Sayfa 20 / 28 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon
571 ile 600 arası toplam 819 sonuç

Konu: The Tigers Revolution

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

ochoa buglı kalecilerden biri sanırım Ben ülkesinden dolayı asenjoyu alıyorum ochoa yı hiç almadım. Ama FM sitelerinden kariyerlerde görüyorum veya arkadaşlarım öneriyor. Fantastik kurtarışlar yapıyormuş sürekli .Frey in 1-2 boy küçüğü sanırım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Aklıma geldi ben burda yayınladığım FM 9.1 kariyerimde vilar ı almıştım asenjo nun yedeği olarak ama özellikleri riquelme gibi federico vilar mıydı öyle birşey umarım çıkar
    Last edited by Corpus : 22.Eylül.2009 at 23:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Son Gelişmeler:

• Real Madrid Leo'da ısrarcı : İspanyol devi Real Madrid, Hull City'nin Brezilyalı yıldızı Leo'yu tranferde ilk sıraya aldı. Önce 15.25 milyon euro ile nabız yoklayan Real, bu teklifin reddedilmesi üzerine 18 milyona çıktı. Hull yönetimi ise oyuncusunun gitmek istemesi üzerine bu transfer için istediği bonservis bedelini Real'e bildirdi. Leo için 24.5 milyon euro isteyen Hull'un belirlediği rakamı hiç düşünmeden kabul eden Real Madrid'liler bu transferde ne kadar ısrarcı olduklarını gösterdiler.
    • Hull savunması dağılıyor mu? : Real Madrid'in Leo'ya kanca takmasının ardından Hull City takımının bir başka yıldızı N'Koulou içinde Manchester United, Arsenal ve Liverpool birbirleriyle transfer yarışına girdiler. Manchester'in 13 milyonluk teklifine karşılık Arsenal 15.75 milyon önerdi. Ardından Liverpool devreye girerek bu oyuncunun fiyatını 19 milyona yükseltti. Henüz bu takımlara yanıt vermeyen Hull yönetimi Leo ile N'Koulou giderse bu oyuncuların yerini nasıl dolduracağını kara kara düşünüyor.
    • Gözden çıkarılan oyuncular belirlendi : Yeni sezon için kadrosunu güçlendirme hesapları yapan Hull, diğer yandan da bu sezon kadrosunda düşünmediği ve satış listesine koyduğu isimlerle birer birer yollarını ayırıyor. İlk olarak İskoç orta saha oyuncusu Michael Stewart'ı 900 bin euro karşılığında Wolves'a, ardından Segundo Alejandro Castillo'yu 5 milyon euroya Saint-Etienne klübüne sattılar. Mattia Notari, Chris Porter ve Tiago Gomes satış listesinde olan ve teklif gelen diğer oyuncular. Satışlarından yaklaşık 9 milyon euro gelir beklenen bu oyuncuların da kısa bir süre içerisinde takımdan ayrılması bekleniyor.
    • Gidebilecek oyuncuların alternatifleri belirlendi : Hull menajeri sadece gelecek ve gidecek oyuncuları değil, istemedikleri halde gidebilecek oyuncularının yerini doldurabilecekleri isimleri de belirlemeye başladı. Henüz resmi bir açıklama yapılmasa da N'Koulou'nun gitme ihtimaline karşılık Manchester City'li Nedum Onuoha, Leo'nun yerine Betis'ten Thiago Silva, Lobont'un yerine ise Sunderland'den Craig Gordon'un düşünüldüğü sızan haberler arasında. Gabi Huri'nin savunma için aslında ilk tercih olarak Mamadou Sakho'yu istediği ancak bu oyuncunun gelmeye sıcak bakmamasından dolayı bu transferin çok zor olduğu söyleniyor.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Corpus View Post
    ochoa buglı kalecilerden biri sanırım Ben ülkesinden dolayı asenjoyu alıyorum ochoa yı hiç almadım. Ama FM sitelerinden kariyerlerde görüyorum veya arkadaşlarım öneriyor. Fantastik kurtarışlar yapıyormuş sürekli .Frey in 1-2 boy küçüğü sanırım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Aklıma geldi ben burda yayınladığım FM 9.1 kariyerimde vilar ı almıştım asenjo nun yedeği olarak ama özellikleri riquelme gibi federico vilar mıydı öyle birşey umarım çıkar
    Evet Vilar'da listemdeki kalecilerden biri. Real Madrid almıştı, geçen sezon satış listesindeydi. Bu sene mutlu görünüyor 33 yaşında, özellikleri gayet iyi ama pozisyon alma özelliği 4 olduğu için vazgeçmiştim. Lobont'un durumu bi netleşsin de bakalım. Eski kalecim Coman'ı da alabilirim Barça'da mutsuz
    Last edited by Walter Sakana : 22.Eylül.2009 at 23:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

