Sayfa 207 / 447 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307 ... SonSon
6,181 ile 6,210 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bugün işyerinde denk geldim Alex kopardı yaa o kızın hesabı fakeymiş zaten, böyle aradan çıkmaları iyi oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Twitter'da gördüğüm hoşuma giden bir yorum
    "Alex de Souza'ya "Hagi mi sen mi?" diye sorsan "Hagi" der. Hagi'ye "Maradona mı sen mi?" diye sorsan "ben" der. Aradaki fark bu."

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Twitter'da gördüğüm hoşuma giden bir yorum
    "Alex de Souza'ya "Hagi mi sen mi?" diye sorsan "Hagi" der. Hagi'ye "Maradona mı sen mi?" diye sorsan "ben" der. Aradaki fark bu."
    Nereden biliyorsun "Ben" diyeceğini ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Nereden biliyorsun "Ben" diyeceğini ?
    Öncelikle mesajda belirttiğim gibi twitterda gördüğüm bir yorum.Benim iddaam değil ancak iddaa sahibinin neden böyle bir iddaası olduğunu anlamakta çok güç değil.
    Hagi'nin karakteri sanırım bu konu hakkında yeterince ipucu veriyor...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Yarin"ki Konumuz ; Hagi"Mi iyi Alex"mi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Öncelikle mesajda belirttiğim gibi twitterda gördüğüm bir yorum.Benim iddaam değil ancak iddaa sahibinin neden böyle bir iddaası olduğunu anlamakta çok güç değil.
    Hagi'nin karakteri sanırım bu konu hakkında yeterince ipucu veriyor...
    Haginin karakterinin fenerbahçe sohbet alanıyla ve sizinle ilgisi nedir ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Yarin"ki Konumuz ; Hagi"Mi iyi Alex"mi
    He yani durduk yere büyük ve anlamsız bir tartışmaya kapı açılıyor. Yıllardır süren boş bir tartışmadır bana göre Hagi Alex tartışması. İki tarafta birbirini asla ikna edemeyeceğine göre ...
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Çok saçma kıyaslamalar bunlar.Hagi ne derdi bilmemde Alex bence kendine o soruyu sorana manyak mısın sen demeliydi.Kabak tadı verdi bu kıyaslama.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Aziz Kaptan ‏@aziz__kaptan__
    KOMBİNE SATIŞINDA DURUM: F.Bahçe:30.650..G.Saray:29.700 Beşiktaş:3.800..Trabzon:1375.. 24.07.2012 maliye den alınmıştır veriler..
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    Aziz Kaptan ‏@aziz__kaptan__
    KOMBİNE SATIŞINDA DURUM: F.Bahçe:30.650..G.Saray:29.700 Beşiktaş:3.800..Trabzon:1375.. 24.07.2012 maliye den alınmıştır veriler..
    Resmi veri değil. Büyük ihtimal yalandır. Doğru olma ihtimali yok mudur? Vardır.

Bunun doğruluğu kanıtlanmadıkça yani Fenerbahçe kulübü bunu doğrulamadıkça burada yayınlanmasını doğru bulmuyorum.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

merak etme, kulüp son durumu açıkladığında o sayıyı da geçmiş olacak. muhtemelen bir 33 bin falan.

siz 40 bin mi satmıştınız?
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

merak etme, kulüp son durumu açıkladığında o sayıyı da geçmiş olacak. muhtemelen bir 33 bin falan.

siz 40 bin mi satmıştınız?
    Galatasaray kulübünden gelen açıklama o yönde. Siz biz değil. Kulüpler var ortada. Benim bildiğim Fenerbahçe kulübü böyle bir açıklama yapmadı. Sadece twitterda 1 kişi yazmış ve ardından aynı bilgi art arda paylaşılmış. Ben şuan sallayabilirim. Balıkesirspor kombine satışı 20.000 diye ve Fenerli taraftarların yaptığı gibi Balıkesirli taraftarlar da sürekli bu bilgiyi paylaşarak, bilginin doğru gibi görünmesini sağlayabilirler. Bu yüzden twitterdan tam kaynağı belli olmayan bilgilerin, kaynağın ne kadar güvenilir olduğuna bakılmaksızın, "aha la X takım Y takımdan iyiymiş hemen yazayım" diyerek paylaşılmasına karşıyım.

Son olarak bilgi doğru da olabilir. Ancak şuan ne kaynağından eminiz ne de Fenerbahçe kulübü böyle bir doğrulama yaptı. Sonuç olarak yalan yanlış bilgidir, şuan için.

Bunlara ek olarak :

http://www.platinhaber.com/avrupasiz...medium=twitter

Şöyle bir haber linki atabilirim. Ancak ben bunun bile doğruluğunu tartışırım. Kaynağı tanımıyoruz çünkü.

http://live.sporx.com/futbol/superli...medium=twitter

Sporx' e inanırsanız, belki inanabiliriz bu habere

Galatasaray'ın 41 bin, Fenerbahçe'nin 28 bin kombine bilet sattığı sezonda en az 15-20 bin kombine kart hedefleyen Beşiktaş, 1624 rakamına ulaştı.
    Last edited by Corpus : 25.Temmuz.2012 at 09:38 Reason: ek

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

fazla büyüttün.

illa doğru açıklamaları duymak mı lazım? rakamlar aşağı yukarı bu şekilde olur.

sen twitter'da balıkesirspor 20 bin kombine sattı yazarsan millet zaten inanmaz. her takımın potansiyeli bellidir zaten.

