bi Ballack lafı var ama kesinlikle yalan çıkacak
bi Ballack lafı var ama kesinlikle yalan çıkacak
stoch fenerde -_-
9 milyon euro bonservis verecek bir konumda değiliz bu sene için, umutsuzluğa kapılmayın hemen.
1 ay peşinde koştuk,Fener 3 günde aldı..Çalımı yedik, ama daha iyilerini bekliyoruz yönetimden..İnancımız tam..
Peşin alınmadı ki o adamlar.
Kendini tam olarak kanıtlamadığı için 9 milyon vermediler anlaşılan ve hayatlarının hatasını yaptıklarını çok çok iyi anlayacaklar bu sene... Haftalardır bu adam için pazarlık yapıyoruz al işte parayı veren düdüğü çalıyor bakalım ne olacak daha iyi birini veya aynı kalitede birini alabilcekler mi ? Bana sorarsanız hayır..
Olaya aslında birde şu yönden bakabiliriz.Bizim şu anda as olarak kanat oyuncusuna ihtiyacımız yok.Kaldıkları takdirde Arda ve Keita,bizim kanatta en büyük silahlarımız olacak.Yedek olarak düşük maliyetli ama orta düzeyde bir oyuncu alınabilir.
Bizim asıl sorunumuz ön libero,stoper,kaleci gibi mevkiler.İlk olarak buralara adam alalım da diğer mevkileri sonra hallederiz.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bu parasizlikta bu sene dogru dürüst transfer beklemiyorum.
Alırız alırız...Merak etmeyin.. Yönetim aklı başında gidiyor...
Bu arada benim yazıda bir sorun varsa editleseydiniz tamam da neden toptan sildiniz anlam veremedim
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Hary Kewel , Milan Baros ,Kader Keita ve Lucas Neill de gözden düşerek geldiler. Kiralıklar hariç son yıllarda sadece Leo Franco ve Lincoln çıktı çürük yumurta. Elano dogru yerde oynatıldığı sürece çok iş yapar. Geçen sezona bakmayın. Rakiplere bakarak "Amanın , hemen biz de bir oyuncu almalıyız" zihniyetiyle yapılan transferleri de gördük geçen sene. Sakin olalım,sakin
![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Stoch'un alınmayacağı Mehmet Helvacı'nın transfer bütçemiz 5 milyon lira dediği andan itibaren belliydi.Stoch iyi oyuncu ama transfer bütçemizi bir oyuncuya yatırmadığımıza sevindim.
Bence bu sene beleş takılalım hep. Madem parayla aldıklarımız oynamıyor, hepsini beleşe alalım, iyi oynayanlar kar olur, oynamayana da yol veririz. Yaşı 32'den küçük olan boşta oyunculara yönelmeliyiz bence. Bir de gelen her kim olursa olsun ben çok sevinmeyeceğim artık
Oynasın, top kessin,gol atsın,asist yapsın, işte görevi neyse onu yapsın , ondan sonra sevinip bağrımıza basarız. İsme değil oyuna bakalım artık bu sene. Guiza gelip yata yata para alıyor, Lincoln gelip yata yata para alıyor, Jo gelip sezon sonu gelemden kaçıyor, valla yabancılardan çok çekiyoruz ülke olarak yawww
![]()
Valla bende başlarda pek güvenmiyordum ama yönetimin bi bildiği var bence..Transferleri ucuza kapatmaya çalışıyor belliki Stoch'u da ucuza kapatmak istediler ancak başaramadılar..
Rijkaard'a yillik 5 milyon euro verip takimin basina getiriyorsun sözler veriyorsun sonra parasizliktan dolayi istedigi oyuncuyu getiremiyorsun.Gecen sene ki transfer basarilari bu sene olmayacak gibi gözüküyor umarim yanilirim ama yönetimde plansizlik üst seviyede bence biseyler degismeli.
