Sayfa 20 / 22 İlkİlk ... 101819202122 SonSon
571 ile 600 arası toplam 645 sonuç

Konu: Uefa Şampiyonlar Ligi 2009/2010

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by el.nino View Post
    böyle tur atlayacaksam hiç atlamayayım daha iyi.barcelona'yı iyi bir oyunla elemek var yada bir 2.lig takımı kadar pas yapamamak ve 90 dakika kendi ceza sahasında oynayarak elemek var.barcelona her yerde kendi oyununu oynuyor ama inter korkudan 10 kişi savunma yaptı.mourinho büyük falan değil.büyük olsaydı barcelona'yı oynayarak elerdi.
    tebrikler aynen öle

euro 2008de yunanistana sövenler şimdi seviniyor

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    tebrikler aynen öle

euro 2008de yunanistana sövenler şimdi seviniyor
    Yunanistan bir maç yenip kapanmıyordu ki.Her maç kapanıyordu..İnter'in ne zaman şu maça kadar böyle kapandığını gördünüz ? Adamlar dünyanın en iyisi dediğimiz takımı 3-1 yenmiş.Daha ne laf ediyorsunuz anlamıyorum.Hangi takım olursa olsun kapanırdı bu maç.İnter zaten Avrupa'da başarıya aç bir takım.Tüm maç gol için saldırmasını bekliyordunuz sanırım.Kendi sahalarında 3-1 yendiler deplasmanda kapandılar ve şu an finaldeler.İlk maçı hücumuyla kazandı ikincide savunmasıyla finale kalmayı başardı.Finalde görürsünüz kapanıyorlar mı yoksa saldırıyorlar mı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sizin istediğiniz her maç hücum sistemini bana göre çaylak ve yetenekleri sınırlı bir teknik direktör olan Pep Guardiola yapar. Jose Mourinho takımını çok akıllı oynattı ve dünyanın en iyisi olduğunu bir kere daha kanıtladı. Her maç saldırırsan eninde sonunda bir gün keserler cezanı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tabiki her maç saldırı diye birşey yok fakat yunanistan benzerliğinin sebebi bu maçın finalden de önemli olmasıdır, final çok ayrı bi kavramdır orda olacakları emsal alamayız, yıllarca fair play den ödün vermeyen adam dünya kupası finalinde kafa atarak sonlandırdı futbol yaşantısını..

Benim tepkim direk Mourinho'nun karakterine ve aşırı büyütenlere özellikle basın başta olmak üzere tamam gerektiği gibi oynayan bir inter vardı.. ama bu mourinho'yu en büyük yapmaz.. alıntı yaptıgım arkadaş da büyük ihtimalle bundan şikayetçidir.. Mourinho'nun takımı Barcelona'yı deplasmanda yenseydi bu kadar abartılmasını anlardım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Yunanistan bir maç yenip kapanmıyordu ki.Her maç kapanıyordu..İnter'in ne zaman şu maça kadar böyle kapandığını gördünüz ? Adamlar dünyanın en iyisi dediğimiz takımı 3-1 yenmiş.Daha ne laf ediyorsunuz anlamıyorum.Hangi takım olursa olsun kapanırdı bu maç.İnter zaten Avrupa'da başarıya aç bir takım.Tüm maç gol için saldırmasını bekliyordunuz sanırım.Kendi sahalarında 3-1 yendiler deplasmanda kapandılar ve şu an finaldeler.İlk maçı hücumuyla kazandı ikincide savunmasıyla finale kalmayı başardı.Finalde görürsünüz kapanıyorlar mı yoksa saldırıyorlar mı
    Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Sizin istediğiniz her maç hücum sistemini bana göre çaylak ve yetenekleri sınırlı bir teknik direktör olan Pep Guardiola yapar. Jose Mourinho takımını çok akıllı oynattı ve dünyanın en iyisi olduğunu bir kere daha kanıtladı. Her maç saldırırsan eninde sonunda bir gün keserler cezanı.

şu mourinho denen adamın grup maçlarında kendi oyununu oynatıp rezil olduğunu ne çabuk unuttunuz.barcelona dalga geçmişti resmen.dünkü maç için ilk maçı aklına getirdi.biz bunları 3-1 yendik açık oynarsak fark yeriz dedi ve şahan gökbakar'dan çaldığı müthiş sistemle oynadı.1-10-0-0

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Mourinho'nun maç sonunda Barcelona tribünlerinin önüne gitmesi de ilginçti. Ülkemizde olsa bütün stad inmişti sahaya.
    mourinho orada az sayıda olan italyan taraftarla sevincini paylaştı.