HOLLANDA DÜNYA ŞAMPİYONU

Portakallar, Güney Amerika'da düzenlenen 2010 Dünya kupasında mutlu sona ulaştılar. Johannesburg'daki FNB stadyumunda oynanan final maçında Fransa'yı penaltı atışları sonucu 8-7 mağlup eden Hollanda daha önce 1974 ve 1978'de 2 kez finalde kaybettiği Dünya kupasını tarihinde ilk kez kazanmış oldu.

Mücadelenin 71.dakikasında Fransa'nın Ribery ile kaçırdığı penaltı maçın kader anı olurken, seri penaltı atışlarında Hollanda'nın ilk penaltıyı kaçırmasına karşın Mexes'in ardından bir kez daha penaltıyı kaçıran Ribery kabus gibi bir gece yaşadı ve ülkesini Dünya kupasından eden isimlerin başında geldi. Son penaltı atışından yararlanamayan isim ise William Gallas oldu.

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hocam thomas dobias riquelmenin veliahtı olabilecek yetenekre bence amc koy uzun şu serbestliğini ver duran topların hepsini ona kullandır.Ben kefilim

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by hissiz View Post
    HOLLANDA DÜNYA ŞAMPİYONU

Portakallar, Güney Amerika'da düzenlenen 2010 Dünya kupasında mutlu sona ulaştılar. Johannesburg'daki FNB stadyumunda oynanan final maçında Fransa'yı penaltı atışları sonucu 8-7 mağlup eden Hollanda daha önce 1974 ve 1978'de 2 kez finalde kaybettiği Dünya kupasını tarihinde ilk kez kazanmış oldu.

Mücadelenin 71.dakikasında Fransa'nın Ribery ile kaçırdığı penaltı maçın kader anı olurken, seri penaltı atışlarında Hollanda'nın ilk penaltıyı kaçırmasına karşın Mexes'in ardından bir kez daha penaltıyı kaçıran Ribery kabus gibi bir gece yaşadı ve ülkesini Dünya kupasından eden isimlerin başında geldi. Son penaltı atışından yararlanamayan isim ise William Gallas oldu.

Abi Türkiye ne yaptı söylemediğine göre pek parlak değil

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Hocam thomas dobias riquelmenin veliahtı olabilecek yetenekre bence amc koy uzun şu serbestliğini ver duran topların hepsini ona kullandır.Ben kefilim
    Tamam deneyeceğim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by vego View Post
    Abi Türkiye ne yaptı söylemediğine göre pek parlak değil
    Türkiye dünya kupasına katıldı mı diye bi sor önce
    Last edited by Walter Sakana : 23.Eylül.2009 at 02:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Talking

Quote Originally Posted by hissiz View Post
    Tamam deneyeceğim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Türkiye dünya kupasına katıldı mı diye bi sor önce
    Deme abi yazık fatih Terim kovuldumu bar i iyiliği için

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

HULL'da Yaprak Dökümü

Kaplanlar takımın 4 önemli yıldızını büyük klüplere kaptırdılar.
    • LEO Real Madrid'e gitti - 24.5m
    • NICOLAS N'KOULOU Milan'a gitti - 36m
    • BOGDAN LOBONT Milan'a gitti - 11.5m
    • CELSO BORGES Tottenham'a gitti - 4.5m
    Yeni sezon için hedef büyülten Hull, kadrosunu güçlendirmeye çalışırken takımın iskeletini oluşturan 4 kilit oyuncusunu kaybetti. Şimdi bu isimlerin yerlerinin nasıl doldurulacağı merakla bekleniyor.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

celso borgesın yerini dediğim regen doldurur ondan gitmesi önemsiz lobont yerine birisi bulunur o da önemsiz ama defans hattımız boşalmış doldurmak lazım

