıralarda mücadele edebilecek bir takım olmak istiyoruz. Camiamız artık böyle bir özlemin içerisindedir'' dedi.
Türk futbolunun gündeminde şike operasyonlarının olduğunu, yargının bu konuyla ilgilendiğini vurgulayan Hoşcan, ''Şike olayı futbol takımları, teknik direktörler ve futbolcular için hoş bir konu değildir. Teknik direktörümüzün ve eski kaptanımızın böyle bir olaya bulaşması bizi son derece rahatsız etmiştir. Bu olay olur olmaz yönetim kurulu olarak toplandık ve teknik direktörümüz Bülent Uygun ve sportif direktörümüz Ümit Karan'ın sözleşmelerini askıya alarak süreci izledik. Daha sonra Uygun ve Karan'ın sözleşmelerini fesh ettik. Yeni transferlerimizden Mehmet Yıldız'ın da dondurduğumuz sözleşmesiyle ilgili toplantımızı yarın veya 12 Temmuzda yapacağız ve ona göre hareket edeceğiz'' diye konuştu.
''Biz takımımızı başarıya ulaştıracak, etik kurallar içerisinde hareket eden, düzgün ve prensipli insanları hep bağrımıza basmışızdır. Bu prensiplere sahip hoca arayışımız devam ediyor'' diye konuşan Hoşcan, ''Kulüp ve takım olarak olarak istediğimiz hedeflere uluşabilmek için kariyeri ve deneyimi olan ayrıca prensiplerimize uyabilecek teknik direktörlerle görüşmelerimiz devam ediyor. Şuan bunları kamuoyuyla paylaşırsak görüştüğümüz hocalarla ilgili sorun çıkarabilir. Kısa zamanda bu konuyla ilgili net bilgileri kamuoyuyla paylaşacağız'' diyerek sözlerini tamamladı.
gelirse mustafa denizli iyi olur es es icin..
Mustafa Denizli iyi tercih olur Eskişehir için cidden de. en iyi Türk hocalardan birisidir kendisi.
Ersun Yanal ismi de geçiyor. Cuk oturur.
mustafa denizli'yi bilemem ama ersun yanal eskişehirspor için uzun vadede daha yararlı olur.
(/s)
Michael Skibbe ismi geçiyor bugün de teknik direktörlük için.Mustafa Denizli ve Ersun Yanaldan olumlu bir yanıt alınamadı sanırım.
Ntvspor Son Dakika
Teknik direktör michael skibbe ile prensip anlaşmasına varıldı
onu bunu bilmemde eğer skibbe nin sistemine uyarsa oyuncular ligin en iyi hücum yapan takımı olur eskişehir
Güzel hücum, bol gol fakat kötü savunma ve fiziksel sorunlar.![]()
Skibbe benim başından beri istediğim bir isim. Keşke gelse...
I'm back...
Skibbe gene Türkiye sahnesinde olacak. Bakalım yabancı aşısı tutacak mı? Geçen sezon izlediklerimden sonra yabancı isimlere karşı olan sempatim azaldı.
umarım galatasaray'dan göremediği ilgiyi eskişehirspor'dan görür.
yetenekli bir hoca olmasının yanında, akıcı oyun mentalitesiyle eskişehirspor'a yarar sağlayacaktır.
(/s)
Burda dogma buyume almanyali bi abim var ama ispanyada yasiyor skibbe gittigi her takimdan kovuldu demisti bana bakalim eskisehirde tutunabilcekmi...
Skibbe saat 19.30 civarı tesislere gelmiş. Arada ufak tefek pürüzler kalmış. Yeni hocamız %99 Michael Skibbe olacak..
Son 2 görevinden ayrıldıktan sonra bıraktığı takımların ne hale geldiğini gördük. Skibbe'nin arkasında durursak iyi işler başaracağını düşünüyorum...
I'm back...
Sabır gösterilirse başarılı olabileceğini düşünüyorum Skibbe'nin.İyi bir kadro var elinde.
Tabi bizim yönetimin önce şehri gezdirip sonra imza attırması olayı var bide. Eğer Skibbe şehri beğenirse (ki beğeneceğini sanıyorum) takıma adapte olabilimesi için hemen kampa gitmesi lazım. Çünkü yarın akşam ilk hazırlık maçımız var...
I'm back...
Skibbe iyidir hoştur, güzel hücum futbolu oynatır da bir an aklıma 4 Stoper+ Hakan Balta'yla çıktığımız maç geldi. Emre Güngör-Servet-Meira-Uğur önlerinde Balta-M.Topal.
Hayırlı uğurlu olsun.