Sayfa 206 / 436 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306 ... SonSon
6,151 ile 6,180 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    gördüm, sinirlendim, koydum.
    Birşey dediğim yok. Diğer arkadaşlar kendi kendilerine sinir olup saldırmışlar olabilir. Oruç ve sinirli kafayla normaldir.

Demek istediğim böyle birşeyi görünce sinirlenen birçok fener taraftarı var. Tekrar tekrar bunları buraya koyup alevlendirmenin mantığı yok. 3 sene önceki şehit haberini her gün buraya koyduğumu düşünün mesela. En can alıcı örnek olsun size.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Benimde aklıma geldi, sinirlendim koydum:

,

139 İETT durağının
    68 Metrobüsün
    17 Otobüsün
    14'ü polis aracı olmak üzere 23 otomobilin
    ve 125 iş yerinin

uğradığı hasarı kim ödeyecek veya ödüyor? Fenerbahçe taraftarları tarafından kamu mallarına verilen zararlar kimin cebinden çıkan paralarla ödeniyor? Polis araçlarını geçtim, maçla, polisle ve Galatasaray'la alakası olmayan kişi ve kurumların suçu ne? Fenerbahçe kulübünün bu kişi ve kurumların zararlarını karşılama gibi bir çalışması oldu mu? Olması lazım, yakışan odur...
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Eğer gerçekten havuzdan çıkmak mümkünse maliyeti ne olursa olsun çıkalım ben razıyım. Gerekirse başka transfer yapmayız. Bir sene daha nispeten eksik kadro ile sezonu geçiririz,takviye yapmayız ama lig tv ve gereken herkese yeterli dersi veririz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Eğer gerçekten havuzdan çıkmak mümkünse maliyeti ne olursa olsun çıkalım ben razıyım. Gerekirse başka transfer yapmayız. Bir sene daha nispeten eksik kadro ile sezonu geçiririz,takviye yapmayız ama lig tv ve gereken herkese yeterli dersi veririz.
    Havuzdan çıkıyoruz densin taraftardan fedekarlık istensin bu taraftar yapar.
    Fb klasik kart 50 lira olsun mesela yıllık 350 bin üye var ki gold premium vs de var daha.
    Gs 3 günde 40 bin forma sattık diye zil takıp oynarken bir gün de 104 bin forma aldı bu taraftar
    maç günü gelirleri en yüksek klubüz klup bünyesinde herşeye %10-%15 arası zam yapılsın yine çok büyük çoğunluk destekler.
    Aylık 70-100 lira arasına maçlarımızı vereceğiz desinler, 300 bin taraftar alsa 30 milyon eder.Yeni yayıncı olduğunda alacağın reklamlar vs ligtvden aldığımız parayı neredeyse amorti ederiz.
    Fenerbahçe taraftarıyla büyük bunun altından kalkarız çok rahatlıkla.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ne zaman hangi kulüp maçtan sonra çıkan olaylarda hasarı ödedi ? Ve bu olaylar polisin şiddetinden sonra gerçekleşmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Türk polisinin ve özel yetkili mahkemelerin bu savunucaları olduğu sürece sırtları yere gelmez.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

@attirson

Ne zaman nasıl olduğu önemli değil. Masum insanlar maddi kayba uğradı mı uğramadı mı? Masum insanların uğradığı bu maddi kayıp kimin cebinden çıkıyor? Senin benim gibi masum vatandaşların ödediği vergilere mi yansıtılıyor?
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe bunları ödese bir extra olur , tebrik edilir.Ancak yapmadı diye suçlanamaz.Çünkü böyle birşeyi kimse yapmadı.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

@attirson

Peki iş yeri zarar gören adamın günahı ne onu açıklayabilir misin Yiğit?

@MeMo

Kimin mesajını kastedipte o cümleyi yazdın merak ediyorum? Hayır mesajları teker teker okuyorum polisi savunan tek bir ifade bulamıyorum da ondan sordum.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Eğer yapan tespit edildiyse o kişi ödemeli.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

@Walter Sakana

burada idarenin kusursuz sorumluluğu var. zarar gören kişiler zararlarını kuruşu kuruşuna idareden alabilirler Danıştay'a dava açarak. eğer idare soruşturmasında Fenerbahçe taraftarını suçlu bulursa Fenerbahçe kulübüne rucü eder ve Fenerbahçe de öder. yani gidip Fenerbahçe'nin o kişilere zararınız nedir ödeyelim deme zorunluluğu yok.

olayları başlatan polisler hakkında da disiplin soruşturması başlatılmıştı geçenlerde.. içeri alınan adamlar da Galatasaraylı ve Beşiktaşlı çıktı. saldırmadan önce iyi takip edelim. tabii siz şimdi çıkıp da şampiyonluğumuzu çekemediniz polislere saldırdınız dersiniz, neyse diyin siz.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

O GSli ve BJK li suçlu bulunmayıp serbest bırakıldı. Keşke bunu da yazsaydınız.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Gerçekten çocukça şeyler peşindesiniz..