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

GİDENLER GİDER, YERLERİNE DAHA İYİLERİ GELİR

İŞTE YENİ KAPLANLAR

KALECİ

DEFANS

ORTA SAHA

FORVET

GELENLER / GİDENLER

VAR MI BAŞKA GİTMEK İSTEYEN?
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Süper bir takım olmuş riquelme olmasada vukçevicde oynar bu sene şampiyon olamazsan gözüme gözükme abi
    Bu arada ayın kariyeri ödülünü almışsın tebrikler bence hakettin abi

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Süper bir takım olmuş riquelme olmasada vukçevicde oynar bu sene şampiyon olamazsan gözüme gözükme abi
    Bu arada ayın kariyeri ödülünü almışsın tebrikler bence hakettin abi
    Şampiyonluk mu eyvah eyvah o zaman ben 1 yıldız daha alayım

Teşekkürler, sağolsun arkadaşlar bir jest yapmışlar. Çok hoş bir sürpriz oldu benim için.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Hocam kim kaldı

Tebrikler Abi Transferler Müthiş Bu Ödülüde Sonuna dek hakkettin sezon sonu Şampiyon olup Sonrada Ck yi Almanı bekliyorum abi

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by vego View Post
    Hocam kim kaldı
    kalan sağlar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Frenzyer View Post
    Tebrikler Abi Transferler Müthiş Bu Ödülüde Sonuna dek hakkettin sezon sonu Şampiyon olup Sonrada Ck yi Almanı bekliyorum abi
    Çok teşekkür ederim güzel kardeşim. Sayenizde hepsi.

Şampiyonluk için birşey diyemem ama İnşallah diyelim şimdilik.
    Last edited by Walter Sakana : 23.Eylül.2009 at 05:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

HAZIRLIK DÖNEMİ

İddialı bir kadro kurarak sezona başlayan Hull, şu ana kadar 4 hazırlık maçı oynadı. İlk 3 hazırlık maçında takımı yardımcısı Massimo Neri'ye emanet eden menajer Gabi Huri, ilk ciddi hazırlık maçında ise takımın başına geçti.

Transfer çalışmalarına yoğunlaştığı için zayıf takımlarla oynanan ilk 3 maçta takımın başında olmayan Hull menajeri, İspanyol'ların ünlü takımı Valencia ile yapılan hazırlık karşılaşmasında takımının son durumu hakkında fikir edinebilmek için önemli bir fırsat olan bu maçta takımının başındaydı.

Sahaya sakat olan Ignashevich ve kondisyon eksikliği bulunan Kompany dışında as kadrosuyla çıkan Hull'u bu maçta taraftarları da yalnız bırakmadı. Bir hazırlık maçı olmasına karşın tribünleri tıklım tıklım dolduran Hull taraftarları yeni transferleri de ilk kez görme şansı buldu.

HULL CITY - VALENCIA

İki takım sahaya şu 11'lerle çıktı:

ÖZET

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf konuk ekip oldu. 11.dakikada altıpas çizgisi üzerinden bomboş durumda David Villa'nın şutunu inanılmaz bir refleksle kornere çelen Asenjo büyük alkış aldı.

Ardından oyunda üstünlüğü tamamen eline alan Hull, sağlı sollu müthiş ataklarla Valencia kalesini abluka altına aldı. 34.dakikaya girildiğinde Vukcevic'in sol kanattan ortasında altıpas üzerinde topu önünde bulan Milevskyi, son derece klas bir vuruşla tabir yerindeyse topu 90'a zımbalayarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden 2 dakika sonra ilk golün sahibi Milevskyi'nin müthiş ara pasına sağdan çapraz koşu yapan Booth, kaleciyle karşı karşıya kaldığı anda gene çok klas bir vuruş ile farkı ikiye çıkaran isim oldu.

43.dakikada ise sahneye Oscar Cardozo çıktı. İlk golü atan ve ikinci golün pasını veren günün yıldızı Milevskyi'nin pasında topla buluşan yıldız oyuncu Raul Albiol'dan şık bir bilek hareketiyle sıyrılıp çok sert bir vuruşla Hildebrand'ı mağlup etti.

İlk yarı bu gollerle 3-0 Hull üstünlüğüyle tamamlanırken, ikinci yarıda takımlar yedek oyuncularına şans verdi. Oyunun kontrolünü maç boyunca bırakmayan Hull, güçlü rakibini 3-0'lık net bir skorla mağlup ederek stadı dolduran taraftarlarına güzel bir sezon açılışı armağan etti.

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

Parçalarsın ortalığı .

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Transferler dehşet abi .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

İşte Hull işte kaplanlar işte Hedef !!

