Sayfa 200 / 896 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon
5,971 ile 6,000 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zannetmiyorum açıkcası kendini ispatlama duygusu içine gireceğini, hele birde havalimanında onu göklere çıkartanları görünce. sanırım birde yalvarmak gerekecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

FENERBAHÇE SONUNDA BOMBAYI PATLATTI !

Futbola Sporting Lizbon Altyapısında başlayan, genellikle vatandaşı Cristiano Ronaldo ile aynı mevkiide yer aldığı için, oyun stilleri ve hızları ile kıyaslanan Ricardo Quaresma'yı sene sonuna kadar KİRALIK olarak renklerine bağladı.

Ricardo Quaresma, sağ ayağını daha iyi kullanabilmesine karşın sağ kanadın yanında çoğunlukla sol kanatta oynayan bir futbolcu.

2003 yılında FC Barcelona'da oynayan Ricardo Quaresma, Barcelona'ya geldiği yıldan bu yana Portekiz Milli Takımı'nın formasını giymektedir. Daha sonra Porto'ya transfer olan Ricardo Quaresma, Sporting Lizbon'un altyapısında yetişmiştir.

Fenerbahçe'ye gelmeden önce, hem Porto, hem de Portekiz Milli Futbol Takımı'nda oynamaktaa olan Ricardo Quaresma, Porto'da sahaya çıktığı 87 maçta 16 gol atmayı başarmıştır.

Porto'nun şampiyonluğunda önemli rol sahibidir. 2008-2009 sezonunda 23.4 milyon avro karşılığında İnter'e transfer olan Ricardo Quaresma, 2008-2009 sezonunun 2.yarısında Chelsea de kiralık oynamıştır. Geçtiğimiz yaz tekrar İnter'e dönmüştür.

QUARESMA, SENE SONUNA KADAR KİRALIK OLARAK FENERBAHÇE'NİN FUTBOLCUSUDUR.
    SÖZLEŞMEDE OPSİYON MADDESİ OLUP OLMADIĞINI İSE SÖZLEŞME DETAYLARI ELİMİZE GEÇTİĞİNDE YİNE İLK SPORYAZARLARI.COM'DAN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ !

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Abdurrahim Albayrak, Fenerbahçe çok ünlü biriyle anlaştı demiş. sanırım bu quaresma.

Ayrıca bir bilgi daha, kiralandığı doğruymuş ama yönetim satın alma opsiyonunu da almaya çalışıyormuş.

Önder'i de affedecekler, mecbur !
    Last edited by goosfraba : 25.Ocak.2010 at 07:39
    (/s)

Kazım kadar disiplinsiz bir futbolcu değil.Eğer öyle bir futbolcu olsaydı İnter 23.4 Milyon € ödeyip de Quaresma'yı almazdı.Quaresma'nın kendini yeniden kanıtlaması gerekiyor.Burda geçireceği iyi bir dönem ile Portekiz Milli Takımı ile Dünya Kupasında forma giyebilir.Daum'un Quaresma'yı adam edeceğini düşünüyorum.Üstelik önümüzde bir Anelka örneği de var.Umarım transfer resmen açıklanır,doğrudur yalan değildir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Obaa sabah sabah habere bak Bir an önce kim gelecekse gelsin artık. Lig başladı uyum süreci olacak daha.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quaresma gelirse olay olur valla

İnşallah yalanlanmaz Q7

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

evt bende duydum anlaşmışlar galiba kursağımızda kalmasında.En iyisini alacağız dediler divan kurulunda bakalım 6 gün kaldı

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

queresma gelirse olay olur şaka maka ligimizin kalitesi gittikçe artıyor bu çok güzel birşey

SON DAKİKA... Fenerbahçe'de Önder Turacı affedildi ve takımla antrenmanlara başladı.