Aaa Fenerliler bişi koymuş buraya, hemen bi kontra yapmamız lazım.. Sizin üstünüze kimse oynamamışken gelip burda sürekli bişiler savunuyosunuz.. Ama biliyorum ben sebebini..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Gerçekten çocukça şeyler peşindesiniz..

Aaa Fenerliler bişi koymuş buraya, hemen bi kontra yapmamız lazım.. Sizin üstünüze kimse oynamamışken gelip burda sürekli bişiler savunuyosunuz.. Ama biliyorum ben sebebini..
    İşinize gelmeyince çocukça oluyor zaten her şey.Adam orada kendi taraftarının yaptığı onca şeyi hiçe sayıp polisi kötüleyen şeyler koymuş birisi de çıkıp bu nasıl kafa arkadaş bunları siz yaptınız hala nasıl bunları söyleyecek yüzünüz var dese yeridir.Ki Gabi abi gayet uygun bir dille anlatmış hala adama karşı çıkıyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    İşinize gelmeyince çocukça oluyor zaten her şey.Adam orada kendi taraftarının yaptığı onca şeyi hiçe sayıp polisi kötüleyen şeyler koymuş birisi de çıkıp bu nasıl kafa arkadaş bunları siz yaptınız hala nasıl bunları söyleyecek yüzünüz var dese yeridir.Ki Gabi abi gayet uygun bir dille anlatmış hala adama karşı çıkıyorsunuz.
    o görüntülerle suçlanan kişilerin birisi Galatasayrlı birisi Beşiktaşlı Aygün.. Cezaevinde Fenerli kimse yoktu o davadan.. Hatırlatayım istedim.. Bazı şeyleri bilip de konuşmak lazım.. Zira bu malum gözlüğü takıp sürekli "öyle olduysa fenerlidir abi" diyip kenara çekilmek ne kadar da moda bi davranış değil mi..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    aygün koyduğum resimlerdeki yazıları okudun mu?
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

@benbenim

- İçeri alınan adamlar dediğin 40 küsür kişiden kaç tanesi Galatasaraylı ve Beşiktaşlı çıktı?

- Ben şimdi gidip Galatasaray-Fenerbahçe maçında sahaya dalsam, sonra ifademde "ben Fenerbahçe'liyim, Galatasaray'ın sahası kapansın diye sahaya daldım" deyip Galatasaray'ı saha kapanma veya para cezasından kurtarabilirim o zaman?
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    @benbenim

- İçeri alınan adamlar dediğin 40 küsür kişiden kaç tanesi Galatasaraylı ve Beşiktaşlı çıktı?

- Ben şimdi gidip Galatasaray-Fenerbahçe maçında sahaya dalsam, sonra ifademde "ben Fenerbahçe'liyim, Galatasaray'ın sahası kapansın diye sahaya daldım" deyip Galatasaray'ı saha kapanma veya para cezasından kurtarabilirim o zaman?
    ben tutuklu yargılanan adamları söyledim. adam da kombinesini gösterdi mahkemede zaten. polisin her gördüğünü aldı dedi adamlar. ha siz polis de sıkıntı bulmuyorsunuz taraftar da suçu buluyorsunuz.. polis öyle davranmasa taraftar da o hale gelmezdi. yoldan geçerken biber gazı ile tayzikli su sıkılsın o zaman psikolojiniz ne hale gelir ? yahu, ben o gün köşe bucak polisten kaçtım. daha ne olsun ? yanımdaki yaşlı teyze uyardı beni, oğlum gitme oraya diye, polis terör estiriyor dedi. o olaylarda suçlu taraftar değil, olayları o hale getiren polisti. kabul etmeyeceksiniz ama bir kere yaşarsanız o anları o zaman görürsünüz ne olduğunu.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Evet suçlu bulunmadı , biz de zaten polisi bu yüzden suçluyoruz Cihan.O gün bilinmese de Fenerli olmadıkları , öğrenildikten sonra bile yanlarında sadece Fenerbahçe taraftarı vardı.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hayır öyle bi yazmışsınız ki sanki olayları GS ve Bjk'liler yapıp Fenerli süsü vermiş

