bence Real Madrid'in transfere ihtiyacı yok 2 sene sonra bütün kupalarda fırtına gibi eserler
bence Real Madrid'in transfere ihtiyacı yok 2 sene sonra bütün kupalarda fırtına gibi eserler
Real'in ŞL deki Roma maçını hatırlıyorum 5mc oynamışlardı.. Zaten inanılmaz ßir şişkinliik var kadroda gerçi sağ kanada adam lazım ŞL de 2yıldır yalan oluyor Real + ligdede ßarca çok berbattı aslında Ronaldo yararlı olur takıma...
Saviola-Baptista-Diarra gibi isimler yollanmalı hem DeLaRed'i de kazandı ReaL...
De La Red kazandı orası ayrı.Real Madrid'deki altyapı da dünyada sayılı.Şuan takımda Marcelo Gago Drenthe Torres Higuain Soldado var bu oyuncular tecrübe kazandıktan sonra ne hale gelirler bir düşün.Takımı bozmaya hiç gerek yok bence.Robinho Robben ikisi de hem sağda hem solda oynayabilen oyuncular
Hleb iyi bir takım oyuncusu ve bence Barcelona takım oyununu daha iyi oynamayı planlıyor.Geçen sezon herşey süper yıldızlarıyla gitmişti bu sezon ronaldinho deco gitti eto da gidecek takımda sadece messi kalıcak.
Geçen sene İspanya La Liga'da 20 gole imzasını atmış bir futbolcu, Torres'ten daha faydalı olacağına inanıyorum. Gol olarak çok fazla katkı sağlayacaktır.
Ronaldo gelirse takımda büyük sorunlar çıkacak anlaşılan Yönetimin bunu da göz önünde bulundurması lazım
Eto'o: Fenerbahçe'den teklif aldım
İspanya'nın Barcelona kulübünde forma giyen Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto'o, Fenerbahçe'den transfer teklifi aldığını belirterek, “Barcelona'ya dönünce teklifi değerlendireceğim” dedi.
Özbekistan'ın Kuruvchi takımının davetlisi olarak bu ülkeye giden yıldız futbolcu, Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te basın toplantısı düzenledi.
Samuel Eto'o, Özbek Kuruvchi kulübüyle transfer konusunda görüşmelerde bulunduğunu ifade ederek, söz konusu transfer konusundaki görüşmelerin devam ettiğini belirtti.
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Eto'o, daha düne kadar tatilde olduğunu, bugün de Taşkent'e geldiğini ve burada olmaktan memnun olduğunu dile getirirken, Özbek Kuruvchi kulübü yöneticileriyle olan görüşmelerde, kulübün hedeflerinin çok büyük olduğunu gördüğünü kaydetti.
Eto'o, henüz Barcelona'dan ayrılma konusunda kesin karar vermediğini, ancak birçok kulüpten teklifler aldığını kaydederek, hafta sonu Barcelona'da olacağını ve mevcut tüm teklifleri değerlendirerek son kararını vereceğini söyledi.
Gazetecilerin sorusu üzerine Eto'o, Türkiye'den Fenerbahçe kulübünden de teklif aldığını belirterek, bu teklifi de Barcelona'ya dönünce değerlendireceğini kaydetti.
Basın toplantısının ardından Kuruvchi kulübüne ait MHSK Stadına 9 numaralı beyaz renkli Kuruvchi formasıyla çıkan Samuel Eto'o, Kuruvchi kulübünün genç yetenekleriyle çalışma yaptı.
Binlerce taraftar grubunun toplandığı MHSK stadında, Kuruvci minikleriyle birlikte olan ve onlara topa vuruş tekniklerini gösteren yıldız futbolcunun her topa vuruşu taraftarların büyük alkışını toplarken, stada toplanan taraftarlar grubu zaman zaman “Hoş geldin Eto'o” sloganlarını attı.
2005 yılında kurulan ve sponsorları arasında Neftgazmontaj, Uzgazoil, Hisarneftgaz, Kokdumalakgaz, Şurtangaz mahsulat, Neftgaz Sanaat Layiha gibi ülkedeki büyük petrol-gaz şirketlerinin yer aldığı Kuruvchi kulübü, Özbekistan Yüksek Ligi ilk yarısını zirvede tamamlarken, ayrıca Asya Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde ise İran'ın Saypa takımıyla karşılaşacak.
Kuruvchi son olarak Şilili Jose Luis Vilyanueva'yı transfer etmişti.
1+2 yıllık sözleşme imzalıcakmış. yıllık 20.000.000 € alıcak. bi süre sonrada prim olarak 40.000.000 €. özbekistan'daki arkadaşım söyledi.
Torres'ten daha çok beğendiğim bir futbolcuydu.GElmesi iyi oldu..
6 aylık değilse yanlış yapmış olur bence biraz daha yaşlanmışken gidebilirdi.
Ronalda gelirse takımda gruplaşma olur yararından daha fazla zarar olacagı gorunuyor.
Torres'in yerini rahat rahat doldurur. Dahada başarılı olur Torres'ten
Real Betis'ten transfer atağı
Takımın başına Arjantinli Hector Cuper'i getiren İspanya La Liga ekibi Real Betis, Portekizli kaleci Ricardo, Leverkusen'de top koşturan Hırvat Babic, Liverpool'un Şilili oyuncusu Mark Gonzalez ve Arjantin'in Estudiantes takımında forma giyen Mariano Pavone ile sözleşme imzaladı.
yeni kaptanımız maximiliano rodriguez.
forlan kesinlikle faydalı olacaktır.çok mücadeleci ve hırslı birisi.
Capello Juventus u Real için bırakmıştı... Eminim şimdi çok pişmandır... Bakalım ne yapar... A.B.D ye giderse dolgun bir maaş alır bu gerçek...
![]()
Arjantin'li defans Ayala'yı kadrosuna katan Real Zaragoza, Real Madrid'in defans oyuncusu Francisco Pavon'la da 4 yıllık sözleşme imzalayarak, Barcelona'ya transfer olan Gabriel Milito'nun boşluğunu doldurma yolunda bir adım daha attı.
Christoph Metzelder ve Pepe'nin Madrid temsilcisine gelmesinden sonra takımda forma şansı iyice azalan 27 yaşındaki Pavon, alt yapısından yetiştiği eflatun beyazlılarda 2001 yılında ilk La Liga maçına çıkmıştı.
Toplamda 106 lig maçında Real formasını giyen ve 1 gol atan defans oyuncusu, geçtiğimiz sezon ise sadece 10 maçta görev almıştı.
ben gereksız dıyen arkadaslara katılmıyorum. orta sahada sıkıntı olmaması acısından gayet ıyı bır transfer
bence cok cetın pazarlıklar gecer ama sonunda gulen atletico olur.. porto fıyat yukseltecek hep oyle yapıyorlar dıego konusunda da bremen'ı cok ugrastırmıslardı
İyi yapmış Pavon Real Madrid de forma şansı bulamıyodu...Zaragoza iyi bir kadro kuruyor bu sezon...
At.Madrid coştu.
At.Madrid bu sene patlama yapacak
Zaragoza büyük oynuyor iyide yapıyor![]()
ABD ye gitse ne yapacak takımmı var sanki
Sevilla’nın üç yıldır İspanya’da top koşturan Brezilyalı golcüsü Luis Fabiano sonunda İspanyol vatandaşlığını elde etti.
27 yaşındaki futbolcu Perşembe günü yemin ederek İspanyol vatandaşı oldu. “İspanyol vatandaşlığı aldığım için çok mutluyum. Bu yalnız benim için değil kulübüm için de çok önemli. Şimdi geriye yeni bir sözleşme imzalamak kaldı” şeklinde konuşan Sevillalı golcü mutluluğunu dile getirdi. Gelecek sezon için de görüşlerini bildiren Luis Fabiano, hedeflerini de açıkladu. Geçen sezon 24 golle Güiza’nın 3 gol gerisine kalan Sevillalı golcü, gol krallığı konusunda takıntılı olmadığını da kaydetti. İspanyol vatandaşı olan Fabiano’nun artık transfer borsasında daha gözde olması bekleniyor. Öyle ki Fabiano artık Avrupa vatandaşı sınıfında olacak.
şampiyon olamazlar da ŞL de bir çeyrek bekliyorum...
Bu sene A.madrid iyi iş yapar bence.
Atletico bu transferlerlede başarılı olamazsa artık hiç bir şey denilmez.