Ntvspor

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

önder affedilmiş yok böyle bbirşey kıyın parayı alın yenisni madem kazımı gonderdınız buda gitsin olmaz ki böyle

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    SON DAKİKA... Fenerbahçe'de Önder Turacı affedildi ve takımla antrenmanlara başladı.

Ntvspor

böyle olacağı belliydi. ya büyük konuşmayacaksın ya da tükürdüğünü yalamayacaksın.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    önder affedilmiş yok böyle bbirşey kıyın parayı alın yenisni madem kazımı gonderdınız buda gitsin olmaz ki böyle
    mecbur affedecekler çünkü cezalı duruma düşenler var takımda.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

mecburumu var bu işin bir fenerbahçe nasıl mecbur duruma düşer al altyapıdan sertaçı veya başka defans adamımı yok transfer yapana kadar oynasınlar çok çelişkili bir karar kazım niye gider ozman madem bunu affedecektin

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Allahım sana geliyorum RQ7 Önder'in affedilmesine de sevindim açıkçası.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Önderin affedilmesi iyi oldu Çünkü defans akternatifimiz yok Yönetimin transfer yapma niyeti de yok .. Seneye hesap kesilir artık

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Şimdi durum ne ben anlamdım gelio mu QARESMA?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Önder: "Lütfen beni göndermeyin"

Alaattin Metin, Önder'in affedildiğini yazdı, olayların gelişimini kaleme aldı.. İşte bugün idmana çıkacağı belirtilen Önder'le ilgili gerçekler..

-Tek başına yaptığı her idmandan sonra yanlarına gidip, “Hata yaptım, pişmanım, bana yardımcı olun. Ben bu takımın parçasıyım” dedi

Takım arkadaşları, “Sık dişini, sabırlı ol, çalış” diye moral verip, hocalarıyla yaptıkları her konuşmada Kazım’ı değil Önder’i savundular

Antrenörü Dolu Aslan da “İnanılmaz hırslı. Her an oynayacakmış gibi çok sıkı çalıştı. Sizlerden ‘Gel Önder’ haberini bekliyor” dedi

Sustu, çalıştı, pişman oldu ve sonunda kopma noktasına geldiği Fenerbahçe’ye geri döndü. Bugün takım arkadaşları ile birlikte idmanlara çıkacak olan Önder’in affedilmesinin perde arkasında; takımda sarı kart cezalısı oyuncu sayısının fazla olması mecburiyeti yatmıyor...

Sportif Direktör Aykut Kocaman ile Teknik Direktör Daum’a her idmandan sonra “Fenerbahçe’de kalmak istiyorum, lütfen bana yardımcı olun, göndermeyin” sözü...
    Ve menajerinin “Seni Avrupa’dan da, Türkiye’den de isteyen çok kulüp var” sözüne karşılık “Fenerbahçe’de kalmak için sonuna kadar direneceğim. Asla teslim olmayacağım. Bütün kapıların kapandığına inanırsam, hocalarım da bana ‘Gitmen gerekiyor’ derlerse, o vakit teklifi yapan kulüplerle konuşurum” demesi...

Zico ile ters düştüğü günleri hatırlayın...
    “Bu hoca olduğu sürece ben Fenerbahçe’de oynayamam” diyerek FK Moskova’ya gitmiş, sözleşme de imzalamıştı.
    Ama sonra!
    Zico gidip, Aragones gelince cebinden 250 bin dolar tazminat ödeyip F.Bahçe’ye geri gelmişti.
    Başından bir olay geçti.
    Yapmaması gerekeni yaptı. Pişman oldu.
    Hocaları, arkadaşları ile yaptığı her konuşmada söze, hata yaptığını kabul ederek, “Çok pişmanım” diye başladı.
    Kocaman’dan, Daum’dan, “Sizinle kalmak istiyorum. Ben bu takımın bir parçasıyım” diye yardım istedi.
    Takım arkadaşları ile her konuşmasında “Bana yakışmayacak hatayı yaptım... Ama bu bana ders oldu. Bir daha tövbeler olsun” diyerek ne kadar üzgün, pişman olduğunu anlattı...
    Teknik kadro, futbolcular her gün Önder’i konuştular. Kazım’ın gidişine değil ama Önder’e üzüldüler. Arkadaşları, sürekli “Sık dişini, sabırlı ol. Çalış” diye yol gösterdi.
    Tek başına her idmana çıktı...
    Antrenörü Dolu Aslan, “Önder nasıl?” diyenlere, “İnanılmaz hırslı. Her an takıma çağrılacakmış gibi çalıştı. Bugün çağırın ‘Oyna’ deyin, oynar” karşılığını verdi. Sonunda, çalışan, hatasını anlayan Önder affedildi.
    Dört gözle beklediği, takım arkadaşları ile birlikte idmana çıkma arzusu, bugün gerçek oluyor.

