Sayfa 20 / 22 İlkİlk ... 101819202122 SonSon
571 ile 600 arası toplam 645 sonuç

Konu: Uefa Şampiyonlar Ligi 2009/2010

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Neden eleyemediler o zaman Barcelonayı oraya gelene kadar veya geçen sene kimse akıl edemedi işte bu bir stratejidir.

Savaşlarda böyle stratejilerle kazanılır.Lider vasıflı zeki inasanlar(Atatürk,Mourinho)her zaman düştükleri durumlarda çıkar yol bulabilecek kapasiteye sahipler.Bence Mourinho stratejisini doğru uygulattı ve hedefe ulaştı.Oyunu çirkinleştşirmek diye birşey mi var bende onu anlamıyorum.

Anadolu takımları dediklerinz ne yapsın kendileri 10 milyon büçe ile takım kuruyor rakipleri 100 milyonluk takımlar arada uçurum varken ne yapsınlar aptalca saldırsınlar mı.Herkes haddini biliyor kapasiten neyse onu uygularsın.Gol atamayacağın takıma karşı saldırmanın anlamı var mı madem atamıyorsun yememeye çalışacaksın.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tamam o zaman sana göre öyle olması dogru bana göre yanlış bundan doğal ne olabilir..

Ama burda sanki eleştiri üyelerin şahsına yapıyormuşum gibi cevaplar alıyorum..
    O stratejiyi Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde görmek zevk vermedi. Zevk almadım ya daha ne demeliyim subjektif birşey bu, bir görüş.. ama yoruma saygı gösterilmiyor, futboldan anlamıyor, sıkıcı deniyor vb.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Benim öyle bir amacım yok tabi ki de herkes düşüncelerinde hürdür.Bende maçtan zevk almadım açıkcası ama bunu küçemsemek ne kadar doğru onu söylüyorum.Ortada kazanılmış bir başarı var ve bunu oyuncuların ve hocanın kutlamasından doğal ne olabilir ki.Bu başarıyı küçümsemekte verilen emeği küçümsemektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Geçen seneki finalde dünyanın en iyi teknik direktörlerinden birisi olduğuna kimsenin şüphesi olmayan Ferguson'ın Barcelona'ya karşı düşündüğü planla rezil duruma düştükten sonra Mourinho'nun yarı finalde Barcelona'yı saf dışı bırakması şahsım adına onun en iyi olduğunu düşünmeye sevk ediyor beni.Buradaki bir çok kişiyle anlaşamadığınız nokta şurası;

Mourinho kişisi a kişisi b kişisi farketmez orda o taktiği uygulayan bir çok takım turu geçebilirdi
    O taktik bir çoklarına göre muhteşem bir savunma taktiği iken size göre küçük takımların yaptığı kapanma taktiğinden farkı olmamasıdır.Herkes öyle bir savunma yapamaz,yaptıramaz.Bu yüzden Mourinho farklıdır.Tabii sizinde söylediğiniz gibi herkesin görüşünün aynı olmamasından doğal bir şey yok.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Saike View Post
    O taktik bir çoklarına göre muhteşem bir savunma taktiği iken size göre küçük takımların yaptığı kapanma taktiğinden farkı olmamasıdır.Herkes öyle bir savunma yapamaz,yaptıramaz.Bu yüzden Mourinho farklıdır.Tabii sizinde söylediğiniz gibi herkesin görüşünün aynı olmamasından doğal bir şey yok.
    Tabii her düşünceye saygı esastır, Mourinho'nun bu maçta yaptıgı taktik bana hoş gelmedi, nitekim tek de değilim bir kaç arkadaşta lehime görüş bildirdi ama size göre hoş gelmiş başarılı bulunmuş olabilir saygı duyarım, Mourinho'yu sevmiyorum, hoşlanmıyorum, tarzını sevmiyorum, konuşmalarını, tavrını sevmiyorum.. bu da bir insana asıl kişi hakkında olumsuz görüş bildirme hakkını verebilir, ha buna katılır ya da katılmazsınız o size kalmış ama ben burda görüşümü belirtiyorum diye ve o görüş size uymuyor diye benim yorumuma sıkıcı ya da şahsıma yönelik futbolu bilmiyor demek ayıptır, hoş bir şey değil..

Futbolda böyle şeyler olabiliyor, FMde de başınıza gelmedi mi yeni bir yönetim geliyor, hiç birşey yokken sizi gönderiyor, çalışmak istemiyor sizinle.. Ben de kulüp başkanı vesaire olsam, Mourinho ve benzeri isimlerle çalışmak istemem, haa Mourinho da Barcelona'da çalışmak istemiyormuş, bakınız herşey arz-talep meselesi..

Barcelona'yı eledi diye bu kadar büyütülmesinin sebebi Barcelona ise o da biraz bende olumsuzluk yaratıyor, Barcelona'nın da abartılmasına karşıyım..

Mourinho'yu sevmiyorum ama başarısına saygı duymak gerekir, Maradona'yı da sevmiyorum misal.. Arjantin; Dünya Kupası'nı da alsa yine sevmeyeceğim... yani Maradona dünya şampiyonu oldu diye sonradan sevecek değilim, aynı şekilde Mourinho'yu da 88 farklı takımla ŞL finali oynadı diye sevecek değilim

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

@Trabzonspor

Bayern - Barcelona oynasaydı; Van Gaal böyle bir strateji yaratıp uygulasaydı inan bana Mourinho kadar konuşulmaz ve övgü almazdı..

Tabi kazanılan başarıya saygı duymak esastır ama işin özünde ben Mourinho'nun çok büyütüldüğünü düşünüyorum yoksa başarısız biri oldugunu değil
    Last edited by ThersoN : 02.Mayıs.2010 at 02:36 Reason: araya başka mesaj girmiş..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    @Trabzonspor

Bayern - Barcelona oynasaydı; Van Gaal böyle bir strateji yaratıp uygulasaydı inan bana Mourinho kadar konuşulmaz ve övgü almazdı..

Tabi kazanılan başarıya saygı duymak esastır ama işin özünde ben Mourinho'nun çok büyütüldüğünü düşünüyorum yoksa başarısız biri oldugunu değil
    Peki büyütüldü diyorsun futbolun içinden gelmeyen bir adam Porto ile kupa almış ingilterede şampiyon olmuş.İtaşyada şampiyon olmuş yüksek ihtimal yine olacak ve şampiyonlar liginide alacak.Daha ne yapsın bu adam,iayrıca kendine özgü duruşu tavırları bi saygınlığı ve en öenmlisi taktiksel zekası.

Kim hangi hoca Eto'o ya o işleri yaptırırdı bende sana bunu soruyorum.Herkes kırk yıl düşünse Eto'o Milito gibi iki adamın oralarda o işleri yapacağını aklının ucuna getirmezdi.

Mourinho herkese bir görev verdi ve onlarda o görevleri sorgulamadan harfiyen yerine getirdi.Sonuç Barca elendi İnter finalde.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Peki büyütüldü diyorsun futbolun içinden gelmeyen bir adam Porto ile kupa almış ingilterede şampiyon olmuş.İtaşyada şampiyon olmuş yüksek ihtimal yine olacak ve şampiyonlar liginide alacak.Daha ne yapsın bu adam,iayrıca kendine özgü duruşu tavırları bi saygınlığı ve en öenmlisi taktiksel zekası.

Kim hangi hoca Eto'o ya o işleri yaptırırdı bende sana bunu soruyorum.Herkes kırk yıl düşünse Eto'o Milito gibi iki adamın oralarda o işleri yapacağını aklının ucuna getirmezdi.

Mourinho herkese bir görev verdi ve onlarda o görevleri sorgulamadan harfiyen yerine getirdi.Sonuç Barca elendi İnter finalde.
    Kendine özgü duruşu tavırları ve konuşması aşırı medyatik, yani taktiği böyledir onu bilemem ama benim sevmediğim bir yapı bu..

Ben Mourinho'yu sevmediğimden değil ama bence o seviyeye gelmiş Inter'e o işi bir başkası yaptırabilirdi diye düşünüyorum, belki yanlış düşünüyorum..

İşin özü medyatik ve kendini beğenmiş tavırlarını sevmiyorum, kişilik meselesi belki bu tür insanlardan pek hoşlanmıyorum, söyledikleri ile olay yaratanları mesela..
    Futbol sade bir oyun olarak kalsın istiyorum, başarılarını göz ardı etmiyorum, ama aynı takımla 2 kere dünya kupası kazanan, ya da aynı takım ya da ayrı takımlarda hem dünya kupası akabinde avrupa şampiyonu ya da ne bilim kendi kıtasında şampiyon olan teknik adamlar var, aynı kulüpte 10 yıl 20 yıl hatta 40 yıl istikrar sağlayan hocalar var.. bunları neden hatırlamıyoruz çünkü medyatik ve sansasyonel kendini aşırı beğenmiş değillerdi.. Mourinho unutulabileceğinin farkında ve ilgi çekmek istiyor adam yaptıklarını yapanlar var yani başarıları eşşiz değil ve tavırları ile dikkat çekmek istiyor ve bu hali bana gerçekçi gelmiyor yani.. Portekiz'in havasından suyundan da değil yani çok mütevazi portekizliler de var

