Sayfa 207 / 220 İlkİlk ... 107157197205206207208209217 ... SonSon
6,181 ile 6,210 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Ingilteredeki yapilacak maclarin stadlari bellimi ? Baktim bir kac yere ama stad detaylari yok
    belli olmus:

Siyah-beyazlılar 24 Temmuz'a kadar sürecek İngiltere kampında 4 hazırlık maçı oynayacak. Beşiktaş'ın hazırlık maçı programı şöyle:

15 Temmuz Salı
    Beşiktaş - Wigan Athletics (Leigh Sports Stadium)

19 Temmuz Cumartesi
    Beşiktaş - KV Oostende (Manchester Munipal City Stadium)

21 Temmuz Pazartesi
    Beşiktaş - Notss Country (Meadow Lane, Nottingham)

24 Temmuz Perşembe
    Beşiktaş - FC Mainz (Manchester Munipal City Stadium)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Aşağıdaki linkte Önder Özen ile ilgili bir değerlendirme yazısı var.Gerçi son dönemlerde aktif değil ama yazar tanıdık,bizim anilton. Yazı biraz uzun ama geniş bir bakış açısıyla değerlendirmiş.Okumanızda fayda var bence.

http://t.co/KFM9BJD0yD
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    belli olmus:

Siyah-beyazlılar 24 Temmuz'a kadar sürecek İngiltere kampında 4 hazırlık maçı oynayacak. Beşiktaş'ın hazırlık maçı programı şöyle:

15 Temmuz Salı
    Beşiktaş - Wigan Athletics (Leigh Sports Stadium)

19 Temmuz Cumartesi
    Beşiktaş - KV Oostende (Manchester Munipal City Stadium)

21 Temmuz Pazartesi
    Beşiktaş - Notss Country (Meadow Lane, Nottingham)

24 Temmuz Perşembe
    Beşiktaş - FC Mainz (Manchester Munipal City Stadium)
    Kamp yapilacak yerden epey uzak. Niye oralari secmisler anlamadim.

Neyse gidip sadece kampta goruruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Besiktas ve vodafone arenanin twitter sayfalarini gordunuzmu? Abi komedi degil mi? Yakinda birbirlerine uclude cektirir bunlar. Ergen hesabi gibi nedir bu boyle sen resmi bir kurumsun.

Gun gectikce daha da soguyorum takimimin basindakilerden. Hepsi defolup gitsin.
    FM Gazetesi

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama 3. formamızın turuncu olacağı söyleniyor.

Bence kötü olmamış, özellikle yakası çok hoşuma gitti bu sezonun modası böyle heralde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Turuncu formanın söz konusu olmadığı açıklanmıştı ben mi yanlış hatırlıyorum ?

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Turuncu formanın söz konusu olmadığı açıklanmıştı ben mi yanlış hatırlıyorum ?
    Öyle bir açıklama yapılmadı. Turuncu forma büyük bir ihtimalle doğrudur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Yalanlama 10 Temmuz'da ama formanın çıkacağına dair haberler düne ait.

Salı günü forma tanıtımı var o zaman öğreniriz..

Turuncu forma falan yok. Formaların biri beyaz, biri siyah, üçüncü forma da kırmızı. Yakası da böyle olan forma yok. Turuncu da neymiş uzak olsun şu renk formalar zaten çıkmaz da ama ortalığı kızıştırıyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Üçüncü formanın tamamen değişik renk olması gerekir zaten turuncu bence gayet güzel olmuş. Ama 2 sezon önceki kırmızıyı tercih ederim. Geçen seneki gibi saçma sapan siyah-beyaz-gri üçlemesi yapmasınlar da.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Formaların üçü de iyi olsun da, hangisini alacağımıza karar veremeyelim. Turuncu olacağını sanmıyorum, manager725'in dediği gibidir. Belki beyaz olmaz, çubuklu olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Formaların kralını yapsalar, bedava verseler yine almam bu sene. 3 senedir her sezon formasını alıyorum, feda tşörtü aldım ama hava cıva. Stadyumu bitirsin defolsun gitsin. Önder Özen'de alsın bavulunu gitsin. Perşembe netleşecek dedi Önder Özen, aradan 3 hafta geçti. Adam olun doğruları söyleyin önce. Yalçın Ayhan nedir? Şaka mısınız abi siz?
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Formaların kralını yapsalar, bedava verseler yine almam bu sene. 3 senedir her sezon formasını alıyorum, feda tşörtü aldım ama hava cıva. Stadyumu bitirsin defolsun gitsin. Önder Özen'de alsın bavulunu gitsin. Perşembe netleşecek dedi Önder Özen, aradan 3 hafta geçti. Adam olun doğruları söyleyin önce. Yalçın Ayhan nedir? Şaka mısınız abi siz?
    Görkem; Önder Özen, perşembe belli olacak derken futbolcunun olumlu ya da olumsuz olarak geri döneceği süreyi göz önüne alıp yaptı o açıklamayı. İmzalar atılacak, transfer bitecek anlamında demedi. Yalçın Ayhan konusunda ise haklısın. Dany'den dili yanmamış demek ki.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Görkem; Önder Özen, perşembe belli olacak derken futbolcunun olumlu ya da olumsuz olarak geri döneceği süreyi göz önüne alıp yaptı o açıklamayı. İmzalar atılacak, transfer bitecek anlamında demedi. Yalçın Ayhan konusunda ise haklısın. Dany'den dili yanmamış demek ki.
    Vallahi benim hatırladığım hangi oyuncunun alınacağı kararı perşembe belli olacak şeklindeydi. Ama karar verilen ya da alınan bir şey göremiyorum ben. Yahu her şeyi geçtim, sırf Yalçın Ayhan'a onay vermesi bile gitmesi için yeterli bir sebep, dediğin gibi Dany hatasından sonra bide...
    FM Gazetesi

