Sayfa 204 / 483 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304 ... SonSon
6,091 ile 6,120 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

aslinda sorusturma baslar baslamaz basina yasak getirilmeliydi cok atildi tutuldu son 5 ayda..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

1. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan alınan gelirleri, "usülsüz para aktarımı" olarak addedip bu parayı dağıtanlar hakkında takipsizlik kararı veren;
    2. Fenerbahçe Spor Kulübü tesis ve inşaatlarına belgeli olarak yapılan ödemelere yönelik konuşmaları, şikenin konuşmaları olarak addeden;
    3. Futbolcularımıza dağıtılan belgeli maç primlerini şike paraları olarak gösteren;
    4. Devlet görevlileri ve basının dahi şahit olduğu ve son derece aşikar biçimde bilet ve hediye forma taşınan çantaları, şike parası taşınan çantalar olarak gösteren;
    5. Birden fazla kişinin isim ve görevlerini karıştırarak yanlı dinlemeler sonucu şike yapıldığını iddia ederek yargının ciddiyetine gölge düşüren;
    6. Kulübümüze karşı yapılması muhtemel şike ve teşvik iddialarını araştırma ve önleme çabalarını dahi suç sayan;
    7. Menajerler yerine Fenerbahçe Spor Kulübü yönetici ve kongre üyeleriyle yürüttüğümüz transfer girişimlerimizi şike görüşmesi olarak yorumlayan;
    8. Spor hukukundan ve TFF Transfer Talimatı’ndan bihaber bir şekilde transfer görüşmelerinde futbolcunun mensubu olduğu kulübün yazılı onayını arayarak transfer şikesi yaptığımızı iddia eden
    ve bu iddiaların tanığı olarak da Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe’den uzaklaştırdığı insanları göstermekten kaçınmayan bu iddia yığınını kamuoyuna şikayet ediyoruz. Önemle belirtmek isteriz ki, gerek ceza yargılaması ve spor yargılaması, gerekse hayatın tüm gerçekleri ile açıkça çelişen bu iddia yığını hakkındaki açıklamalarımızın takip edilmesini kamuoyuna duyururuz.Unutulmamalıdır ki, gizlilik kararı herkes için kalkmış ve söz savunmaya geçmiştir.
    Kaynak: Aziz Yıldırım/Resmi Site
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben yanlış mı hatırlıyorum yoksa Deniz Feneri davasına geçici yayın yasağı getirilmemişmiydi?

Fenerbahçe yayın yasağı istedi ve red edildi. Olayda burdan sonra büyüdü zaten. Belki basın bu kadar yüklenmese olay bu kadar büyümeyecekti.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İşte beklediğimiz savunma kısmıydı, bu güne kadar pek bir şey yapılmadı aslında, hep beklendi.

Şimdi savunmayı da dinleyelim ve ona göre karar verelim, gizlilik kararına uymayıp Fenerbahçe'yi 5 aydır sürekli idam edenler, şimdi ne diyeceklerse desinler ki cevap verebilme şansı olsun sanıkların.

Ama burası Türkiye, adım gibi eminim, eğer aklanırsa Aziz Yıldırım ayarladı denecek ve şikeci Fenerbahçe yaftası yapıştırılacak belli kesimler tarafından, dava sonucu ne olursa olsun, birilerinin işine gelmiş olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İşte beklediğimiz savunma kısmıydı, bu güne kadar pek bir şey yapılmadı aslında, hep beklendi.

Şimdi savunmayı da dinleyelim ve ona göre karar verelim, gizlilik kararına uymayıp Fenerbahçe'yi 5 aydır sürekli idam edenler, şimdi ne diyeceklerse desinler ki cevap verebilme şansı olsun sanıkların.

Ama burası Türkiye, adım gibi eminim, eğer aklanırsa Aziz Yıldırım ayarladı denecek ve şikeci Fenerbahçe yaftası yapıştırılacak belli kesimler tarafından, dava sonucu ne olursa olsun, birilerinin işine gelmiş olacak.
    Deniliyor bile zaten. Güya Aziz Yıldırım'ı kurtarmak için Galatasaray'da işin içine sokuluyormuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Ben yanlış mı hatırlıyorum yoksa Deniz Feneri davasına geçici yayın yasağı getirilmemişmiydi?

