Sayfa 20 / 22 İlkİlk ... 101819202122 SonSon
571 ile 600 arası toplam 659 sonuç

Konu: Demo Çıkmıştır

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Burda Ömer Guiza ve Baroşu öyle karşılaştırmış bende onları yazdım evet o özellikleri ve fizik özellikleri yerinde ama bu kadar kötü teknik özellikler olamaz.

Ama olsun böyle de durabilir ne fark eder ki sorun yok kimse için
    O karsilastirmam sadece bitirici vurus acisindandi. Bu iki oyuncu da genel olarak azim, hiz ve fiziksel ozelliklerde birbirine yakin oyuncular. Ancak sizin verdiginiz ornekler oldukca farkli. Ilk olarak hem Ibrahim Akin, hem de Cangele daha cok forvet arkasi oynayan oyuncular.

Ibrahim Akin'i hic bir zaman kimse yeteneksiz olmakla suclayamaz. Ama caliskan olmadigi, kendini isine vermedigi, 90 dakika kaldiramadigi icin pekala suclayabilir. Yansitmaya calistigimiz da bu idi.

Benzer seyler Cangele icin de gecerli. Hatta bu iki oyuncuda da Umut'un sahip oldugu hiz ve azim kesinlikle yok.

Umut bu hizinina ve de azimine ek olarak Cangele'nin yeteneklerine sahip olsa, ikinci bir Hakan Sukur aramamiza gerek kalmaz, bence elimizde dunya capinda bir forvet olurdu.

Umut belki cok yetenekli degil oyunda, ancak onu yararli yapan ozellikleri de var. Zaten Umut'u oynattiginiz zaman bunlar ortaya cikiyor. Ibrahim Akin genelde sahada gezinirken, pek mucadele etmezken Umut rakip defansi yipratiyor ve zorluyor. Ibrahim Akin uzun sure muhtesem gol olarak lanse edilecek bir golu 40 yilda bir atiyor. Umut Bulut ise mucadele ederek ekmegini tastan cikartiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

20 sayfayı zevkle okudum,ssler süper,oyun ekranı süper gibi gözüküyor.Genel olarak oyundan memnuniyet oranı yüksek.Ama bir arkadaş teknik sorunlarda crash dumps gördüğünü söylemiş.Demoda çıkarmı bu hata bilmiyorum ama öyle birşey varsa ön sipariş verdiğim oyunun iptalini isteyeceğim.Acaba böyle bir hata varsa bu sitede hala orjinal oyun alın denebilecek mi çok merak ediyorum !!!

Nesil
    2006
    Yer
    Kahramanmaraş

Quote Originally Posted by cess41 View Post
    20 sayfayı zevkle okudum,ssler süper,oyun ekranı süper gibi gözüküyor.Genel olarak oyundan memnuniyet oranı yüksek.Ama bir arkadaş teknik sorunlarda crash dumps gördüğünü söylemiş.Demoda çıkarmı bu hata bilmiyorum ama öyle birşey varsa ön sipariş verdiğim oyunun iptalini isteyeceğim.Acaba böyle bir hata varsa bu sitede hala orjinal oyun alın denebilecek mi çok merak ediyorum !!!
    Crash dumps hatasıyla sadece editör kullanan arkadaşlar karşılaşmış. Buda çok doğal. Ben 5 - 6 takım ile yarım sezon bitirdim bu şekilde bir hatayla karşılaşmadım. Editör kullanmadan hata alan arkadaşlar bildirirlerse de en kısa zamanda çözümü bulunur.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by trkz View Post
    Crash dumps hatasıyla sadece editör kullanan arkadaşlar karşılaşmış. Buda çok doğal. Ben 5 - 6 takım ile yarım sezon bitirdim bu şekilde bir hatayla karşılaşmadım. Editör kullanmadan hata alan arkadaşlar bildirirlerse de en kısa zamanda çözümü bulunur.
    Son 2 senedir ne editörle uğraştım,ne facepack,ne Türkçe nede başka birşey yükledim.2-3 bilgisayarda değiştirip oynadım , yinede bu hatayı aldım.SI bile buna çözüm bulamadı 2 senedir.Arkadaşlar sağolsun burada bir sürü fikirler sundu çözüm için,bazı kişilerde yaradı bazılarında yaramadı bende olduğu gibi.Bu problemin çözümü yok onun için SI'a bir kuruş bile vermem.Benim için 3D,2D,skin yani görseller falan hikaye oyunun datası iyi olsun yeter.Ama oyunda 1-2 sezon ilerleyip saçma sapan bir hata alıyorsan kusura bakmayın ama bu adamı kazıklamaktan başka birşey değildir.Adam gibi oyun yapsınlar bizde bu kriz zamanında kıyalım paramıza alalım orjinali.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    O karsilastirmam sadece bitirici vurus acisindandi. Bu iki oyuncu da genel olarak azim, hiz ve fiziksel ozelliklerde birbirine yakin oyuncular. Ancak sizin verdiginiz ornekler oldukca farkli. Ilk olarak hem Ibrahim Akin, hem de Cangele daha cok forvet arkasi oynayan oyuncular.

