Sayfa 200 / 447 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon
5,971 ile 6,000 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Rumen Basını: "7 Yıldızlı Sikecilerle karşılacağız"

Last edited by Nedvedmania : 22.Temmuz.2012 at 16:44 Reason: Kural 8

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Enteresan bir olay

Niye haberin yarısını koyuyosun? Art niyetin bu kadarı.

"GSP Gazetesi Fenerbahçe-Vaslui eşleşmesiyle ilgili çirkin bir başlık kullandı: “Deprem! 7 yıldızlı şikecilerle maçımız var.” Vaslui’yi İstanbul’da bir cehennemin beklediğinin kesin olduğunu yazan GSP Gazetesi’nin haberinde, “Şükrü Saracoğlu Stadı’nın benzersiz bir atmosferi var. Taraftarlar çok fanatik. Alex, Mehmet Topal ve Kuyt, kendilerini maestro gibi göstermeye çalışacaklar. Fenerbahçe büyük paralarla konuşuyor. O yatırımların karşılığı boşa gitmeyecek gibi gözüküyor. Bir düşünün, Moussa Sow 8.8 milyon Euro. Bu, bizim takımın 2 yıllık bütçesi. O yüzden Vaslui’nin işi bir hayli zor. Fenerbahçe’nin toplam maliyeti 126, Vaslui’nin 29 milyon Euro” denildi.

Prosport Gazetesi, Başkan Porumboiu’nun, “Dansözler gibi gitmeyeceğiz” sözlerini başlığa çıkardı. Fenerbahçe’nin hem maddi anlamda hem de kulüp olarak çok büyük olduğunu söyleyen Porumboiu, “Ama bizi kolay kolay korkutamaz, dansöz gibi oynatamazlar. Böyle bir takımla oynamak kolay değil ama kendimizi göstermek amacındayız. Sow güçlü, iyi bir oyuncu. Ancak oyuncularım 2 sene önce ona karşı mücadele etmiş ve başarılı olmuştu. Sow bizi korkutamaz” dedi. Gazete, teknik direktör Şumudica’nın da, “Kafamız eğilerek çıkmayacağız. Rakibi birkaç hafta önce etüd ettim. Bazı zaafları var. Onları kullanmaya çalışacağız” sözlerine yer verdi."

Başkanlarının söyledikleri gösteriyor ki romanyada da herkes aynı fikre sahip değil Fenerbahçe gayet korkulan ve saygı duyulan bir takım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yahu twittde paylasmislar haberin devamini ben ne bileyim bunun art niyet ile ne alakasi var gidip yabanci takimi niye destekleyim ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Dünya takımı sözü birinin icine ancak bu kadar oturabilirdi heralde i̇yiymis
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Arif yakışmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arif'in olayla alakası nedir onu anlamadım ben. Elin Romanya'sında bile adınızın 7 yıldızlı şikeci olarak lanse edilmesinden rahatsız olmuyorsunuz da bu haberin buraya koyulmasından mı rahatsız oluyorsunuz?

Adamların yaptığı doğru değil illaki bol keseden salladılar belki de ama dikkat edilmesi gereken farklı noktaların olduğu kanaatindeyim..

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Arif'in olayla alakası nedir onu anlamadım ben. Elin Romanya'sında bile adınızın 7 yıldızlı şikeci olarak lanse edilmesinden rahatsız olmuyorsunuz da bu haberin buraya koyulmasından mı rahatsız oluyorsunuz?

Adamların yaptığı doğru değil illaki bol keseden salladılar belki de ama dikkat edilmesi gereken farklı noktaların olduğu kanaatindeyim..
    Haberi paylaşması değil devamında yaptığı yorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Haber paylaşılabilir ama gelen yorum zaten nasıl bir hırsla bunu yazdığını gösteriyor.

Tahriklere kapılmaya gerek yok, mesela Osmanlı'yı yendiğimiz gibi yeneceğiz tarzı söylemi olduğu haberleri de dolaşıyor başkanlarının, tahrik edici şeyleri fazlasıyla yapacaklardır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçenin bir tarihi fark atması lazım bu takıma.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Chivalry View Post
    Haberi paylaşması değil devamında yaptığı yorum.
    Yorumunu görmedim ben direk habere baktım. Kinaye olduğu doğrudur ama yine de şahsen Beşiktaş'ın herhangi bir dış ülke basınında böyle lanse edilmesi beni Arif'in yaptığı kinayeden daha çok rahatsız ederdi.

Fenerbahçe gereken cevabı sahada verir umarım. Sonuçta ülkemizin de temsil edildiği bir arena ve adımızın böyle geçmesi hoş değil.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Habere bakmadan yoruma çok takıldım.Arif sana yakışmıyor böyle şeyler.

Fenerbahçe gereken cevabı fazlasıyla verecektir.Bu tarz takımlar yaptıkları çirkeflik ile kalır ancak..