Fenerbahçe yayın yasağı istedi ve red edildi. Olayda burdan sonra büyüdü zaten. Belki basın bu kadar yüklenmese olay bu kadar büyümeyecekti.
    Aynen, biz çıkıp yayın yasağı dediğimizde olayı farklı yönlere çektiler, çıkıp ŞL'ye gitmiyorsak TS neden gidiyor ya da neden düşmüyoruz dediğimizde farklı yönlere çektiler, iddianameyi bekleyelim, savunmayı bekleyelim dediğimizde farklı yönlere çektiler, tutuksuz yargılansın bu insanlar en azından dediğimizde farklı yönlere çektiler, cumhurbaşkanına reddetme gerekçesi kişiye özgü sebebi sunduğunda kişiye özgü değişiklikle başbakan yaptınız, toplumun huzuru dediğinde toplumun büyük bir kesmi bedelliye karşı çıkarken neredeydiniz dedik, yine başka yöne çektiler. Aziz Yıldırım'ı bitirme planı dedik, ne alakası var dediler, bakıyoruz Aziz Yıldırım'dan başkası yok, sadece ona odaklanılmış ve dinlemelerde İbrahim Akın yüzünden olaya dahil olmuş Beşiktaş var. Ola ki böyle şeyler var, yapılıyor ülkemizde hiç mi başka kimse yok da sadece Aziz Yıldırım üzerinde aylardır takip yapılıyor? Şimdi bunu da başka yöne çekecekler. Cumhurbaşkanının reddetmesi de toplumun tepkisini dengelemek için olduğunu düşünüyorum yoksa hükümetin evet dediğine asla hayır demeyecek bir cumhurbaşkanımız var, böyle önemli bir konuda inatlaşmazdı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Gerçekten suçlu olsa bile bu seferde bitirme olayıydı demedik mi? Süreç gereğinden fazla uzatılarak sürekli farklı anlamlara çekilmesi sağlandı.

Futbolun tadı kalmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Gerçekten suçlu olsa bile bu seferde bitirme olayıydı demedik mi? Süreç gereğinden fazla uzatılarak sürekli farklı anlamlara çekilmesi sağlandı.

Futbolun tadı kalmadı.
    Gerçekten suçluysa zaten cezasını çekecek, orada bir sorun yok ben ya suçsuzsa ne olacak diyorum. Ve şurada 3-5 kişinin mesajıyla bile genele yorum yapıp, tahmin edebiliyorum ve dediğim gibi yine farklı anlamlar yüklenecek yine başka yerlere çekilecek yazdığım, basit sorulara basit cevaplar vermek yerine.

Bu sebeple her zaman olduğu gibi sadece beklemeyi öneriyorum, bekleyelim ve neler çıkacak karşımıza artık görelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Trabzonspor'dan Açıklama

Trabzonspor şike soruşturması iddianamesinde kendileri hakkında yer alan ifadelerle ilgili açıklamada bulundu.

Bordo Mavililer'in "Kamuoyuna Açıklama" başlığı ile duyurduğu bildiride şu açıklamalara yer verildi:

Futbolda 3 Temmuz 2011 tarihinde başlayan malum gelişmelerin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uzun süreli soruşturma üzerine hazırlanan iddianame İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilerek mahkeme tarafından kabul edilmiştir.

Söz konusu iddianame dün itibariyle tamamı bilinecek şekilde kamuoyuna açıklanarak taraflı tarafsız tüm kesimlerin bilgisine sunulmuştur. Elbette bu iddianamenin içeriğiyle ilgili gerekli yargılama süreci mahkeme tarafından yürütülerek tamamlanacaktır.

Yapmış olduğumuz bu açıklama esas üzerinden mahkeme sürecini etkilemeye yönelik savunma değil, sadece büyük bir kitleye hitap eden kulübümüzün konuya ilişkin duruşunun vurgulanması adına yapılan hareket olarak değerlendirilmelidir. Yüce Türk adaletinin eldeki tüm bilgi, belge ve deliller ışığında mahkeme sürecini tamamlayarak en hakkaniyetli kararı vereceğinden en ufak bir şüphemiz yoktur.

