Sayfa 203 / 896 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303703 ... SonSon
6,061 ile 6,090 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

1. daum zamanında o zamanın ümit milli takımını toparladık neredeyse. son 5 yıldır aldığımız gençler; ali bilgin, özer, burak, kazım, abdulkadir, emreciksin, furkan, onur vs. bazıları tuttu, bazıları takımda, bazılarının takımda yeri yok, kimisi de kiralık. sen yabancı genç istiyorsan, ona da sıra gelecek. aykut kocaman gençleri izliyormuş şimdilik. belki ileride olabilir. ama dediğim gibi yavaş yavaş.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tamam da, Avrupada zaten hiç bir oyuncumuz iş yapamıyorki Alex yapsın. Sade Alex'i değiştirip olacaksa hemen göndersinler

Ayrıca Alex şuanda Avrupada Fenerbahçe formasıyla en iyi iş yapan oyuncu. En çok gol atan adam

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

ya 5 yıldır takımda bırakta olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tamam işte anlaştık sorun yok. Alex Fenerbahçenin Avrupadaki çapına ve başarısına göre Avrupa kupalarında iyi işler yaptı. Koşmuyor dendi, sahada yok dendi ama en önemli maçlarda gol attı asist yaptı. Yönetim alsın yerine Kaka'yı felan tamam gitsin ama Brezilya'dan Alex'in yerine genç getiripte monte edemezsin. Alex'in klası, zekası ve tecrübesi bir çok ünlü oyuncuyu geride bırakır.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Alexe verilen 5 yıllık şanş şu takımda şuan kime verildi Volkan var kalede başkada adam yok,Alex FENERBAHÇE de KRALEX inkar etmiorm o kraldı bizde ama dı bitti artık Alex devri herşey için teşekkür edip yollayacaksın

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Böyle birşey yapacaksak takımı değiştirmek lazım. Bir anda olmaz bu. Mesela zamanla Özer'i Alex'in yerine kaydırıp Alex biraz daha yaşını alınca yollayabilirler ama şuan zor..

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Kulüp binasının önüne Não residentes no Brasil t-shirtü giyip oturacağım yakında

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

avrupa oyuncusu olsa buraya gelmezdi sözlerini de ben anlamıyorum yani tamam gidip kaka'yı getiremezsin ama bu ülke uefa kupası gördü süper kupa gördü avrupa oyuncusu olmasaydı o zaman ki gs oyuncuları bu kupaları alamazlardı.ayrıca bizde çeyrek final oynayamazdık.anelkalı döneme denk gelse çeyrek final oynadığımız dönemin savunma hattı finale bile gidebilirdi o takım.ezbere yorum yapıyoruz bence alex bu takımda her zaman oynar çünkü alex gördüğüm en zeki oyuncu daha zekisini görmedim ben siz gördünüz mü?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ben gördüm Hagi şaka bir yana tartışma konusu açmayalım ama Fenerbahçe eğer brezilya ekolünden vazgeçmezse üzgünüm ama sittin sene avrupada başarı gösteremez (kupa alma anlamında diyorum). Çünkü brezilya ekolünde net birşey vardır o da istikrarsızlık Bakın ronaldinho bile 2 ya da 3 sezon istikrarlı başarı gösterdi...şimdi eski halinden eser yok. brezilyalı oyuncuların geneli teknik ama sahada disiplinden uzak oyunculardır. bence soldaki Andre Santos2un da bir naç yere göğe sıgdıralamayıp, bir maçta yerin dibine batırılmasının da sebebi budur. Bu hafta mükemmel bile oynasa, haftaya da aynısını yaparmı diye sru işareti bırakıyorlar kafada...açıkcası ben Galatasaray'a hiç brezilya'lı istemezdim. Taffarel vardı mesela ama o farklıydı...Ama her zaman böyle brezilyalı bulmak zor oluyor.Avrupa liglerindeki büyük takımlara bir göz atılsa hangisinde brezilyalı oyuncu sayısı bir elin parmağından fazla bakmak lazım.... Bu takımların scout sistemi bizlerden hele hele Fenerbahçe'den daha mı zayıf ? Tabiki de hayır Yani gözümüzün önünde İngiltere, İtalya,Almanya,Fransa ve Hollanda gibi Avrupa ülkeleri , Danimakra,Norveç veya İsveç gibi taş gibi defans oyuncu yetiştiren ülkeler dururken biz hala Brezilyalarda geziyoruz yazık giden paralara....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

gs nin ozmanki kadrosu avrupa oyuncularından kuruluydu gittikleri geldikleri takımlar belli bizim kadrodan bahsediyoruz şuan, bizim oyuncular avrupa oyuncusu değill diorm sonuna kadarda arkasındayım gökhan gönül lugano volkan özer emre bir nebze alex bunlar dışındakiler bu kuulübün oyuncusu değiller paf takımla çıksakta o RENKLERİN asilliğiyle biz gene şampiyon oluruz bu ligde, 3-5 brezilyalıya kalmadı bu takım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

fazla heyecanlısın RasAnt bu takım çeyrek final oynadıgında brezilyalılardan kurulu değil miydi ayrıca o saydıklarının yanına en az onlar kadar kalitelilerini bulabilsen zaten inter oluruz liverpool oluruz kolay değil o kadar.emre mehmet topuz santos cristian gönderilen kazım guiza hatta bana göre deniz hiç fena oyuncular değil ama cristiandan iyisi alınabilirdi mesela.diğer türlü olmaz fm mi bu bi sezonda 17 kişi yollayıp 23 kişi alabilelim.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tabi canım yıllardır Alex ile oynayan bir takımda birden Alex'i apar topar yollayıp yerine kimi alacak yönetim. Hemde 3 yıl şampiyonluk sözü vermiş böyle bir riski göze alabileceklerinide sanmıyorum. Ayrıca Brezilyalı alırkende özel yaşamını araştırıp alırsan sorun olmaz. Brezilyalılarında dinine bağlı ailelerine bağlı ve düzgün yaşantısı olanları var. Mesela bazı Brezilyalılar dini bir topluluğa üyeler ve gayet düzenli hayatları var. Ben katılmıyorum Brezilyalıların düzensiz olduklarına. Ama bazıları çileden çıkarabiliyor.. Onlarıda araştırıp alacaksın.

Rasant sen Aziz Yıldırım koltuktayken Alex'in gitmesini bekleme bence. Alex ne zaman ben gidiyorum der ancak o zaman yollar ayrılır bence

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

o takımda mehmet aurelio die bir oyuncumuz vardı Alex kadar değeri olmayan ! ve sonuç biranda fenerbahce o şaşalı günlerinden yoksun kaldı bir tane oyuncuya alex kadar değer veremedi aziz yıldırım bu takımın bu hale gelmesinin tek sorumlusudur aziz yıldırım,bizim başımızda kim vardi Zico Zico varsa ilk 11 in 11 inide brezilyalı yap ozman lafım yok saygım var.Daum la brezilya ekolü yakalamaktan vazgeç artık Aziz yıldırım

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    ya FM oynamıyoruzda bu oyuncuları izledim ben genç takımlarda saydıklarım en az 3 ü yıldız olacak,neden alamıyoruz ben bunu sorguluyorum ? Baroni santos maldonado josico kezman guiza bunlarmı oyuncu,geitrcekleri oyuncuların hepsi aynı olacak bnlar gib
    Agah Baroni'yi sadece biz istemiyorduk Bremen Schalke ve West Ham istiyordu ve Baroni takımın en iyi oyuncusu şuan.Santos'u daum yüzünden fazla iyi göremedik çünkü aşıl mevkisi Sol bek Brezilya milli takımdaki maçlarını tekrar izle istersen.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

ilk donem perdormansı onemli benim için brezilya performası değil ki maldonadoda şilide kraldı ona bakarsan,2. donem 2 maçta oyandıgı gibi dewam etsin takımdaki iyi oyunculara santosuda eklerim ama şuan durum vahim.Baroniye gelirsek çok basit bir oyuncu onun yerini dolduracak çok adam var

