10 M € Lucho için gerçekten çok ucuz transferi gerçekleşirmi bilmiyorum ama gerçekleşirse de bu fiyata olmayacağına inanıyorum Porto gibi bir takım Bosingwa'yı 20 küsür milyona satıyorsa Lucho'yu 10'a hayatta bırakmaz...
10 M € Lucho için gerçekten çok ucuz transferi gerçekleşirmi bilmiyorum ama gerçekleşirse de bu fiyata olmayacağına inanıyorum Porto gibi bir takım Bosingwa'yı 20 küsür milyona satıyorsa Lucho'yu 10'a hayatta bırakmaz...
malesef o mümkün değil.önümüzdeki en az 2 yıl için.ayrıca büyük hedefler belirleyen klüp niye böyle önemli bir oyuncusunu satsın ki çağrı.
atleticoyu sanırım fazla tanımayanlar var bütçe olarak mükemmel kaynaklara sahip.2-3 oyuncu dışında dünyada ki istediği her oyuncunun bonservisini karşılayabilecek düzeyde.
ersun yanal ne demişti şampiyonluk bir süreçtir,trabzonsporda bu sürece girdi.aynısı atletico içinde geçerli
Real Madrid'e tabii ki gitmek isterim.![]()
![]()
Cok iyi bir oyuncu Real'e cok büyük katkıları olur.
Villareal müthiş bir iş yaptı, o 6 milyon dolara çok kaliteli bir defans oyuncusu alınabilir.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Hayırlı olsun Getafe bu yıl iyi bir sezon geçirir bence...
sarmısak büyüsü yaparlarsa ilk 5'e girerler yapmazlarsa ilk 10 girerler![]()
![]()
I'm back...
Samuel Eto'o Taşkent'te!
Ve Samuel Eto'o Özbekistan'a gitti! Günlerdir konuşulan dedikodu gerçekleşti ve Kamerunlu yıldız bu sabah Taşkent'e indi. Paris-Taşkent uçağıyla yerel saatle sabah 6.30'da bu ülkeye gelen Eto'o'yu havaalanında yüzlerce kişi karşıladı. Barcelona Kulübü'nün yetkilileriyle birlikte Taşkent'e inen 27 yaşındaki yıldız futbolcunun şaşkın halleri gözlerden kaçmadı.
Sporx.com
En iyisini yapıyor Eto'o.
100 gol falan atar heralde 6 ayda.Kendine gelir.
6 ay için gitti sanırım Eto'o bence çok akıllıca bir iş yaptı.
Vayy bee.Biz neden böyle şeyler yapamıyoruz acaba...?
Çünkü bizim futbolumuz Özbek futbolunun kat ve kat üstünde. Böyle şeyler yapmaya gerek yok. Eto'o'tu 6 aylığına getirip bir adamın 5 senede aldığı parayı vermek geri kalmışlığın açıkça bir göstergesidir.
5 katı üçret verdiklerini sanmıyorum ffakat vermişte olabilirler..
30 milyon euro lardan bahsediliyordu
O biraz mübalağalı oldu okadar vermezler zaten ancak epeyce yüklü bir para ödedikleri kesin.
Ancak altında yatan fikir farklı. Böyle şovlar yapmaya Türkiye'de gerek yok demeye çalışıyorum.Eto'o gelsin 6 ay oynasın veya oynamasın birşey farketmez Türkiye'de ama Özbekistan'da yer yerinden oynar. Biz alışmışız Hagi'leri, Alex'leri, Arda'ları, Carew'leri vs. seyretmeye...
Bunun altından bir şey çıkar.Ne olursa olsun Eto'o'nun orada oynayacağına ihtimal vermiyorum...
Belkide bir dostluk maçı için falan gitmiştir![]()
Bu adamın duruşunda var o şaşkınlık. Türkiye'ye geldiğinde Sultanahmet'te görmüştüm Eto'o'yu şaşkın şaşkın bakıyordu.futbolcunun şaşkın halleri gözlerden kaçmadı.
Dostluk maçı içinde gitmiş olabilir aslında Deniz'in dediği gibi.
transfer haberlerine inanan var mı acaba?
bi de dalga geçiyodum adam harbi gitmiş.6 ayda 50 gol atar artık özbekistanda
Eto'o'nun ne olursa olsun Özbekistan'da oynayacak olması bana hiç mantıklı gelmiyor..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
eto'o Alti Ayda Özbekİstanida Satin Alir Gelİr :d
Hala inanamıyorum altından ne çıkacak acaba![]()
Porto kolay kolay bırakmaz Lucho'yu ama A.Madrid için mükemmel bir transfer olur işleri zor transfer konusunda
Barcelona Yetkilileriyle Gelmiş.. İnanılmaz birşey Saçmalık![]()
Hala gülüyorum.Kameralar nerde, el sallayacağımHarbiden yılın transferi yahu...
Bu arada Eto'o gösteri amaçlı gitti, tanıtım filmi çekecek, gençlerle deneyimlerini paylaşıp dönecek diyenler var.Transfer söz konusu değilmiş yani![]()
Belki hülle yoluyla baska takıma gider![]()
fm'de özbekistan ligi varmıydı?seneye süper kariyer yapılır o takımla
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Getafa çok iyi transferler yapıyor bu sene![]()