Sayfa 208 / 439 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308 ... SonSon
6,211 ile 6,240 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Edouard Cisse Beşiktaş'taYabancı oyuncu transferinde rakiplerine oranla daha sessiz kalan Beşiktaş, Paris Saint Germain'de forma giyen Edouard Cisse'yi renklerine katarak bu suskunluğuna son veriyor. Siyah-beyazlılar her konuda anlaşmaya vardıkları Fransız futbolcuyla bugün öğle saatlerinde 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak.NTVSPORGüncelleme: 09:55 TSİ 27 Haziran 2007 Çarşamba

Ön libero mevkisi için yabancı oyuncu arayışlarını hızlandıran Beşiktaş, istediği futbolcuyu Fransa'da buldu. Transfer çalışmaları için bu ülkede bulunan Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, uzun süredir görüştüğü PSG'li Edouard Cisse ile her konuda anlaştı.

Transfer borsaya henüz bildirilmediği için Fransız kulübüne ödenecek bonservis bedeli hakkında bir açıklama yapılmazken, ilk görüşmelerde yaklaşık 2 milyon Euro isteyen başkent temsilcsinin bu bedelde önemli bir inidirime gittiği öğrenildi.

Bugün öğle saatlerinde Fransa'da Cisse ile resmi sözleşme imzalayacak olan siyah-beyazlıların, 29 yaşındaki oyuncuyla 2+1 yıllığına anlaştığı belirtildi.

Fransız futbolcunun Beşiktaş'ın 7 Temmuz'da Avusturya'da başlayacak ve yaklaşık 15 gün sürecek hazırlık kampının sonlarına doğru takıma katılacağı öğrenildi.

Özellikle teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın ısrarla istediği Cisse, fiziği ve tekniğiyle dikkat çeken bir oyuncu. 1.86 boyundaki futbolcu Paris Saint Germain dışında oynadığı, Monaco ve İngiltere Preimer Ligi ekibi West Ham United'da hırsı ve istikrarı ile ilk 11'de her zaman kendine yer buldu.

2003-2004 sezonunda Monaco ile Şampiyonlar Ligi finalinde Porto'ya karşı ter döken Cisse, geçtiğimiz sezon da Paris St. Germain formasıyla çıktığı 31 maçta 2 gol atma başarısı gösterdi.

.userRating,.doThis{padding:6 0 6 0;background-color:#F3F3F6;border-bottom:solid 1px #A4ABC1;border-top:solid 1px #A4ABC1;width:460;} .t1{font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;} .b{font-weight:bold;} .f11{font-size:11px;} .c000{color:#000000;} .bulletRedSmall{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;color: #CC0000;font-size: 65%} .textMedBlack{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:70%;line-height:140%;font: normal; color: #000000} .dSp{width:135px;padding-right:10;margin-left:10px} .dIc{height:20px;vertical-align:middle}

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Punter View Post
    Bu ara o kadarcok transfer muhabbetti oldu ki, rüyama da girivermiş, ben napıım
    Cok fazla kaptirmamak lazim ben okuldan biliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Küme düşmemeye oynamış bir takımın 31 yaşındaki ön liberosu.İzleyip göreceğiz.
    eduard cisse 29 yaşında.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Beklentiler daha yüksekti taraftarda. "R.Carlos düzeyinde yıldız transferi yapacağız, bekleyin ve görün" demişti Celal Kolot, yine ondan sonra "Bu saatten sonra alırsak yıldız alırız, sokağa atacak paramız yok" demişti.

Del Piero_10 Misafir

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Serdar'ın kulübeye çekileceğini hiç sanmıyorum. En kötü sağ bek oynar.Yada Koray defansın ortasında Cisse ve Serdar DM Toraman sağ bek oynar.

Deivid ülkesine gider, Santos'a.

John Carew iyi bir transfer olur, yıllardır pivot santraforumuz yok, Kennet Andersson ve Hooijdonk'tan beri. Carew indirir, Kezman atar

Appiah gitmeyecek, sözleşmesi 2009'a kadar sürüyor, ayrıca "Bomba gibi geliyorum bu sezon" demişti.