Nesil
    2006

Inter'den dünkü maçtan sonra nefret ettim. Futbolu katlettiler. Tamam turu geçmek için bu oyunu oynamam şarttı; ama dün aciz bir takımdılar. Yunanistan'dan farkları yoktu. Hatta Yunanistan bile onlardan daha ceasur oynuyorlardır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Inter'den dünkü maçtan sonra nefret ettim. Futbolu katlettiler. Tamam turu geçmek için bu oyunu oynamam şarttı; ama dün aciz bir takımdılar. Yunanistan'dan farkları yoktu. Hatta Yunanistan bile onlardan daha ceasur oynuyorlardır.
    batuhan karşındaki takım Barcelona ve sen maçın başları sayılabilecek bi dakikada 10 kişi kalmışsın ve 3-1 lik bi avantajın var.. Atak futbol mu oynamasını bekliyoduk ki?

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by barahir View Post
    batuhan karşındaki takım Barcelona ve sen maçın başları sayılabilecek bi dakikada 10 kişi kalmışsın ve 3-1 lik bi avantajın var.. Atak futbol mu oynamasını bekliyoduk ki?
    10 kişi kalmadan önce farklı mıydı?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

O zamanlar kimse Yunanistan'a saygı duymadı.. çuvallar dolusu spor adamı eleştirdi bu nası bir oyun diye..

Sürekli atak yapılacak diye demiyorum ama bir strateji vardır ona göre oynanır Inter'in dün özellikle ikinci yarıda topu ileri vurmaktan başka bir şey yaptığını görmedik..

Ha bu kadar şey üzerine Mourinho yerlere göklere sığdırılamıyor ben bunu anlamıyorum..Yani bunu Mourinho değil amatör bir antrenör bile yapardı.. Gençlerbirliği de aynı şeyi yapıyor, Blackburn de yapıyor onlar neden bu kadar sükse yapmıyor..

Jose Mourinho gibi bir dahi yok ya adam resmen sihirbaz helal olsun valla inter alıcak kupayı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

O zamanlar kimse Yunanistan'a saygı duymadı.. çuvallar dolusu spor adamı eleştirdi bu nası bir oyun diye..

Sürekli atak yapılacak diye demiyorum ama bir strateji vardır ona göre oynanır Inter'in dün özellikle ikinci yarıda topu ileri vurmaktan başka bir şey yaptığını görmedik..

Ha bu kadar şey üzerine Mourinho yerlere göklere sığdırılamıyor ben bunu anlamıyorum..Yani bunu Mourinho değil amatör bir antrenör bile yapardı.. Gençlerbirliği de aynı şeyi yapıyor, Blackburn de yapıyor onlar neden bu kadar sükse yapmıyor..
    Yahu anlamıyorsun abi tutturmuşsun bir Yunanistan gidiyorsun.Onlar her maça öyle çıkıyordu.İnter'in maçlarına bir bak bu maç kadar kapandığı bir maç var mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Yahu anlamıyorsun abi tutturmuşsun bir Yunanistan gidiyorsun.Onlar her maça öyle çıkıyordu.İnter'in maçlarına bir bak bu maç kadar kapandığı bir maç var mı ?
    İki takımı birebir eşleştirmiyorum zaten mourinho nou camp deplasmanında 90 dakika boyunca yunanistan gibi oynadığı için mourinho'ya harikalar yarattı denmesini anlamıyorum ve kendisine saygı duymuyorum diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

1 maça bakarak hemen yunanistanla eşdeğer tutmuşsunuz, haksızlık ediyosunuz.. Milano'daki maçta da mı 3 golü savunma yaparak attılar peki? Yapmayın arkadaşlar.. Bu yıl ki Barcelona'yı ancak bu şekilde durdurabilirsiniz.. İnter de bunu yaptı..

