O değilde bu dönemden sonra Trabzondan yeni kaleci çıkacak mı çok merak ediyorum bence Onur ve Tolga'nın bu kadar iyi kaleciler olmasının tek nedeni Şenol Güneş'ti.
O değilde bu dönemden sonra Trabzondan yeni kaleci çıkacak mı çok merak ediyorum bence Onur ve Tolga'nın bu kadar iyi kaleciler olmasının tek nedeni Şenol Güneş'ti.
Ayrıca şu veda klibi çok hoş, çok duygusal olmuş valla ağlayacaktım nerdeyse![]()
1461"deki fatihde iyi kaleci 25 yasinda galiba trabzonun kalesi uzun yillar emniyette tabi satmazlar ise.
''Burak'a bir kez daha emekleri için teşekkür ederim. Ona da haksızlık yapıldı. O kadar katkısına, hizmetine ve para bırakmasına rağmen biz onu hain olarak gösterdik. Çok para verdiklerimizi bağrımıza bastık. Biz ne istediğimizi bilmiyoruz.''
sozun bittigi yer buyuksun hoca buyuksun.
O da ayrı birşey şimdi. 1461 Trabzon bu sene 1. lige çıksa ne olacak? yani trabzonspor'a adam yetiştirmek için kurulmuş bir kulüp mü 1461 trabzon?
Çıkmayacak üst lige sanırım. Ve ayrıca zaten Sercan da yollandı. Gol atacak kmse yok takımda Play-of'a kalır anca orda da bir şekilde elenirler.
http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...D=12785#Icerik
Yaptigim pankart resmi sitedede yayinlandi![]()
Az biraz islandik ama uzun zaman sonra Trabzonsporlu futbolcu izliyebildik.
Fener maçını Bülent Yıldırıma vermişler. Federasyon ilk icraatını yapmış maçla alakalı.
Sadri Şener, Melo hakkındaki söylemleri doğru mu ? Önyargının babasını konuşturmuş yine eğer dogruysa. Trabzonlu arkadaşlar kusura bakmasın ancak kendi oyuncusundan çok rakiplerin oyuncularıyla ilgilenen bir başkan başarılı olamaz. Sürekli demeç , icraat yok.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Şenol Güneş de fazla şans vermiyordu. Bende anlamıyorum adam oynamaya istekli. Alırken yanlış hatırlamıyorsam 4.5-5milyon € gibi bir para ödendi. küçük maçların büyük oyuncusu Alanzinho kadar değer vermiyorlar adama...
Şenol hoca sezon başında şans vermemişti daha sonra kadronun daimlerinden oldu ama Tolunay Kafkas gelince 18'e giremez oldu adam. Alanzinho konusuna hiç girmeyelim kontratı yenilenirken istememiştim ben ama Sadri Şener işe yarayacaklarıda değilde gereksizleri elde tutmayı iyi bildiği için uzatılmıştı sözleşmesi. Adriana5 milyondan fazla verildi.4.5 Milyon verilen Henrique idi.
Tek gol atma kabiliyeti olan adam Adrian, ama çok ilginçtir ki oynatılmıyor. Teknik Direktörleri anlamak mümkün değil.
Canım FEDA olsun sana !
Gece yazmayı unuttum birde Serkan Balcı meselesi var. Takımın başına her gelen hoca ya orta saha iç yada orta saha sağ kanatta oynatıyor. Ama bakıyoruz bu adam hbirinde de başarılı olamadı yinede ısrarla koyuyorlar oralara. Takımın en kalabalık bölgeside orta saha sanki adam yokmuş gibi Serkanı koyuyor şimdi Tolunay Kafkas.
Besiktas macina hicte sasirmadigim bir isim atandi, Firat Aydinus.
''Aşk acısı da bişey mi?Siz Mustafa hocayla kuvvet idmanı yaptınız mı hiç ''
Yusuf Erdogan
1461'in 90 dakika tempolu oyun oynamasinin sebepleri belli, su antremanlardan bide bizimkiler yapsa.
Her inişin bir çıkışı olduğu gibi,her çıkışın da bir inişi var.Şu anda Trabzonspor neredeyse dibe vuracak durumda.Bizim 8. olduğumuz yıl gibi bu sene olabildiğince alt taraflardan uzak kalarak ligi bitirmeliler.Ondan sonra ise takıma sağlam bir revizyon şart.Colman,Alanzinho,henrique,sapara falan hepsi yollanmalı.Ama yine gidip Polonya dan falan adam almakla olmaz bu.Bilindik Türk oyuncularının arasına ya kaliteli yada kumaşı sağlam genç yabancı oyuncular alınmalı.Tolunay Kafkas milli takımlarda çalıştığı süre boyunca belki genç yabancı oyunculardan gözüne kestirmiştir.Ve son olarakta kesinlikle artık Sadri Şener başkanlığı bırakmalıdır.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bence sen izlemiyorsun maçları.Henrique Trabzon'nun forveti değil.Trabzona Burak tarzı yırtıcı hızlı bir forvet lazım.Senin şu aslan kaç gol atmış söyle bir bana bakıyım?
Burak ? Yırtıcı forvet ? Haha. Hücumlarda yaptığı çapraz koşular, verkaçlar, ayağında top tutabilmesi ve teknik olması çok özel bir oyuncu yapıyor Henrique'yi. Onu kullanamayan Trabzon şu an. Nasıl janko'yu kullanamıyorlarsa onu da kullanamıyorlar tam olarak. Seneye herşey daha iyi olacaktır.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
henrique sag kanatta oynuyabilir aslinda solda olcan ortada adrian arkalarinda soner-zokora tek forvet olarakda emre gural yada janko tekrar kullanilabilir. trabzonun ideal kadrosu iyi ama bir yerde SIKINTI var oyuncular ozguvenlerini kaybetmisler defans cok kirilgan.
Trabzonspor'un bu hale düşmesine üzülüyorum. Takım olmaktan öte dostluk yok. Bamba kendi kalesine gol atınca Onur elini sıkmadı. Şimdide Colman kendi takım arkadaşını tokatlıyor. Geniş bir revizyon lazım takıma.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bende Henrique konusunda arkadaşlarla aynı fikirdeyim. Yani bir oyuncu özellikle forvet oyuncun mevkisinde oynayamıyorsa kanat olarak nasıl oynasın hemde o fizikle o hızla. Yıllarca forvette yapamıyorsa ver kanada mantığını uyguladık.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir