Sayfa 206 / 447 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306 ... SonSon
6,151 ile 6,180 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Senin bu mantıkla u17 maçında Fenerbahçeli çocuklara saldıranlar gerçek Galatasaraylı, Galatasaray'lı kız voleybolculara saldıranlar da gerçek Fenerbahçeli oluyor yalnız.
    Dedigim gibi bagıran UA degil mi ? Arkadaşta ben rakip takımı tutanı gerçek Gs'li kabul etmem diyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Konunun milliyetçilikle de çok alakası olduğunu düşünmüyorum ben.Biraz da insanlık yönü var işin.Trabzon'un Rusya deplasmanında CSKA tribününde Fenerbahçe'liler de vardı yanlış hatırlamıyorsam.Kendi işimize bakmak yerine maalesef rakip takımlar aleyhine işler yapıyoruz.Takımımıza destek olmak yerini rakip takıma köstek olmaya bırakmış artık.

Biz birbirimize maalesef rakip değil düşman olmuşuz çoğu zaman çoğu yerde, Metin'ler Lefter'ler çoktan kalmış mazide.

Genelleme için kusura bakmayın , sözler sadece böyle davranan , böyle davrananları destekleyenlere.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

@attirson

Ne alaka şimdi ? Türk Futbol tarihinin en büyük başarıları ile övünmeyelim mi ? Bak durmadan örnekler veriyorsun.Ben de bilirim örnek vermeyi.Ama Fenerbahçe taraftarının Galatasaray'a yaptığı iğnelemeler beni ilgilendirmez.Ben Fenerbahçe'yi Avrupa'da taraftarları için değil Türk kulübü olduğu için destekliyorum.Fenerbahçe taraftarının yaptıkları umurumda değil.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Konunun milliyetçilikle de çok alakası olduğunu düşünmüyorum ben.Biraz da insanlık yönü var işin.Trabzon'un Rusya deplasmanında CSKA tribününde Fenerbahçe'liler de vardı yanlış hatırlamıyorsam.Kendi işimize bakmak yerine maalesef rakip takımlar aleyhine işler yapıyoruz.Takımımıza destek olmak yerini rakip takıma köstek olmaya bırakmış artık.

Biz birbirimize maalesef rakip değil düşman olmuşuz çoğu zaman çoğu yerde, Metin'ler Lefter'ler çoktan kalmış mazide.

Genelleme için kusura bakmayın , sözler sadece böyle davranan , böyle davrananları destekleyenlere.
    Bizim eski zamanlarımızda bize böyle davrananları ben destekleyemem.Diyiceksiniz ki genellemeye gerek yok.İyide tribünlerde hep aleyhe pankartlar açılıyor.Hiç Avrupa'da başarılar diye açılan pankart görmedim.Görsem genelleme yapmazdım.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    @attirson

Ne alaka şimdi ? Türk Futbol tarihinin en büyük başarıları ile övünmeyelim mi ? Bak durmadan örnekler veriyorsun.Ben de bilirim örnek vermeyi.Ama Fenerbahçe taraftarının Galatasaray'a yaptığı iğnelemeler beni ilgilendirmez.Ben Fenerbahçe'yi Avrupa'da taraftarları için değil Türk kulübü olduğu için destekliyorum.Fenerbahçe taraftarının yaptıkları umurumda değil.
    Olabilir.Senin görüsün.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Olabilir.Senin görüsün.
    Peki niye en başından böyle düşünmeyip cevap verme gereği duydun ?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yazık diyorum başka bişey demiyorum.

Geçen gün bu konu hakkında yazı yazdığımda özelden saçma yorumu bile almıştım ancak şuan gözüküyor ki Fanatizm gözleri kör etmiş durumda...

Artık ülke adına bişeyler yapamaz hale geldiysek boşa top oynuyor oradaki oyuncular çok istiyorsan çok seviyorsan Romanyalıları gelirsin Fenerbahçe'yi desteklersin zordan, maç sonu anlaşılır ortak bi alkış falan olur.