Ibrahim Akin'i hic bir zaman kimse yeteneksiz olmakla suclayamaz. Ama caliskan olmadigi, kendini isine vermedigi, 90 dakika kaldiramadigi icin pekala suclayabilir. Yansitmaya calistigimiz da bu idi.

Benzer seyler Cangele icin de gecerli. Hatta bu iki oyuncuda da Umut'un sahip oldugu hiz ve azim kesinlikle yok.

Umut bu hizinina ve de azimine ek olarak Cangele'nin yeteneklerine sahip olsa, ikinci bir Hakan Sukur aramamiza gerek kalmaz, bence elimizde dunya capinda bir forvet olurdu.

Umut belki cok yetenekli degil oyunda, ancak onu yararli yapan ozellikleri de var. Zaten Umut'u oynattiginiz zaman bunlar ortaya cikiyor. Ibrahim Akin genelde sahada gezinirken, pek mucadele etmezken Umut rakip defansi yipratiyor ve zorluyor. Ibrahim Akin uzun sure muhtesem gol olarak lanse edilecek bir golu 40 yilda bir atiyor. Umut Bulut ise mucadele ederek ekmegini tastan cikartiyor.

Tamam haklısın bişe söylemiyorum örenk istedin verdik zaten bi değişimde beklemiyorum.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Tamam haklısın bişe söylemiyorum örenk istedin verdik zaten bi değişimde beklemiyorum.
    Ben butun ictenlikle atladigimiz bir sey mi var acaba diye sordum. Eger varsa da, arastirma bolumu zaten tamamen bu tip yorumlar icin.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Beyler şimdi 2 sorum olacak biraz uzaktan takip ettim bu kez.

1)Oyunda Türkçe Dil Seçeneği olması konusundaki son gelişmeler nelerdir ?
    2)Fm 2009'da olduğu gibi 5 aktivasyon hakkı olacak mı ?

Yanıtlarsanız sevinirim.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by Freddy77 View Post
    Beyler şimdi 2 sorum olacak biraz uzaktan takip ettim bu kez.

1)Oyunda Türkçe Dil Seçeneği olması konusundaki son gelişmeler nelerdir ?
    2)Fm 2009'da olduğu gibi 5 aktivasyon hakkı olacak mı ?

Yanıtlarsanız sevinirim.
    1)Eğer oyun Türkiye'de 10000 adet orjinal satılırsa steam üzerinden bir Türkçe dil yaması yayınlayacak SI.

2)Aktivasyon konusu henüz netlik kazanmadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Ben alıcam çook büyük ihtimal
    turksportal...

Arkadaşlar İstanbulspor'un ss sini koyarsanız sevinicem.allah rızası için ya :S

Del Piero_10 Misafir

Ama Ersin aydın yok burda :S geçen sene prof oldu :S bu sene oyunda olması gerekiyordu :S Acaba U 20 de mi ? Çünkü İstanbulspor' da şu anda 3 kaleci var.ali uyanık, olcay çetinkaya ve ersin aydın .. bekir küçükertaş gümüşhaneye kiralık olarak gönderildi.. dikkate alırsanız sevinirim .. Umarım oyun çıktığında bu hatalar olmaz :S

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by feneraydin View Post
    Ama Ersin aydın yok burda :S geçen sene prof oldu :S bu sene oyunda olması gerekiyordu :S Acaba U 20 de mi ? Çünkü İstanbulspor' da şu anda 3 kaleci var.ali uyanık, olcay çetinkaya ve ersin aydın .. bekir küçükertaş gümüşhaneye kiralık olarak gönderildi.. dikkate alırsanız sevinirim .. Umarım oyun çıktığında bu hatalar olmaz :S
    Rahatla bari.. Bir akraban sanırım.