Kulübümüz açısından bakıldığında soruşturmanın başladığı ilk günden bugüne kadar kamuoyuna vermeye çalıştığımız mesajların doğruluğu iddianamenin ortaya çıkmasıyla bir defa daha teyid edilmiştir.

Savcılık makamının hazırlamış olduğu ve İstanbul 16. Ağır Ceza mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamenin içerisinde Başkanımız ve Asbaşkanımız'a yönelik iki ayrı müsabakadan dolayı teşvik primi verme girişiminde bulunduğu iddia edilmiştir. Ancak bu iddiaya rağmen Başkanımız ve Asbaşkanımız tarafından 6222 sayılı kanunun 11. maddesinde belirtildiği şekilde herhangi bir başka kişiye veya kişilere karşı kazanç ya da menfaat temin edildiğine dair ne ilgililerin ifadeleri ne de dosya kapsamı içerisinde herhangi bir delil mevcuttur.

Zira; iddianamenin savcılık mütalaası bölümünde bu durum açıkça dile getirilmiş ve aynen, “..... Mecnun Odyakmaz'ın şüphelilerle anlaşıp tekliflerini kabul ettiğine dair somut delil elde edilememiştir” ifadesi kullanılmıştır.

Ayrıca Fenerbahçe-MKE Ankaragücü maçına yönelik olduğu iddia edilen telefon görüşmelerinin muhataplarından biri olan MKE Ankaragücü Onursal Başkanı Sayın Melih Gökçek hakkında takipsizlik kararı verilmiş olmasına ve bu görüşmenin sonuçlarıyla ilgili somut delil elde edilememesine rağmen bahse konu durumdan dolayı Başkanımız'ın iddianamede yer alması da bizim açımızdan beklenmedik bir durum oluşturmuştur.

Yine Sayın Melih Gökçek'in ifadelerinde de, belirtilen görüşmede muhataplarından teşvik primi talebi geldiği yönünde bir tespitinin olmadığı açıkça dile getirilmiştir.

Savcılık makamı tarafından teşebbüs/girişimden öteye geçmediği iddia edilen eylemlerin hiçbirinde kulübümüz adına direkt olarak teşvik primi verilmesi aracılığı için hiç kimse aranmamıştır.

Kamuoyuna açıklanan iddianamede açıkça görüldüğü gibi kulübümüz bünyesinde yer alan hiçbir şahsın menfaat ve kazanç olarak nitelendirilebilecek eylemler içerisinde bulunduğu yönünde en ufak bir girişim söz konusu değildir.

Diğer bir ifadeyle Başkanımız ve Asbaşkanımız'ın yaptığı konuşmaların tamamı olaylarla veya teşvik primi gönderileceği iddia edilen kulüplerle birebir ilişkisi ya da resmi bağı bulunmayan kişilerledir. Bu durum yukarıda da belirttiğimiz gibi kazanç veya menfaat sağlanılması sonuçlarının hiçbir suretle oluşmadığının ispatlanması adına son derece önem taşımaktadır.

Yine MKE Ankaragücü Kulübü'yle yürütüldüğü iddia edilen görüşmelere yönelik savcılık yorumunda da, “…… Hamdi Akın ile Melih Gökçek'in şüphelilerle anlaşıp tekliflerini kabul ettiklerine dair somut delil elde edilmemiştir” cümlesine yer verilmiştir.

Sonuç itibariyle; gerek iddianamenin içeriği gerek kamuoyuna yansıyan görüşmeler ve telefon kayıtları itibariyle kulübümüzün ve yöneticilerimizin 2010-2011 sezonunda oynanan Spor Toto Süper Lig müsabakalarının sonuçlarını değiştirme yönünde hiçbir katkılarının olmadığı açıkça görülmektedir.

Bu vesileyle; sporcularımızın alın terlerini akıtarak topladıkları 82 puanın tamamı helal puanlardır ve oyuncularımızın emekleriyle kazanılmıştır.

Bu konudaki görüşümüz ve duruşumuz sürecin başından beri aynı olmuş, üzerimize maksatlı olarak gelen çevreler bulunmasına rağmen hiçbir değişiklik göstermemiştir.

Yine aynı dönemde Trabzonspor camiası ve büyük taraftarı olaya son derece hassas ve sağduyulu bakış açısıyla yaklaşmış, hiçbir tahrike kapılmamış ve büyük bir vakurla kulübünün arkasında durmayı başarmıştır.

Bir kez daha altını çizmek istiyoruz ki; Trabzonspor Kulübü'nü yönetenler tarihin kendilerine verdiği misyon gereği bugüne kadar onların başını öne eğecek hiçbir eylemde bulunmamış ve bundan sonra da bulunmayacaktır.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ben şunu anlamıyorum. Diyelim Aziz Yıldırım yani Fenerbahçe şike yaptı,teşvik verdi ve bunu rahat rahat söylendiği gibi neredeyse her maçta yaptı. Şimdi düz mantıkla bakacak olursak bunu diğer büyük takımlar nasıl engelleyemez? ya da şampiyonluğa giden bir takım her maçı bağlamaya çalışırken diğeri %100 temiz midir? Ligde sadece bir tane takımı bu kadar detaylı takip edip diğerlerini üstün körü, öylesine kontrol etmek nedendir?

Bakın fenerbahçe suçluysa siz de suçlusunuz demiyorum. Ben fenerbahçenin suçlu olduguna inanmıyorum zaten ve kimin suç işlediği ortaya çıkarsa o suçludur. Çamur atmıyorum. Ben sadece savcının tavrını anlamıyorum. Bu gibi sebeplerden dolayı olaya siyasi yorumunu getiriyorum ben. Aylarca takip yapılmış ve ligde sadece bir tane takım için yapılmış bu.

Diğer takımların adının iddianameye girmesi resmen tesadüf ve biraz fenerbahçelerin tepkisini süreç içerisinde azaltmak için yapılmış gibi duruyor. Savcı çok falso veriyor ne açıdan bakarsan bak. Etik konusunda problemleri var.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Sike pazarligi görüntüsü

http://www.youtube.com/watch?v=3aVth7O0v8k

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Haberde de görüldüğü üzere sanki olay bitmiş, sonuca bağlanmış, bunların iddia olduğundan bahsedilmemiş bile. Anlatmak istediğim buydu işte, vardır yoktur ona girmiyorum ama daha dava başlamadan sonuçlandırıp değerlendirmesini yapanlar var.

Şike olduğunu düşünmek, buna inanmakta sıkıntı yok, herkes istediğini düşünebilir ama bu şekilde haber yapmak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Sike pazarligi görüntüsü

Öncelikle bu bahsedilen araba Mini Cooper, sahibine geri iade edilmemiş miydi, Dava ile alakası olmadığı için? Böyle biliyorum ben ve böyleyse haberin o kısmında çarpıtma var.

Sonra poşette ne var bilinmez yani telefon konuşmaları gerçekse eğer tek delil o olabilir bu haberde.Menajer ve sporcunun görüşmesi gülüşmesi birbirlerine poşet vermesi, şike görüntüsü olarak yorumlanamaz.

Tek sıkıntı bu haberde fenerbahçe için o telefon konuşmaları o da gerçek mi değil mi mahkeme başladığında öğreneceğiz. İddianamede var sanırım o konuşmalar.Eğer varsa zaten yapacak birşey kalmaz demektir.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Sike pazarligi görüntüsü

"Savcıya her şeyi itiraf eden"den sonra kapattım.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Ben şunu anlamıyorum. Diyelim Aziz Yıldırım yani Fenerbahçe şike yaptı,teşvik verdi ve bunu rahat rahat söylendiği gibi neredeyse her maçta yaptı. Şimdi düz mantıkla bakacak olursak bunu diğer büyük takımlar nasıl engelleyemez? ya da şampiyonluğa giden bir takım her maçı bağlamaya çalışırken diğeri %100 temiz midir? Ligde sadece bir tane takımı bu kadar detaylı takip edip diğerlerini üstün körü, öylesine kontrol etmek nedendir?
    Beşiktaş yöneticileri de içerde.Trabzonspor'un da adı geçiyor.Biz zaten geçen sene doğru düzgün top oynamadık ki şike yapalım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sike pazarligi görüntüsü