Ztn sokağa atılmadı ki para... Biz BJK Formasına aşığız Forma içindeki oyuncunun etiketine bakmayız Siyah-Beyaz formayı giymesi yeter...Tabiki daha iyi bir oyuncu olabilirdi ama son gelen yıldızlar dan çok zarar gördük bu kez de böle olsuN...

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    FM'de özellikleri oldukça kötü ve milli takıma bir kere dahi seçilememiş.

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Serdar'ın kulübeye çekileceğini hiç sanmıyorum. En kötü sağ bek oynar.Yada Koray defansın ortasında Cisse ve Serdar DM Toraman sağ bek oynar.
    Serdar ve İbrahim Toraman'dan sağ bek olmaz. Toraman stoper, Serdar ise ön liberodur. Bildiğim kadarıyla bir de stopere yabancı oyuncu alacak Beşiktaş, dolayısıyla Serdar veya Toraman, ikisinden biri yedek kalacak.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin bu sene yaptığı en iyi transfer Deivid'in gönderilmesi olacak.Hem takım içinde hem de taraftarlar arsında huzur yaratılır böylece

Carew'in gelmesini çok isterim.ŞL'de başarılı olmak istiyorsak Kezman'ın yanına uzun boylu,top indirebilen bir partner bulmaya ihtiyacımız vardı.Carew de bu ihtiyacı çok iyi karşılayacaktır.

Sağ açık'da eğer Ali Bilgin + Özer Hurmacı alındıysa sorun kalmaz.Sağ bek'e de bir alternatif oyuncu bulursak(Uğur Kavuk gibi) kadromuz gelecek sene için umut vaad eden bir yapıya kavuşmuş olacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Serdar'ın asıl mevkisi zaten sağ bektir.Bu sene yokluktan dolayı ön libero oynadı ve iyi bir performans ortaya koydu.Toramanda çoğu maça sağ bek çıktı geçen sezon. Bence ikiside oynar 11de oynamak yada oynatılmak zorundalar.

Sağda Önder-Ali Bilgin veya Önder-Özer Hurmacı çok iyi olur, solda R.Carlos-Vederson iyi işler yapar.

F.Bahçe eğer santrafor alacaksa, 4-4-2 oynaması gerekecek. Bu durumda ya Appiah ya Alex feda edilecek.

Defans bloğu belli : Önder - Edu - Lugano - R.Carlos

Forvet alınırsa, o da belli : Carew - Kezman

Peki ya orta saha?

Ali Bilgin / Özer Hurmacı - Appiah - Aurelio - Vederson

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Dediğim gibi Özer Hurmacı + Ali Bilgin + John Carew + Uğur Kavuk transferleri bitirilirse gelecek seneye umutla bakarım

Uğur Kavuk ahım şahım bir oyuncu değil, gereksiz bir transfer olur. Bu yaşına gelmiş daha yeni piyasaya çıkıyor, üstelik düşen takımın bir oyuncusu, abartıldığı kadar iyi biri değil.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Daha önce de bu sayfa da yönetimin yaptığı transferleri eleştirmiştim.Transferleri Ertuğrul Sağlam'ın yapması lazım ama görüldüğü gibi sadece bütün transferleri onaylamakla kalıyor.
    Eduard Cisse şu ana kadar gündeme gelen isimler arasında(bu adam gündemde yoktu) açık ara en kötüsü,Marcos Assunçao'nun diğerlerine göre kötü olduğunu söylemiştim(Gravasen-Makelele-Helguera) ama Assunaço'yu kesinlikle bu arkadaşa tercih ederim.
    Ama transferden anlamayan Mario Berk ve Celalettin Kolot denen basiretsiz insanlar resmen takımımın bir senesiyle oynuyor.Sokağa atılan paralardan hiç bahsetmiyorum ama bu kadar olmaz haikatten şoktayım.Yazık şu Beşiktaş'ımın haline.Geçen sene de sol kanat diye Ricardinho'yu alıp Jean Tigana'nın oyun sistemini bozmuşlardı,Ertuğrul Sağlam'a bu yüzden karşıydım işte.
    Yönetim ne derse tamam diyor herhalde,ne bu transferlerin hali?
    Bu arada Egemen,Serdar Kurtuluş Bursa'da sağ bek oynuyordu.Bu sene Beşiktaş'ta önlibero oynamaya başladı.
    Beni bu Cisse'nin Serdar Kurtuluş,Koray Avcı ve Fahri Tatan iyi olduğuna nasıl inandırabilirsiniz?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Alex ne olcak?Yedek mi kalcak?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

