Sayfa 205 / 439 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305 ... SonSon
6,121 ile 6,150 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Türkiye Profesyonel Futbol Liglerinde 2007-2008 sezonu transfer ve tescil dönemi 3 Eylül Pazartesi günü son bulacaktır..Bu süreyi bekleyemeyeceklerini Federasyon da çok iyi biliyor yani bekleyebilseler bekleyecekler Ama uzamaz o kadar , sabır biraz sabır..
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bencede sağ beke antalydan uğur kavuk alınabilir ve açığada ali bilgin ama yedekleri yok hala

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Bu ismin Quaresma veya Özer Hurmacı olmasını isterim..Yada onların ayarında biri..
    Quaresmayı kim istemez ama gelceni sanmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quaresma hayatta gelmez ama Özer Hurmacı getirilebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Giuly bencede çok iyi bir oyuncu Monaco'da harika işler yaptıktan sonra gittiği Barca'da geçtiğimiz sezon tam anlamıyla küstürüldü.Zaten ayrılacak gelirse çok iyi olur.O gelse bile bir sağ bek ve Deivid'i gönderip iyi bir forvet almalıyız

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Leoucwhsua View Post
    2-3 gun icinde hersey netlesir.Kendini dunyaya bir takimin kahramani olarak galatasarayda tanitabilir tekrar.diger takimlarda bu olmaz.
    Küçük denizde kahraman olacağıma büyük denizde boğulurum.
    Galatasaray onun kalitesindeki bir oyuncunun takımı değil, düşünmez bile bunu.

Valencia gibi her sene Ş.L. oynayan, İspanya'da şampiyonluk peşinde koşan köklü bir takım varken kariyerini sıfıra indirebilecğei bir takımın teklifini hayatat değerlendirmez.Çok genç daha, Barca niye geri aldı söyleyelim mi?

Hala yetenekli ve overrated, patlama şansı var hala.Sadece biraz şanslı olmalı, çok fazla forma giymeli, Valencia bunu vadedebilir zira her an gidebilir David Villa.

Hayalden öte değil ama Valencia anlaşamzsa ve sağlam bir takım çıkmazsa tabi ki şansını denemek için gelir.
    Valencia varken %1den fazla değil..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by welet View Post
    Yıldırım Demirören'le Kaldıgı otelde bi gorusme yapcakmıs Persembe günü galiba.Tüpçü konusursa bu transfer olur
    Görüşme mi yapar, çay ısmarlayıp resim mi çektirir bilemem artık : )))

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Trabzonspor Uğur Boral ı aldımı bilen varmı...

Sözleşmesi en uzun olan oyuncu, 2011 yada 2012 yılına kadar sözleşmesi olması lazım.Ya 4 yıllık ya 5 yıllık.

İyice uçtunuz ehe

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Forumda siyasi içerik yasak.! Konu dışında tartışmayı devam ettirenlere gerekli yaptırımlar uygulanır...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    abi gelirse gelir gelmezse gelmez dünyanın sonu değil ama gelirsede süper olur yenilmez armada geri döner

sonuna kadar katlyorm

Abooo ya katılıyorum.fakat forumda bu kadar kısa süre bulunmama rağmen Galatasaray hakkında bir olumlu mesajını görmedimbirde ifadelerin çok sert Galatasaray kalitesinde değil falan.bunlar yanlış şeyler.

Leoucwhsua Misafir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Küçük denizde kahraman olacağıma büyük denizde boğulurum.
    Galatasaray onun kalitesindeki bir oyuncunun takımı değil, düşünmez bile bunu.

Valencia gibi her sene Ş.L. oynayan, İspanya'da şampiyonluk peşinde koşan köklü bir takım varken kariyerini sıfıra indirebilecğei bir takımın teklifini hayatat değerlendirmez.Çok genç daha, Barca niye geri aldı söyleyelim mi?

Hala yetenekli ve overrated, patlama şansı var hala.Sadece biraz şanslı olmalı, çok fazla forma giymeli, Valencia bunu vadedebilir zira her an gidebilir David Villa.