Arda'nın kafası şuanda tamamen Avrupa'da.. Tottenham'la pazarlıklar sürüyor şuanda. Arda Liverpool'u istiyor aslında ama Tottenham'a hayır demeyecek. Liverpool şuanda teknik direktör arayışları içinde olduğu için futbolcu transferleri daha çok 2.planda onlar için. Eğer Giovani'nin üzerine istediğimiz fiyatı verirlerse Arda seneye Tottenham'da oynayacak. Bizim seneye gerçekten iyi bir sol açık almamız gerekiyor.. Grella transferi de bitti gibi sağ bek sol bek stoper ve oyunu çift yönlü oynayan ortasaha lazım. Bana sorarsanız Elano'ya alternatif 1 genç de gerekiyor Emre'nin dışında..
Grella icin Blackburn'le anlasilmamis yatti yani o transferde Lig tv dede olumsuz sonuclandigi söylendii.
Dostum nerden biliyorsunki Arda'nın Tottenham'ı istediğini falan?
Yapılan transferler Ali Turan, Serdar Özkan Mehmet Batdal, Çağlar Birinci hiçbiri üst düzey oyuncu değiller.Olası transferlerden Grella da üst düzey değil.Takımda ki herkesin kalitesi aynı olsun diye böyle oyuncuları toplamak mantıksız.Şu an bize Neill ın yanına stoper Grella alınırsa onun yanına bir orta saha Kewel ın yerine bir kanat ve birde Baros un alternatifine(Halil Altıntop) ihtiyacımız var.Şu an bu mevkilerin hiçibirine transfer yapılmadı ve açıkçası bu durum beni telaşlandırıyor.
Ne plansızlığı yaa ? Aksine planlı gidiyor yönetim.Geçen yıl paraları harcadık ama başarı gelmedi ve alınan oyuncuların maliyetleri karşılanamadı.Eğer bu sene de para harcanırsa yıllardır süregelen batağa iyice batılır.Adnan Polat ve yönetimi ekonomik açıdan çok olumlu işlere imza attılar ve atmaya da devam ediyorlar.Sakin olup bekleyin...Trasnferle değil,sahada mücadele ile başarı kazanılıyor. Yaşlarınız kaç bilmiyorum ama 1996 yılında başlayan ve 4 yıl üst üste gelen şampiyonlukta transfer şampiyonu biz değildik.Türkiye Ümit Davala,Hakan Ünsal,Arif Erdem,Hasan Şaş ya da Ergün Pembe'yi yıldız olarak tanımıyordu.Suat ve Bülent tüm stad tarafından küfür yiyordu. Hagi ve Popescu Barcelona'dan "ununu elemiş,eleğini asmış","emeklisi gelmiş", "bastonla oynarlar" dedikodularıyla alınmıştı.Bu yüzden sakin olun diyorum... Alınan ya da satılan oyuncularla şampiyon olunsa son 2 sezonun şampiyonu biz olurduk
Geçen sene başında Volkan Şen,Ozan İpek,Batalla , Ergic ve Turgay Bahadır gibi isimleri kimse telaffuz etmiyordu
![]()
Evet,haklısın.Osman Tanburacı bizden iyi bilir.Bakınız neler yazmış bugün:
Arda Turan’la 5 yıllık sözleşme var
Kaptan ArdaTuran halinden memnun. Kendisine resmi bir teklif de yok. Galatasaray da onu bırakmak istemiyor. Daha beş sene sözleşmesi var. Arda için; ‘O bizim kaptanımız daha görevi bitmedi. Rijkaard’ın elinde yıldızı daha da parlayacak hiçbir yere gidemez’ deniyor. Ama deve bir akçe deve bin akçe. Herkesin bir fiyatı vardır. Arda’nın da fiyatı el yakar. Veren olursa masaya oturulur ama çok zor. Arda gitmeyecek. Kendisi de hevesli eğil. Ortam bu genci bunaltıyor.
Arda Turan'a çok çok yakın bir kaynağım var ordan çok iyi biliyorum ama ne olacağını bilemem tabi ki.. Liverpool ve Tottenham ciddi şekilde ilgileniyor, kulüple anlaşılırsa Arda Turan'ı onlardan birinde görebiliriz, Arda da bu sene gidebilirse Avrupa'da oynamak istiyor..
