Sayfa 207 / 439 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307 ... SonSon
6,181 ile 6,210 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Cisse iyidir hayırlı olsun Beşiktaş'a.

2. Default

Cancele çok iyi oyuncu çok sevindim diğer Arjantinli kim aceba merakla bekliyoruz.İspanyadan alınacak oyuncuda Real Sociedad danmış..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Kayserispor38 View Post
    Cancele çok iyi oyuncu çok sevindim diğer Arjantinli kim aceba merakla bekliyoruz.İspanyadan alınacak oyuncuda Real Sociedad danmış..
    kim acaba kovacevici almazlar artık çünkü baya forvet oldu bence oyun kurucu birisidir
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    cangele yarın imzayı atıyor hayırlı olsun çok iyi bir transfer yaptık
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kasımpaşa'da iki oyuncu kovuldu

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Kasımpaşaspor'un başarılı file bekçisi Ziya ve santrafor Erhan, disiplinsiz davranışları nedeniyle Futbol Şube Sorumlusu Süha Sıdal tarafından kamptan kovuldu.
    Bolu'nun Karacasu Beldesi'ndeki Termal Otel'de kampa giren Kasımpaşaspor, günde çift idmanla çalışmalarını sürdürüyor. Sabah antremanında kros yapan lacivert-beyazlı ekip, akşam antremanında da otelin sahasında kondisyon ağırlıklı istasyon çalışması yaptı. 15 günlük ilk etap kampında güç depolayacak olan Kasımpaşaspor'da kampın ikinci gününde iki futbolcu kamptan kovuldu. Altay maçında 2 gol atarak takımını sırtlayıp Süper Lig'e çıkmasında önemli rolü bulunan Erhan ve 2 yıldır Kasımpaşaspor'un kalesini başarı ile koruyan Ziya, disiplinsiz hareketleri nedeniyle kamptan kovuldu. Futbol Şube Sorumlusu Süha Sıdal, akşam idmanı öncesi iki futbolcudan oteli terk etmelerini istedi.
    Otelden sivil kıyafetleri ile çıkarak Teknik Direktör Kadir Özen'in yanına giden Erhan, kamptan kovulduğunu ve akşam idmanına katılmayacağını söyledi. Erhan ve Ziya, aynı otomobil ile otelden ayrıldı. Başarılı iki oyuncunun kamptan kovulması karşısında şaşkına dönen Kadir Özen, açıklamak yapmaktan kaçındı.
    İki futbolcunun kampta disiplinsiz hareketlerde bulunduğunu belirten Süha Sıdal ise, "Hiç bir futbolcu Kasımpaşaspor'un üzerinde olamaz" dedi.

27.06.2007
    Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

31 yasında bu adam alınıyorsa yazıklar olsun ya bu sene Besiktas napıyor cıldırcam.Herkes bu transferden dolayı kızgın sanırım resmi bir acıklama yok. :@

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

o kadar yazıyosunz bende sandım djibril cisse bahsettiğiniz kişi eduardo cisse ise ve 31 yaşına gelmesie rağmen BEN BİLE DUYMADIYSAM, geçmiş olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

madem transfer kesin tüm gs camiyasına hayırlı osuun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Resmi bir acıklama yokmus diger forumlardada bakıyorum taraftarlar oldukca kızgın.Eger bu transfer gerceklesirse üzülürüm Koray'ın Serdar'ın bu adamdan eksigi ne 15.sıradaki Psg taraftarları bile bu adamı sevmıyolarmıs.Cok ugrastılar galiba bu adamı almak için son derece üzgünüm.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

fotomaç yalanda bir numara

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ya bu Volkan Yaman işi noldu? Ben bir iki gündür takip edemiyodumda..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

valla anlaşıldı antalyasorla yönetimin belirlediği bir günde imza atılabilir

Volkan Galatasaraylı diye açıklama yaptı Antalyalı yetkililer...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rommedahl söz verdi
    G.Sarayımız sağ kanat sorununu Danimarkalı yıldız Rommedahlla çözmeyi planlıyor

