Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 204 / 422 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304 ... SonSon
6,091 ile 6,120 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

olamaz da bence eto'o nun ozbekıstan da ne ısı var yahu =s ama yaptıgı guzel bırsey yeteneklerınden ve tecrubesnden gencler yaydalanacak

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Özbekler'e gülmüştük ama...

Özbekistan'ın Kuruvchi takımına transfer olup olmayacağı tartışma yaratan Barcelona'nın ünlü golcüsü Samuel Eto'o, sabah saatlerinde başkent Taşkent'e gitti. İtalyan basını Özbek kulübün Kamerunlu yıldıza yıllık 40 milyon dolar önerdiğini yazdı.

NTVSPOR ve Ajanslar
    Güncelleme: 12:24 TSİ 17 Temmuz 2008 Perşembe
    İspanya'nın Barcelona takımında forma giyen Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto'o, Özbekistan'ın başkenti Taşkent'e geldi.

Tatilini geçirdiği Amerika Birleşik Devletleri'nden, özel bir uçakla gelen Eto'o'yu, Taşkent Uluslararası Havaalanı'nda Kuruvchi Kulübü yöneticileri ve kalabalık bir taraftar grubu karşıladı.

Karşılama töreninde taraftarlar, "Hoş geldin Eto'o" yazılı pankartlar açıp tezahüratlar yaptı. Kendisini karşılamaya gelen taraftar grubunu selamlayan Eto'o, yoğun ilgi altında, lüks araçlardan oluşan bir konvoyla kalacağı otele hareket etti.

Eto'o, Taşkent'teki ilk gününde önce Özbekistan Futbol Federasyonu'nu ziyaret edecek.

Birkaç günden bu yana, Eto'o'nun, Asya Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkan ve Özbekistan Ligi'nin ilk yarısını lider olarak tamamlayan Kuruvchi takımı ile sözleşme imzalamak üzere 17 Temmuz'da Taşkent'e gelecek olması gündemdeydi. İtalya'nın önde gelen gazetelerinden Corriera Della Sera da futbol tarihinin rekor transferinin gerçekleşmek üzere olduğunu yazdı. İtalyan basınına göre Özbek kulüp, Eto'o'ya yıllık 40 milyon dolar önerdi.

2005 yılında kurulan ve sponsorları arasında Neftgazmontaj, Uzgazoil, Hisarneftgaz, Kokdumalakgaz, Şurtangaz Mahsulat, Neftgaz Sanaat Layiha gibi ülkedeki büyük petrol-gaz şirketlerinin yer aldığı Kuruvchi kulübü, Özbekistan Yüksek Ligi ilk yarısını zirvede tamamlarken, Asya Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde 17 ve 24 Eylül tarihlerinde İran'ın Saypa takımıyla karşılaşacak.

Kuruvchi Kulübü, ünlü futbolcunun öğle saatlerinde ise resmi sözleşmenin altına imza atacağını öne sürdü. Ancak Eto'o'nun bir reklam anlaşması kapsamında Özbekistan'a gittiği belirtiliyor.

VALENCIA DA DEVREDE
    Öte yandan Samuel Eto'o için Valencia kulübü talip olurken, iki kulübün görüşmelere başladığı belirtildi.

Barcelona kulübü başkanı Joan Laporta, ''Kulübün niyeti gelecek sezon Samuel ile devam etmemek ve bu futbolcuya bildirildi'' derken, 19 Temmuz'da Kamerunlu futbolcunun tatilinin sona ereceği ve Barcelona'ya gelerek geleceğinin belirleneceği ifade edildi.

İspanyol basını, Barcelona ve Valencia kulüplerinin anlaşmaya çok yakın olduklarını, ancak Kamerunlu futbolcunun Valencia'dan sezon başına 10 milyon Euro istediğini ileri sürdü.

Default Real Betis'ten transfer atağı

Real Betis'ten transfer atağı
    Takımın başına Arjantinli Hector Cuper'i getiren İspanya La Liga ekibi Real Betis, Portekizli kaleci Ricardo, Leverkusen'de top koşturan Hırvat Babic, Liverpool'un Şilili oyuncusu Mark Gonzalez ve Arjantin'in Estudiantes takımında forma giyen Mariano Pavone ile sözleşme imzaladı.

İspanya La Liga takımlarından Real Betis, Ricardo, Marko Babic, Mark Gonzalez ve Mariano Pavone ile sözleşme imzaladı.

Real Betis Kulübü yetkilileri, 4 yeni transferle sözleşme imzaladıklarını açıklarken, İspanya basınında, Portekizli kaleci Ricardo ile Real Betis'in 4 yıllık anlaşmaya vardığı belirtildi.

Ricardo'nun yanı sıra Almanya'nın Bayern Leverkusen takımından Hırvat Marko Babic, FC Liverpool'un Şilili kanat oyuncusu Mark Gonzales ve Arjantin'in Estudiantes'te top koşturan Mariano Pavone ile sözleşme imzalayan kulüp, ayrıntılı açıklama yapmadı.