Yawww en üzüldüğüm nokta da Chelsea'da ilk 25'e bile giremeyen bir adamı biz alamaya çalışırken rakip takım aldı diye hemen umutsuzluğa kapılmanız
Açık söyleyeyim, Anelka geldiğinde,Ortega geldiğinde çok çekinmiştimVan Hojdonk geldiğinde de çekinmiştim. Her ne kadar "hayır" deseler de Fenerbahçe taraftarları da Hary Kewel, Baros ya da Hagi geldiğinde içten içe çekinmişlerdir. Ama Stoch gelince hiç öyle bir şey hissetmedim. Hem dediğim gibi olay isimlerde bitmiyor sadece.Anelka'dan çok çekindik ama başaramadı. Ortega da öyle... Revivo'dan çekinmedik ama adam şov yaptı
Oynamadan yüceltmeye gerek yok. Bizim takımda da yeni gelenleri hemen yerden yere vurmanın anlamı yok.
Mehmet Batdal,Serdar Özkan,Musa Çağıran,Çağlar Birinci, Ali Turan bence hepsi de başarılı olup ilk 11'de yer alabilirler. Hiçbirisi için "Bu adamda yetenek yok" diyemezsiniz. Sahaya ne yansıtırlar bilemem ama bu isimlerin çoğunun mücadelesinden şüphe duymuyorum.
Hasan abiciğim tamam dediğin doğru da bu Stoch işi bence çok başka bir şey. Galatasaray yönetimi geçen sene bütün trasnferleri habersiz yaptı bu Stoch işi 1 ay önce belli oldu. Ve fener kaptı. Bu tür haberler çıkmasaydı fener bu transferi yapmayabilirdi. Mükemmel bir adamı aldılar. Kanatlarda süper hızlı iki ayağını da kullanıyor, milli takımında 10 numara, dünya kupasına gidiyor ve genç. Daha ne olsun abiBiz oyuncuyu getirdik fener aldı gitti. İyi kazık yedik. Gidip bir brezilyalı alırlar şimdi o da fos çıkar. Hadi bakalım sat satabiliyorsan elanoyu. Gerçi bizim gazetelere göre alacak varmış ya elanoyu hayırlısı
Bütçe o kadar kötü diyorsun da o zaman Rijkaard'ı niye takımda tutuyorsun? Bize şuan oyunu okuyabilen biri lazım. Ben bunu yakın çevremle çok tartıştım hepsindeki genel kanı şu. Rijkaard'ın adıyla oyuncu alınacakmış lan para mı var da oyuncu alıyorsun
Serbest olan oyuncuların başı bağlanmaya başlandı bile
İşimiz çok zor bu sene. Hele Rijkaardla daha zor. 2 farkla gerideyken bile çift forvete dönmeyen bir adamla çok zor. Rijkaard'ı da gönderemiyoruz zaten
Eğer alacağı o kadar fazla olmasa kovmuştu yönetim eminim ben
Rijkaardı dünya kupasından sonra biri alır ve biz de kurtuluruz inşallah
![]()
turksportal...
Laflarının hepsinde tamamen haklısın abi ama 2 yönlü ortasaha,belki 1 stoper,sağ bek,Elano'ya alternatif 1 oyuncu, sol açığa da 1 alternatif gelecek vaadeden oyuncu almalıyız.. Serdar Eylik'i gidip de Denizli'ye vermeseydik o belki de bu sene çok iyi bir patlama yapacaktı. Biliyorum Dünya Kupası olduğu için transferler aksayabilir ama madem çok yüksek bonservis bedeli ödemeyeceğiz gözümüzü yükseklere dikmenin bir mantığı da yok o zaman...
Hiç bişey yapamıyosak gitsinler Benjani ile Martin Petrov'u alsınlar.Şahsen ikisininde gelmesini isterim.Benjani Nonda'dan çok daha iyi bitiriciliği olan bi oyuncu.Martin Petrov'da inanılmaz hızlı.Yaşları ilerledi ama zaten genç olsalar hiç bi takım onları bırakmaz.