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Son mesajı görmemişim bir insanı sevmiyorsun diye onu kötüleyemessn bence düşüncende özgürsün ama kötülemek yanlış olur.Bende Azis Yıldırımı sevmiyorum şimdi burda onu mu kötüliyeyim adam birşeyler yapıyor saygı duarız.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Son mesajı görmemişim bir insanı sevmiyorsun diye onu kötüleyemessn bence düşüncende özgürsün ama kötülemek yanlış olur.Bende Azis Yıldırımı sevmiyorum şimdi burda onu mu kötüliyeyim adam birşeyler yapıyor saygı duarız.
    Bakınız Messi övülüyor hak ediyor övülmeyi ama çıkıp geçen bir kaç senenin Cristiano Ronaldo'su gibi konuşmuyor..

Mourinho da övülmeyi hak ediyor ama her yorumuna her lafına ben Avrupa şampiyonuyum ve özel biriyim diye başlaması ve bu lafın artık her yerde yazması beni tiksindirdi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O seviyeye gelmiş Inter'i herkes finale taşırdı demişsin ama Inter'i o seviyeye getiren zaten Mourinho. Ben hiç hatırlamıyorum, sanırım 1 defa UEFA'da yarı final oynamıştı Inter son yıllarda (son 10-15 yıl) ve şimdi ŞL'de final oynuyor.

Mourinho'nun unutulacağını sanmıyorum ama adamı tanımadan yorum yapıyoruz, o da pek hoş olmuyor. Kendisine defalarca, sen tercümansın, sen ne anlarsın futboldan gibi, basında, diğer teknik direktörler tarafından yapılmış eleştiriler var. Zamanında Barcelona'da tercüman diye daha fazla yetki vermeyenler var.

Geçmişte O'na yapılan eleştirileri, söylenenleri, şimdi cevaplıyor. Belki o gelen eleştiriler O'nu bu derece motive etti, hırslandırdı. Kimse durduk yere bu tür açıklamalar yapmaz, belki çoğu, saygısız diye düşündüğümüz açıklamalarını, birilerine cevap olsun diye yapıyordur, anlıyan anlıyordur, bizler ise sadece dışarıdan görüyoruz.

Oynattığı takımlarda, ligde iç saha mağlubiyeti almamış bir hoca 135 maçta. Sanırım bu da saygı duyulacak bir yanı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Mourinho gibi teknik adam görmedim ya,isteğim Münichin şampiyon olması ama İnterin olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

İnşallah kupayı kazanır İnter.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default UEFA'ya Ribery tepkisi

UEFA'ya Ribery tepkisi

Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselen Bayern Münih, Ribery'e 3 maç ceza veren UEFA'ya tepki gösterdi.

Alman şampiyonunun menajeri Uli Hoeness, Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin Franck Ribery'e ceza verirken İtalyanların etkisinde kaldığını söyledi.

Bayern Münihli Ribery, Fransa'nın Olympique Lyon takımıyla oynanan Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında kırmızı kart görmüş ve 3 maç ceza almıştı. Bu karşılaşmanın rövanşında oynamayan Ribery, 22 Mayıs'ta Bayern Münih ile İtalya'nın İnter takımı arasında oynanacak finalde de forma giyemeyecek.

Hoeness, Alman SID ajansına yaptığı açıklamada ''UEFA'da çıkarı olan çok fazla İtalyan var. Yarı finalde Ribery'yi oyundan atan hakem İtalyan'dı. UEFA'da söz sahibi kişiler arasında birçok İtalyan var, tek bir Alman bile yok'' dedi.

Bayern Münih, Ribery'nin 3 maçlık cezasının onaylanması üzerine, karara itiraz etmek amacıyla Uluslararası Spor Mahkemesi CAS'a gideceğini bildirmişti.

Bayern Münih-Lyon maçında Ribery'yi İsviçreli hakem Massimo Busacca oyundan atmıştı.

Bu arada Almanya Futbol Federasyonu Başkanı Theo Zwanziger, UEFA Yönetim Kurulu'nun da üyesi.