M.Topuz+ Özer yeter bize M.Topuz hem bek hem açık oynayabiliyor şuan 3 mevkiye ihtiyacımız var zaten forvet,sağ bek,sağ kanat

Kardeş M.Topuz yeni kontrat imzaladı... Kayseri satmıyoz dedi... Afiş yapıştırdılar ya... Olmaz o transfer...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Uğur Kavuk Beşiktaş maçlarında nasıl oynadığını gösterdi .Tabii illa ki uğur kavuk değil ,ama başka bir sağ bek oyuncusuna kesinlikle ihtiyacımız var.

Galatasarayımızın ilk antremanına Song ve Volkan Yaman hariç tüm futbolcular katıldı. Song 2 Temmuz da gelecek Türkiye'ye ancak Volkan neden katılmadı bilmiyorum....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Linderoth'da idman da yokmuş. Onun da neden olmadığını bilmiyorum...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben Cisse transferini sonuna kadar destekLiyorum.Tam bizim ihtiyacımız oLan bir transfer.ÖzeLLikLede serdar da koray da oLmayan savaşçıLık özeLLiği var ki bu bizim orta sahamız için çok iyi bir özeLLik.Ben bizim takımımızda başarıLı oLacağını düşünüyorum.Sadece bizi üzen kısım ve herkesin tepki göstermesinin nedeni ise Cisse den daha büyük yıLdız isimLer piyasada doLaşırken Cisse nin transfer ediLmesi oLdu.Eğer bu yıLdız isimLer gündeme geLmeden Cisse transferi gerçekLeşse idi bu kadar tepki oLacağını sanmıyorum.İzLeyince oynadığı performansı görünce bu yazımı burda Cisse ye tepki gösterenLere past edicem....
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Günaydınlar arkadaşlar nasılsınız

hemen bomba haberlerimle başlayayım

Arkadaşlar bir forumda gördüm bu aksam ve bütün forumlara yayılıyor vodafone gs ye sponsor olmaya karsılık Giuseppe Rossi si kiralık olarak vercekmıs bu oyuncu Manchester ın alt yapısında yetişme ama Manchester ın malı değil Vodafonenin malı yani bonsarvisi Vodafonede GS ye sponsor olursa kiralık olarak vercekmiş(bonservisini almamız çok zor 10-15 m arası)(en son parma da oynadı)arkadaşlar işl bize kiralık olarak gelir

bu olmazsa başka bir yıldız gelicek bu isimde Luis Saha

Tekrar söylüyorum arkadaşlar Anlaşma ya Rossi kiralık yada Luis Saha bonservisi ile olucaktır...

valla inşallah gerçekleşir

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Ztn sokağa atılmadı ki para... Biz BJK Formasına aşığız Forma içindeki oyuncunun etiketine bakmayız Siyah-Beyaz formayı giymesi yeter...Tabiki daha iyi bir oyuncu olabilirdi ama son gelen yıldızlar dan çok zarar gördük bu kez de böle olsuN...

zaten sokaga atilmadi ki para ile biz bjk formasina asigiz cumlesinde nasil bir baglanti kurdun anlamadim ... yani kim gelirse gelsin bjk formasini giysin para bosa gitmiyor mu demek bu ....

------------Rüştü------------

Serdar----G.ZaN----Toroman----İbrahim Üzülmez

----------Cisse-----Koray--------

------M.Yozgatlı-----Ricardinho

-------BoBo--------NobRe

Tamam işte ne gzl oldu kadro...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    FM'de özellikleri oldukça kötü ve milli takıma bir kere dahi seçilememiş.