Hedef -->Epl şampiyonluğu

Açıkçası cardozo ve milevskyinin bu kadar çabuk uyum sağlıyacağını beklemiyordum süpriz oldu.
    Ramires i neyle beslemişler anlamadım süper gelişmiş ve tymoschuk ile birlikte ortasahanı gözün kapalı emanet edebilirsin.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Rais View Post
    Parçalarsın ortalığı .

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Transferler dehşet abi .
    Yoğun çalışmalar sonucu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İşte Hull işte kaplanlar işte Hedef !!

Hedef -->Epl şampiyonluğu

Açıkçası cardozo ve milevskyinin bu kadar çabuk uyum sağlıyacağını beklemiyordum süpriz oldu.
    Ramires i neyle beslemişler anlamadım süper gelişmiş ve tymoschuk ile birlikte ortasahanı gözün kapalı emanet edebilirsin.
    Tabi daha 1 maçla belli olmaz, bide çift forvet mi tek forvet mi oynatacağıma net kadar vermedim henüz. Bide Banega'yı da unutma o da çok faydalı, o yüzden orta sahada 3'lü oynatmak istiyorum Tymoschuk, Banega, Ramires'i ama o zaman çift forvet oynatmam için 4-3-1-2 sistemi kurmam gerekiyor. Vukcevic Amc. Aslında daha mantıklı bir sistem kadroya göre.
    Last edited by Walter Sakana : 23.Eylül.2009 at 16:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

Tek forvet te yeter sana .Zaten 2 si de bomba gibi.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Ortasahan bu haliyle sağlam ilerde sakatlık olur o zaman banega oynar Devam 2 forvetle bence

Lig 6.lığı ile Uefa Süper Hocam Dediğim Gibi Bitirmişsin Sezonu Yalnız Sezonun Hayal Kırıklığı Yaran Futbolcusu Gökhan İnlermi Olmuş Demekki Kadroları Çok Sağlam Mutsuzsa Bence Almaya Kiralamaya Çalış Bence Güzel Gelişiyor Gerçekten Abicim

Sakho Thiago Sağlam Defans Olmuş Ortasaha Banega Bence Biraz İngiltere Ligi İçin Vasat Gelebilir Hocam Ben Pek Hoşuma Gitmedi Yedek Olabilir Ancak Çünkü Diğer Ortasaha ve Regenler Daha İyi Hele O Riqinin Varisi Litvanyalı Regenin Teknik Özellikleri Süper Biraz Bitiriciliği Zayıf Ama Kaleyi Bulmakta Zorlanır Ama Onuda Kapatır.
    Rum Solbekte Süpermiş Direk Olarak Oynatabilirsin Bu Sezon Bu Rum ve Litvanyalıdan Patlama Bekliyorum

Valecia Maçı Hazırlık Olmasına Rağmen Sezon Açılış Maçı Manasında Süper Olmuş ve Taraftara Şimdiden Mesaj Vermişsin Süper Bir Sezon Olacağına Dair Aynen Bende Katılıyorum O Taraftara Hocam En Az Şl Gider Bu Kadroya İyi Oldu Şampiyonluğu Bile Zorlarsın Yaş Ortalamasının 22 Olması Bile Oyundan 90dk Kopmayacağınıda Gösterecek İyi Olacak Eminim.

Bu Sezon Uefa Kupasında da Final Görürsün Büyük Olasılıkla Ters Bişey Meydana Gelmezse