Hayalden öte değil ama Valencia anlaşamzsa ve sağlam bir takım çıkmazsa tabi ki şansını denemek için gelir.
    Valencia varken %1den fazla değil..
    ben soylediklerine hak veriyorum fakat daha onceden cok sey yazmistim onlari diger arkadaslar biliyor.1 david villa valencia da kaldigini acikladi.tam bilmiyorum ama 5=6 sayfa once aciklandi forumda.2 saviola kendi sitesinde ki bir roportajda ve ispanyadaki bi dergi roportajinda artik banko oynayabilegim bir takim istiyorum ve kendimi tum dunyaya kanitlmak istiyorum dedi.Bu yuzden gs ye gelebilir.He suda baska bir gercek orda sana hak veriyorum eger valencia yada o ayar bir takim oynatma garanitisi verirse hayatta gelmez.Yuzde 1 bile olmaz ihtimal.Benim dedgim bu yani

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

eğer avrupada iyi bir külüpten ilk 11 de oynama şansı varsa gelmez ama yoksa gelebilir hatta bir fenerli olarak inş gelir çünkü sonuçta ülkemizin reklamı yapılıyor bütün dünyada

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lincoln10 View Post
    Abooo ya katılıyorum.fakat forumda bu kadar kısa süre bulunmama rağmen Galatasaray hakkında bir olumlu mesajını görmedimbirde ifadelerin çok sert Galatasaray kalitesinde değil falan.bunlar yanlış şeyler.
    Türkiye'ye Ligi'ni küçümsüyorum zaten, Galatasaray'ı büyük göstermemi mi bekiyorsun?

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by physicist87 View Post
    Resmi sitesmizde Barcelona'nın sağ kanadında oynayan Ludovic Giuly'nin gündemde olduğunu okudum..
    Hangi haberde okudun ben bulamadım resmi sitede???

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

sakin.....
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

MakaLeLe zaten anca tatiLe geLir bizim üLkemize ne yazık ki ...Eğer ayağımıza kadar geLen adamında tam tatiL keyfinde iken bizim yöneticeLer akLını çeLemezse hiç bir zaman çeLemezLer.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Hangi haberde okudun ben bulamadım resmi sitede???
    Barca'ya göz diktik

Roberto Carlos, Colin Kazım ve Vederson'la kadrosunu güçlendiren F.Bahçemiz, iki yabancı için düğmeye bastı. Menajerleri vasıtasıyla temas kurulan yıldız oyuncular için yarın Avrupa seferine çıkacak olan Sarı- Lacivertli yöneticiler, öncelikle Barcelona ile sağ kanatta oynayan Ludovic Giuly ve forvet Eidur Smari Gudjohnsen için transfer görüşmesi yapacak. Fransız Giuly için İspanyol ekibinin istediği 5 milyon euroda indirim isteyecek olan Mahmut Uslu ile Murat Özaydınlı, 31 yaşındaki Guily'i de ikna etmek için birebir temas kuracak.

Bu haberdi..
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

O haber resmi sitenin değil fenerbahce.com'un haberiydi. O haberde Takvim'den alıntı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

yaw ne hatırladm .. robert geldi ya gs ile görüşmekiçin sonra anlaşamadılar dediler tatile geldi filan dediler buda öle olmasın ama robertin ailesi yanında yoktu ayrı mesele

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Giuly gelme ihtimali oldukça yüksek bence gelirse harika olur

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Sağ tarafı Guily ile forveti de Carew ile kapatırsak Avrupa da bu sene umutluyum..
    (/s)

Leoucwhsua Misafir

Carew daha turkiyeye gelmez.Zaten bence fenerin hucum hatti kuvettli yeterki zico oynatabilsin.Kezman avrupanin sayili forvetlerinden.Oynayamadi ama deivid de oyle.Semih turkiye ligini rahat kaldirir.Ama yinede kadro genisligi acisindan yabanci degil ama turk birileri alinmali diye dusunuyorum fenere

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Sağ tarafı Guily ile forveti de Carew ile kapatırsak Avrupa da bu sene umutluyum..
    O ikisi gelsin uzun bir süre bu takımı toplayamayız..
    Kabiliyet düşmanı bir sağ kanat.. Gol atamayan bir forvet...

İkisinide istemiyorum..

Chelsea da bir geliceği kalmadı artık gelsin bize hem CL de oynama şansı da var...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Chelsea da bir geliceği kalmadı artık gelsin bize hem CL de oynama şansı da var...
    Chelsea'de CL yi kazanma sansi var..

John Carew bence faydalı olur ama Giuly iyi olmaz.

Jose Mourinho onu artık oynatmıyo... Yani yedek... Chelsea da Hilario nun daCL yi kazanma şansıı var...

Sheriff Misafir

Carew'den de bi yol olmaz.. Son vuruş özelliği olmayan bir forvet.. Deivid bile daha iyi ondan.. o geleceğine Deivid kalsın daha iyi.. En azından daha teknik bir oyuncu..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Jose Mourinho onu artık oynatmıyo... Yani yedek... Chelsea da Hilario nun daCL yi kazanma şansıı var...
    oynatmiyormu?? adam her sezon banko 11 de oynuyor chelsea nin kac macini seyrettin sen..

Mesaj Yetkileri