Sonra da biz cemaat takimi oluyoruz.![]()
Sonra da biz cemaat takimi oluyoruz.![]()
günahların takımı oluyoruz bir de![]()
aykut hocada teknik direktörlük yeneteği falan yok cidden adamın bu özelliği 0 inatla yapıyo bu işi hala
bunu diyince şampiyon olduk diyenler var fakat ben bunu değil oynadığımız futbolu kastediyorum adam geldiğinden beri futbolumuz dahada kötüye gitti hiç sevmiyorum valla kendisini.
İlk 11'imiz: Volkan - Orhan, Bekir, Egemen, Caner - M.Topuz, Selçuk, Cristian, Stoch, Recep, Bienvenu
Madem böyle bir kadro çıkacaktı Selçuk yerine Salih oynasaydı.
Alex de Souza: "Fenerbahce'de genc oyuncunun gelip kendisini ispat etmesine izin vermeyen bir felsefe var. Ben buna üzülüyorum."
Kaynak
Evet cidden güzel söyledi kaptan.İnşallah Recep ve Salih'i kaybetmeyiz.
Yağmurdan yayın gitti![]()
Bu mevsimde ne bu yağış arkadaş Avusturya'yamı yerleşsek ne
saha göl gibi olmuş zaten. o sahada oynanan hazırlık maçından da hayır gelmez![]()
İptal olmuş beyler dağılın
http://www.fenerbahce.org/fb2008/index.asp
Kuyt foto attı twitterdan az önce bakabilirsiniz orda saha kötü durum da oynamamak doğru karar olmuş sakatlık yaşanma riski fazlaydı.
Vaslui, Wesley'i 3 milyon euro karşılığında Al-Hilal'e sattı.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Vaslui maçını İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz yönetecek.
Vaslui maçı için Türk Telekom kale arkası bileti an itibariyle Biletix'te listeden kaldırıldı.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
10 dakikada bitti zaten telekom ben 11 15 te almaya çalıştım 4 blok açılıyor zaten sadece onlarda da hiç yer yoktu.migrosa düştü yolumuz hiç migrosa gitmemiştim ilk olcak bakalım nası bi atmosferi var.telekomdan bakınca pek iç açmıyordu
Fenerbahçe'nin yeni sezon formaları kesin olarak burada paylaşılan formalar mı?
Yukarıdaki cümlenin de yer aldığı yazının tam metni aşağıdaki linkte.
Brezilyalı yıldız "Nerede oynarım o belli olmaz. Fenerbahçe'de mi olur, şimdilik bir beklentim veya planım yok. Elbette işsiz kalmayacağımı düşünüyorum. Mutlaka bir kulüp bulurum kendime" dedi.
Kaynak