Ayın Kariyeri Ödülü Bu Emeği ve Kariyeri Zaten Hakediyor Abicim Tekrar Hayırlı Olsun Ama İDÇnin Devam Ettiği Kariyerdede Bu Ödülü Alması Lazımdı Ona Yanıyıorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kaleci Konusunda Dediğim Gibi Kesinlikle Çalışma İzninide Alabilirsen CASSIO'yu Kaçırma Sakın Mükemmel Bir Kaleci Olur Yedek Kalecinde Sağlam Ucuza Kapatırsın Eminim
    Last edited by BaGa TaRKaN : 23.Eylül.2009 at 20:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Rais View Post
    Tek forvet te yeter sana .Zaten 2 si de bomba gibi.
    evet, deplasman maçlarında biriyle yorar diğeriyle vururuz iç sahada oynasınlar birlikte
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ortasahan bu haliyle sağlam ilerde sakatlık olur o zaman banega oynar Devam 2 forvetle bence
    Evet orta sahada baya bi dirençli hat oluşturduk. DMC, MC, MC şeklinde oynatırsam rakiplere baya üstünlük kurabiliriz. Deplasman maçlarında öyle düşünüyorum. Lige başlayalım bakalım iyi girersek o havayla çift forvet daha iyi olur, o havayı değerlendirmek lazım. ama kötü girersek daha bir sağlama almak lazım
    Last edited by Walter Sakana : 23.Eylül.2009 at 21:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Lig 6.lığı ile Uefa Süper Hocam Dediğim Gibi Bitirmişsin Sezonu Yalnız Sezonun Hayal Kırıklığı Yaran Futbolcusu Gökhan İnlermi Olmuş Demekki Kadroları Çok Sağlam Mutsuzsa Bence Almaya Kiralamaya Çalış Bence Güzel Gelişiyor Gerçekten Abicim
    Lig 6.lığını beklemiyordum açıkçası ilk başta. Dediğim gibi diğer takımların aldığı neticelerde etken oldu.
    Gökhan hayal kırıklığı yaratsa da halen as oyuncuları. kiralamak imkansız yani bilmez miyim worldclass orta saha oluyor eleman

Sakho Thiago Sağlam Defans Olmuş Ortasaha Banega Bence Biraz İngiltere Ligi İçin Vasat Gelebilir Hocam Ben Pek Hoşuma Gitmedi Yedek Olabilir Ancak Çünkü Diğer Ortasaha ve Regenler Daha İyi Hele O Riqinin Varisi Litvanyalı Regenin Teknik Özellikleri Süper Biraz Bitiriciliği Zayıf Ama Kaleyi Bulmakta Zorlanır Ama Onuda Kapatır.
    Rum Solbekte Süpermiş Direk Olarak Oynatabilirsin Bu Sezon Bu Rum ve Litvanyalıdan Patlama Bekliyorum
    Sakho Thiago zaten tartışılmaz. Banega'ya ise çok güveniyorum, o çocuğun önemli yetenekleri var. Sizi mahçup edecek inşallah Regenleri bulana kadar gözlerim felç oldu. Saatlerce belki 100den fazla takım inceledim. Açıkçası bu konuda alçakgönüllü olamıyacam, iyi buluyorum her sezon, idç kariyerimden de biliyosun önemli olan bunları zamanında kapmak olduğu için her sezon başı böyle bir araştırmaya girerim ve yeni çıkanları zamanında keşfederim.
    Litvanyalı dediğin gibi çok şeyler beklediğim bir oyuncu, Yunan sol beke gerekli şansı vereceğiz kendisine bağlı, iyi değerlendirirse. Bide kanat oyuncum Booth'tan çok umutluyum, Valencia maçında harikaydı.

Valecia Maçı Hazırlık Olmasına Rağmen Sezon Açılış Maçı Manasında Süper Olmuş ve Taraftara Şimdiden Mesaj Vermişsin Süper Bir Sezon Olacağına Dair Aynen Bende Katılıyorum O Taraftara Hocam En Az Şl Gider Bu Kadroya İyi Oldu Şampiyonluğu Bile Zorlarsın Yaş Ortalamasının 22 Olması Bile Oyundan 90dk Kopmayacağınıda Gösterecek İyi Olacak Eminim.
    Valla bu taraftar herşeyi hakediyor, her maç full tribünlere oynuyoruz. daha ilk sezonda stadı büyültmek zorunda kaldı yönetim. mükemmel bir destek var, hayran kaldım Hull taraftarlarına. Aynı şekilde yönetimde süper. Sürekli aktifler, diğer takımların yönetimleri gibi sessiz pasif değiller. destekleri, ayırdıkları bütçe falan çok güzel. şanslıyım o konuda da.
    Bu maçtaki gibi oynarsa takım, ligde gerçekten bir yerlere geliriz. inşallah öyle olur.

Bu Sezon Uefa Kupasında da Final Görürsün Büyük Olasılıkla Ters Bişey Meydana Gelmezse
    Belki şansımız yaver giderse olabilir ama çokta iddialı değilim final için henüz. ama dediğim gibi iyi bir hava yakalanırsa ağırlık veririz o yöne tabi.