Ayrıca ben o Dünya klübü olup her yerde tanınmamızı başka birşeye bağlıyorum

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Rumen Basını: "7 Yıldızlı Sikecilerle karşılacağız"

Haberi okurken aldigin zevki tahmin edebiliyorum
    Last edited by Nedvedmania : 22.Temmuz.2012 at 16:48 Reason: Silinen mesajdan alıntı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

7 yıldızlı şikeci değil. 7 yıldızlı şike depremi diyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yahu sanki haberi ben yazmisimda ben sikeci demisimde olay benim uzerime yikiliyor oruç basiniza vurdu galiba benim aldigim yerde boyle yaziyordu o son yorum bana ait degil aldigim yerde oyle yaziyordu galiba yanlis anlasildim neyse. =)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yahu sanki haberi ben yazmisimda ben sikeci demisimde olay benim uzerime yikiliyor oruç basiniza vurdu galiba benim aldigim yerde boyle yaziyordu o son yorum bana ait degil aldigim yerde oyle yaziyordu galiba yanlis anlasildim neyse. =)
    Kuzenim yazmış bence daha iyi bahane.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

O zaman biz de twitter dan Galatasaray a hakaret eden herseyi Galatasaray sohbet alanında paylaşalım. Ne dersin ? Böyle savunma mı olur Allah askina ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yok yok eli kaymıştır arkadaşın.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

anlamada sorun var galiba son yaziyi ben eklemedim aldigim yer ole yazmis o yanlislikla oldu ama haberin obur kismi 7 yildizli sikecilermi ne diyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

istediginizi anlayabilirsiniz ha size laf anlatmisim ha karsimdaki duvara hadi selametle.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

istediginizi anlayabilirsiniz ha size laf anlatmisim ha karsimdaki duvara hadi selametle.
    Sen bir açıklama yapmadan müneccimlerle bir münasebetimiz olmadığı için yazıyı senin yazıp yazmadığını nereden bilelim? Senin yazmadığını daha doğru kelimelerle ifade edebilirdin.

Ki bu 7 yıldızlı şikecilerle karşılaşacağız yazdığı da kesin değil ama bunu duymaktan ya da görmekten senin keyif aldığın muhtemel. Değilse de özür dilerim, böyle düşündüğüm için.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ha baskasi paylasinca ornek dun vaslui baskaninin yazdiklarini ooo adama gununu gostercez rezil etcez tarzi mesajlar var ben paylastigimda ise yani romanya basininin yazdigini biz kotu oluyoruz bize yukleniyorlar nese rabbim kimseye fesatlik dusundurmesin.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Rumen basını bir haber yapmış Arif de eklemiş bir şey yok bunda.Bizzat basının yaptığı bir şey.GS için de böyle bir şey varsa ekleyin.Dün UEFA.com'da ilk sırada haberdi Fatih Terim röportajı.Onu koyun mesela.Arada çok fark var ama olsun

Bunca olaydan sonra böyle bir manşet normal.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

ha baskasi paylasinca ornek dun vaslui baskaninin yazdiklarini ooo adama gununu gostercez rezil etcez tarzi mesajlar var ben paylastigimda ise yani romanya basininin yazdigini biz kotu oluyoruz bize yukleniyorlar nese rabbim kimseye fesatlik dusundurmesin.
    Amin.

Hala anlaşılamayan bir durum var, paylaştığında o yazılmış yazı hoş değil, hoş olmayan yazıya da tepki gösteriliyor.

Yineliyorum, onu senin yazıp yazmadığını bilemeyiz biz, sanki çıkıp oruç başınıza mı vurdu gibisinden yine dalga geçer gibi bir açıklamayla bunu yaparsan yine anlaşılmak zor olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Rumen basını bir haber yapmış Arif de eklemiş bir şey yok bunda.Bizzat basının yaptığı bir şey.GS için de böyle bir şey varsa ekleyin.Dün UEFA.com'da ilk sırada haberdi Fatih Terim röportajı.Onu koyun mesela.Arada çok fark var ama olsun

Bunca olaydan sonra böyle bir manşet normal.
    Onunla alakalı haber zaten sitede paylaşıldı.

Rumen basını bizzat, öyle Türkçe bir cümle kullanmamıştır sanırım Aygün.

Ki o yazanın, o Türkçe kurulmuş cümle olduğu da kesin değil. Zaten amaç Rumen basının yazıp yazmaması da değil, amaç bundan keyif almak.

Sizler için demiyorum ama bu süreçte UEFA tüm takımları men etse, avrupada oynamayacağı için üzülmekten çok, Fenerbahçe'ye bunun için sürekli laf sokmanın keyfini yaşamak isteyenler de azımsanamayacak kadar çok, ne kadar bunu dile getirecek kadar mert olamasalar da.

Bunu görüyoruz, bir ara diğer ülke federasyonları başvuru yapıyor haberleri çıktığında da gördük, UEFA sopası her hafta düzenli olarak önümüze sunulurken de görüyoruz, şimdi FIFA sopası diye bir şey çıkartılmasında da görüyoruz.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haberde geçen cümle şöyle

"Cutremur cu blatişti de 7 stele "

cutremur = deprem, cu= ingilizcedeki "of" gibi ek, blatişti= şike

Burada gördüğünüz gibi şike depremi diyor haberde. Ama bizim güzide basınımız "deprem" kelimesini nereye koyacağını bilmiyor. Haberi şöyle yapıyor :

"Deprem! 7 Yıldızlı şikeci" Burada tamlama olan "cutremur cu blatişti" birden 2 ayrı cümle oluyor.

