Arsenal a daha iyisi lazım... Kim gelse HenRy nin yerini tutamaz ama...
Arsenal a daha iyisi lazım... Kim gelse HenRy nin yerini tutamaz ama...
newcastle bırakmazki zaten
Martins gol makinesi zaten.
Newcastle'a gidiyor. Başlık anlamsız.![]()
Chelsea da olmaması gereken bir oyuncu... Hele bu sene CL yarı Finalinde penaltılarda öle bir hazırlandıkı topa vurmaya anladım ztn kaırcanı kaçırdıda...
bu adam zaten chelseanın kadro kalitesinde biri değil
Tek yaptığı frikik atmak.
Şampiyonlar Ligi finalisti Liverpool'un, Bulgaristan şampiyonu Levski Sofia'nın Milli kalecisi Nikolay Mihaylov ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı açıklandı.
Levski Sofya kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, Bulgaristan Futbol Birliği başkanı Borislav Mihaylov'un oğlu olan 19 yaşındaki kaleciyle yapılan sözleşmede 2 yıl da opsiyon olduğu belirtildi.
Bulgaristan U-21 Milli takımının da kalesini koruyan Mihaylov, sağlık kontrolünden geçtikten sonra yaptığı açıklamada, "Söyleyecek kelime bulamıyorum. Bu herhalde hayatımınn unutulmayacak anlarından biri" dedi.
Premier Lig ekibi Fulham, Aston Villa'da forma giyen Kuzey İrlanda Milli takım kaptanı Aaron Hughes ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Yıllık 1 Milyon Pound karşılığında Londra temsilcisine transfer olan defans oyuncusu böylelikle, eski Kuzey İrlanda Milli takm teknik direktörü, şimdiki Fulham'ın çalıştırıcısı Lawrie Sanchez ile bir kez daha çalışma fırsatı bulacak.
Fulham'ın transfer döneminde kadrosuna kattığı ilk futbolcu olan 27 yaşındaki futbolcu yaptığı açıklamada, "Teknik direktörlüğünü Lawrie Sanchez'ın yaptığı Fulham'a transfer olduğum için çok heyecanlıyım. Aston Villa'da çok güzel yıllar geçirdim ama önüme böyle bir fırsat sunulmuşken geri çeviremezdim. Sezon öncesinde yeni takımımın belli olması da benim için ayrı bir şans çünkü arkadaşlarımı tanıma fırsatı bulacağım" dedi.
Kariyerine Newcastle United kulübünde başlayan ve siyah beyazlı forma altında 9 sene içersinde 300'ün üzerinde maçta görev alan Hughes, 2005 yılında Aston Villa'ya transfer olmuştu.
Aston Villa takımında da 50 maçta forma giyen defans oyuncusu, Milli takım formasını ise 51 kez giydi.
Liverpool neler yapıyor yahu böyle helen yıldız almadı...
İyi yapmış gitmiş... SoRensen in arkasında çok kalıyodu... Hayırlı olsuN....
İngiltere Premier Lig temsilcilerinden Manchester City'nin, CSKA Moskova'yla Jo'nun transferi konusunda anlaştığı iddia edildi.
28.6.2008
Transferin yaklaşık olarak 40 milyon dolara mal olacağı iddia edilirken, Jo'nun City forması giymesi durumunda bu City'nin en pahalı transferi olacak. 21 yaşındaki Brezilyalı golcünün, Avrupa'nın etkili forvetlerinden biri olarak gösterilirken, City'nin Ronaldinho ile de ilgilendiği iddialar arasında.
fanatik.com.tr
40 Milyon Dolarmı. Yanlış görmüyorum değil mi. Bence City bu parayı verirse Avrupa'nın en aptal takımı olur gözümde...
Erdem kontrat bedeli de dahil.O yüzden o kadar uçuk değil!![]()
Jo çok iş yapar. Bence doğru transfer. 40 milyon euro'nun içinde artık 5 yıllık kontrat falan yoksa, yazık derim o paraya![]()
çok faydası olmaz wenger yanlış yapar bence alırsa
Reinanın yedeğini bekler... dudekte gitti zaten
Olabilir işte iyi bir kaleci bence hem yaş:19
Geremi Lyon'a gitsin bence sağ bekleride yok lyon'un
19 yaşında genç bir kaleci aldılar, gayet iyi bir transfer, Reina'nın yedeği olur. Liverpool'un Fernando Torres'i alacağı yönünde haberler var, büyük ihtimalle bitirecekler bu transferi, yıldız beklentisine de son noktayı koyacaklar.
inşallah çok başarılı olur daha genç inşallah orda daha da parlar
umarım ßianchi gibi yakmazlar adamın ßaşını...
FM'de bu adam süper. Gerçekte de öyledir herhalde.
Takımın başında hala Eriksson mu var?Eğer böyleyse istedikleri kadar transfer yaptıklar yine de bişey olmaz..
[SIGPIC][/SIGPIC]
paketlediler onu...
Çok kaliteli bir oyuncu.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Henry standardında bir oyuncu görmek isteriz takımda.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.