He yani böyle şike konuları kalkılıyor en lüks mekanda insanların dib dibe oturduğu yerlerde konuşuluyor he...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Beşiktaş yöneticileri de içerde.Trabzonspor'un da adı geçiyor.Biz zaten geçen sene doğru düzgün top oynamadık ki şike yapalım
    Üst paragrafı okuduysan Aygün, orada yazmış zaten. Beşiktaş olayı tesadüfen çıkıyor, İbrahim Akın takipteyken, aynı şekilde Trabzon olayı da. Yani burada özellikle dinlenen, izlenen isim Aziz Yıldırım, diğerlerine yönelik değil, onlar adı geçince takibe takılınca ortaya çıkanlar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Üst paragrafı okuduysan Aygün, orada yazmış zaten. Beşiktaş olayı tesadüfen çıkıyor, İbrahim Akın takipteyken, aynı şekilde Trabzon olayı da. Yani burada özellikle dinlenen, izlenen isim Aziz Yıldırım, diğerlerine yönelik değil, onlar adı geçince takibe takılınca ortaya çıkanlar.

Bunun zaten Aziz Yıldırım temalı bir soruşturma olduğunu herkes biliyor abi.İçerde onlarca önemli adam varken sürekli Aziz Yıldırım üzerine oynandı.Belki Aziz Yıldırım olmasa böyle bir soruşturma olmayacaktı.Soruşturma belki de siyasi bir soruşturma olarak başladı ama şu an gelinen durumun siyasetle bir alakası yok bence.Siyasi olarak başlamış ama devam eden süreçte ortaya çıkan şeylerle bambaşka bir hale büründü soruşturma.Bu yüzden olaya hala sadece siyasi diyenleri anlayamıyorum ben.Dediğim gibi Aziz Yıldırım burdaki merkez adam.Diğer isimler ise hem suçlu(bu suçu işlediklerini varsayıyorum) hem biraz mağdur.Belki Aziz Yıldırım olmasa bu adamlara hiçbir şey yapılmayacaktı.Aziz Yıldırım bu soruşturmanın merkezi iken hem kendisinin hem de Fenerbahçe'nin büyük bir ceza almamasını imkansız gibi görüyorum şahsen ben.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bunun zaten Aziz Yıldırım temalı bir soruşturma olduğunu herkes biliyor abi.İçerde onlarca önemli adam varken sürekli Aziz Yıldırım üzerine oynandı.Belki Aziz Yıldırım olmasa böyle bir soruşturma olmayacaktı.Soruşturma belki de siyasi bir soruşturma olarak başladı ama şu an gelinen durumun siyasetle bir alakası yok bence.Siyasi olarak başlamış ama devam eden süreçte ortaya çıkan şeylerle bambaşka bir hale büründü soruşturma.Bu yüzden olaya hala sadece siyasi diyenleri anlayamıyorum ben.Dediğim gibi Aziz Yıldırım burdaki merkez adam.Diğer isimler ise hem suçlu(bu suçu işlediklerini varsayıyorum) hem biraz mağdur.Belki Aziz Yıldırım olmasa bu adamlara hiçbir şey yapılmayacaktı.Aziz Yıldırım bu soruşturmanın merkezi iken hem kendisinin hem de Fenerbahçe'nin büyük bir ceza almamasını imkansız gibi görüyorum şahsen ben.
    Son günlerde yaşananlar, mecliste yasanın geçmesi, cumhurbaşkanının geri göndermesi, bazı gruplara yakınlığıyla bilinen gazetecilerin toplumu yönlendirmeye çalışmak için gizlilik kararı olan dosya hakkında artık nasıl ulaşıyorlarsa bilgiler vermesi de bana hala siyasiymiş gibi geliyor. Ayrıca neden Aziz Yıldırım odaklı, eğer ki Türkiye'de sistem böyle yürüyorsa, yani bunlar yapılan şeylerse kimse 1 defa yapmaz, 1 defa takibe takıldıktan sonra neden araştırılmıyor da sadece Aziz Yıldırım üzerinden yürünüyor.

