Ne yapalım bizde mi Kasımpaşa'ya geçelim ?
Resmi rakam 16.000, 20.000'de arkadaş ekledi.
O zaman battık, bittik diye ortalarda gezip, stadımıza çökmeye kalkmayacaksınız. Bu kadar basit. Ben biliyordum Beşiktaş'lı duruşunun Ali Sami Yen'e küfür etmek olduğunu, sayende bi bilgi daha eklendi. Önüne gelenden yardım istemek.
Senin içine siniyorsa zaten bu durum, aslında seninle konuştuğum için kendimden utandım şu anda. Yazdıklarımı okumamış sayabilirsin.
Valla ben yoruldum ezbere konuşan insanlara bir şeyler anlatmaya çalışmaktan. Arkadaş sabit fikirli olmayın bi araştırın Allah için ya. Fikret Orman nereye doğruları söyledi hangi doğrularmış onlar. Günlerdir diyoruz ki üst kullanım hakkı bizde, biz izin vermezsek stada giremezsiniz. Beşiktaş'lılık duruşu rakipler üzerinde siyasi baskı kurarak büyümek midir, bedavaya Arena'ya konmak mıdır ?
Screw you guys, I'm goin' home
Resmi rakam değil.Abdürrahim Albayrak'tan duyuyordum hep.
Türk Telekom Arena’da ortalama 37 bin kişiye oynayan Galatasaray hiç bir olay çıkarmadan hiç bir ceza almadan ve bunların içerisinde 3 tane çok önemli play off maçı oynanmasına rağmen hiç bir problem olmadan sezonu kapattık. Onun için tüm Galatasaraylı taraftarlara teşekkür ediyorum.
Oyuncu transferleriyle gözleri boyananlar, kulüp batınca anladılar neyin ne olduğunu.
3-5 sene sonra İnönü ellerinden gidince, o zaman anlayacaklar bu dönen dolapları ama iş işten geçmiş olacak. Memleketin bu kadar sorunu varken, arkadaşın "arenada söz hakkı olanlardan yardım istiyoruz" dediği siyasiler bu stat işi ile ilgileniyor. Birazcık kafayı kullanıp düşününce, ortada dönen rantı görmek zor değil, tabii isteyene.
Yakınlık meselesine gelince, bi zahmet uzağa da gidiversinler. Galatasaray taraftarı yolu olmayan Olimpiyat'a giderken nerdeydi bu insanlığı düşünen topluluk ?
Kartal'ım var olmaz, Saraçoğlunda oynaması söz konusu bile değildir - üstelik herhangi bir talep yokken- denildi zamanında. Şimdi Ünal Aysal'ın fazlasıyla gereksiz kibar tavrı bile sorun oluyor, Galatasaray kötü kulüp oluyor.
Süleyman Hurma kural bilmez, tüccar zihniyeti ile konuşur. Fenerbahçe yöneticisi Amrabat'ı bize teklif ettiler diye açıklama yapar, adam mafyavari çıkar dili sürçmüştür der. Kimse de sesini çıkarmaz, niye ? Çünkü alışveriş bozulsun istemezler.
Sonra biz ayartıcı kulüp oluyoruz, ortamı geriyoruz. Bu sene kalkan kupa birilerinin çok zoruna gitti, o günden beri sürekli bir şeyler çıkıyor.
37 bin olacağını sanmıyorum ama 30 bin den ya biraz fazla ya da biraz eksik olabilir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Zaten geçen sezon 28 bin küsür kombine satılmıştı. Rakamı net olarak bilmiyorum ama 30 binin üstündeydi bu ortalama. Bu sezon zaten zorlasak 40 bin olucak kombineler![]()
He bu arada Gs Bonus'um geldi kombine almaya gidiyorum bugün![]()
Ne alakası var? gelen taraftar sayısı mı belirliyor saha zemininin durumunu?
Ayrıca stada gelen taraftar sayısının stad kapasitesine göre az olmasının tek nedeni ulaşımdır. Maç bu illa arkadaşlarınla gidecek değilsin. Kız arkadaşınla gidersin, kardeşlerinle gidersin vs. ama bu gibi durumlarda on bin kişinin arkasında metro sırası beklemek ve tek ulaşımın o olması da zor bir durum. Sıra beklemek ayrı dert, metroda cama yapışık şekilde gitmek ayrı bir dert.
Gebze'den, Beylikdüzü'ne kadar tek bir vasıta ile(trafiğe dahi girmeden) ulaşılan bir stadla karşılaştırmak abes olur. Hal böyleyken bile 36binlik bir ortalama muazzam bir rakam.
Takım için değil, taraftar için yakın olan Arena.
Yahu konunun bununla ne alakası var? Arkadaş orada ufak bir örnek vermiş sen konuyu tamamen buraya çekmişsin. İstenmiyor mu, istenmiyor. İstenmemesi için oldukça haklı sebepler var mı, var. Sizin bu konuda neden bu kadar meraklı ve her fırsatta "aman canım n'olacak, gelsinler bizde oynasınlar" demenizi anlamıyorum. Hakikatten bu kadar meraklıysanız kutsal Fenerbahçe cumhuriyetinin kutsal taraftarı harekete geçsin de kucak açsın Beşiktaşlı kardeşlerine. Madem bu kadar meleksiniz.
Çok tanıdığım Beşiktaşlı bu kadar istenmiyorsa oynamayalım diyor. Mantıklı olan da bu. Devletin zoruyla, istenmediği halde Arena'da maç izleyeceğiz diye stadımızda oynamak Beşiktaş'ın içine siniyorsa diyecek de söz yok.
Bugün Ankara'da görüşme var.Adnan Öztürk'ünde gitmesine sevindim.Bu adama güveniyorum.Gereken cevabı verir.Bitsin artık şu mesele.
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın önderliğinde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve Asbaşkanı Adnan Öztürk'ün katılımıyla yapılacak zirvede gündem maddesi Türk Telekom Arena'nın kullanımı olacak.
Yalnız bırakın Galatasaray kiralasın Beşiktaş'a nasıl olsa bu lig Eylül'de biter sonrasıda Allah Kerim.![]()
![]()
Sessizce pusuda bekleyen de çok insan var, internet ortamında özellikle. Hatta işi o kadar ileri götürdüler ki, TT Arena gibi isim hakkı alacaklarmış kendilerine. Avrupa maçlarında statlar sponsorsuz bir şekilde kullanılıyor, gerçi Beşiktaş men edildi ama o zamanda Ali Sami Yen diyemezlermiş, Şeref Bey stadı olmalıymış falan. Bir Türkü tutturuldu gidiyor. Yönetim bu işe engel olamazsa yazıklar olsun, bırakıp gitsinler.
Eger Gs istemedigi halde Bjk'nin oynamasına izin verirlerse her maç stada zarar verir Bjk'liler.
Bir sonraki seçimde Ünal Aysal bırakmalı zaten, finans açısından başarılı ama diğer alanlarda bu işi kıvıramıyor, eleştrilecek çok yönü var. Adnan Öztürk devralmalı bayrağı.
Her defasında başka şeylerden bahsediyorsun. Şimdi de Ali Sami Yen'e küfür edildiğini yazıyorsun. Önceden olmuş tribün olaylarını istediğin kadar yaz umrumda değil.
Beşiktaş yardım isteyeceği yerden yardımını ister bunda ne var ? Yeni stad yapılacağına göre mutlaka başka bir stat da oynayacağız. Bunda Beşiktaş'ın menfaatleri önde gelir. Yok öyle Kasımpaşa'nın stadında oynamak bu konuda maddiyat konuşur. Beşiktaş'ın yerinde başka bir takım olsaydı aynı tutumu sergilerdi diye düşünüyorum.
Bak bir sonraki mesajında çok haklısın. "3-5 sene sonra İnönü ellerinden gidince, o zaman anlayacaklar" bu yazdığına katılıyorum. 3-5 sene bile sürmeyecek. İnönü'nün oraya yeni bir stad yapılmayacağı bir gerçek. İlerde bir bahane uydurulup başka yere yeni bir stad yapılır diye tahmin ediyorum. İşin siyaset yönü ağır basacak diye yazmamdaki kasıt buydu başka şeyleri aklına getirmene hiç gerek yok.
Diğer mesajlara da cevap yazayım. Almeida'lı,Quaresma'lı,Simao'lu ve Fernandes'li kadro ile kaç kombine satmıştınız diye cevap yazılmış. Bu sezon yaşanan şike olayları hangi takımı etkilemedi ki Galatasaray dışında ? Şike olayları insanları yeterince tribünden soğuttu ondan önceki sezonlarda kombine satışları o kadar da kötü değildi Beşiktaş'ta en azından seyirci maça gidiyordu.
Yine yazıyorum Galatasaray taraftarının gösterdiği tepki son derece haklı ama küçük düşürecek yorumlarda bulunulması gergin olan ortamı daha da geriyor. Onların yerinde Beşiktaş taraftarı olsaydı Beşiktaş taraftarı da tepki gösterirdi. Fenerbahçe taraftarı da olsaydı tepki gösterirdi. Bu işin sonunda birileri mahcup olacak bakalım hayırlısı..
Git gide olaylar şiddet seviyesine geliyor.Olaki arena verilirse her maç önü kavga çıkar.
uA Gen.Koor.Oğuz Altay: Sayın Ünal Aysal Stadyum Konusunda Elini Masaya Vurmasa Biz 30 Milyon Galatasaraylı Elimizi Masaya Vurmasını Biliriz
@Meireles
Bahsederim, bu çünkü bu olayın birden çok etkeni var. Kuru kuru bir istememezlik söz konusu değil.
Beşiktaş açısından maddiyatın tek gerekçe olduğunu zaten herkes biliyor. Anlayamadığın nokta şu, Beşiktaş'tan bize ne ? Olimpiyat stadı saçma bir gerekçe ile bakıma alınmıyor olsa, madem söz konusu para sizin için en hayırlısı orası değil mi ? Neden gündeme getirmiyorsunuz ?
Sen kulübü batır, sonra gel para akıtacak stadı bul, çökeyim de. Olimpiyat dendiği zaman taraftarımızın rahatı diyebildiler.
Stadın adının TT Arena olması sanki işi basitleştiriyor. Bu stadın gelişim sürecini anlayamadı kimse. Biraz empati yapın. Zor değil.