Takımla 1 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Hector Cuper, ''Yeni transferlere çok sevindim. Ricardo çok iyi karaktere sahip bir kaleci, Pavone, Arjantin forması altında bir çok gole imza atmış tecrübeli bir oyuncu, Mark Gonzales'in de önünde güzel bir gelecek var'' diyerek yeni transferleri onayladığını gösterdi.

NTVSpor

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Getafe ve betis bu sezon bomba transferler yaptı yukarıları zorlayabilecek kadroları kurdular bana göre . Mariano Pavone'yi çok merak ediyorum bakalım nasıl bir oyuncu.

Default Madrid'te Forlan rüzgarı

Atletico Madrid'in yeni transferi Diego Forlan, Vicente Calderon Stadı'nda düzenlenen bir törenle kendisini 4 yıllığına kırmızı-beyazlı yapan sözleşmeye imza attı.

Uruguaylı futbolcu, Vicente Calderon Stadı'nın tribünlerini hınca hınç doluran seyircilerden yoğun ilgi gördü. Forlan, daha sonra düzenlediği basın toplantısında, çok önemli ve büyük bir kulübe geldiğini ve elinden gelen herşeyi yapacağını söyledi. Forlan, "Atletico Madrid gerçekten büyük bir kulüp ve taraftarları çok. Bu da beklentileri arttırıyor. Ben de bu beklentileri yerine getirmek için tüm gücümle çalışıp, takıma faydalı olacağım. Buna gerçekten inanıyorum. Umarım bu sezon ligde arzuladığımız başarıları elde ederiz" diye konuştu.

Liverpool'a transfer olan Fernando Torres ile kıyaslanmasıyla ilgili sorulan bir soru üzerine de Forlan şunları söyledi;

"İnsanların bizi kıyaslamasını doğal karşılıyorum. O, bu kulüple özdeşleşmiş bir oyuncuydu. Ben onun yerine transfer edildim ancak yapı itibariyle farklı stillerimiz var. Futbol oynamaya başladığımdan beri sorumluluk sahibi oldum. Bazen diğerlerinden daha önemli olduğun zamanlar gelir. İşte bu da o anlardan biri."

Takım hakkında da açıklamalarda bulunan yıldız futbolcu, çok kaliteli futbolculardan oluşan bir takım olduklarını ve eğer Riquelme de gelirse çok daha güçleneceklerini söyledi. "Gerçekten çok yetenekli oyuncularımız var. Riquelme'nin de yakın bir zamanda bizim takıma katılma ihtimalini de göz önüne alırsak çok daha güçlü olacağız demektir. Çünkü o çok büyük bir oyuncu. Onu herkes tanıyor çünkü onun adı Roman."

Son olarak La Liga'nın ilk haftasında oynanacak derbi maçına değinen tecrübeli futbolcu şunları söyledi; "İlk hafta Real Madrid ile oynayacağız. Şimdiden bu maça konsantre olmalıyız çünkü gerçekten çok büyük bir derbi. Taraftarlarımızı memnun edip o maçta Real'i yenmek istiyoruz."

KAYNAK:http://www.sporx.com/detail.php?Type...ri=42&go=72173

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Betis de iyi takım kurdu bakalım ne yapcamlar bu sene

CAPELLO betisle anlastı... 4 yıllık sözleşme yaptı...

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Torres'in yerini doldururmu bilemem ama yararlı olacağı kesin.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar böyle bir şey söz konusu olabilir mi yahu? Eto'o'nun Özbekistan'a gitme amacı tamamen farklı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Olur yahu Şemsi neden olmasın.

Ailesini ziyarete gitti diyeceğim ama ne alaka. Parayı bastırmışlarsa 6 ay nedir...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Eto'o orada show yapıp moral depolar.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

mükemmel transfer hızlı,kıvrak,pasör,yaratıcı ,teknik,iyi top süren,istikrarlı bir oyuncu,fiziğide iyi.tek eksiği bitirici vuruşları ama bunuda barça da geliştirebilir.çok mücadeleci.

her iki kanatta ve ortada oynaması da önemli bir özelliği.bence yılın en iyi transferlrinden biri...

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Atletico bir bomba daha patlattı.Torres'in yerini dolduramaz ama Forlan'ı da kimse göz ardı edemez.Zaten Atletico'nun bu sene aldıkları oyuncular takımın tamamı için çok şey ifade ediyor.Riquelme de gelirse muhteşem bir takım olurlar...

Çok güzel transfer yaptı bence A.Madrid...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Default Sneijder Ronaldo'yu bombaladı!

Real Madrid'in Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, transferi gündemde olan Manchester United'ın Portekizli Cristiano Ronaldo hakkında konuştu! Sneijder, Ronaldo'nun, Real Madrid'deki takım arkadaşı ve Chelsea'ye transferi gündemde olan Robinho'dan daha iyi bir oyuncu olmadığını ifade etti!

