Bugün işyerinde denk geldim Alex kopardı yaa![]()
o kızın hesabı fakeymiş zaten, böyle aradan çıkmaları iyi oluyor.
Bugün işyerinde denk geldim Alex kopardı yaa![]()
o kızın hesabı fakeymiş zaten, böyle aradan çıkmaları iyi oluyor.
Twitter'da gördüğüm hoşuma giden bir yorum
"Alex de Souza'ya "Hagi mi sen mi?" diye sorsan "Hagi" der. Hagi'ye "Maradona mı sen mi?" diye sorsan "ben" der. Aradaki fark bu."
Yarin"ki Konumuz ; Hagi"Mi iyi Alex"mi![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Çok saçma kıyaslamalar bunlar.Hagi ne derdi bilmemde Alex bence kendine o soruyu sorana manyak mısın sen demeliydi.Kabak tadı verdi bu kıyaslama.
Aziz Kaptan @aziz__kaptan__
KOMBİNE SATIŞINDA DURUM: F.Bahçe:30.650..G.Saray:29.700 Beşiktaş:3.800..Trabzon:1375.. 24.07.2012 maliye den alınmıştır veriler..
(/s)
merak etme, kulüp son durumu açıkladığında o sayıyı da geçmiş olacak. muhtemelen bir 33 bin falan.
siz 40 bin mi satmıştınız?
(/s)
Galatasaray kulübünden gelen açıklama o yönde. Siz biz değil. Kulüpler var ortada. Benim bildiğim Fenerbahçe kulübü böyle bir açıklama yapmadı. Sadece twitterda 1 kişi yazmış ve ardından aynı bilgi art arda paylaşılmış. Ben şuan sallayabilirim. Balıkesirspor kombine satışı 20.000 diye ve Fenerli taraftarların yaptığı gibi Balıkesirli taraftarlar da sürekli bu bilgiyi paylaşarak, bilginin doğru gibi görünmesini sağlayabilirler. Bu yüzden twitterdan tam kaynağı belli olmayan bilgilerin, kaynağın ne kadar güvenilir olduğuna bakılmaksızın, "aha la X takım Y takımdan iyiymiş hemen yazayım" diyerek paylaşılmasına karşıyım.
Son olarak bilgi doğru da olabilir. Ancak şuan ne kaynağından eminiz ne de Fenerbahçe kulübü böyle bir doğrulama yaptı. Sonuç olarak yalan yanlış bilgidir, şuan için.
Bunlara ek olarak :
http://www.platinhaber.com/avrupasiz...medium=twitter
Şöyle bir haber linki atabilirim. Ancak ben bunun bile doğruluğunu tartışırım. Kaynağı tanımıyoruz çünkü.
http://live.sporx.com/futbol/superli...medium=twitter
Sporx' e inanırsanız, belki inanabiliriz bu habere
Galatasaray'ın 41 bin, Fenerbahçe'nin 28 bin kombine bilet sattığı sezonda en az 15-20 bin kombine kart hedefleyen Beşiktaş, 1624 rakamına ulaştı.
Last edited by Corpus : 25.Temmuz.2012 at 09:38 Reason: ek
Football is simple,but Football Manager is not
fazla büyüttün.
illa doğru açıklamaları duymak mı lazım? rakamlar aşağı yukarı bu şekilde olur.
sen twitter'da balıkesirspor 20 bin kombine sattı yazarsan millet zaten inanmaz. her takımın potansiyeli bellidir zaten.
ek olarak, platinhaber'i ilk defa duyuyorum. bir ntvspor koysaydın keşke.
(/s)
Yanlış bilgiyi düzelttim sadece. Yanlış açıklamaları duymak doğru açıklamaları duymaktan daha mı iyi ? Rakamlar aşağı yukarı böyle değil kusura bakmayın. 29.700 ile 41.000 arasında 11.300 kişilik fark var ki bu % 25' ten fazla bir oran eder, Galatasaray kombine satışları için. Haliyle aşağı yukarı aynı denemez.