Buyur.

kendisi abim.o yüzden merak ediyorum.oyun daha da zevkli oldu şimdi çok sağ ol valla

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Gollerde rakibe temas eden topları k.k. vermeye devam ediyor 2010 da. Dikkatimi çekti şimdi.

Alan Shearer Newcastle'ın başındamı yoksa boştamı manager olarak?

Alan Shearer Newcastle'ın başındamı yoksa boştamı manager olarak?

Nesil
    2006
    Yer
    Kahramanmaraş

Arkadaşlar crash dump hatasına eğer çözüm bulamıyorsanız oyunu haftalık-aylık ve 2-3 dosya halinde kaydetmek çözüm olabilir. Sadece bu hataya karşı değil, elektrik kesintisi vb olaylar için de önlem almış olursunuz.

Alan Shearer Newcastle'ın başındamı yoksa boştamı manager olarak? ısrarla 3.soruşum farkeden "allahın kuluna" şimdiden teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Sysmix View Post
    Alan Shearer Newcastle'ın başındamı yoksa boştamı manager olarak? ısrarla 3.soruşum farkeden "allahın kuluna" şimdiden teşekkürler.
    Newcastle'ın teknik direktörü Chris Hughton...
    I'm back...

2 not:
    1- Dikkat ettim genellikle crash dump hatası oyunlarını bilgisayarlarının sistem diskinde (genellikle c: ye kuran arkadaşlarda çıkıyor.) ddt ile 300bin oyuncuyu yükleyen bir oyuncu olarak ben hayatımda bir kere crash dumps aldım o da tüm oyuncuları serbest bırakan uygulamayla oyun 300bin serbest oyuncuya dayanamasıydı...
    2- Genie Scout'un 2010 sürümüyle ilgili gelişmeler var genie bu sezon beta test aşamasında alfa sürümleri yazmaktaymış. Sanırım bu sezon geçen seneki felaketler yaşanmayacak.

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Quote Originally Posted by ozzymanborn View Post
    2 not:
    1- Dikkat ettim genellikle crash dump hatası oyunlarını bilgisayarlarının sistem diskinde (genellikle c: ye kuran arkadaşlarda çıkıyor.) ddt ile 300bin oyuncuyu yükleyen bir oyuncu olarak ben hayatımda bir kere crash dumps aldım o da tüm oyuncuları serbest bırakan uygulamayla oyun 300bin serbest oyuncuya dayanamasıydı...
    2- Genie Scout'un 2010 sürümüyle ilgili gelişmeler var genie bu sezon beta test aşamasında alfa sürümleri yazmaktaymış. Sanırım bu sezon geçen seneki felaketler yaşanmayacak.

Geçen seneki scout programı takır takır çalışıyordu hatırladığım kadarıyla

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Demoyu oynadım.Oyun mükemmele yakın.Yeni eklenen taktik yaratma sistemi ve asistan menejerin tavsiyeleri oyunu biraz kolaylaştırmış eski oyuncular için.Türkiye datası her yeni oyunda en iyisi oluyor ekip iyi çalışmış.Ama kafama takılan bazı şeyler var datayla ilgili.

Mehmet Topuz'un favori kulübünü Bjk,Emre'nin fk Gs,Sercan'ın fk Gs.Saçma bence.Cristian çok güçsüz.G.Zan'ın mental özellikleri daha iyi olması lazım.Aynı şekilde Rüştü de.

Bir de Türk oyuncuların soyadları neden kaldırıldı ? Bu kimdi bu kimdi diye personal a girip çıkmaktan gına geldi.Yabancı takımlarda bir isim yazar çünkü soyadlar kullanılır.Bizde soyisim kullanacaksak olsun ama diğer türlü yoruyor...Adama sadece Mehmet yazılmış bin tane Mehmet var.

Ünal Karaman futbol direktörü değil , sportif direktör.Aralarında fark var.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Soy Ad oLayı düzeLtiLecek sanırım FuLL sürümde.