Buraya kadar alışkınız zaten medyanın yalanlarına, cahilliklere.

Esas rahatsız edici olan bu haberi büyük bir olaymış gibi taşıyan, son derece tahrik edici bir mesaj yazıp ben yazmadım internette gördüm gibi sığ bahanelere sığınan, "aa bakın size ne demişler xD, uefa.com'da da bizle ilgili haber çıkmıştı " anlayışındaki üyeler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Aynı haberin alt satırlarında "Atatürk'ün Takımı" ibaresi de var ama #hasir6

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Haberde geçen cümle şöyle

"Cutremur cu blatişti de 7 stele "

cutremur = deprem, cu= ingilizcedeki "of" gibi ek, blatişti= şike

Burada gördüğünüz gibi şike depremi diyor haberde. Ama bizim güzide basınımız "deprem" kelimesini nereye koyacağını bilmiyor. Haberi şöyle yapıyor :

"Deprem! 7 Yıldızlı şikeci" Burada tamlama olan "cutremur cu blatişti" birden 2 ayrı cümle oluyor.

Buraya kadar alışkınız zaten medyanın yalanlarına, cahilliklere.

Esas rahatsız edici olan bu haberi büyük bir olaymış gibi taşıyan, son derece tahrik edici bir mesaj yazıp ben yazmadım internette gördüm gibi sığ bahanelere sığınan, "aa bakın size ne demişler xD, uefa.com'da da bizle ilgili haber çıkmıştı " anlayışındaki üyeler.

Sonuçta şikeci olarak anılmıyor musunuz ? He cümle farklı olunca şikeci olarak anılmak rahatsız etmiyorsa sizi bilemiycem.

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Onunla alakalı haber zaten sitede paylaşıldı.

Rumen basını bizzat, öyle Türkçe bir cümle kullanmamıştır sanırım Aygün.

Ki o yazanın, o Türkçe kurulmuş cümle olduğu da kesin değil. Zaten amaç Rumen basının yazıp yazmaması da değil, amaç bundan keyif almak.

Sizler için demiyorum ama bu süreçte UEFA tüm takımları men etse, avrupada oynamayacağı için üzülmekten çok, Fenerbahçe'ye bunun için sürekli laf sokmanın keyfini yaşamak isteyenler de azımsanamayacak kadar çok, ne kadar bunu dile getirecek kadar mert olamasalar da.

Bunu görüyoruz, bir ara diğer ülke federasyonları başvuru yapıyor haberleri çıktığında da gördük, UEFA sopası her hafta düzenli olarak önümüze sunulurken de görüyoruz, şimdi FIFA sopası diye bir şey çıkartılmasında da görüyoruz.

Arkadaşımız Rumen basınının bir haberini koymuş keyif almış olabilir eğlenmiş olabilir ama kimse haberi koydu diye bir şey diyemez ona.Sonuçta twitterdan falan bir şey paylaşmıyor.O basının kendi yazdığı gerçek,ciddi bir şeyi paylaşıyor.

Fenerbahçe yüzünden men edilince tabi ki herkes Fenerbahçe'ye yüklenir doğal bir şey bu.Sonuçta onların şikesinin cezasını tertemiz takımlar çekmiş olacak.Üzülmek ayrı laf sokmak ayrı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Sonuçta şikeci olarak anılmıyor musunuz ? He cümle farklı olunca şikeci olarak anılmak rahatsız etmiyorsa sizi bilemiycem.

Arkadaşımız Rumen basınının bir haberini koymuş keyif almış olabilir eğlenmiş olabilir ama kimse haberi koydu diye bir şey diyemez ona.Sonuçta twitterdan falan bir şey paylaşmıyor.O basının kendi yazdığı gerçek,ciddi bir şeyi paylaşıyor.

Fenerbahçe yüzünden men edilince tabi ki herkes Fenerbahçe'ye yüklenir doğal bir şey bu.Sonuçta onların şikesinin cezasını tertemiz takımlar çekmiş olacak.Üzülmek ayrı laf sokmak ayrı.
    Ben diyorum şike depremi sen diyorsun şikeci diye anılmıyor musunuz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Aynı haberin alt satırlarında "Atatürk'ün Takımı" ibaresi de var ama #hasir6
    İnsanlar işlerine gelen kısımları alıyorlar.

Ben artık alıştım bu tarz durumlara sanki ayrı ülkenin takımlarıyız Fener'e olsun, Beşiktaş'a olsun yapılan yorumlarda rakip takımlarda destek veriyorlar.Hangi ülkenin topraklarında olduğumuz düşünülmüyor.

Temsil edilen bayrak bir iken bunlar hoş değil.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri