Sayfa 206 / 439 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306 ... SonSon
6,151 ile 6,180 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Evet Carew'in gelmesini istemiyorum,eski Beşiktaşlı diye değil eğer yabancı bir forvet alacaksak kaliteli bi isim alalım, Carew alınacaksa hiç transfer yapmayalım daha iyi..

Bir de takıma Anadolu klüplerimizden,hatta ikinci ligden de olabilir bikaç genç yetnek alınmalı,kimsenin yedeği yok bu takımda(çoğu kişi anlamıdna) bu nasıl iştir?
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

SeN??? Makelele nin Fransa Milli Takıma gitmesinden sonra Mourinho onu yedeğe çekti... Sürekli Mikel felan oynadı... Aralarında problemler var... Bu sene de daha az oynama şansı yaşlandı iyice...Bize gelirse banko oynar her maç... Nasılsa yaşıda geçmiş artık bişey ispatlama derdide yoK...

Carew hatırladım kadarıyla bizde 13gol attı... Ve abartmıyom hepsini boş kale v penaltı ile attı... Tek dolu kaleye golü FB ye attı... Bu da gündemdeki oyuncuyla ilgili çarpıcı bir gelişme... Bence faydalı olur... Lyon daki performasını yakalarsa gzl olur... Giuly kesinlikle alınmalı Colin oynicana sağda Giuly oynasıN...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Taner vardı Malatyada,halen ordaysa alırsak bence Semih'ten daha değerli bir yedek olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Besiktas PSG nin ön liberosu senegalli CİSSE ile anlastı

Sampiyonlar liginde oynayacak besıktasda daha iyi bir transfer beklerdim birkac daha iyi oyuncu almaları lazım yoksa bizim gibi sampiyonlar lignde zorlanırlar zaten suanda bir türk takımının grublarda 2. tura cıkması baya zor

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Cisse Beşiktaşımıza hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Aboo Haklı tabiki Ama Savioladan ümidi bence kesmeyin o olmassa zaten bir brezilyalı forvet gelecek onlarında pesınde takımlar var ama hiç belli olmaz

Birde su oyuncu gelmez veya gelir gibi yorumları konusmaya gerek yok Adnan sezgin neler konusdu onunla aralarında neler gecti bunu en cok onlar bilir sadece bekliyelim arkadaslar

Bir Haber Buyrun

Genç Brezilyalı golcünün adını sır gibi saklayan Adnan Sezgin, "20-23 yaşları arasında genç bir forvet ile anlaştık. Uzun yıllar Galatasaraya hizmet edeceğini umuyoruz. Brezilyada ligler devam ettiği için şimdi bu futbolcunan adını söylemek istemiyoruz" dedi..

Kaynak Arkadas söyledi dogrumu bilmiyoruz

Öyle dedigine göre lima yada nilmar
    Nilmarla zaten ön protokol imzalanmıstı tek sıkıntı sakat olması idi 2 ay sonra iyilesicek nilmar 1 ayda kondisyon olsa tam 3ay sonra hazır kendisi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Evet dedigim gibi hayırlı olsun ama daha iyi transferler lazım besıktasa ülkemiz için sampiyonlar ligi önemli yoksa bersıktas grubtan cıkması zor aslında aslında Şampiyonlar ligi eskisi gibi degil suanda hiç bir takımımız grubtan kolay kolay cıkamaz bana göre UEFA da oynamak daha iyi

omru hayatımda Beşiktaş acısından boyle bir transfer donemi gecirmedim yeminlen....

Christanval, Gravesen,
    Caçapa, Yepes, Geremi,
    Assunçao, Maniche,
    Costinha,
    Edmilson, Diamoutene,Makelele,Helguera,Navarro,Renato,Luis Fabiano...

yazdıgım futbolcuların hicbiri oyle basın uydurması filan degildir birebir yoneticilerin agzından cıkan isimlerdir...varın siz dusunun ne halde oldugumuzu...

artık cisse haberinede inanasım gelmiyor,pek belli olmaz,formayı giysin sonra haa bu arada cisse iyi futbolcudur,laf yok

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Cisse alındı Celal kolot Anlastıklarını söyledi

Travis kardessenin verdigin isimlere bakarsam o isimler arasından olabilecek en son adamı almıslar yani iyiden kötüye dogru inmişler

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

O zaman sadece Giuly alınsın, Colin forvet oynasın sağ tarafta oynayacağına..
    (/s)

celal kolot beyefendi dun gece luis fabiano ile de anlastıgımızı soylemişti...

hani nerde fabiano...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada Beşiktaş'tan rant saglayan bir site liverpollu cissenin Beşiktaş'a geldigini soylemiş ki bu site genelde sallama haber yapmakla mesguldur...tam komedi

http://www.kartalhaber.com/haber.php?haber_id=12930

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Nilmar bana göre daha çok ağır basıyor..
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Brezilya Ligi lideri Botafogo forveti Lima ile kesin olarak anlaşıldı.

Kaynak

Adnan Sezgin den alındı haber
    Gizli Yanlız basına acıklanmadı

Lima'yı ben de çok beğendim beyler, yıldız değil diye kimse burun kıvırmasın bence, Brezilya Liglerinden alınabilecek yegane yetenekli bir forvettir kendisi..

