Sayfa 202 / 896 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon
6,031 ile 6,060 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    bence aragones olmalı orda 6-0 lık tarihi galibiyetin mimarıdır lorant çokta severim onu
    Aynen Lorant'in yerine Aragones olsa cuk otururdu

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Heralde Henry'nin 36 37 yaşına gelmesini bekliyor yönetim sonra CR9 beklerler 39 40 yaşına kadar sonra FenerBahçe süper transfer yapdı olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben Enke'nin kötü transfer olduğuna inanmamıştım. Adam bir maçta 3 gol yedi diye gönderildi. Gollerdede bariz büyük bir hatası yoktu. Güzel bir transferdi aslında ama kötü zihniyet kurbanı oldu

Hiç unutmayacağımız isimlerden birisi kesinlikle..

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Yönetim canımı sıkmaya başladı

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Bragantino maçında sakatlanan Roberto Carlos suçu bu kez de Türkiye’deki idmanlara attı.

Sanki yedek kulübesine kendisi kaymamış gibi konuşan Carlos, Estadao gazetesine yaptığı açıklamada,

"Corinthians'ta zor ve daha yoğun bir çalışma temposu var. Türkiye'de daha az idman yaptığımız için gücümden çok şey kaybetmişim" dedi. Hocası Mano Menezes ise Carlos'un 37 yaşında olduğunu ve sakatlığına saygı gösterilmesi gerektiğini belirtti.

Carlos Dentinho'nun aklını karıştırdı bence

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Basin Carlos'la ugrasiyor sürekli Carlos ekmek yedigi takimin arkasindan konusacak karaktere sahip degildir bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Carlos haklı suç atmamış doğruyu söylemiş , Kleberson Bjk'ye geldiğinde yanlış hatırlamıyorsam yarım sezon boyunca tek sakatlanmayan adamdı İngiltereden geldiği için daha sonra sürekli sakatlandı ...

Önder Fenerbahçe'de oynamak için kendi cebinden bonservis ödemiş bir adam , bu kadar iyilik ona yapılsın , kazım'la ilgisi bile yok , kazım karaktersiz adamın teki ...

Transfer konusuna gelince de yönetimden çok şey beklemiyorum bu konuda ama şu an abartmaya gerek yok getirdikleri oyuncular bu sene bence Türkiye liginde yapılmış en iyi transferlerden ...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Neden o kadar önde durursun diye sormazlar mı bir kaleciye?
    Birde Volkan'ın yediği gollere bakınca sormazlar gibi

O maçta 3 golde de savunmanın bariz hatası var. 2-3 adam bomboş dolanıyor ceza alanımızda kaleciye yazık etmiştik..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe'nin bence acilen Brezilya'dan çekilip Avrupa pazarına açılması lazım, Brezilyalı oyuncularla Avrupa Kupası zor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Brezilyadan çekilmesine gerek yok sadece ligimize ve takıma uyum sağlayacak adamlar getirsinler shaktar'ın nerdeyse bütün yabancıları brezilyalı aynı bizim gibi ...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Lorant napmıs yahu o Aragones den daha mı kötü yani?

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Transfer yapmıcağımızdan emindim zaten. Bu saatten sonra da gerek yok. Queresma hariç tabi

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Ama Shakhtar'ın başında kurt hoca Lucescu var
    Quaresma haerini görünce içim parçalanmıştı cidden anlaşılamadıysa bir BJK'lı olarak pek sevinicem kusuruma bakmayın hayranı olduğum bir oyuncuyu ezeli rakibimizde izlemek canımı acıtır

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Nedir bu transfer merakı anlamıyorum, Fenerbahçe'nin kadrosu bence yeterli zaten, transfer mecburiyeti yok ki, alınırsa defansa iyi bir yabancı alınmalı yoksa da gerek yok. Gelecek yabancı yıldız olursa direk oynatman gerek, kimi keseceksin 11'den? Eğer yıldız olmazsa, getire getire bunu mu getirdin diye laf söyleyenler olacak.

Önder affedildiğine göre defansa takviye de yapılmaz, gelecek için genç bir isim alınırsa alınır, yoksa takım zaten iyi, kanada bir oyuncu alıp Özer'in kulübede oturmasını hiç istemem mesela, bu sebeple bile kanat transferi yapılmasın düşüncesindeyim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

özer değil zaten mehmet topuz kesilmeli takviye yapmazsak şampiyon olamayız bi oyuncumuz eksildiğinde vedersonun sol açık oynadıgı bi takım olalım istemiyorum ben.ne işe yarar vederson kornerden seken topları avuta göndermek ve orta açarken rakibi sırtından vurmak dışında...sezon başı da transferleri eleştirmiştim yine politikayı eleştiriyorum.tek fark o zaman bir ya da iki kişi benle aynı şeyi düşünürken şu an büyük çogunluk yönetime kızmakta.finansal sorunlarımız varsa da gizlemesinler bilelim gerci kimi alsalar 2-4 milyon euro arası para veriyolar maddi sorun yaşamakta şaşırtıcı olmaz
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Nedir bu transfer merakı anlamıyorum, Fenerbahçe'nin kadrosu bence yeterli zaten, transfer mecburiyeti yok ki, alınırsa defansa iyi bir yabancı alınmalı yoksa da gerek yok. Gelecek yabancı yıldız olursa direk oynatman gerek, kimi keseceksin 11'den? Eğer yıldız olmazsa, getire getire bunu mu getirdin diye laf söyleyenler olacak.

Önder affedildiğine göre defansa takviye de yapılmaz, gelecek için genç bir isim alınırsa alınır, yoksa takım zaten iyi, kanada bir oyuncu alıp Özer'in kulübede oturmasını hiç istemem mesela, bu sebeple bile kanat transferi yapılmasın düşüncesindeyim.
    Bir sol açıkla anlaşılıp Deivid'e yol verilmeli bence. Özer sol açıkta tam verimle oynayamıyor gibi, bir sol açık transferiyle Fenerbahçe rahatlar, sağ açıkta da Özer'e yer verilirse daha iyi olabilir gibime geliyor. Bildiğim kadarıyla Özer AMC'de 20 ile AMR'de 18 ile filan oynar AML'de ise ancak 15 ile oynar(bkz. FM dili ile konuşmak )

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Bir sol açıkla anlaşılıp Deivid'e yol verilmeli bence. Özer sol açıkta tam verimle oynayamıyor gibi, bir sol açık transferiyle Fenerbahçe rahatlar, sağ açıkta da Özer'e yer verilirse daha iyi olabilir gibime geliyor. Bildiğim kadarıyla Özer AMC'de 20 ile AMR'de 18 ile filan oynar AML'de ise ancak 15 ile oynar(bkz. FM dili ile konuşmak )
    bkz. Kendini Sözlükte Sanmak

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O zaman Güiza yedek oturacak, benim ilk tercihim forvette her zaman Güiza olur. Ayrıca Deivid'in gönderilmesine gerek yok çünkü Carlos gittiği için 1 kişilik kontenjan var. Eğer +2 olayı olmasaydı, Deivid gönderilirdi ama bu dönemde hem kaliteli hem de yedek oturduğunda sorun çıkarmayacak oyuncu bulmak zor. Deivid en azından yedekte beklerken sorun çıkarmıyor.

Eğer seneye bu yabancı sınırı kalkarsa ya da en azından +2 saçmalığı kalkarsa, yedek bekleyecek oyuncu transferi gerçekleştirmemiş olur takımlarımız, son dönemde gerçekleşen transferleri ve kulüplerin artan gelirlerini de düşünürsek, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan en azından birinin Avrupa Kupası'nda yarı finale çıkması hatta beraber çıkmaları gibi bir durum olursa, ligimizi tercih edecek kaliteli oyuncu sayısı artacaktır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Camiada haftalardır‚ ara transferde kimin kadroya dahil edileceği konuşuluyor‚ tahminler yürütülüyor.

Başkanvekili Nihat Özdemirin‚ iki gün önceki Yüksek Divan Kurulu toplantısında‚ Her zaman olduğu gibi yine en iyisini alacağız. Bu konu 1-2 gün içinde netleşir demesi‚ beklentiyi artırırken‚ Başkan Aziz Yıldırımdan dün tam aksi yönde sözler geldi.

Çok kaliteli oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Yıldırım‚ Bu kadronun yüzde 80 kapasiteyle oynaması‚ Süper Ligde şampiyonluğa yeter. Kadroya yeni bir oyuncu katmak‚ eldekilerden birinin çıkarılması demek. Hangisini çıkarırsınız? Çünkü takımdaki tüm oyuncular kaliteli. Bu kadronun takviyeye ihtiyacı yok.