La Liga Şampiyonu Real Madrid'de forma giyen Hollandalı yıldız futbolcu Wesley Sneijder, takım arkadaşı olması gündemde olan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'yla aynı takımda oynamak istemediğini açıkladı.

Sneijder, Ronaldo'nun, Real Madrid'deki takım arkadaşı ve Chelsea'ye transferi gündemde olan Robinho'dan daha iyi bir oyuncu olmadığını ifade etti.

Sneijder, Ronaldo'nun alacağı ücretin de Real Madrid'li oyuncuları fazlasıyla rahatsız edeceğini dile getirerek, "Ronaldo takımın geri kalanından fazla maaş alırsa, soyunma odasında kötü bir hava olur. Bu beni ilgilendirmez ancak diğer oyuncuların böyle bir durum istemediğini biliyorum" dedi.

24 yaşındaki Sneijder, Ronaldo'nun Manchester United'ın oynadığı büyük maçlarda takıma fazla katkı sağlamadığını ve başka oyunculara karşı saygısızlık yaptığını da iddia ederek, "Onunla konuşmaya çalışan oyunculara saygısızca davranıyordu. Burada da böyle yapabilir. Real Madrid onun kalitesinde oyunculara sahip. Örneğin; Arjen Robben. Robinho'nun da kalmasını istiyorum. Hemen hemen Ronaldo'yla aynı stilde bir oyuncu. İnsanlar Robinho'yu büyük maçlarda iyi oynamadığı için eleştiriyorlar ancak ben Ronaldo'nun da Manchester'ın büyük maçlarında oynayamadığını görüyordum" diye konuştu.

Sneijder son olarak Real Madrid'in şu anda böyle bir transfere ihtiyacı olmadığını da sözlerine ekledi.

ajansspor

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Zaten madrid bu transferi yaparsa 3-5 oyuncuyu satmak zorunda kalacak
    1-kadro çok şişecek
    2-maddi açıdan zora düşmemek için

ayrıca ben de gereksiz olacağını düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Real Madrid oyuncuları şimdiden Ronaldo'ya karşı bir tavır alacaklarsa bu transfer zor.Ayrıca Real Madrid'in bu transferden dolayı maddi zorluğa gireceğini düşünmüyorum.Ronaldo için ödenecek transferlerin yanında gelecek parayıda göz önünde bulundurmak gerekiyor.(Forma satışı,reklam gelirleri vb.)

Bence Real Madrid Ronaldo'yu alabilirse harika bir transfer olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Çok yerinde tespitler, gözüme girdin Wesley.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yararlı olur ama Torresin yerini tam olarak dolduramaz

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Gitsin Real Madrid'e.İspanya'nın en iyi 2 takımından birisi..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Milito'nun yerini 2 yıllığına doldurabilir..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

İkisini'de izledim.Getafe'ye faydalı olabilirler..(:

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    24 yaşındaki Sneijder, Ronaldo'nun Manchester United'ın oynadığı büyük maçlarda takıma fazla katkı sağlamadığını ve başka oyunculara karşı saygısızlık yaptığını da iddia ederek, "Onunla konuşmaya çalışan oyunculara saygısızca davranıyordu. Burada da böyle yapabilir. Real Madrid onun kalitesinde oyunculara sahip. Örneğin; Arjen Robben. Robinho'nun da kalmasını istiyorum. Hemen hemen Ronaldo'yla aynı stilde bir oyuncu. İnsanlar Robinho'yu büyük maçlarda iyi oynamadığı için eleştiriyorlar ancak ben Ronaldo'nun da Manchester'ın büyük maçlarında oynayamadığını görüyordum" diye konuştu.
    aynen katılıyorum..ronaldo şimdiden madrid li futbolcular tarafından dışlanıyorsa işi zor demektir..kısacası giderse biter.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Mark Gonzalez'in değeri bilinemedi..(:

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

getafa bu yıl ilk 10a girebilir

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ayala çok süper bir stroper ama yaşı ilerledi 2 yıl idare eder

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Betis çok kaliteli oyuncular aldı

Hector Couper en beyendim Teknik Direktörlerden... Internazionale nin başındaykende oldukça iyiydi... Betis geride bıraktımız sezon J u a quin v R.Oliveira gibi süper 2oyuncusu kaybetti... V bunun sonuncuna La Liga da çok çok zor bir szon geçirdi... Bu sezon transferler gayet iyi... Mark Gonzalez özellikle çok iyi bir seçim...Betis ten bu sezon iyi bir futbol bekliyorum...

Transferler çok kaliteli gerçekten, geçen sene Rafael Sobis gibi iyi bir transfere imza atmışlardı ama Sobis'e asist yapacak, onu besleyecek bir oyuncu yoktu. Bu sene Mark Gonzalez asistleriyle Sobis'i besler, çok gol attırır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

futbol hayatını manu'da bıtırecek bence..

Mesaj Yetkileri