Zaten bunu yapabilecek tek takım İnter'di, o da Mourinho sayesinde.. Takdir etmek lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar Barcelona'dan bahsediyoruz,farkındamısınız? Adamların defans oyuncusunun attığı golü görmediniz sanırım.Böyle bir takıma karşı,hele ki sahasında ne oynatmasını bekliyorsunuz açıkcası merak ediyorum.Bu bir oyun ve amaç kazanmak.Bunun için elinden geleni yaparsın.Ne yani İnter kapanmayıp Barcelona'ya bolca fırsatları verseydi de yıllardır beklediği finali elinin tersiyle itsemiydi? Hadi Mourinho iyi hoca felan değil diyelim.Dünyaca kabul görmüş başka bir hoca olan Hiddink de geçen sezon aynı şekilde Barcelona'ya karşı oynamadı mı? Ki turu da geçiyorlardı son dakikada İniesta'nın müthiş golü olmasa.Barcelona gibi bir takımı geçmek istiyorsan ancak böyle oynamalısın.Adamlar uzay takımı resmen.Real Madrid her sene onlarca yıldız alıyor yine de nafile sonuç alamıyorlar.Amaç kazanmaksa bu tür maçlarda savunma yapılmasına karşı değilim.Takımına nasıl oynamaları gerektiğini iyi öğreten Mourinho da büyük hocadır benim gözümde.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İki takımı birebir eşleştirmiyorum zaten mourinho nou camp deplasmanında 90 dakika boyunca yunanistan gibi oynadığı için mourinho'ya harikalar yarattı denmesini anlamıyorum ve kendisine saygı duymuyorum diyorum
    O biraz da Mourinho hayranlığına bakıyor Mourinho'yu ben de seviyorum fakat bu turu geçti diye göklere çıkarmam.O hareketleri,sözleri beni kendisine hayran bıraktırıyor.Ama bazı arkadaşlar Mourinho ne yapsa göklere çıkarıyor (bkz:Nerazzuri)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burada yerden yere vurduğunuz, '' bunu gençlerbirliği,blackburn'de yapıyor'' dediğiniz takım, Avrupa'nın hatta Dünya'nın en iyi hücum yapan takımı.

Mourinho büyük hocadır neden biliyormusunuz? O defansı hiç bir hoca yaptıramaz.

Mourinho'nun öyle Cruyyf'dan, Rijkaard'dan kalma bir 4-3-3 taktiği yok. Kendisi var işin içinde zekası var. Öyle sadece A planıda yok.

Mourinho neden büyük hoca? evinde Barcelona gibi bir takıma, deplasmanda ki gibi değilde. Son 2 yıldır 2 farkla yenilmeyen takımı 2 farklı yendiği için.

Mourinho neden büyük hoca? Eto'o gibi kaprisli,çok para alan,takımın bir gömlek üstü bir futbolcuyu defansın soluna çekip defans yaptırdığı için, her şekilde futbolcusundan verim alabildiği için.

Barcelona neden büyük takım biliyormusunuz? Messi olduğu için. Sadece Messi. Bu adam olmasa bu takım bir hiç ben dün bunu gördüm.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ve ben son birşey daha söylemek istiyorum.

Tüm dünya dünki defanstan muhteşem bir ders alıp, defans yapmayı öğrendi. Mourinho'ya hayran kalırken sizlerin burada kötülemesi gerçekten üzücü.

Benim çok sevdiğim bir söz vardır;
    Hayatlarında hiçbir başarı gösteremeyenler, kendilerini başkalarının başarılarını küçülterek teselli ederler

Dün sahada aciz bir takım var ise oda Barcelona'dır. Sen 10 kişi kapanan takıma tek forvet oynarsan hala olacağı budur.
    O sahada muhteşem bir direniş,başarı vardı.
    Tek gerçek vardır İnter eze eze finale çıkmıştır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Arkadaşlar Barcelona'dan bahsediyoruz,farkındamısınız? Adamların defans oyuncusunun attığı golü görmediniz sanırım.Böyle bir takıma karşı,hele ki sahasında ne oynatmasını bekliyorsunuz açıkcası merak ediyorum.Bu bir oyun ve amaç kazanmak.Bunun için elinden geleni yaparsın.Ne yani İnter kapanmayıp Barcelona'ya bolca fırsatları verseydi de yıllardır beklediği finali elinin tersiyle itsemiydi? Hadi Mourinho iyi hoca felan değil diyelim.Dünyaca kabul görmüş başka bir hoca olan Hiddink de geçen sezon aynı şekilde Barcelona'ya karşı oynamadı mı? Ki turu da geçiyorlardı son dakikada İniesta'nın müthiş golü olmasa.Barcelona gibi bir takımı geçmek istiyorsan ancak böyle oynamalısın.Adamlar uzay takımı resmen.Real Madrid her sene onlarca yıldız alıyor yine de nafile sonuç alamıyorlar.Amaç kazanmaksa bu tür maçlarda savunma yapılmasına karşı değilim.Takımına nasıl oynamaları gerektiğini iyi öğreten Mourinho da büyük hocadır benim gözümde.
    bu sözlerin üzerine daha konuşmak gerekmez ama bi kaç şey söylemek istiyorum...