Geçtiğimiz sene 10 bin kişilik stada 20 bin kişi sığdı Balıkesir'de. Ve bu bir maç değil 8-10 maç böyleydi. Demek ki Balıkesirspor bile stada 20bin kişi getirtebiliyor. Yani her takım potansiyelinin üstüne çıkabilir. Bu sadece ufak bir örnek![]()
Platinhaber' e inanmak ne kadar doğrudur tartışılır dedim ben de zaten. Altına sporx koydum. Onlara güvenilir mi onu da bilmiyorum. Sitede sürekli kaynak olarak gösteriliyor. Özellikle Avrupa Transfer haberlerinde. Demek ki site yöneticileri de güvenilir buluyorlar. Zaten güvenilir olmasa izin vermezler. Örn: Fotomaç.
Bi düzeltme yapıyım platinhaber'in kaynağı Milliyet.
Screw you guys, I'm goin' home
Vaslui maçının biletleri kongre üyeleri için satışa çıktı.
http://www.ntvspor.net/haber/gunun-h...medium=twitter
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Benim bildigim gsnin sattigi biletlerin tamami bu sene satilmadi onceki senelerin de kombineleriyle birlikte 40 bin tabi bu bilincli olarak soylenmiyor
Maçın tarihi belli oldu mu ?
Kim bu aziz kaptan ? kulup ile alakali birimi itibarsiz kisilere inanmayin eger klub ile alakasi yok ise.
Corpuscugum tartismaya girme hakli olsanda haksiz olursun he 30 bin sattik diyip geçebilirsin , resmi sitemiz ve sedat dogan adnan ozturk gerçek rakamlari soluyorsa bizim icin gerisi onemli degildir.
Edit : fenerbahcenin mac biletleri bugun satisa cikmaya baslamistir.
Yeri değil ama
Ozgur Gundogan @ozgurgundogan74
Kombine konusunda herkes net rakamı istiyor, bu rakamı satışı kapattıktan sonra açıklayacağız. Şu anda 39-40 bin aralığında..
https://twitter.com/ozgurgundogan74/...49223378169856
Kendisi TT Arena Satış Direktörü.Maliyeden kim bilgi alıyorsa(ki alıyor mu meçhul) yanlış bilgi alıyor.
40 binin hepsi bu sene mi satildi yoksa gecen seneki satilanlarla birlikte mi o rakam cikti biri aciklasin
Ne komik insanlarız ya. Kombine satışlarını bu kadar yarıştırmanın ne gereği var?
Yarıştırmak ayrı şey, yalan bilgiyi düzeltmek ayrı şey. Yarıştırmak nasıl olur biliyor musun ? "Hahaha biz sizden daha fazla sattık, zaaaa xD" tarzı mesajlar olursa bunun adı sidik yarışıdır. Ancak burada goosfraba denen arkadaş yalan yanlış bir bilgi koymuş, Corpus da bunun doğrusunu yazmış, resmi ağızlardan söylenen miktarı.
Ayrıca kombine satışı ne sidik yarışı için müsait bir konudur, ne de gocunulacak birşeydir. Büyütmenin manası yok dediğin gibi. Hoş, büyütülen birşey de yok tabi.
Ek olarak Adnan Öztürk zaten 40 bin kombineye ulaştık,şehir dışındaki taraftarlarımızı düşünerek satışı durduruyoruz dedi.İnanmayın böyle twitter ergenlerine.
Hoş niye burda bunu yazıyorsak...
Uzatmayın şunu.
Vaslui maçına gitmeyi düşünen özelden bana ulaşsın.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Alex Saraçoğluna ilk çıktığında
...
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, dün kamuoyunda 'Cüppeli Ahmet' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'yü Metris Cezaevi'nde ziyaret etti
http://www.radikal.com.tr/Radikal.as...&CategoryID=77