Sedat Peker'i karıştırmıyorum çünkü orası karışık, orada mafya durumu söz konusu, mejanerlerle alakalı usulsüzlükler söz konusu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Benim için alınacak cezanın önemi yok. Yani Aziz Yıldırım'ı bitirme operasyonudur bu evet ve fenerbahçe üzerinden yapılmıştır. Ama her ne olursa olsun Aziz Yıldırım fenerbahçe üzerinden kirli işler yapmışsa, siyasiler beni bağlamaz benim gözümde suçlu Aziz Yıldırım olur.

Bunun dışında benim bahsettiğim savcı fenerbahçe'yi ve başkanını yöneticilerini aylarca dinlettiği,takip ettirdiği gibi geçen sezon şampiyonluğa oynayan diğer takımları da neden inceletmemiş anlamıyorum. Fenerbahçe üzerinde çalışılan titizlik gerçekten güzel peki neden sadece fenerbahçe? Bu tarz olaylar bu ligde hep oluyor deniyordu yıllardır. Peki son 5-6 haftaya kadar 3 takım yarışıyordu ligde, neden diğerleri takip edilmiyor? Aynı soruşturma içinde bir tarafı harika denetlerken, diğerlerini öylesine denetleyeceksini, işte bu yanlış

Sayın savcının iddiaları kanıtlanırsa çok çok büyük bir iş yapmış olur.Ama yinede bu bahsettiğim etiksizliğin izlerini silmez.

Ayrıca son olarak Tayhur Havutçu'nun bu aptal suçlamalarla aylardır hapiste olmasını en sert eleştiren insanlardan da biriyim ben. Yani gerçekten olabildiğince objektif yorum yapıyorum son zamanlarda. Ortalıgı germek gibi bir amacım yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Zaten bu ülkede bi futbolcuyla menajerin cafede konuşması suç ya.. Devam böyle.. madem kaydedebiliyolar böyle yakında, ses kaydı da yapsınlar o zaman..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tayfur Havutçu,Serdal Adalı ,İbrahim Akın ve Ümit Karan Tahliye Edildi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Tayfur Havutçu,Serdal Adalı ,İbrahim Akın ve Ümit Karan Tahliye Edildi.
    8 kişi daha tahliye edilmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şike soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Tayfur Havutçu, İbrahim Akın ve Serdal Adalı tahliye edildi...

Serdal Adalı, Ahmet Ateş, İbrahim Akın, Korcan Çelikay'ın da aralarında bulunduğu bazı şüpheliler için tahliye kararı çıktı. Duruşma silivri cezaevinde duruşma salonunda görülecek. Bazı şüpheliler hakkındaki statlara giriş yasağı da kaldırıldı.

Kaynak: Sporx

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

İşte bakın bunu anlamıyor insanlar. Olması gereken oldu bu insanlar hep tutuksuz yargılanmalıydı. Ama hem aylarca yattılar hem de "yasa Aziz Yıldırım için çıkarılıyor ey ahali" kara propagandası ile fenerbahçe'ye saldırıldı. Yıllardır bunu anlamıyorum, yani medya fenerbahçe'ye vurmaya neden bu kadar meraklı? Sebep nedir arkadaş,günahtır günah! Hani Aziz Yıldırım için çıkarılmıştı bu yeni yasa?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

E hani Aziz Yıldırım içindi bu yasa. İnsaf biraz.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ben gerçekten bizimkileri tebrik ettim valla.. Kendi kendimize şike yapmışız anlaşılan.. Sanrım dağıtılan primleri savcı Şike zannetti

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Şike yaparken anlaştığımız diğer takım elemanları daha az şike yapmış demektir bu.Adam gibi yapsak onlar da içeride kalırdı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Yönetimimizin bi kısmı tutukluya acaba sayın savcı kulüp içerisindeki ve kulübe yakın olan kişiler arasındaki hiyerarşik yapıyı örgüt mü zannetti diye düşündürüyor insana

Mesaj Yetkileri