Data iLe iLgiLi soruLarını da Araştırma aLanında beLirtirsen daha sağLıkLı cevapLar aLabiLirisin.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Net framework 3.5 i yükleyemedim bir türlü, inşallah Real Time Editor buna bağlı olmaz 2010 da.

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Net framework 3.5 i yükleyemedim bir türlü, inşallah Real Time Editor buna bağlı olmaz 2010 da.
    NF 3.5 e gerek yok.Bende 2.0 var hiç bir sorun yok artı 3d de var.

27. Default

Demoyu indiren arkadaşlardan birisi mümkünse Trabzonspor paf ve u 18 takımının kadrolarının resimlerini koyabilir mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by M1ylanger View Post
    Demoyu indiren arkadaşlardan birisi mümkünse Trabzonspor paf ve u 18 takımının kadrolarının resimlerini koyabilir mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yapılan çok güzel oyuncu datasına ne yazık ki oyun ayak uyduramamış.düzelteceğiz demişler ama demo bile olsa bu kadar aksaklık olması hayret verici.

Düzeltilincede diğer taraflardan aksaklık çıkıp çıkmayacağı ayrı bir muamma ama bakıp göreceğiz. O yüzden tam sürüm ve ilk yama çıktığında alacağım, eğer gerekli düzeltmeleri yapıp oynayan insanlara yeterli değeri verdilerse oyunu alırım, demodaki saçmalıklar artarak devam ederse şu anda oyunu ciddi gözle oynarsanız oynanabilirlik 10 üzerinden 5, datası açısından ufak tefek hatalar görmezden gelinirse 10 üzerinden 9.

Profiller çoğu yerde çok güzel yerine oturmuş ama oyunda atlanılmış bir şeyden ötürü mü desem çok iyi özellikte bir oyuncu yerine vasat bir oyuncu koy o da golleri sıralıyor.Gol atabilmek çok basit. Reytingler aşırıya kaçabiliyor.

taktik ekranında ise şu andaki ufak tefek aksaklıklar ofsaytı işaretlediğinizde maça başlayınca sürekli işaretlediğiniz yerin kalkıyor olması, birine serbest rol verdiğinizde tüm oyuncularda serbest rol işaretlenmesi,kaldırınca herkesden kalkması, top tutma seçeneğinde de aynı olayın başgöstermesi.

Ligde 10 maç oynayıp aşırı gol atıp çok az gol yiyince incelemeyi tamamen bıraktım.Rakip takımlar size direnç gösteremiyor ama sizin oynamadığınız maçlardaki skor akıcılığı iyi gidiyor. O arada bir şey atlanmış,kendileride diyor düzeltilirse güzel olabilir yoksa zevki kaçar.

Rakip takım oyuncularına hamle yapacağınız yerde de oyuncu değişikliklerinde iyicene karışıklık oluyor, oyundan çıkan oyuncuda hala belirlediğiniz sert gir pres yap zayıf ayagına aldır gibi ozellikler kalıyor değişen oyuncu garip garip yerlerinde oluyor listenin.Orayada el atacaklarmış.

Bu haliyle o yüzden oyun vasat diyebilirim ama vasat kalır diyemem, iyi de olabilir daha da kötüye gidebilir.8 gün sonra belli olur.

Serbest vuruşlara gelince baraj arasına bir iki oyuncu karıştırırsanız bu demoda serbest vuruştan gol attım yeterli sayıda.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Bence ne olursa olsun demo güzel. Hatalar olabilir... CM alalım dedik ondaki sorunları göz önüne çıkarttık şimdi de FM deki sorunları Mükemmeli istemek doğal ama hemen istemek doğru değil. Diceksiniz biz hemen istemiyoruz kaç senedir diyoruz diye şunu unutmayın en büyük sorun yabancı dildir Hele bu sene oyunun Türkçe olması lazım çok şey eklenmiş. 3D oldukça güzel. Oyunu alabilirsem orjinal alıcam. Bi de Hamdi alt seviyedeki oyuncuların da gol atabildiğini söylemiş unutmayın geçen sene üst seviyedekiler gol bile atamıyodu o zaman da ondan şikayetçiydik Bu arada bu eleştiri değil
    turksportal...

Sayfa 20 / 22 İlkİlk ... 101819202122 SonSon

Mesaj Yetkileri