Serdar ve İbrahim Toraman'dan sağ bek olmaz. Toraman stoper, Serdar ise ön liberodur. Bildiğim kadarıyla bir de stopere yabancı oyuncu alacak Beşiktaş, dolayısıyla Serdar veya Toraman, ikisinden biri yedek kalacak.
    Fransa milli takımına seçilmiş bir Fransız'ın Türkiye'ye gelme ihtimali çok yüksek değil. Ancak Fenerbahçe gibi yüksek ücretler ödeyerek Anelka tarzında oyuncular getirilebilir. Bunu da Beşiktaş yapamaz, bir Beşiktaşlı olarak bunu söylüyorum, Delgado'nun bonservis parasını bile sponsordan karşıladık.

Serdar'ın naturel pozisyonu sağ bektir. Bursaspor'da sağ bekteki sağlam görüntüsü ile Beşiktaş'a transfer edilmiştir. Fakat geçen sene takımda sağ bek bolluğu yaşandığından dolayı Tigana böyle dayanıklı bir futbolcudan orta sahada yararlanmak istemiştir. Nitekim verim de almıştır. Ancak bu sene ben Serdar'ın bek mevkisine geri döneceğini tahmin ediyorum ve öyle istiyorum açıkçası.

Toraman sağ bekte çok verimli değil çünkü sağ bek teknik isteyen bir mevki. Stoperde Gökhan Zan ile birlikte Türkiye'nin en iyi stoper ikilisini oluştururlar.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Quote Originally Posted by paco View Post
    zaten sokaga atilmadi ki para ile biz bjk formasina asigiz cumlesinde nasil bir baglanti kurdun anlamadim ... yani kim gelirse gelsin bjk formasini giysin para bosa gitmiyor mu demek bu ....
    Neden para sokağa atılsınki Cisse adam değilmi... bu ilk cümlem...
    Biz Beşiktaş ı çok seviyoruz... 2.cümlem...
    Kim olursa olsun Bizim Gönül verdimiz Takımın formasını giyerse onu da severiz...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Rossi çevik ve hızlı. İş yapar.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İlhan güzel söylemişsinde geöen sene sağ bek bolluğundan Toraman sağ bek oynadı.

Bencede Zan ve Toraman stoper oynamalı kesinlikle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya abi kim bu adam ya Koray Serdar Fahri Tatan'dan iyi olamaz.Transfer yapmak için transfer yapıyolar.Yönetimin kredisi belliki coktan dolmus.İstifalarını versinler 1 sene daha fiyasko yasamak istemiyoruz yeter atık 4 senedir gıkımızı cıkarmadan sampıyonluk beklıyoruz ama bu yonetimle sampıyon falan olunmaz.Ahh Serdar Bilgili gibi adam varken bunlar nerden geldi :@ Kesinmi gelcegi bu meymenetsiz adamın ?

Quote Originally Posted by nikomedya71 View Post
    Günaydınlar arkadaşlar nasılsınız

hemen bomba haberlerimle başlayayım

Arkadaşlar bir forumda gördüm bu aksam ve bütün forumlara yayılıyor vodafone gs ye sponsor olmaya karsılık Giuseppe Rossi si kiralık olarak vercekmıs bu oyuncu Manchester ın alt yapısında yetişme ama Manchester ın malı değil Vodafonenin malı yani bonsarvisi Vodafonede GS ye sponsor olursa kiralık olarak vercekmiş(bonservisini almamız çok zor 10-15 m arası)(en son parma da oynadı)arkadaşlar işl bize kiralık olarak gelir

bu olmazsa başka bir yıldız gelicek bu isimde Luis Saha

Tekrar söylüyorum arkadaşlar Anlaşma ya Rossi kiralık yada Luis Saha bonservisi ile olucaktır...

valla inşallah gerçekleşir
    Hhaha Luis Saha bu sene man utd'da superdi!!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Belki yoneticilerin dedikleri yildiz oyuncu o dur.....

Mesaj Yetkileri