Ayın Kariyeri Ödülü Bu Emeği ve Kariyeri Zaten Hakediyor Abicim Tekrar Hayırlı Olsun Ama İDÇnin Devam Ettiği Kariyerdede Bu Ödülü Alması Lazımdı Ona Yanıyıorum
    Teşekkürler, dediğim gibi sayenizde olan şeyler bunlar. Sizlerin bu güzel yorumları, desteği olmasa ortaya birşey çıkmazdı zaten. idç konusunda katılmıyorum, o ay hangi arkadaş almışsa o ödülü mutlaka haketmiştir, ona haksızlık etmeyelim
    .
    Kaleci Konusunda Dediğim Gibi Kesinlikle Çalışma İzninide Alabilirsen CASSIO'yu Kaçırma Sakın Mükemmel Bir Kaleci Olur Yedek Kalecinde Sağlam Ucuza Kapatırsın Eminim
    takibe aldım onu ama çalışma izni msnde dediğim gibi mümkün gözükmüyor. ucuza malolursa denerim ama.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ssleri bekliyoruz hocam maçlar başlamadı mı

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İkinci Ciddi Hazırlık Maçımız

HULL CITY - JUVENTUS

Valencia maçından sadece 2 gün sonra bu kez Juventus karşısına çıktık.
    Güçlü rakibimiz karşısında Valencia maçının kadrosuyla yer aldık, doğal olarak oyuncularda yorgunluk vardı ve bir önceki maçtaki performanslarını gösteremediler. Ancak özellikle oyunun bazı bölümlerinde çok etkili oynadık ve maçın yıldızının Buffon (8.0 rating) seçilmesine sebep olacak kadar net pozisyonlar bulduk.

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Juve Neymiş Öyle Yav Kalede Buffon Savunmada Chellini Faty Mübarek Taş Savunma Diye Buna Denir İşte Hala Milito Yaşıyormu Yav Daha Öldüremedin mi Abicim O Adamı Amauri Süper Ama En Çok Beğendim Forvet Tiplerinden SSi Koysana Bir Hocam Nasıl Olmuş

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Üzülmemek lazım juve sonuçta

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Son Gelişmeler:

Başlıklar:
    • Klüp değerimiz 217 milyon euroya ulaştı.
    • Takım kaptanları seçildi.
    • Uefa Avrupa Ligi 4.eleme turundaki rakibimiz belli oldu.
    • Hulk'un transferi iptal oldu.
    • Teknik kadroya yeni isimler katılacak.
    Detaylar:

- Tranfermarkt verilerine göre Hull City A.F.C klübünün yaklaşık değeri 217 milyon euro olarak açıklandı. Klüp bu değerle en zengin klüpler sıralamasında İngiltere'de 7., dünya genelinde ise 17.sıraya yükseldi.

Hull City A.F.C Genel Klüp Bilgileri

- Bu sezon kaptanlık yapacak isimleri belirledik. Buna göre Anatoliy Tymoschuk 1.kaptan olurken, 2.kaptanlık görevi ise Julien Faubert'e verdik. 1. ve 2. kaptanlık görevleri geçtiğimiz sezon Kevin Kilbane ile Emile Heskey'e verilmişti.

- Uefa Avrupa Ligi 4.eleme turundaki rakibimiz Romanya'nın Timisoara takımı oldu. İlk maç 19 Ağustosta deplasmanda oynanacak.
    Rakibimizin en etkili isimleri forvet Gheorghe Bucur ile sol kanat oyuncusu Artavazd Karamyan olarak dikkat çekiyor. Bu turu geçecek takım gruplarda mücadele etme hakkı kazanacak.

- Porto takımında forma giyen Brezilyalı forvet oyuncusu Hulk ile her türlü konuda anlaşmaya varmamıza karşın, bu oyuncu için çalışma izni çıkmadığından transferi gerçekleştiremedik. Yaptığımız itiraz sonucu yeniden değerlendirmeye alınmasına karşın ikinci girişimimizden de olumlu sonuç alamadık. Eğer b transfer gerçekleşseydi 4.6 milyon euro gibi uygun bir fiyata oldukça kaliteli bir forvet oyuncusu transfer etmiş olacaktık.

- Teknik kadromuzda önceki sezonlar için belirlenen 6 antrenör sınırlamasının 11'e yükselmesiyle ekibimizi güçlendirmek için harekete geçtik. Antrenmanlardan alacağımız verimi oldukça arttıracak bu gelişme sonrası belirlediğimiz isimlerle görüşmelerimiz başladı.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Sayfa 20 / 28 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon

Mesaj Yetkileri