Yaptığı transferlerle daha güçlü bir takım olma yolunda ilerleyen G.Sarayımız, sağ kanadını da güçlendirip, yabancı defterini kapatmayı planlıyor. Bu bölgede sarı-kırmızılı kulüp, Charlton Athletic'in Danimarkalı oyuncusu Rommedahl için yükleniyor. Bir yıl daha sözleşmesi bulunan futbolcu konusunda kulübüyle görüşmeler sürerken, daha önce devreye giren Yunanistan'dan Olimpiakos'un çekilmesi, sarı-kırmızılıların elini güçlendiriyor.

ROMMEDAHL'DAN SÖZ

Rommedahl görüşmelerini de yürüten Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, futbolcudan G.Saray'a gelme konusunda söz aldı. Rommedahl'ın, “Sizin takımınızda seve seve oynarım. Ancak bu benim elimde değil. Bonservis sorunumu çözmelisiniz” sözleri üzerine Sezgin, dün İngiliz kulübü yetkilileriyle görüşmelerini yoğunlaştırdı. Yaptığı telefon görüşmesinde ilerleme sağlayan Sezgin'in birkaç gün içinde İngiltere'ye gideceği öğrenildi.

Kaynak: Yeni Şafak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    o kadar yazıyosunz bende sandım djibril cisse bahsettiğiniz kişi eduardo cisse ise ve 31 yaşına gelmesie rağmen BEN BİLE DUYMADIYSAM, geçmiş olsun..
    Bende Djibril Cisse sandım..Eduardo Cisse'ymiş..Ben de adını ilk defa duyuyorum..Hayırlı olsun yine de..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    valla anlaşıldı antalyasorla yönetimin belirlediği bir günde imza atılabilir
    Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Volkan Galatasaraylı diye açıklama yaptı Antalyalı yetkililer...
    Tamam teşekkürler..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

GITMIYORUM !!!!!

"Hiç bir yere gitmiyorum"
    F.Bahçemizin yıldızı Appiah, transfer tekliflerini cevaplayarak, "Gitmiyorum" dedi

Ailesiyle birlikte ülkesi Gana'da tatil yapan futbolcumuz Stephan Appiah adının transfer söylentileriyle anılmasından rahatsız olduğunu dile getirdi. Tecrübeli futbolcu, "Benim için huzur önemli. Şu anda Fenerbahçe’de çok mutluyum. Şampiyonluğun keyfini çıkarıyorum. Benimle birçok kulübün ilgilenmesi çok güzel bir duygu ama Fenerbahçe’den ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum" diye konuştu.

Hürriyet Gazetesi'nin 27 Haziran 2007 tarihli haberine göre, Sarı lacivertli kulüp ile anlaşırken başkan Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmede, yurt dışına gitmek istemesi durumunda anlayış göreceğine dair söz aldığını hatırlatan Appiah, bütün bunlara rağmen teklifleri dikkate almadığını belirterek, "Eğer yönetimimiz ve teknik heyetimiz benim gitmemi isterse, o zaman gitmeyi değerlendirebilirim. Avrupa’da bir takıma gidecek olursam, herhalde İngiltere Ligi’ni düşünürüm" yorumunu yaptı.

Bir an önce ligin başlamasını beklediğine işaret eden Appiah, şampiyonluğu doyasıya kutlayamadığını ve hemen tatile çıktığını vurgulayarak şöyle konuştu: "Ligin son haftasında başarılı bir operasyon geçirdim. Sakatlığım şu anda tamamen geçti. Futbolu çok özledim. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yeniden taraftarlarımız ile buluşmak için sabırsızlanıyorum." Appiah’ın ’Hiçbir yere gitmiyorum’ sözlerine rağmen Schalke 04, Ganalı ısrarından vazgeçmiyor. Alman ekibinin menajeri Andreas Müller, "F.Bahçe ve Appiah’ın menajeriyle görüşmelerimiz oldukça olumlu sürüyor. Appiah’ı transfer etmek için kesenin ağzını mümkün olduğunca açtık. Sanırım kısa sürede transfer işini bitireceğiz" diyerek kafalarda soru işareti bıraktı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

velet arkadas 31 yasında degıl bu adam 29 yasında ayrıca eger alındıysa ınsallah faydalı olur

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

brawo apiiiiiiii...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

hayırlı olsun Beşiktaş'a 1-2 maçını izlemiştim Cisse'nin yanlış hatırlamıyorsam Touluse maçında 2 gol atmıştı iyi oyuncu Cisse
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

DM oynayacak birine ihtiyaç vardı umarım iyi bir performans gösterir.

