Tamam .
Football is simple,but Football Manager is not
Adamlar ciddi ciddi bu durumu kendilerine yediriyorlar yahu.Yazıklar olsun Beşiktaş taraftarını böyle bilmezdim.Herkes çıkarı söz konusu oldu mu ne durumlara düşüyor.Gelin stada ne haliniz varsa görün.Olaylar çıktıktan sonra da gelip burada bize sataşmayın.
Olaya taraf olan Fenerbahçelileri anlamak güç. Umarım aynısı başlarına gelir, böyle bir durumda eğlenmenin ne kadar yanlış olduğunu anlarlar.
Beşiktaşlı'lar twitter'da Arena ya kartalyuvası da yapılsın alışverişimizi de yapalım falan demeye başlamış.Tehlikenin farkında mısınız? Olayların nerelere gideceğinin?
Baros elimiz de kalacak beyler.![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ankarada olucak görüşme bugün değilmiydi?Hala açıklama yok.
Akşam 6 da olacaktı.
Edit : Öh be saat 7 olmuş hiç farkında değilimBirazdan açıklanır o zaman karar.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Eger izin verilirse bile 1-2 maçtan sonra degistirirler kararı 1-2 kavga çıkar iptal olur.
7 de başlamış toplantı. Daha 25 dk olmuş yani.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bakalım akşama ne tür olaylar olacak![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Football is simple,but Football Manager is not
Adnan Öztürk toplantı sonrası açıklama yapmış ve vermiyoruz demiş. Var mı bilgisi olan ?
ARENA ZİRVESİNDE G.SARAY OLUMSUZ YANIT VERDİ! Adnan Öztürk: "Beşiktaş'ın talebine olumsuz yanıt verdik. Konu kapandı!"
Adamın dibisin Adnan Öztürk. Zamanında Adnan Polat'la çekişirken senden yana tavır almadığım için pişmanım. İyi ki gitti bu toplantıya, yoksa bizim centilmen başkanımız evini bile verirdi.
Rahatladım valla.Şimdi onlar düşünsün nerede oynayacaklarını.
Arena'da Galatasaraydan başka bir takım ancak deplasman takımı olarak sahaya çıkar !
Adnan Öztürk derim çekilirim.
bu konu başbakana kadar gider hatta refarandum yaparlar![]()
![]()
![]()
Gitsinler nerede oynarlarsa oynasinlar.cok sevindim bu işe.fikret orman umarim daha fazla cirkeflik yapmaz.
Artık ya Kasımpaşa yada Saraçoğlu kalıyor.Fikret Orman birazda Saraçoğlu için çırpınsın.Hazır Fenerbahçe kucak açmışken.Beşiktaş'lı bir yönetici sürekli Fenerbahçe'den davet alıyoruz demişti.
umarım kapanmıştır konu.
Fikret Orman ne demiş, var mı bilen ?
İBB Kasımpaşa'yla Beşiktaş da Fenerbahçe'yle paylaşır işte![]()