LigTv

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ribery'yi oynatmak için her türlü oyunu oynayacak anlaşılan Munih. İsterse 3 tane Ribery'yi oynatsınlar Mourinho'nun finale çıktıktan sonra bırakacağını hiç ama hiç düşünmüyorum her ne kadar karşısında Bayern Munih ve van Gaal olsa bile.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

boşa kürek sallıyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bayern istediğini yapsın Mourinho finale çıktıktan sonra bırakmaz kupayı kolay kolay...

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Maç ne zaman?
    27 Mayısta...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    27 Mayısta...
    Edit: 22 Mayıs Cumartesi'ymiş
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Guardiola da bir ay öncesine kadar çok övülüyordu. Mourinho çok kaliteli bir teknik direktör ama yenilmez değil. İki tarafın da %50 şansı var.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Guardiola ve Mourinho arasında kıyaslama yapmak yanlış olur. Mourinho 2 sene öncesine kadar çıkmadı. Barcelona'yı yönetmedi sadece..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Inter cok iyi defans yapiyor ben Inter'i favori olarak geliyorum.. Bayern cok iyi hücum oyuncularina sahip fakat defans olarak Inter'e göre biraz zayiflar ayrica Buyten'in sakatligi var diye biliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi defans yapmasının yanı sıra, takım halinde en iyi hücum yapan takım.

İnter %99 favoridir bu maçta kim ne derse desin.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Inter'in finale kadar geleceğini tahmin etmiştim fakat bu sefer Van Gaal eski öğrencisine sürpriz yapacak ve kupa Almanlara gidecek diye düşünüyorum. 3-2 gibi bol gollü bir maç olabilir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

İnterin kazanacağını düşünüyorum.. Keşke şartlar Bayern'in kazanmasını sağlasa ama zor..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mourinho kazanmak için her şeyi yapar . Bayern'i tutucam ama işleri zor . Her şey bir yana finale yakışır bir maç olur umarım

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ribery'nin olmaması Bayern'in yararına olacak.. Robben - Olic - Müller oynayacak hucum hattında. Defans hattı çok daha sağlam olacak. Hamit'in oynaması bekleniyo. Onun ortasahada ne kadar etkili olduğunu biliyoruz.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Ribery'nin olmaması Bayern'in yararına olacak.. Robben - Olic - Müller oynayacak hucum hattında. Defans hattı çok daha sağlam olacak. Hamit'in oynaması bekleniyo. Onun ortasahada ne kadar etkili olduğunu biliyoruz.
    Roben - Olic - Müller üçlüsü çok formda Hamit'te aynı şekilde sonlara doğru iyi form yaklaladı umarım kupayı alırlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Kupa sahibini buluyor

Bu akşam 21.45'te ne işiniz varsa bırakın. Çünkü Bayern Münih ile İnter, Bernabeu'da kapışacak, izleyicilere futbol üstü bir şölen sunacak. 90 bin taraftar statta, milyarca futbolsever de ekranları başında bu dev heyecana ortak olacak.

Avrupa’nın iki devini karşı karşıya getiren Şampiyonlar Ligi finalinin değeri 350 milyon Euro olarak ifade ediliyor. Galip gelen taraf tam 120 milyon Euro’yu kasasına koyacak. Madrid’deki dev finalde aynı zamanda iki futbolun iki dahi hocası Van Gaal ile Mourinho’nun taktik düellosu yaşanacak. Maçın Türkiye açısından da ayrı bir önemi var. Hamit Altıntop, Yıldıray Baştürk’ten sonra Devler Ligi finali çıkacak ikinci Türk olacak. Şampiyonlar Ligi’ni 2001’de alan Alman ekibi 9, Kupa 1’de 1965’ten sonra bir daha yüzü gülmeyen Mavi-Siyahlılar ise 45 yıllık hasrete son vermek amacında.
    BAYERN MÜNİH-İNTER
    STAT: Bernabeu
    SAAT: 21:45
    HAKEM: Howard Webb (İng.)
    BAYERN MÜNİH: Butt, Lahm, Van Buyten, Demichelis, Contento, Hamit, Schweinsteiger, Van Bommel, Robben, Müller, Olic
    TEKNİK DİREKTÖR: Luis Van Gaal
    İNTER: Cesar, Chivu, Samuel, Lucio, Maicon, Zanetti, Sneijder, Pandev, Cambiasso, Eto'o, Milito
    TEKNİK DİREKTÖR: Jose Mourinho

LigTv

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kupa Milano'ya gidecek gibi ama finallerin favorisi olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yarın 2 maç verecekler, kesin D-Smart verecektir bugün maçları.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 20 / 22 İlkİlk ... 101819202122 SonSon

Mesaj Yetkileri