Inter'in bu maça başladığındaki taktiği belliydi Barça'dan gol yememek ve mümkün olursa kontrayla gol bulmaktı zaten Barcelona'yı başka türlü yenemezsiniz... Barca'ya açık oynadın mı atak oynadın mı işin bitti demektir çünkü Xavi gibi bi pasörleri var ve ayrıca Messi, Pedro, Ibra gibi müthiş bi forvet 3'lüsü var... Inter'in daha fazla defans yapmasına neden olan ise Motta'nın atılması oldu bence ve Mourinho gayet doğru taktikle ve dizilişle takımının açık vermesini engelledi ve zaten 2 kez açık verdiler 2 side gol oldu biri sayılmadı ki bence o pozisyon el değildi birinde stoperleri(!) bizim ülkemizdeki forvetlerin %90'ının yapamayacağı bir dönüş yapıp çok güzel bir gol attı ve hala deniliyor ki Inter defans yaptı... akıl var mantık var takım 38 yıldır finale çıkamıyormuş açık oynayıp fark mı yesin...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

real madrid ile barcelona'nın forvetleri birleşşin 10 kişilik haclı savunmasını geçesi imkansızdı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Ve ben son birşey daha söylemek istiyorum.

Tüm dünya dünki defanstan muhteşem bir ders alıp, defans yapmayı öğrendi. Mourinho'ya hayran kalırken sizlerin burada kötülemesi gerçekten üzücü.

Benim çok sevdiğim bir söz vardır;
    Hayatlarında hiçbir başarı gösteremeyenler, kendilerini başkalarının başarılarını küçülterek teselli ederler

Dün sahada aciz bir takım var ise oda Barcelona'dır. Sen 10 kişi kapanan takıma tek forvet oynarsan hala olacağı budur.
    O sahada muhteşem bir direniş,başarı vardı.
    Tek gerçek vardır İnter eze eze finale çıkmıştır.
    ayrıca inter eze eze finale çıkmadı.ben hayatımda ilk defa bir yarı sahada 90 dakika 20 kişi gördüm.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mourinho korkak oynattı diyenler Guardiola'nın düştüğü hale baksınlar bir öncelikle. Tek bir oyun düzeninden başka bir düzeni olmayan bir antrenörü Mourinho gibi bir taktiksel deha çok iyi çözmüş adeta kilitledi Barça'yı öyle Diyarbakırspor gibi kapanmadı dün Inter. Bazılarımız sanki Barça-Diyarbakır maçı izlemiş gibi yorumlamış. Sanki Barcelona İspanya Ligi maçlarında hep açık oynayan takımlara karşı oynuyor. Aksine sürekli kapanan takımlara oynuyor neredeyse. Orada o Barça'yı kilitleyen savunma normal bir savunma değildi arkadaşlar yapmayın yahu.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Tartışma güzel gidiyor. Ben bu maç için değil. Maurinho'yu Chelsea'dan beri sevmem hiç. Ayrıca bu maçı geçelim ama Maurinho Chelsea deyken de Chelsea önce savunma güvenliği düşünen kapalı bir takımdı bence. Ayrıca finalden hi memnun değilim. Seyretmekten en çok sıkıldığım iki ülkenin takımları finalde. O final 0-0 , 1-1 , 1-0 , 0-1 gibi kısır skorlarla biter.İzlemeyeceğim zaten. UEFA finalini izlerim daha iyi.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Mourinho korkak oynattı diyenler Guardiola'nın düştüğü hale baksınlar bir öncelikle. Tek bir oyun düzeninden başka bir düzeni olmayan bir antrenörü Mourinho gibi bir taktiksel deha çok iyi çözmüş adeta kilitledi Barça'yı öyle Diyarbakırspor gibi kapanmadı dün Inter. Bazılarımız sanki Barça-Diyarbakır maçı izlemiş gibi yorumlamış. Sanki Barcelona İspanya Ligi maçlarında hep açık oynayan takımlara karşı oynuyor. Aksine sürekli kapanan takımlara oynuyor neredeyse. Orada o Barça'yı kilitleyen savunma normal bir savunma değildi arkadaşlar yapmayın yahu.
    sen yapma allah aşkına.barcelona xerez'den gol yedi pozisyon verdi.inter korkusundan ceza sahasını 10 metre geçmedi hikaye anlatmayın herkes gördü.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Guardiola bence hamlesiz kaldı ki Ibra'yı çıkararak çok büyük bir hata yaptı Ibra her ne kadar iyi oynamamış olsada o kapalı savunmada yapılan bir ortaya kafa vurup bi anda her şeyi değiştirebilecek kapasiteye sahipti ayrıca Guardiola niye hiç kanatlara inin demedi oyuncularına bilmiyorum yada dedi de oyuncular anLamadı orasını bilemem ama doğru düzgün kanat organizasyonu olmadı Barca'nın hep ortadan atak yapmaya çalıştı ve herkes biliyodur ki kapanan takımı açmanın en kolay yolu kanat organizasyonudur...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Dün müthiş bir savunma vardı müthiş bir konstrasyon vardı vallahi helal olsun dedim defans yapılırsa böyle yapılır takımın 10 kişi kalmıs hatta büyük bir bölümünü 10 kişi oynamıs takımın tabi ki defans yapacak , cok iyi uyguladı ve yapılabilecek en iyi şeyi yaptı ,