Hayırlı olsuN Takımımıza...

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Yöneticilerin, Deivid'in menajerinden, bu futbolcuya kulüp bulmasını istedikleri, bonservisi konusunda da Deivid'e her türlü kolaylığı sağlayacakları vurgulandı. Carew, 2004-2005 sezonunda Beşiktaş'ta oynamıştı.[/B]
    Yahu bu adama da yazık ya... Çok mrk ediyom kimin alıcana...

CareW de hayırlı olsun gelebilirmiş heralde...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fotomac ve Fanatik yazmış.Baktım.Demek ki yalan

Del Piero_10 Misafir

Küme düşmemeye oynamış bir takımın 31 yaşındaki ön liberosu.İzleyip göreceğiz.

Arkadaşlar üşütmüşüm çok fena bu sıcak havada...İşe gidemedim bugun...Gece boyunca titredim surekli...
    Manyak diCeksiniz bana belki de fakat gece boyunca Ali Bilgin gordum yarı yamalak uykumda ve rüyamda....

Çok yetenekli bi adam ve alsak Saviola kadar sevincem nerdeyse, adam ruyamda girdi be !

Ali Bilgin de alırsa GS süper olur... Rommedahl a gerenk kalmaz...

Abi bu kadar hayatına sokma yahu Futbolu...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Punter View Post
    Arkadaşlar üşütmüşüm çok fena bu sıcak havada...İşe gidemedim bugun...Gece boyunca titredim surekli...
    Manyak diCeksiniz bana belki de fakat gece boyunca Ali Bilgin gordum yarı yamalak uykumda ve rüyamda....

Çok yetenekli bi adam ve alsak Saviola kadar sevincem nerdeyse, adam ruyamda girdi be !
    Abartmayalim o kadar sonucta futbol takimi ve eglence icin hepsi o kadar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Trabzon'da Sergen sesleri
    Orta sahaya futbolcu arayışlarını sürdüren Trabzonspor, yurt dışında istediği sonuçları alamayınca teknik direktör Ziya Doğan'ın isteğiyle Sergen Yalçın'a yöneldi. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre: "Doğan'ın Sergen'in takıma faydalı olacağını belirtbün yönetim kurulu üyesi Abdullah Başer ve teknik direktör Doğan'la görüşerek, İntertoto müsabakalarında takıma başarılar dilediği duyuruldu."

Haber7

Bu ara o kadarcok transfer muhabbetti oldu ki, rüyama da girivermiş, ben napıım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ali Bilgin gerçekten iyi bir oyuncu ancak ben ona güvenemiyorum fazla Antalya'dan kaçtığı için..

Berbat bir transfer bana göre. Ön liberoya hiç ihtiyaç yokken, o mevkiide pırıl pırıl bir Serdar Kurtuluş ve tecrübeli bir Koray Avcı varken, gidip ön liberoya adam alınıyor. Şimdi Serdar kulübe çekilecek, Türk futboluna yazık olacak.

Cisse de iyi bir oyuncu değil, Özgür'ün de dediği gibi düşmemeye oynamış bir takımın 31 yaşındaki ön liberosu. İyi bir seçim olmamış. Makalele alınsaydı en azından o mevkiiye, ona da hiç gerek yoktu gerçi.

Yönetim taraftarın tepkisinden korktuğu ve köşeye sıkıştığı için aldı Cisse'yi, yoksa almayıp beklerlerdi, hata yaptılar.

Mesaj Yetkileri