Ondan alıntı yaptım çoğu yerde. Zaten yazıyıda paylaşmıştım gene burada. Evet yazıyı okuduktan sonra fikirlerim değişti. Ve paylaştığın yazıyı da okudum. O da güzel bir yazı. Şimdi soru şu. Futbolun patronu olmak ne demek ? Şimdi paylaştığın yazı da Özen'in 6 vaadinden bahsedilmiş. Aslında bunları sorgulayınca başarısız olduğu ortaya çıkıyor. Ama mesela dersin ki kardeşim yönetim bırakmadı ki adam rahat çalışsın ya da maddi destek sağlamadı haklısın derim bende öyle düşünüyorum. Mesela vaadlerinden Scouting'i değerlendirelim. Adam Gönüllü Scout diye bir şey çıkardı. Araştırın bulun bize gönderin beğenirsek alalım dedi ama size beş kuruş para yok. Ama takımın elindeki tek potansiyelli adam Pedro Franco kulübün scoutları sayesinde bulundu. A Takım Planlaması ile ilgili vaadlerinde başarılı olamadığını yukarıda ki yazımda yazdım zaten(ya da alıntıladığım yazım) Diğer vaadleri daha çok yönetimi de ilgilendiren vaadler olduğu için onlarla ilgili bir eleştirim yok çünkü yönetimi bende başarısız buluyorum. Ama Önder Özen konuşurken sanki Ajax, Barcelona falan olacak takım diyoruz ama hiç öyle şeyler olmuyor. Bende bu vaadleri ve sonucu kıyaslayınca adamın başarısız olduğunu düşünüyorum.