Evet polis çok başarısızdı orada. Her gördüğünü tutup içeri alacaktı. Sonra görüntülere göre serbest bırakacak veya tutuklayacaktı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ben o davanın olduğu gün yazdım. 2 gün önce yani. İlki çıkarılıp Beşiktaş'lı olduğunu söylediğinde Beşiktaş Sohbet Alanı'na yazdım direk.Tavrım netti. Kimseyi provokatörlükle suçlamıyorum.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yok arkadaş biz size meramımızı anlatamıyoruz.. Her fırsatta dikine dikine geliyosunuz karşımıza..

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

@goosfraba

İlk mesajda sorduğum da bu son sayfaları öngörmüştüm Başka amacım yoktu.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Bugün gittim yine çubuklumu aldım, kız arkadaşımda beyaz formayı. Bir de şu havuzdan çıksak tam süper olacak, el mi yaman bey mi yaman görelim. Aziz Yıldırım'da artık sadece Fenerbahçe'nin menfaatini düşünsün, Türk sporunun değil.
    Last edited by NisRoc : 29.Temmuz.2012 at 18:26

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Polis suçlu değil diye bir şey söylemedim, söylemiyorum. Şimdi polis sana öyle davrandı diye sen gidip orada ekmek parası peşindeki adamın dükkanına niye saldırıyorsun, benzin istasyonunu neden havaya uçurmaya çalışıyorsun? Kamu mallarına niye zarar veriyorsun? İETT'nin suçu ne, neden durakları metrobüsleri otobüsleri o hale getiriyorsun? Gözünü seveyim o hareketleri savunma bana. Tamam polis araçlarını ters çevirip yakmalarını anlarım ona lafım yok, ben taraftarın polise tepkisine bir şey demiyorum, bir kere olsun doğru anlasanız yazılanları da gereksiz yere uzamasa tartışmalar.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Sizi temin ederim, gözlerimle gördüm.. Kadıköy rıhtım meydanında bankları söküp yolun ortasına atan, trafik lambalarını deviren, duraların camlarını kıranların hiçbirisinde Fenerbahçe namına üzerinde bişi yoktu.. Eski deri ceketli yüzünü gözünü perçemle kapamış insanlar yaptılar bunları..

Onların Fırsatçı şerefszlerden olduklarına o kadar eminim ki..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Terör konusunda bu kadar tepki göstersek, sokağa çıkıp olay çıkaracak cesareti bulamazlar.

Havuz bozulsun, bu sezon maçları tv vermeyecek, radyo yayını olacak desinler, gözüm kapalı radyodan dinlerim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dün Aziz Yıldırım'ın kullanmış olduğu bir kaç ağır kelimeden sonra şu vakte kadar 3-4 kişi-kurum cevap verdi. Ne hikmettir ki cevap veren bu saf, 3 Temmuzdan bu yana karalama safında yer alan, "beyaz kelebekler"den başkaları değildi.

Sonunda başkanın damara basan o sözleriyle beraber, bu sözlerin vermiş olduğu müthiş acı, alınan komik savunma safları ve cevapları, bizlerde tatlı bir tebessüm oluşturmaya yetti.

Paul Valery'in dediği gibi ""Meydan boş olunca, geçen bir köpek bile büyük etki yaratır." Artık meydan boş değil.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aykut Özen ‏@AykutOzenn
    Başkanım havuzdan çıkarsak bunun ciddi yaptırımları olduğunu söylüyorlar doğru mu? @OmerTemelli

Omer Temelli ‏@OmerTemelli
    @AykutOzenn havuzdan gelen parayi alamazsiniz

Emre Gunaydin ‏@TorchgardenSK
    @OmerTemelli Omer bey eger havuzdan cikarsak(destekliyorum) deplasman maclarinidami biz yayinlariz yoksa sadece kendi sahamizdaki maclarimi?

@TorchgardenSK kendi sahamizdakileri

fenerli_yunus_ ‏@fenerli_yunus_
    @OmerTemelli abi havuzdan çıkma olayında bir dünya tazminat var. nasıl olacak bu konu? ligtvden devam herhalde?

@fenerli_yunus_ tazminat yok

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Deplasman maçlarımızı Lig Tv mi yayınlayacak ?

Mesaj Yetkileri