Song
Amcasi mesaj atsin da gelirken Arsenal'den 1-2 oyuncuyu daha yaninda getirsin. Vermaelen ve Arshavin hic fena olmaz.
Yoksa acaba Rigo'nun baska yegeni de mi var?![]()
Song
Amcasi mesaj atsin da gelirken Arsenal'den 1-2 oyuncuyu daha yaninda getirsin. Vermaelen ve Arshavin hic fena olmaz.
Yoksa acaba Rigo'nun baska yegeni de mi var?![]()
Kaynak Fanatik'se yalan olduk![]()
Çok zor ama olursa da müthiş olur Song..Uğur'u beğenirdim ama sakatlığı bir türlü atlatamadı ama Ankaragücü'nde çıkışa geçerse rahat Avrupa'ya transfer olur.
Emre Güngör G.Antep'te
Galatasaray'ın futbolcusu Emre Güngör Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'a transfer oldu.
Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinden yaptığı açıklama...
"Profesyonel futbolcumuz Emre Güngör'ün Gaziantepspor'a transferi gerçekleşmiştir. Emre Güngör'e Kulübümüze olan hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşamında üstün başarılar dileriz."
Hayırlısı olsun.Bu sene yaptığı hatalar ve sakatlıklarıyla canımızdan bezdirmişti bizi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
2 Milyona sattık.Bence Emre'yi de gayet iyi bir rakama sattık.
Oyuncuları bir oraya bir buraya veriyoruz bakalım kimler gelecek yerlerine.. Sağ bek alternatifi kalmadı,stoperler Servet-Ali Turan-Gökhan Zan-Neill ve Servet-Gökhan'dan birisi gidecek yerlerine ayağına hakim bir stoper lazım.. Ön liberoda sadece Mustafa Sarp var ondan çok daha iyi birisini getirmemiz lazım.. Orta sahada Ayhan-Barış-Musa var,Ayhan'dan artık birşey beklemiyoruz yani doğruya doğru onun yerine Avrupa standartlarında bir oyuncu almamız lazım Barış da onun yedeği olmalı.. Bir tek forvet arkası ve sağ açık mevkiileri tamam. Elano-Emre,Keita-Serdar var oralarda... Sol açıkta Arda var sadece belki de Kewell olacak belli değil ama Kewell olursa çok büyük ihtimal 3. alternatif olacak oraya da bir transfer lazım.. Forvete geldiğimizdeyse Baros-Mehmet Batdal var sadece.. Bence kesinlikle Giovani'yi almamız lazım sağda solda ortada gerekirse forvet bile oynuyor. Bu kadar çok yönlü ve yeteneği de olan bir oyuncuyu kaçırmamalıyız..
Sırayla satıyoruz. Eskiden yapmazdık böyle. Boş beleş giderdi oyuncular. Aslında iyi oluyor, değeriyle gönderiyoruz. Gidenler gitsin Elano, Arda ve Keita netlik kazansın sonra alacağımız adamları alır işi bitiririz. En son biz alalım bizimkiler akılda kalsın![]()
Elano ve Keita'yı fazla yüksek bir teklif gelmeden bence satmayız.. Arda'yı da satmamalıyız bence ona bu sene ihtiyacımız var çünkü Arda gitse onun kalitesinde bence kimseyi alamayız o bölgeye...
ALEX SONG GALATASARAYDA
rsenal'in Kamerunlu yıldızıyla 3 yıllık anlaşma sağlayan Galatasarayımız, İngiliz kulübüne de bonservis bedeli olarak 4.5 milyon Euro ödeyecek. Müthiş transferin birkaç gün içinde resmen açıklanması bekleniyor.
Orta sahayı savaşçı oyuncularla güçlendirmek isteyen Galatasaray, müthiş bir bomba patlatmak üzere. Arsenal'in temel taşlarından Alexandre Song, adım adım Cim Bom'a yaklaşıyor. İngiliz kulübüyle 4.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağlayan yönetim, Song'a 3 yıllık imza attıracak.
Genç yıldız, ilk yıl için 2, ikinci yıl için 2.250, 3. yıl için de 2.5 milyon Euro alacak. Song'un Nijeryalı menacerinin yüzde 10'dan fazla pay istemesi şu anda transferin önündeki tek engel. Ancak bu durumun da kısa sürede çözülmesi bekleniyor. İsmi açıklanmayan Galatasaraylı bir işadamının 4.5 milyon Euro'luk bonservis bedelini kendi cebinden vereceği bildirildi.