Ancak bu bildiğin ayıptır ! Açıklamasıda yoktur ! Yazıklar olsun diyorum böyle taraftara cidden çok üzüldüm.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Peki niye en başından böyle düşünmeyip cevap verme gereği duydun ?
    Daha da uzatırımda gerek yok uzatmaya.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bizim eski zamanlarımızda bize böyle davrananları ben destekleyemem.Diyiceksiniz ki genellemeye gerek yok.İyide tribünlerde hep aleyhe pankartlar açılıyor.Hiç Avrupa'da başarılar diye açılan pankart görmedim.Görsem genelleme yapmazdım.
    Ben birini destekleme konusunda herhangi bir telkinde bulunmadım, yorumumda sadece durumun işler acısı haliyle ilgili bir cümle kurdum o kadar.Onun dışında, rakip takımı, haydi örnek verelim, Galatasaray'ı Avrupa maçında desteklemek zorunda da değilsin.Ama rakibini desteklemek ? O çok farklı bir boyut. Senin için değil yine o konuya ithafen yazdım.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ben birini destekleme konusunda herhangi bir telkinde bulunmadım, yorumumda sadece durumun işler acısı haliyle ilgili bir cümle kurdum o kadar.Onun dışında, rakip takımı, haydi örnek verelim, Galatasaray'ı Avrupa maçında desteklemek zorunda da değilsin.Ama rakibini desteklemek ? O çok farklı bir boyut. Senin için değil yine o konuya ithafen yazdım.
    Neyse herkes görür zaten bu sene Fenerbahçe'de ŞL'ye giderse.Atıyorum Gs kazansın Fb yenilsin makaraları görürsünüz. iş tam tersi olsun bu sefer Fenerliler makara yapar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Neyse herkes görür zaten bu sene Fenerbahçe'de ŞL'ye giderse.Atıyorum Gs kazansın Fb yenilsin makaraları görürsünüz. iş tam tersi olsun bu sefer Fenerliler makara yapar.
    Kendi adıma konuşayım Galatasaray yenildiğinde makara yapmam Avrupa maçı söz konusuysa.Fenerbahçe yenildiğinde makara yapan rakip takım taraftarı da benden arkadaşım diye söz etmesin

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ülke içinde makara yapılması gayet doğal (Bana göre ). Ama ülke dışına bunu duyurmamak lazım. İki tarafta birbirinden fazla farklı değil zaten.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

@attirson

UA örneğini bir kenara bırakırsak genel açıdan bakıldığında bende senin gibi düşünüyorum. Senin anlatmak istediğin tam anlaşılamadı bence ondan tepki gösteriliyor.

Bence de bu tür maçlarda milliyetçilik yapılması saçma. Roma-Lazio, Rangers-Celtic örneklerinde olduğu gibi bizde de rakip takımın desteklenmesi çok yadırganmamalı. Ha ben zamanında Fenerbahçe'nin Inter, Sevilla, Chelsea galibiyetlerinde havalara sıçradım, Galatasaray'ın maçıymış gibi heyecanla izledim ama yeri geldi karşı takımı tuttuğum da oldu. Mesela Young Boys maçında elenmenize sevindim. Man Utd maçında yenip tarihe geçmenize üzüldüm çünkü bizim Man Utd zaferimizi gölgeledi. İnsan ülke puanını falan umursamıyor bazen, şimdi bunlar yenerse kupa alırsa 10 sene konuşurlar çekilmez diye düşünüyorsun bizim Uefa kupası örneğinde değindiğin gibi. Rakibinin yenilmesini istemek ayrı gidip tribünde rakibinin rakibini desteklemek ayrı. Onu bende yanlış ve abartı buluyorum. Yazdıklarım fanatiklik değil bence, sonuçta aramızda bir rekabet var ve bu rekabet sadece aramızdaki maçlarla sınırlı değil. Başarılarımızı kıyasladığımız bir rekabet.

Galatasaray taraftarı olarak baktığında; Fenerbahçe Avrupa'da başarılı olursa ekonomik açıdan dahada güçlenecek, daha iyi oyuncular alacak ve daha fazla yatırımlar yapacak. Yani Galatasaray'ı birçok açıdan geçecek. Şimdi sen en büyük rakibinin taraftarı olarak bu durumda Türk futbolunu mu düşünürsün?
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bu arada az önce Alex twitterda kendisine sorulan Hagi mi sen mi sorusuna 'Hagi' cevabını verdi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu arada az önce Alex twitterda kendisine sorulan Hagi mi sen mi sorusuna 'Hagi' cevabını verdi
    Önceden de demişti aynısını

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Anelkaya atmadigi paslar yuzunden bi kiz ona seni sevmiyorum yazmis cevabi guzeldi " sen manyak misin ? "

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ahaha ne demişler ya

45 dk önce "Alex10combr ‏@Alex10combr
    @alikareli biliyorum...ama cok sert.kiz icin guzel degil..." diye cevap verdiği soruya bakın Alex'de biliyormuş

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    @attirson

UA örneğini bir kenara bırakırsak genel açıdan bakıldığında bende senin gibi düşünüyorum. Senin anlatmak istediğin tam anlaşılamadı bence ondan tepki gösteriliyor.