Af haberine herkes sevindi

Fenerbahçe’nin Önder Turacı’yı affedeceği söylenti ve haberleri Samadıra’da memnuniyetle karşılandı. Daha önce takım arkadaşları ve kaptanlar Alex ile Emre’nin kadroya geri döndürülmesi yönünde görüş bildirdiği Turacı’nın Sarı-Lacivertliler’in bugünkü antrenmanına katılması bekleniyor. Af kararında büyük emekleri olan Alex ve Emre’nin yanı sıra takım arkadaşları, teknik heyet ve Samandıra çalışanlarının da Önder’in dönmesine oldukça sevindikleri öğrenildi. Önder’in gelecek hafta oynanacak Sivas karşılaşmasının 18 kişilik kadrosunda yer alması de bekleniyor.

Ajansspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Belki bu cezadan gönderilme korkusunda dolayıda aklı başına gelip ders almış olabilir. Bunu antremanlarda oynadıgı maçlarda gösterecektir. Hadi bakalım ne olacak göreceğiz.
    Umarım dediğin gibi olur .. Deniz Barış bu değişime en iyi örnek ..

Quaresma'da son durum nedir? fenerbahce.org'da ses seda yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

bakalım önderi seviyorum kaliteli oyuncu ama kulübün verdiği karara sitem ediyorum biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar olumş kazımda gitmemeliydi ozman gelecek vaadeden bir oyuncuydu

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

F5 tuşunda tutukluk başladı .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

hehe f5 yap dio

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    bakalım önderi seviyorum kaliteli oyuncu ama kulübün verdiği karara sitem ediyorum biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar olumş kazımda gitmemeliydi ozman gelecek vaadeden bir oyuncuydu
    Kazım böyle giderse 2. okan koç olur,Berkant göktan gibi gibi yaşım itibariyle aklıma gelenler bunlar

Loran : Fenerbahçe yetkililerinde biraz evvel yaptıgımız görüşmede ´´Dentinho´nun transferi olma ihtimali çok düşük‚ sorun para değil daha farklı sorunlar var...´´

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Loran : Fenerbahçe yetkililerinde biraz evvel yaptıgımız görüşmede ´´Dentinho´nun transferi olma ihtimali çok düşük‚ sorun para değil daha farklı sorunlar var...´´
    geçenlerde facebooktan bir corinthians taraftarı ile konuştum. dentinho'nun bu yıl coritnhians ile libertadores'i kazanmayı hedeflediğini söylemişti. sanırım doğru söylemiş.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

dentinho türkiyeye gelirsem patlama yapamam demiş

Loran:

"Transfer sezonunun bitmesine çok az bir süre kaldı‚ Fenerbahçe´ nin Avrupa´ daki temasları sonuçsuz kaldı bundan dolayı Güney Amerika´da temaslar sürüyor ama çok az alternatif kaldı‚ artık Nobre gibi şanslı transfer olması temenni ediliyor"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Madson'u alın getirin bari.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

yok yok büyük oyuncu gelecek karamsar olmayın açıklama bu çünkü yalan söylemezler bize

Mesaj Yetkileri