Başkanı ikna çabaları

Bu nedenle transfer falan yapmayacak‚ kimseyi almayacağız. Ben‚ teknik ekibe ve futbolcularıma güveniyorum. Fenerbahçeyi belirlediğimiz hedefe ulaştıracaklardır. Transfer çalışmalarımız var ama ileriye dönük. Sportif direktörümüz Aykut Kocaman‚ geleceğe yönelik olarak‚ kadromuza katabileceğimiz genç yetenekleri araştırıyor açıklamasını yaptı.

Başkan Yıldırım bu düşünceyi taşırken‚ kurmaylarının‚ kadroya mutlaka takviye yapmaktan yana oldukları belirlendi. Öyle ki‚ alınması düşünülen oyuncu bile belirlenmişti; İnterli Mancini. Sarı-Lacivertlilerin‚ 29 yaşındaki Brezilyalı oyuncuyu‚ sezon sonuna kadar kiralık olarak kadroya katmak istediği‚ Başkan Aziz Yıldırımı bu konuda ikna etmeye çalıştığı belirlendi.

Kaynak:sporx.com
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Böyle diyorsa kendi bilir. Biz sezon sonundaki şampiyonluğa bakarız. Bu şampiyonluk gelsinde ister transfer yapsın ister yapmasın orası kendi bileceği iş. Yalnız kadromuzda öyle aman aman bir yıldızımız yok bana göre henüz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçen sezonki kadromuzada yeterli demişti.
    Ben Aziz Yıldırım'ın kafasında şampiyonluk olduğuna inanmıyorum artık. 3. 4. sıraları kabullenmiş bir havası var.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Geçen sezonki kadromuzada yeterli demişti.
    Ben Aziz Yıldırım'ın kafasında şampiyonluk olduğuna inanmıyorum artık. 3. 4. sıraları kabullenmiş bir havası var.
    Kafasında 3.Lük veya 4.Lük oLan biri 3 yıL ŞampiyonLuk sözü vermez. Muhakkak vardır bir biLdiği.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

kardeşime doğum günü hediyesi forma alcam.memlekete dönerken göureceğim için bekletiyorum hala yeni gelen oyuncunun ismini yazdırırım diye ama yok yönetimin garip politikaları devam etmekte ısrarla hem de
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

yok arkadas transfer fln inş olmasın çünkü getirecekler gene brezilyadan yıldız sandıkları oyuncuları.YA insan şu Football Manager oyununu oynar ordan oyuncu bulur,Robinho,Buonanotte,Lulinha,Bernardo getirceksen illa Güney Amerika bunları getir,Robinho yu önceden keşfetmiştim oynarken yıldızz oldu .Milevsky var Paloshi var Kadlec var ben scout olsam şu kulübe yılda en az 2 yıldız adayı getiririm yaayıp size ayıp

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

FM oynamıyoruz arkadaşlar. gayet ciddi bir iş bu.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

ya FM oynamıyoruzda bu oyuncuları izledim ben genç takımlarda saydıklarım en az 3 ü yıldız olacak,neden alamıyoruz ben bunu sorguluyorum ? Baroni santos maldonado josico kezman guiza bunlarmı oyuncu,geitrcekleri oyuncuların hepsi aynı olacak bnlar gib

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

diyelim ki +2'ye gençleri doldurduk. olası bir maya tutmaması sonucu yönetim korkacak ve daha beter olacak. sonra gelecek tepkilerden korkacağı için gençlere pek yanaşmayacaklar. herşey yavaş yavaş.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

yönetimin 5 yıldır yaptığı bir genç atılımını söylermisiniz bana, yavaş yavaş daha nereye kadar ? bir Kazımı yaptılar benım hatırladıgım onuda elinde tutamadı,Kesinlikle Aziz Yıldırım oldug sürece bu takımı ve bizleri kötü günler bekliyor Alex in nasıl dolduysa zamanı Aziz Yıldırımda dolmuştur.Bu sene şampiyon olmamız hiçbirseyi değiştirmeyecek inşallh olmayız ve artık Ali Koç,Sadettin Saran gibi genç, oyuncu alım satımından anlayan, MİMARİ yapılardan değil, başkan lazım

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Alex'in mi zamanı doldu? Adam ligde en çok gol atan 2. oyuncumuz..

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ya alex lig oyuncusu tartışmasız türkiyeye geln en yi oyuncu bana göre ama avrupada iş yapıcak oyuncu lazım bize avrupa oyuncusu olsa bize gelmezdi zaten sorun burda

Mesaj Yetkileri