Dünya Kupası'nda son maçlar öncesi gruptan çıkma şansını tamamen yitiren Kamerun'un yıldızı Song, Galatasaray ve Trabzonspor'un eski oyuncusu Rigobert Song'un kuzeni. Tecrübeli futbolcunun transferde önemli rol üstlendiği, Rijkaard faktörünün de Alex Song'un kararını etkilediği ifade edildi.
WEBASLAN.com
Yaklaşık 15 Dk. önce Yalçın Dümer'in Radyospor'a çıkıp konuştuğunu ve ;
ALEXANDRE SONG ile kesin olarak anlaştığımızı bugün veya yarın açıklanabileceğini söylemiş...
Ayrıca 4.5 Milyon €'nun yönetimimiz tarafından ödeneceğini ve geri kalanınında sponsor tarafından karşılanacağını söyledi
Uğur'u anlarım ama Emre hali hazırda Milli takım stoperi.Sadece ve sadece alınacak yabancı için kaynak yaratılmaya çalışıldığını düşünüyorum.Ayrıca Emre için 1 milyon €'da az bir bedel...
Süper transfer bence quaresmadan sonraki en ii transfer T.S.L 'de
Eğer gerçekse en sonunda yönetim sabrımızın karşılığını bize verdi.
Bildigim kadariyla Emre'nin ozel yasamina hic dikkat etmemesi Galatasaray'dan ayrilmasinda onemli bir faktor. Emre'nin futbolunu cok begenirim ama yarim sezon oynayip, 2 yil surekli sakatlanan oyuncu icin yapilacak cok sey yok. 1-2 sannsizlik olabilir ama Emre'de bu 6-7 oldu.
Bence Antep'de kafasini toplayip basarili olur. Belki 2-3 yil sonra daha bilinclenmis bir sekilde tekrar Istanbul'a transfer olur.
Of Song gelirse muhteşem olur.Birde Diarra'yı aldık mı orta alan süper olur.Sanırım Uğur ve Emre yapılacak bir transfer için satıldı.Çünkü aynı günde 2 oyuncumuzu satmak bana acil kaynağa ihtiyaç olduğunu gösteriyor.Bakalaım neler olacak.
alex song arsenalde as oyuncu degilmi? arsenalin as oyuncusunu bu kadar ucuza birakabilecegini sanmiyorum..
Galatasaray'a kötü haber!
Valencia'ya giden Mehmet Topal'ın yerine orta sahaya iyi bir ön libero arayan Galatasaray'a talip olduğu Juventus'lu Christian Poulsen'den kötü haber geldi. Danimarkalı oyuncunun menajeri Joern Bonnesen yaptığı açıklamada Poulsen'in Juventus ile iki yıllık daha sözleşmesin olduğunu ve takımdan ayrılma gibi bir düşüncesinin olmadığını söyledi.
Galatasaray ile bir takım görüşmelerinin olduğunu ancak somut bir teklif almadıklarının altını çizen Bonnesen, "Poulsen için bazı teklifler alıyoruz ancak oyuncu şu anda Torino'da multu ve burada kalmak istiyor. Son iki yıldır bazı Türk takımları ile Poulsen'in adı geçiyor ancak hiçbirin resmi bir teklif almadık. Resmi teklif alır ve kulüpler somut bir adım atarsa tabii ki Poulsen'i bu konuda haberdar eder, karar vermesinde yardımcı olurum" dedi.
Christian Poulsen'in şu anda Danimarka Milli Takımı ile Güney Afrika'da bulunduğunun altını çizen Bonnesen, "Yeni sezon öncesi Juventus'un yeni teknik direktörü ile bir takım görüşmeler yapacağız. Poulsen'in Juventus'taki yerini öğrenmek bizim için ilk planda çok önemli. Çeşitli görüşmeler yapacağız ancak Poulsen tarafından Torino'da kalmak hiçbir sıkıntı yaratmayacak" şeklinde konuştu.
30 yaşındaki Danimarkalı oyuncu geçen sezon transfer döneminde Fenerbahçe'nin de gündemine gelmişti. Uzun bir süre Türk spor basını tarafından işlenen Poulsen - Fenerbahçe flörtü daha sonra sarı-lacivertli kulübün Brezilyalı oyuncu Christian'ı transfer etmesiyle rafa kaldırılmıştı.
2010 Dünya Kupası'nda yaptığı basit hatalar ile dikkatleri üzerine çeken Poulsen'in bonservis bedelinin 6.5 milyon avro olduğu daha önceden açıklanmıştı.