Bence de bu tür maçlarda milliyetçilik yapılması saçma. Roma-Lazio, Rangers-Celtic örneklerinde olduğu gibi bizde de rakip takımın desteklenmesi çok yadırganmamalı. Ha ben zamanında Fenerbahçe'nin Inter, Sevilla, Chelsea galibiyetlerinde havalara sıçradım, Galatasaray'ın maçıymış gibi heyecanla izledim ama yeri geldi karşı takımı tuttuğum da oldu. Mesela Young Boys maçında elenmenize sevindim. Man Utd maçında yenip tarihe geçmenize üzüldüm çünkü bizim Man Utd zaferimizi gölgeledi. İnsan ülke puanını falan umursamıyor bazen, şimdi bunlar yenerse kupa alırsa 10 sene konuşurlar çekilmez diye düşünüyorsun bizim Uefa kupası örneğinde değindiğin gibi. Rakibinin yenilmesini istemek ayrı gidip tribünde rakibinin rakibini desteklemek ayrı. Onu bende yanlış ve abartı buluyorum. Yazdıklarım fanatiklik değil bence, sonuçta aramızda bir rekabet var ve bu rekabet sadece aramızdaki maçlarla sınırlı değil. Başarılarımızı kıyasladığımız bir rekabet.

Galatasaray taraftarı olarak baktığında; Fenerbahçe Avrupa'da başarılı olursa ekonomik açıdan dahada güçlenecek, daha iyi oyuncular alacak ve daha fazla yatırımlar yapacak. Yani Galatasaray'ı birçok açıdan geçecek. Şimdi sen en büyük rakibinin taraftarı olarak bu durumda Türk futbolunu mu düşünürsün?
    İşte olay bu.Tabiki rakip tribüne gitmek saçma birşey zaten o kadar abartanları destekledigimi söylemedim ama normal karşılıyorum.Yapılan şeyler cünkü bunlar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Anelkaya atmadigi paslar yuzunden bi kiz ona seni sevmiyorum yazmis cevabi guzeldi " sen manyak misin ? "
    Aynen şu an çok konuşuluyor Twitter'da

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ahaha ne demişler ya

45 dk önce "Alex10combr ‏@Alex10combr
    @alikareli biliyorum...ama cok sert.kiz icin guzel degil..." diye cevap verdiği soruya bakın Alex'de biliyormuş
    çok iyiydi o

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Alex10combr ‏@Alex10combr
    @dilex daiane biraz manyak...turk bayrak cok buyuk...

Adam karısına manyak demiş

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Biraz dalga geçem bari kaptanla

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Alex Abi yazmış biri.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

@zehrayalazaa
    @Alex10combr kaptan bana selam desene

@Alex10combr
    @zehrayalazaa selam

Ne şizofrenler var ya

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ceko twitter'da kaptana atar yapıyor

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ceko twitter'da kaptana atar yapıyor
    Az takılak dedikte ''Sen manyak mısın'' yazarsa kötü olur

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Normal bişey eğer ben deseydi havalara girdi kendini büyük görüyor felan denirdi alttan alarak doğrusunu yapmış
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Normal bişey eğer ben deseydi havalara girdi kendini büyük görüyor felan denirdi alttan alarak doğrusunu yapmış
    Alttan aldığından niye bu kadar eminsin ki kardeşim adam belki doğruya doğru Hagi mantığıyla söyledi ?

Bu arada kaptanın da açık sözlü biri olduğunu görmüş olduk manyak mısın falan

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Alex felaket bi adam ya Sen manyak mısın dan sonra biri biz sonuna Gökmenin gazetesini koyuyoruz daha güzel oluyo demiş Alex'de biliyoruma bi kız için çok sert, olmaz demiş.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Ahahahahahahahahahahahahaha

Vays kaptana bak hele twitter kuşu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kaptan pek twitter da takılmasa iyi olacak sıkmasın boşu boşuna canını. ben olsam sırf 3256.kere sorulan hagi sorusu için bile kapatırdım.

Mesaj Yetkileri