Lima kariyer patlamasını bu sene yapabilmiş, yetenekli bir forvet.. Takımı şu an lider.

Lima'dan gol.Lima Gooooool

Hakkındabirkaç bilgi daha
    http://globoesporte.globo.com/ESP/0,...8-4399,00.html

Sanırım Avrupadan bir yıldız daha gelecekmiş

Gelişmeler oldukca haberleri koyarım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Heeh tamam düzeltmişsin..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Limayı tanımıyorum ama yine de kötü adam değildir çünkü Galatasaray bu sene çok akıllıca transferler yapıyor.Eğer gerçekten alındıysa hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Kaynak

Adnan Sezgin den alındı haber
    Gizli Yanlız basına acıklanmadı
    nası bi gizliliktir bu yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Limayı tanımıyorum ama yine de kötü adam değildir çünkü Galatasaray bu sene çok akıllıca transferler yapıyor.Eğer gerçekten alındıysa hayırlı olsun
    Usta agızımdakı aldın lafları
    bu adamda ne ararsan var
    üstelik bununda pesinde bir sürü takım vardı

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Yabancı sınırı olmasa böyle adamlar çok gelir ülkemize ama işte......
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    nası bi gizliliktir bu yahu
    Aslında Adnan sezgın yazmıyacaktım kaynagı amayazdım çünkü birisi bir laf eder beni gıcık eder Sonra yazim bari dedim Aksilik olmassa Forvet LİMA

Brezilyada ligler devam ettigi acıklamak istemiyorlar birde avrupadan biri gelecekmıs

Şimdilik iyigeceler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Eğer gelmişse hayırlı olsun Beşiktaşa inşallah iyi oynar.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Eduardo Cısse alındı tv8 bıle son dakıka haberı gectı

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

isim belli takım belli o zaman gizlilik yok yani

bize düşer beklemek..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Lima haberide basına düşmeye baslar iyigeceler herkeze şimdi tv de copa amerıkaya bakım bıraz

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

27. Default

Quote Originally Posted by sercaninan View Post
    Carew'in menejeri şuan Türkiye'de...Yönetim onunla anlaşma zemini arrıyor...Carew'in sözleşmesindeki bir madde engel çıkaıyormuş...Beşiktaş'a geldiğinde bira başka Türkiye klübünde oynyamaz diye maddesi varmış...Ama Lyon'dan sonra Atan Villa'ya da gittiği için bu sorunda çözülmüş yani 28 yabancı sınırı açıklandıktan sonra Carew'i imza atarken görebiliriz...Demedi demeyin yeni golcümüz %99 Carew...

Ayrıca Türkiye'ye tatil için gelen Makalele hava alanında iken Mahmut Uslu'da ordaymış...Bir tesadüf mü yoksa Appiah giderse alternetif arayışı mı acaba ilerde belli olur...

YENİ GOLCÜMÜZ %99 JOHN CAREW

Bunu dün hiçbir yerde yazmadığı zaman söylemiştim bugünkü Fotomaç'ın manşeti Carew ve bir çok gazetede daha çıkacaktır haberi...Bana bunu söyleyen kişi çok sağlam...
    YENİ GOLCÜMÜZ %99 JOHN CAREW

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

İşte Fener'in yeni golcüsü
    Fenerbahçe, Aston Villa'lı John Carew ile anlaştı. Sarı lacivertli yöneticiler, Norveçli forvet için İngiliz kulübüne tam 6 milyon euro teklif etti.

Juan Figer bitirdi
    Fenerbahçe, dünya çapında bir golcüyü daha renklerine katıyor. Sarı-lacivertliler, Adriano'nun son anda sözünde durmaması, Milan'ın da Ronaldo'yu bırakmak istememesi üzerine listedeki üçüncü isim olan John Carew'in işini bitirdiler. Fenerbahçe, Aston Villa'nın ünlü Norveçli golcüsü John Carew ile anlaşmaya vardı. Bu transferi
    Alex'in menajeri Juan Figer bitirirken, Deivid'in menajeri hemen İstanbul'a çağrıldı.

Beşiktaş'ta oynadı
    F.Bahçe'nin Carew için kulübü Aston Villa'ya 6 milyon euro bonservis bedeli teklif ettiği belirtildi. Carew'i ikna eden sarı-lacivertli yöneticilerin, Aston Villa ile de büyük ölçüde anlaşmaya vardığı öğrenildi. Yöneticilerin, Deivid'in menajerinden, bu futbolcuya kulüp bulmasını istedikleri, bonservisi konusunda da Deivid'e her türlü kolaylığı sağlayacakları vurgulandı. Carew, 2004-2005 sezonunda Beşiktaş'ta oynamıştı.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

bu adam fena deil aslinda... umarim iyi uyum saglar da cok katki yapar...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Edit : yasliymis ya 31 yasinda :S yani cok yasli deil ama gene de futbolunun sonlarina yaklasiyor...

neyse fotomaçta yazdığına göre carew işi yatar

Mesaj Yetkileri