ek olarak, platinhaber'i ilk defa duyuyorum. bir ntvspor koysaydın keşke.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

fazla büyüttün.

illa doğru açıklamaları duymak mı lazım? rakamlar aşağı yukarı bu şekilde olur.

sen twitter'da balıkesirspor 20 bin kombine sattı yazarsan millet zaten inanmaz. her takımın potansiyeli bellidir zaten.

ek olarak, platinhaber'i ilk defa duyuyorum. bir ntvspor koysaydın keşke.
    Yanlış bilgiyi düzelttim sadece. Yanlış açıklamaları duymak doğru açıklamaları duymaktan daha mı iyi ? Rakamlar aşağı yukarı böyle değil kusura bakmayın. 29.700 ile 41.000 arasında 11.300 kişilik fark var ki bu % 25' ten fazla bir oran eder, Galatasaray kombine satışları için. Haliyle aşağı yukarı aynı denemez.

Geçtiğimiz sene 10 bin kişilik stada 20 bin kişi sığdı Balıkesir'de. Ve bu bir maç değil 8-10 maç böyleydi. Demek ki Balıkesirspor bile stada 20bin kişi getirtebiliyor. Yani her takım potansiyelinin üstüne çıkabilir. Bu sadece ufak bir örnek

Platinhaber' e inanmak ne kadar doğrudur tartışılır dedim ben de zaten. Altına sporx koydum. Onlara güvenilir mi onu da bilmiyorum. Sitede sürekli kaynak olarak gösteriliyor. Özellikle Avrupa Transfer haberlerinde. Demek ki site yöneticileri de güvenilir buluyorlar. Zaten güvenilir olmasa izin vermezler. Örn: Fotomaç.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bi düzeltme yapıyım platinhaber'in kaynağı Milliyet.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Vaslui maçının biletleri kongre üyeleri için satışa çıktı.

http://www.ntvspor.net/haber/gunun-h...medium=twitter
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Benim bildigim gsnin sattigi biletlerin tamami bu sene satilmadi onceki senelerin de kombineleriyle birlikte 40 bin tabi bu bilincli olarak soylenmiyor

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Maçın tarihi belli oldu mu ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Maçın tarihi belli oldu mu ?
    Biletix'e göre 1 Ağustos.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Kim bu aziz kaptan ? kulup ile alakali birimi itibarsiz kisilere inanmayin eger klub ile alakasi yok ise.

Corpuscugum tartismaya girme hakli olsanda haksiz olursun he 30 bin sattik diyip geçebilirsin , resmi sitemiz ve sedat dogan adnan ozturk gerçek rakamlari soluyorsa bizim icin gerisi onemli degildir.

Edit : fenerbahcenin mac biletleri bugun satisa cikmaya baslamistir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yeri değil ama

Ozgur Gundogan@ozgurgundogan74
    Kombine konusunda herkes net rakamı istiyor, bu rakamı satışı kapattıktan sonra açıklayacağız. Şu anda 39-40 bin aralığında..

https://twitter.com/ozgurgundogan74/...49223378169856

Kendisi TT Arena Satış Direktörü.Maliyeden kim bilgi alıyorsa(ki alıyor mu meçhul) yanlış bilgi alıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Biletix'e göre 1 Ağustos.
    1 Ağustos'ta 21.45'te.UEFA açıkladı bu bilgiyi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

40 binin hepsi bu sene mi satildi yoksa gecen seneki satilanlarla birlikte mi o rakam cikti biri aciklasin

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    40 binin hepsi bu sene mi satildi yoksa gecen seneki satilanlarla birlikte mi o rakam cikti biri aciklasin
    Nasıl bir soru bu arkadaşım ? Geçen senekileri saysalar o zaman 60-70 bin kombine satılmış olur. Geçen sene 25 bin civarında satıldı sadece. 40 bin sadece bu sene satılanlar. Bunun neresini anlamadın ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ne komik insanlarız ya. Kombine satışlarını bu kadar yarıştırmanın ne gereği var?

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Ne komik insanlarız ya. Kombine satışlarını bu kadar yarıştırmanın ne gereği var?
    Yarıştırmak ayrı şey, yalan bilgiyi düzeltmek ayrı şey. Yarıştırmak nasıl olur biliyor musun ? "Hahaha biz sizden daha fazla sattık, zaaaa xD" tarzı mesajlar olursa bunun adı sidik yarışıdır. Ancak burada goosfraba denen arkadaş yalan yanlış bir bilgi koymuş, Corpus da bunun doğrusunu yazmış, resmi ağızlardan söylenen miktarı.

Ayrıca kombine satışı ne sidik yarışı için müsait bir konudur, ne de gocunulacak birşeydir. Büyütmenin manası yok dediğin gibi. Hoş, büyütülen birşey de yok tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ek olarak Adnan Öztürk zaten 40 bin kombineye ulaştık,şehir dışındaki taraftarlarımızı düşünerek satışı durduruyoruz dedi.İnanmayın böyle twitter ergenlerine.
    Hoş niye burda bunu yazıyorsak...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Uzatmayın şunu.

Vaslui maçına gitmeyi düşünen özelden bana ulaşsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Alex Saraçoğluna ilk çıktığında

...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, dün kamuoyunda 'Cüppeli Ahmet' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'yü Metris Cezaevi'nde ziyaret etti

http://www.radikal.com.tr/Radikal.as...&CategoryID=77

Mesaj Yetkileri