23.06.2010Kaynak : Sporx.com dış haberler
4.5 milyon euroyu kulüp , geri kalanını sponsorlar karşılayacak deniyor zaten , o kadar ucuza gelmez
yahu alexandre song gelir mi hiç? adam arsene wenger in kaç yıldır üzerinde durduğu 11 oynattığı birisi. barça'dan busquets i alabilirmisiniz? aynen o şekil song da imkansızdır , çok net.
şimdiki haliyle bonservisi 15 milyon avro falan zaten... iyi sallamışlar.
http://video.fanatik.com.tr/Biz-ne-d...436.htm?auto=1
Yalçın Dümer bir şeyler söylemiş. Song olmazsa başka bir Kamerunlu olabilir diyor.
Webaslan su Stoch'un GS'de oldugunu aciklayan site degil mi? Su an Song'u degil 4.5, 14.5 milyon karsiliginda bile alamazsin. Iyi sallamislar, ama olursa o paraya inanilmaz bir transfer olur tabii, ama hayal....
Ankaragücü'nden sonra Galatasaray'da oynamak için 1 basamak atlaması gerekiyordu, bunu başaramadı ve doğal olarak yeni başlangıç için Gaziantepspor'a gitti. Türkiye'de bir oyuncu çok iyi oynadığı maçta ciddi bir hata yaparsa o maçta oynadığı oyun tamamen çöpe gider. Bu durum pek de anormal değil. Bunun da ötesinde saatli bomba etiketi yerler ve büyük takımda dikiş tutturmaları iyice zorlaşır.
Uğur ve Emre'nin gidişi Galatasaray için pek kayıp sayılmaz. Neill, Servet, Ali Turan, Gökhan Zan var ve muhtemelen bir yabancı daha alınacak. Ama Emre Güngör yerine Gökhan Zan'ın satılması Galatasaray açısından daha mantıklı olurdu gibi geliyor bana.
Betis La Liga'ya yükselemedi; Emana olabilir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ben de Emana olarak düşünmüştüm.İyi oyuncu.Pozisyonlara da girdi Kamerun'un son maçında.Gelirse iyi olur.
Evet Emana iyi bir savaşçı olur ortasahada.. Gelmesini isterim...
Mehmet Topal'ı Valencia'ya sattıktan sonra orta sahasını 2 ön libero ile güçlendirmek için kolları sıvayan Galatasaray, Tiago Mendes'in peşine düştü.
Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Quaresma’nın Beşiktaş’a transferinde büyük rol oynayan menajer Jorge Mendes geçen sezon Atletico Madrid’de kiralık olarak top koşturan Portekizli Tiago’yu da, Galatasaray’a satmak için düğmeye bastı.
Sarı-kırmızılı yönetimin, bonservisi Juventus’ta bulunan 29 yaşındaki futbolcu için hem İtalyan kulübüyle hem de Mendes’le temas kurduğu öğrenildi.
Dünya Kupası’nda, Portekiz Milli Takımı formasıyla başarılı maçlar çıkaran Tiago’nun da, Galatasaray’a sıcak baktığı bildirildi. Jorge Mendes, Cim-Bom’un teklifini doğrularken Atletico Madrid’in geçen sezonun ikinci yarısında başarılı bir performans sergileyen Tiago’yu kadrosunda tutmak istediği kaydedildi. İspanyol kulübünün, Portekizli yıldızı yeniden kiralamak için Juventus’a teklif yaptığı belirlendi.
Ancak Juventus, Tiago’yu kiralamaya yanaşmayarak 8 milyon euro bonservis bedeli istedi. Bu gelişme üzerine devreye giren Galatasaray’ın, 6 milyon euro karşılığında transferi bitirmek istediği ifade edildi. Tiago devre arasında gittiği Atletico Madrid’de 18 maçta, 2 kez golle buluştu.
Tiago kimdir?
Yaşı: 29 (02.05.1981)
Kulübü: Juventus
Pozisyon: Orta saha
Boyu: 1.83 metre
Kaynak : Milliyet
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Yav bu basınıda anlamak güç bi maçta kim çoşarsa hemen onu yazıyorlar..Kaynak zaten Milliyet olunca gelme ihtimali %0.99..
Emana'yı alabilirse Galatasaray gerçekten çok iyi bir iş başarmış olur.Galatasaray'ın o mevkideki bütün eksikliklerini kapatacak bir oynucu Emana.Real Betis'in 2.Lige yükselememiş olması bu transferi kolaylaştıracaktır,Galatasaray uygun bir bonservis bedeli ile bitirebilir bu transferi.
Juventus, Forlan'ı almak için At.Madrid'de bir miktar para ve Tiago'yu önerecek-miş.
Ben bu transfer işinden iyice kestim umudumu..