Konunun milliyetçilikle de çok alakası olduğunu düşünmüyorum ben.Biraz da insanlık yönü var işin.Trabzon'un Rusya deplasmanında CSKA tribününde Fenerbahçe'liler de vardı yanlış hatırlamıyorsam.Kendi işimize bakmak yerine maalesef rakip takımlar aleyhine işler yapıyoruz.Takımımıza destek olmak yerini rakip takıma köstek olmaya bırakmış artık.
Biz birbirimize maalesef rakip değil düşman olmuşuz çoğu zaman çoğu yerde, Metin'ler Lefter'ler çoktan kalmış mazide.
Genelleme için kusura bakmayın , sözler sadece böyle davranan , böyle davrananları destekleyenlere.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
@attirson
Ne alaka şimdi ? Türk Futbol tarihinin en büyük başarıları ile övünmeyelim mi ? Bak durmadan örnekler veriyorsun.Ben de bilirim örnek vermeyi.Ama Fenerbahçe taraftarının Galatasaray'a yaptığı iğnelemeler beni ilgilendirmez.Ben Fenerbahçe'yi Avrupa'da taraftarları için değil Türk kulübü olduğu için destekliyorum.Fenerbahçe taraftarının yaptıkları umurumda değil.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yazık diyorum başka bişey demiyorum.
Geçen gün bu konu hakkında yazı yazdığımda özelden saçma yorumu bile almıştım ancak şuan gözüküyor ki Fanatizm gözleri kör etmiş durumda...
Artık ülke adına bişeyler yapamaz hale geldiysek boşa top oynuyor oradaki oyuncular çok istiyorsan çok seviyorsan Romanyalıları gelirsin Fenerbahçe'yi desteklersin zordan, maç sonu anlaşılır ortak bi alkış falan olur.
Ancak bu bildiğin ayıptır ! Açıklamasıda yoktur ! Yazıklar olsun diyorum böyle taraftara cidden çok üzüldüm.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ben birini destekleme konusunda herhangi bir telkinde bulunmadım, yorumumda sadece durumun işler acısı haliyle ilgili bir cümle kurdum o kadar.Onun dışında, rakip takımı, haydi örnek verelim, Galatasaray'ı Avrupa maçında desteklemek zorunda da değilsin.Ama rakibini desteklemek ? O çok farklı bir boyut. Senin için değil yine o konuya ithafen yazdım.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Ülke içinde makara yapılması gayet doğal (Bana göre ). Ama ülke dışına bunu duyurmamak lazım. İki tarafta birbirinden fazla farklı değil zaten.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
@attirson
UA örneğini bir kenara bırakırsak genel açıdan bakıldığında bende senin gibi düşünüyorum. Senin anlatmak istediğin tam anlaşılamadı bence ondan tepki gösteriliyor.
Bence de bu tür maçlarda milliyetçilik yapılması saçma. Roma-Lazio, Rangers-Celtic örneklerinde olduğu gibi bizde de rakip takımın desteklenmesi çok yadırganmamalı. Ha ben zamanında Fenerbahçe'nin Inter, Sevilla, Chelsea galibiyetlerinde havalara sıçradım, Galatasaray'ın maçıymış gibi heyecanla izledim ama yeri geldi karşı takımı tuttuğum da oldu. Mesela Young Boys maçında elenmenize sevindim. Man Utd maçında yenip tarihe geçmenize üzüldüm çünkü bizim Man Utd zaferimizi gölgeledi. İnsan ülke puanını falan umursamıyor bazen, şimdi bunlar yenerse kupa alırsa 10 sene konuşurlar çekilmez diye düşünüyorsun bizim Uefa kupası örneğinde değindiğin gibi. Rakibinin yenilmesini istemek ayrı gidip tribünde rakibinin rakibini desteklemek ayrı. Onu bende yanlış ve abartı buluyorum. Yazdıklarım fanatiklik değil bence, sonuçta aramızda bir rekabet var ve bu rekabet sadece aramızdaki maçlarla sınırlı değil. Başarılarımızı kıyasladığımız bir rekabet.
Galatasaray taraftarı olarak baktığında; Fenerbahçe Avrupa'da başarılı olursa ekonomik açıdan dahada güçlenecek, daha iyi oyuncular alacak ve daha fazla yatırımlar yapacak. Yani Galatasaray'ı birçok açıdan geçecek. Şimdi sen en büyük rakibinin taraftarı olarak bu durumda Türk futbolunu mu düşünürsün?
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Bu arada az önce Alex twitterda kendisine sorulan Hagi mi sen mi sorusuna 'Hagi' cevabını verdi![]()
Anelkaya atmadigi paslar yuzunden bi kiz ona seni sevmiyorum yazmiscevabi guzeldi " sen manyak misin ? "
![]()
Ahaha ne demişler ya
45 dk önce "Alex10combr @Alex10combr
@alikareli biliyorum...ama cok sert.kiz icin guzel degil..." diye cevap verdiği soruya bakınAlex'de biliyormuş
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Alex10combr @Alex10combr
@dilex daiane biraz manyak...turk bayrak cok buyuk...
Adam karısına manyak demiş![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Biraz dalga geçem bari kaptanla![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Alex Abi yazmış biri.![]()
@zehrayalazaa
@Alex10combr kaptan bana selam desene
@Alex10combr
@zehrayalazaa selam
Ne şizofrenler var ya![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Ceko twitter'da kaptana atar yapıyor![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Alex felaket bi adam yaSen manyak mısın dan sonra biri biz sonuna Gökmenin gazetesini koyuyoruz daha güzel oluyo demiş Alex'de biliyoruma bi kız için çok sert, olmaz demiş.
Screw you guys, I'm goin' home
Ahahahahahahahahahahahahaha
Vays kaptana bak hele twitter kuşu
Kaptan pek twitter da takılmasa iyi olacak sıkmasın boşu boşuna canını. ben olsam sırf 3256.kere sorulan hagi sorusu için bile kapatırdım.