Dany ile Yalçın Ayhan'ı bir tutmayın bence. Tamam Yalçın Ayhan beklenen transfer değil ama iyi bir yedek olur Beşiktaş için. Ayrıca NTV Spor'da Demba Ba'nın bittiği gibi bir haber var.

İşte özenilmiş 14-15 Formaları (!)

Bu formadan Milan arması çıkartılmış olup yerine Beşiktaş arması konulmuştur. Fly Emirates yerine de kırmızı kısma Vodafone yazılmıştır.

Milan 12-13 formalarında bir diğeri. Kollardaki çizgiler turuncu mudur? Kırmızı mıdır? Her ne ... renkse işte Milan'da kırmızıydı.

Dekolteli forma bu da. Kırmızı bir de turuncu olabilir bu diyorlar.

Vodafone Beşiktaş'a sponsor mu oldu, kulübün yüzde ellisini mi aldı? Siyah Beyaz Forma yok.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Siyah formayi begendim güzel olmus bence. Bu sene formalarin kollari biraz daha kisa gibi sonunda hep uzun oluyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Eğer formalar bunlarsa gerçekten şu siyah formada kırmızı çizgiler yerine beyaz çizgiler olsaydı daha güzel olurdu.Geçen sene benzer siyah forma da o çizgileri gri yapmışlardı,pek içime sinmemişti doğrusu.Beyaz formada da ortadaki şeritlerden siyah kısmın boş olması sırıtıyor açıkcası.Oraya vodafone logosu koyulabilirdi hiç olmadı.Genel olarak fena değil formalar ama daha güzel olabilirdi açıkcası.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence formalar güzel. Özellikle siyah.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gecen seneki formalardan sonra bence kume dusmusuz. Bi tek kirmizi idare eder digerlerini begenmedim.

Uc senedir aliyorum ama bu sene almiycam. Bes kurus kazandirmayi dusunmuyorum bu sene.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tasarımlar fena değil ama sanki malzeme adidasın ın değilde pazardaki çakma bir mal gibi duruyor. Bu arada en efsane de kırmızı forma olmuş çok iyi tasarım.
    Last edited by SAİT71 : 14.Temmuz.2014 at 20:57

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Beyaz forma kötü olmuş. SAİT71'e katılıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Tasarımlar fena değil ama sanki malzeme adidasın ın değilde pazardaki çakma bir mal gibi duruyor. Bu arada en efsane de kırmızı forma olmuş çok iyi tasarım.
    Fotolarda böyle gözüküyor olabilir.Bu sene Adidas Beşiktaş formalarını en üst kaliteyle üretecek deniliyor.Bu yüzden formalar da 130 liradan satılacakmış hatta.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bu resimler daha cok imitasyonlari gibi duruyor. formalarin bu sekilde sizdirilmasi eger ki bu sekilleri dogruysa buyuk bir pazarlama fiyaskosu. orjinale en yakini siyah olani gibi duruyor. yaka dizayni falan almanyanin dunya kupasinda giydigi formadakiyle ayni.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Önder Özen istifa ediyormuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Önder Özen: Ailem ve dostlarımla görüşerek kesin kararımı vereceğim. Kararımı yarın kamuoyu ile paylaşacağım.
    Last edited by Ralph : 14.Temmuz.2014 at 23:25
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

bu yönetiminde suyu ısındı hatta kaynadı desenize.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Ben begendim yalniz Beko yazisi biraz daha küçük olsa idi daha güzel olurdu. Geçen sene sansima formalari arka tarafa sponsor daha belli olmadan almistim.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

formaya numara almazsan beko teknisyen tisortu gibi olur sanki
    sirt reklaminin ustte olmasina hala alisabilmis degilim. cok sacma geliyor bana.

Mesaj Yetkileri