Ama finali Hamit'li Bayern'in almasını istiyorum ki Şampiyonlar Lginde kupa kaldıran ilk Türk oyuncu olarak litatüre geçmesini istiyorum.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Guardiola'nın B planı bulamaması bana Bülent Uygun'un Mehmet Yıldız sakatlanınca B planı bulamamasını hatırlattı, ikisi de genç ve erken yaşta başarılı olmuş teknik direktörler.
    Mourinho ilk maçta büyük bir taktiksel başarıyla maçı kazandırmış olabilir ama bu maçta taktiksel deha denilecek bir şey yapmadı. Türkiye'de Anadolu takımlarının yıllardır yaptığı taktiği uyguladı. Turu geçmek için yeterli olanı yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by el.nino View Post
    sen yapma allah aşkına.barcelona xerez'den gol yedi pozisyon verdi.inter korkusundan ceza sahasını 10 metre geçmedi hikaye anlatmayın herkes gördü.
    O maçı seyretmedim.Hatta skorunu bile bilmiyordum.Şimdi baktım.3-1 yenilmişler.E xerez gol ve pozisyon bulmuşta ne olmuş? Kaybetmişler.Bu oyunda iyi oynayana maçı vermiyorlar maalesef.Tekrar söylüyorum.Mourinho Barcelona gibi bir takımı durdurduğu için büyük hocadır.Hatta şu maçtan sonra benim gözümde en büyük hocadır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Eğer böyle bir maçta bir takım kalkıpda rakibi ile topla oynama oranı arasında %60 gibi bir fark yiyip üç pas üst üste yapamyorsa, bana göre defans felan yapmamıştır. 10 kişi kalsada kalmasada farketmez maç başında kalenin önüne 11 kişiyi geçirmiş, tutmadığınız yerde faul yapın demiştir. Bunun için teknik adam olmaya gerek yok, o stadda Rubin Kazan çıkıp erkek gibi kazanmayı bildi. Ben hiçbir takımı Barcelona önünde bu kadar aciz görmedim. Bizim takımlarımız oraya gitse beş gol yer; ama hiç olmassa dört-beş tanede kaçırır belki bir tanesini atar. Futbol oynar. Inter hiçbirşey yapmamıştır. İtalyan defansı ise öyle olmaz, defansları takımlara maç kazandırır. Inter dün kazanmadı kaybetti.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Jose Mourinho Dünyanın en iyi hocası oLmayabiLir ama Dünyanın en iyi taktisyenidir açık ara. Adamın kendine has stiLi var. Rakibe göre anaLizLeri iLe kendine özeL diziLiş ve mentaLitesi Dünya da hiç bir hocada yoktur. Neden Dünyanın en iyi hocası diyemeyiz, En iyi demek, bir çok şeyi bünyesinden barındırmak demektir. Ama o taktik açıdan en iyisidir.

BarceLona dün 25 metrede top oynadı. 3 tane pozisyonu var. Biri goL, biri Messi kaçırdı, birde Bojan kaçırdı. Başka varmı ? Yok. SürekLi ver yana, ver diğer kanada, arada ara topu dene. Bir takıma bu kadar sahip oLurken bu kadar az pozisyon vermek sadece ayakta aLkışLanır. Ne yani her maç 4-5 tane goL oLsun mu istiyorsunuz. Biraz defansif açıdan da futboLu izLerken keyif aLmak gerekir. Ben İnterin savunmasını imrenerek izLedim.

HakettiLer ve FinaLdeLer. Tartışmasız.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Sayfa 20 / 22 İlkİlk ... 101819202122 SonSon

Mesaj Yetkileri