Yeter Demirören yeter Gs li olarak bana Bjk forması aldırttırmaya calısmasın gıcık oluyorum.
Yeter Demirören yeter Gs li olarak bana Bjk forması aldırttırmaya calısmasın gıcık oluyorum.
PORTEKİZ ŞEYTAN ÜÇGENİ!
10.Aralık.2010 17:4
Beşiktaş, Portekiz'de maden buldu.
Beşiktaş, Quaresma ve Fernandes'ten sonra kadrosuna Simao ve Almeida'yı da katmaya hazırlanıyor.
Geçtiğimiz haftalarda ilk olarak HABER1903 tarafından duyurulan Fernandes ve Almeida'ya yeni bir Portekizli daha eklendi.
Beşiktaş yöneticilerinin bu 3 Portekizli futbolcuyu ara transfer döneminde kadrosuna katacağı ve bunun ile ilgili görüşmelerin hızlandırıldığı öğrenildi.
- HABER1903 -
Eger Almeida ve Simao dogruysa süper olur.
Yeter abi bu ne![]()
Bu değirmenin suyunu çok merak ediyorum nasıl bir memba =D
Beşiktaş'ı büyükten saymayanlar artık ne düşünüyordur çok merak ediyorum. Konuyla ilgisiz olacak ama 2010 yılında haber olarak en çok okunan ikinci statüde Beşiktaş. Dünya çapında bu arada. 1. Haiti ondan sonra biz.
İyi yönde güzel adımlar atıyoruz gerçekten , adı geçen topçuların bir tanesine bile gelmesin diyecek yoktur heralde.
İnşallah en az 1 tanesi daha kadromuza katılır..
Almeida ve Simao birlikte gelirse gerçekten tutulamayız yahuUmarım gerçekleşir transferler...
Asıl bomba Simao olur.
Prensipte anlaşılmış öyle yazıyo ntvsporda
So what?
Saike
Aman aman görüntüsü bile güzel yahu)
Başta Schuster ve Guti arkalarında da Q7 oldugu surece sorun cıkarmazlar , cıkaramazlar ..
Hele bi alalımda sorun çıkarmaları problemimiz olsun.![]()
So what?
Saike
Demirören baya iyi takim kuruyor eger bu transferlerde gerceklesirse mükemmel olur ama kulübün Demirören'e bildigim kadariyla borcu var ne kadar oldugunu bilen var mi ?
60 Milyon Euroya Yaklaşmıştı En Son Bildiğim. Şuan Kaç Bilmiyorum
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
55 milyon tl civarı benim bildiğim.
Birimleri Karışrırabilirim Ama Ben Euro Olarak Duymuştum.
Tam tersi abi ben de TL olarak biliyorum![]()
Simdi fotomacta gördüm tabi ne kadar dogru bilemem Demirörene 92 milyon, 9 milyon lirada Serdar Adaliyaymis. Büyük bi miktar ama iyi takim kurmak icin para harcamak sart.
E yani. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.
Herşeyin Birde Sonu ve İnişi Var.
Bu borcun 92 milyon 649 bin 518 lirasının kulüp başkanı Yıldırım Demirören'e, 9 milyon 852 bin 052 lirasının da yönetici Serdal Adalı'ya olduğu bildirildi. Böylece toplam borç içinde yönetim kuruluna olan borç 102 milyon 501 bin 570 liraya yükseldi.
Demekki Euro imiş Birim
Demirören Kendisini İyice Sağlama Aldı Ölünceye Kadar Gitmez Kolay Kolay. Umarım Çocukları Falan Miras Olarak Görüp Başkan Olmaz. Demirören Saltanatına Hoşgeldiniz.
Bence gayet normal kolaymı yav siz olsanız Demirören'in yerinde sizde öyle yapardınız..
Beşiktaş'ta yıldızlarla saadet olacağını düşünmüyorum.
Baya yol kat ettik ama olayı da fazla abartmamak lazım.
Yaşlı yıldızlara gerek yok.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
O değil de Beşiktaş şu Ferrari'yi yollayacaksa biz alsak ya. Akarı yok kokarı yok..