FENERBAHÇE HANGİ G:SARAYLI YILDIZIN PEŞİNDE
Fenerbahçe kulislerinden gelen haberlere göre fenerbahçe galatasaraylı müthiş bi yıldızın işini bitirmek üzere. Özellik müthiş fiziği süper füzeleriyle ünlü bu isim yakında resmen açıklanabilir
FENERBAHÇE HANGİ G:SARAYLI YILDIZIN PEŞİNDE
Fenerbahçe kulislerinden gelen haberlere göre fenerbahçe galatasaraylı müthiş bi yıldızın işini bitirmek üzere. Özellik müthiş fiziği süper füzeleriyle ünlü bu isim yakında resmen açıklanabilir
3.Hafta
Alt yapıcan iki sezon önce A takıma çıkardığım Serkan Yüksel harika performans sergiledi ve şimdiden transferin gözdesi olmaya başladı OM kapımızı çalıp duruyor
![]()
Maçlar güzel.Gruptada çıkarsın gibime geliyor abi![]()
FLASH FLASH FLASH
Sabri Reyiz Fenerbahçe'de
transfer bombasını patlatan Fenerbahçe isabetli ortaları ve uzaktan harika golleriyle avrupa çapında ün yapmış Sabri Reyizi renklerine bağladı
ilk torbadan kuraya girmek takımının gerçek kalitesinin göstergesi
Ahmet Narin'den Transfer Açıklaması
Gerek forumlarda gere facebook ve twitterde gerek türksportal Fenerbahçe transfer haberleri konusunda bolca eleştiri alan Ahmet Narin transfer politikası hakkında açıklama yaptı.
Türksportal transfer haberlerini devamlı okuduğunu belirten Narin takım ruhunu sarsmamak için transfer yapılmadığını Okan Alkanın yedeği olarak Sabri Reyizin alındığını bildirdi.
Geçen sene harika işler yapan Kaka ve Robinho hakkında da konuşan Ahmet hoca artık takımı kaldıracak güçleri yoktu ve eşşek yüküyle para alıyolardı bizde sattık gitti dedi
sabriyi show yamka için mi aldın![]()
4.Hafta
Milli takım arasını çok iyi değerlendirdik forvetlerimiz formda döndü Şampiyonlar ligi maçı öncesi güzel sinyal
![]()
Şampiyonlar Ligi Grup İlk Maçı
4-0 dan sonra Sabri reyizi forvet oynattım gol atsın diye malesef daha gol atamadı reyiz ama atsın konuyu bayram yerine çeviricem
![]()
Favori Personelde kulübün simgesi haline geldik
artık adımıza stat mı yaparlar arenamı çay bahçesi mi bilmem
Hepinizin Kandii Mübarek Olsun İyi Akşamlar Görüşmek Üzere :=)
bana yapılırmı bu be 4-1
Bugün kariyerini baştan sona okudum süper bir kariyer çok başarılısın ama avrupadada inanılmaz şanssızsın .
Sabri transferi C.Ronaldo transferi kadar etkili olacaktır sağlı sollu her türlü oynar kalede de oynar![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Sabri'yi Fenerbahçe'de de gördük ya hayırlısı.![]()
TariboWest
yav hulk denen adam ne manyak şanslı ballı bişi gol atmasın diye sol açık oynattım gene attı balla![]()