Manchester transfer yapmayı biliyor(Roanldo, Carrick, Rooney vs.vs)
Manchester transfer yapmayı biliyor(Roanldo, Carrick, Rooney vs.vs)
Bence gayet iyi bir futbolcu, Dünya kupasındada kendini göstermişti. Artık Scholes yedeğe bu sene![]()
İyi transfer gerçekten.Hayırlı olsun.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Lampard Chelsea'da kaldı
Transfer borsasındaki hareketlilikler futbolseverleri şaşırtmaya devam ediyor. Önceki gün İtalyan medyasının Inter'in Chelsea'nin dinamosu Frank Lampard'ı kadrosuna kattığı kesin bir şekilde ifade edilip duyurulurken, Inter'in Portekizli çalıştırıcısı Jose Mourinho bugün taraftarlarını üzecek bir açıklama yaptı. Karizmatik çalıştırıcı eski öğrencisinin gelecek sezon Inter Milan forması giyeceğinden yüzde yüz emin olduğunu dile getirirken, "Bu sene olmayacak gibi ama seneye eminim Inter'de olacak. Neden direk şimdi gelmiyor? Biz istemediğimiz için değil, Chelsea onu satmak istemiyor." dedi.
Inter Milan'ın transfer sezonunda patlatacağı bomba ise Lampard gelişmesinin bu duruma ulaşmasından sonra merakla bekleniyor. Şimdi Inter Milan ekibi için adı sık geçen isimler Portekizli Ricardo Quaresma ve Roma'nın Brezilyalı yeteneği Amantino Mancini.
01.07.2008Kaynak : Sporx.com dış haberler
Hayırlı olsun.
Süper fiyat.Torres bunu hakediyor..
Atletico ve Liverpool için hayırlı olsun..
gerçekten yeni ronaldinho ii bi transfer oldu
ii bi oyuncu fakat o kadar para etmez
lampard transferi bence intere yararlı olmaz. çünkü lampard hem 30 yasında hemde intere uygun bir oyuncu değil hemde çok fazla paralar verdiler
Tamam kalması güzelde şimdi deco'da barçadamı kalıcak?
Yerinde bir transfer olmuş.Man Utd'ın gücüne güç katacaktır.
Chelsea'nin yıldızı Frank Lampard, kulübü tarafından kendisine teklif edilen haftalık 121 bin pound'u reddetti.
Adı Juventus ve Barcelona ile anılan yıldız futbolcu, takım arkadaşları Michael Ballack ve Shevchenko ile aynı haftalık ücretin teklif edilmesine rağmen bunu kabul etmemesi Londra ekibinden gideceği söylentilerini de beraberinde getirdi. Sözleşmesi 2009 yılında bitecek olan Lampard'a geçtiğimiz günlerde Barcelona 15 milyon pound'luk bir teklifte bulunmuştu.
29 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada, "Bana hiç bir şey teklif etmelerine gerek yok, ben önüme bakacağım" demişti. Lampard ayrıca, Sheva ve Ballack'ın aldığı ücretlerin altında hiç bir teklifi de kabul etmeyeceğini daha önce dile getirmişti. Yıldız futbolcu son olarak, "Kulübüm bana beklediğim teklifi yapmadı. Bunu normal karşılıyorum dünyada her zaman istediğiniz şeyler olmuyor" diye konuştu.
Frank Lampard geçtiğimiz yıl attığı 21 golle en başarılı performanslarından birini sergilemişti.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Gitsin Chelsea'dan.Başarılı olabilr her kulüpte..
yandık. Şimdi bizim gazeteler lampard'ı Türkiye'ye getirmeye başlar![]()
15 milyon pound iyi para satılabilir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ballack ve Shevchenko ikisindende daha faydalı bir oyuncu , tabiki daha fazla
para isteyecek emeğinin karşılığını alamadığını düşünebilir, Lampard giderse ben o
zaman Chelsea'yi görürüm..
Daily Express gazetesinin haberine göre, Manchester United Teknik Direktörü Sir Alex Ferguson, sansasyonel futbolcuları Cristiano Ronaldo’nun takımda kalacağına inandığını söyledi.
23 yaşındaki futbolcunun adı yaz başından beri Real Madrid’le anılırken, Portekiz’in Almanya’ya EURO 2008 çeyrek final maçında elenmesinden sonra Ronaldo’nun yaptığı “Artık iki tarafın anlaşmasını bekliyorum” açıklaması gündeme bomba gibi düşmüştü. 2-3 gün içinde son kararın verileceği söylenmiş, ancak bir haftadan fazla geçmesine rağmen henüz bir açıklama yapılmamıştı.
Manchester United’ın İskoç hocası Ferguson’un yakın çevresine Portekizlinin, onu süperstar yapan kulübünden ayrılmayacağından emin olduğunu belirttiği bildirildi.
ferguson bu kadar emin olmasın çünkü ronaldo eline geçen ilk fırsatta real madrid'e gidecek boşuna çıkmıyor o kadar haber.
Faubert West Ham'da
Newcastle United'tan geçtiğimiz günlerde Scott Parker'ı transfer eden West Ham United, Bordeaux'da yıldızı parlayan Julien Faubert'i renklerine bağladı.
23 yaşındaki Fransız oyuncu 5 yıllık sözleşme imzalarken, maliyetinin yaklaşık 12 Milyon Dolar olduğu tahmin ediliyor.
Kulüp başkanı Eggert Magnusson, yaptığı açıklamada, Avrupa'da gelecek vaad eden oyunculardan birini transfer ettiklerinden dolayı mutlu olduğunu ifade etti.
Newcastle United, daha önce İskoçya'dan Rangers'ın transferini geri çevirirken, Bordeaux'nun yeni teknik direktörü Laurent Blanc, Faubert'in kalmasını istese de kulüp başkanı oyuncunun satışına izin verdi.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Nedir bu tüm futbolculardaki Real Madrid hayranlığı anlamıyorum.Hangi klupte olurlarsa olsunlar Real Madrid teklif yapınca yanıp tutuşuyorlar.Tamam çok büyük klup müthiş başarıları var ama diğerlerinin de var.anlamıyorum
Kabak tadı verdi bu transfer hikayesi Chelsea'nin sağa sola para saçmakta üstüne yok zaten Alsın işte Ronaldinho'yu reklamın iyisi kötüsü olmaz
ManUtd yine Sportins'in kapısı çalsın Moutinho veya Veloso'dan en az birini alsın
Alex Ferguson onu kandırabilirse sorun olmaz ama Ronaldo Real'e gitmek için can atıyor Ferguson'un işi zor
Chelsea'nın ortasahası baya şişti valla Inter büyük bir fırsatı kaçırdı Lampard mükemmel bir transfer olurdu
Manu tamamane gençlerden oluşan harika bir hücum hattı oluşturdu.4-2-3-1 gibi bir dizilişte tek forvet Rooney,arkalarında Nani-Anderson-Ronaldo 3 lüsü harika oldu valla.
Bence Chelseanin sitemine göre bir adam değil.Lyonda kalması daha iyi olur.
Genç bir oyuncu umarım başarılı olur.
Deco'da geldi Makelele'de kalıyor takımda 10 tane mc oldu yahu nsl oynayacaklar...
Giderse dikiş tutturabileceğini sanmıyorum,Chealse yerine Liverpool da ilgileniyordu oraya giderse çok iyi olur..Oynama garantisi olan bi yere gitmesi daha iyi onun için,gitsin bi ada havası alsın![]()
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..