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    ilk donem perdormansı onemli benim için brezilya performası değil ki maldonadoda şilide kraldı ona bakarsan,2. donem 2 maçta oyandıgı gibi dewam etsin takımdaki iyi oyunculara santosuda eklerim ama şuan durum vahim.Baroniye gelirsek çok basit bir oyuncu onun yerini dolduracak çok adam var
    Fener'in kadrosunda kimse dolduramiyor ama yerini Baroni Aurelio'dan kat kat daha üstün bir futbolcu fakat bizim taraftarimiz göremiyor taraftarin gözünde iyi futbolcu olmasi icin her sezon 10 tane gol atmasi lazim

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Baroni çok fazla atağa çıkmadığı için böyle düşünüyorsun bence.Aureliodan bin kat daha iyi oyuncu bence.Maldonado G.Amerika liglerinden başka liglerde oynayamaz geldiğindede öyle dedim hala öyle diyorum Flamengo'daki en iyi form tutan oyuncu şuan Maldonado.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    Fener'in kadrosunda kimse dolduramiyor ama yerini Baroni Aurelio'dan kat kat daha üstün bir futbolcu fakat bizim taraftarimiz göremiyor taraftarin gözünde iyi futbolcu olmasi icin her sezon 10 tane gol atmasi lazim
    Arkadaşda benim yaptığım yorumu yapmış oyunculara at gözlüğüyle bakıyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

sivasa gitmemk için rakibe kasıtlı hareket eden futbolcudan bahsediyorsunuz ? Baroni kesnlikle aurelio nun yerını dolduramaz

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Nerden biliyorsun ki bence kasıtlı yapmadı biraz sert girdi kart yedi diyorum at gözlüğüyle bakıyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

işte futbolu bilmiyor diyorum orda o hareketi yaparak ne amaçladı başka birşey düşünemiyorum ne gerek var orda girmesine öyle bu futbolu bilmediğin gösterir

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Belki bi anlık sinirine denk geldi abi çok uzucak bu konu buluşma yapınca tartışırız

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

2 senedir acayip sinirliyim yönetime ondandır belki herşeylerine karşıyım artık Zico yu gönderdiler ya benım içinde bitti Aziz Yıldırım öfkeliyim kısacası başkana buluşma yapcağımıza inanıonmu kimse yok ki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

valla benimde yorumum şu ki baroninin yerine aurelio olsa takım son yılların en iyi takımlarından biri olur hatta nerdeyse kovulan edu'yu da bilicaya tercih ederim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Baroni evet güzel oynuyor tam görev adamı. Ama bence fenerbaçe baroni dışında kalan oyuncuların haricinde görev adamı değil ileride iş yapabilecek futbolcu lazım.. Belki maç başına 1 gol değil 1,3 gol falan yicez ama eminim ki atacağımız gol sayısı daha çok artacaktır. Bu bakımdan ben de aurelio'cuyum
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tabiki Edu Bilicaya göre kat kat daha iyi bir isim. Bir kere müdahaleleri çok iyi olan bir isimdi. Hata yapıyordu. Hataları ayrı ama defans yapmayı, savunmada ne yapılacağını biliyordu. Hava toplarında felanda iyiydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ama EDU, Bilica gibi topu oyuna sokamıyodu.

28. Default

her güzelin bir kusuru vardır

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Bugün bir çok gazetede yer alan Inter'de forma giyen Mancini'nin kulübümüze transferine ilişkin haberler üzerine kamuoyunu bilgilendirme gereği duyulmuştur.

Brezilyalı oyuncunun menajerleri vasıtasıyla tarafımıza ulaşan Mancini'yi transfer etmemiz yönündeki önerilerine reddetmemize karşın, bu tip haberlerinin arttığını ve basınımızın bu yolla gereksiz bir şekilde meşgul edildiğini görmekteyiz.

Menajerlerin kendi menfaatleri için bu yönde bir kamuoyu yaratma çabası içinde olduğunu hatırlatarak, oyuncuya dair herhangi bir çalışmamız olmadığını belirtiriz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=18418

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Transferden vazgeçildi.

NTV
    (/s)

Mesaj Yetkileri