Sayfa 209 / 220 İlkİlk ... 109159199207208209210211219 ... SonSon
6,241 ile 6,270 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Ondan alıntı yaptım çoğu yerde. Zaten yazıyıda paylaşmıştım gene burada. Evet yazıyı okuduktan sonra fikirlerim değişti. Ve paylaştığın yazıyı da okudum. O da güzel bir yazı. Şimdi soru şu. Futbolun patronu olmak ne demek ? Şimdi paylaştığın yazı da Özen'in 6 vaadinden bahsedilmiş. Aslında bunları sorgulayınca başarısız olduğu ortaya çıkıyor. Ama mesela dersin ki kardeşim yönetim bırakmadı ki adam rahat çalışsın ya da maddi destek sağlamadı haklısın derim bende öyle düşünüyorum. Mesela vaadlerinden Scouting'i değerlendirelim. Adam Gönüllü Scout diye bir şey çıkardı. Araştırın bulun bize gönderin beğenirsek alalım dedi ama size beş kuruş para yok. Ama takımın elindeki tek potansiyelli adam Pedro Franco kulübün scoutları sayesinde bulundu. A Takım Planlaması ile ilgili vaadlerinde başarılı olamadığını yukarıda ki yazımda yazdım zaten(ya da alıntıladığım yazım ) Diğer vaadleri daha çok yönetimi de ilgilendiren vaadler olduğu için onlarla ilgili bir eleştirim yok çünkü yönetimi bende başarısız buluyorum. Ama Önder Özen konuşurken sanki Ajax, Barcelona falan olacak takım diyoruz ama hiç öyle şeyler olmuyor. Bende bu vaadleri ve sonucu kıyaslayınca adamın başarısız olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yönetimin kötü olduğu konusunda hem fikiriz.O zaman pekala bu başarısız yönetimin Önder Özen'in başarısız gözükmesinde büyük payı olduğunu da kabul ediyorsundur o zaman.Bu durumda Önder Özen'in görev yaptığı süre boyunca başarısız olduğunu söylemek ne kadar sağlıklı bir değerlendirme olabilirki? Ayrıca bahsettiğin Ajax,Porto,Barcelona vs. gibi sistemlerin oluşması takdir edersinki öyle 1-2 senede olacak işler değil.Heleki Türkiye'de hiç değil.Futbolun patronu söylemini Fikret Orman kendisi seçimlerde ortaya atmıştı.Yöneticiler branşlara karışmayacak,profesyoneller yönetecek demişti.Ben o zaman geçmişteki söylem ve yaptıklarından dolayı bu söylediğinin olmayacağını çok net biliyordum ama bir umut belki gerçekleşir diye bekledik.Bugün gelinen noktada yanılmadığımı da görüyorum.Velhasılı kelam bu sportif direktörlük muhabbeti mevcut yönetici zihniyetleriyle hiç bir zaman sağlıklı bir şekilde bu ülkede işlemeyecek.Bunu bir kez daha görmüş olduk.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Mehmet Demirkol, Onder Ozen ve Turkiye`de sportif direktorlukle ilgili aciklama aciklama yapmis.Sonuna kadar hakli.

http://www.ntvspor.net/video-galeri/...gitme-demistim

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Bence Önder Özen oldukça başarılıydı.

Kerim Frei, Tolga Zengin, Gökhan Töre, Pedro Franco, Cenk Tosun gibi isimler tamamen onun vizyonunda şekillendi. En çok eleştirildiği konu ise Dany transferi oldu. Siz adamın eline bütçe verdiniz mi ki adam daha iyisini bulsun getirsin? Demirören dönemindeki bütçeler Özen'in elinde olsaydı daha iyisini de yapardı.

Futboldan anlayan bir adam. Gerçekten futbolu konuşmakla, yönetmekle anlamak arasında çok fark var. Maalesef büyük kulüplerin yöneticileri ego tatmini çok yüksek insanlar. Her şeyin en iyisini biz biliriz kafasındalar.

Yönetimlerle Takım arasında mutlaka bir koordinatör olmak zorunda. Beşiktaş için büyük bir kazanç büyük bir kayıp oldu. Keşke Fenerbahçe de böyle bir yapılanmaya gitse diyecem ama takımı neredeyse Aziz Başkan yönetecek, nasıl olur da futbol konusunda başkasına söz hakkı verebilir ki? : ))
    Önder Özen gelmeden önce Tolga gündemde olan bir isimdi. Kerim Frei kaç maç oynamış oda var. Pedro Franco dışında ben pek bir icraat göremedim. Açıklamalarıyla yaptıkları ters düştü. Danny ve Jones transferleri ortada. Birde son olarak 32' lik Yalçın transferi öncekilerde olduğu gibi es geçilmeyip önlem alındı. Sabır sabır deniliyor ama bu adam 15 ay gibi uzun bir süre görevinin başındaydı. Ortada bir proje varsa bu kadar uzun bir sürede belli şeyler yerine otururdu. Şahsen Önder Özen istifa etti diye yönetime kızmam. Yönetime kızdığım konu başka en başta stat konusu.

Madem Önder Özen'in arkasından iş çevrildi. Önder Özen o iş çevirenleri çıksın tek tek söylesin. Basındaki senaryolara inanacak değilim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Sambade'nin yaptırdığı antrenman Bu adam türünün en iyisi ya sıradışı bir antrenör Önder ÖZEN'in yaptığı güzel işlerden biri inşallah uzun süre gitmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Adam ne yaptıki. Gitti Dany,Eneramo gibi saçma sapan adamlarla takımı doldurdu.Halbuki bütün transferlere tek karar veren isim oydu ve elinde de müthiş bir bütçe vardı.O elindeki bu müthiş imkanlara rağmen mahvetti takımı. Başkanın kendi isteğiyle Beşiktaş'a transfer ettiği söylenen Sezer transferi bile tamamen Önder Özen'in sorumluluğudur.Çünkü dediğim gibi o futbolun patronuydu ve futbolda bütün kararları o alıyordu.Hiç kimse karışmıyordu ona.

Mehmet Demirkol güzel özetlemiş.Türkiye'de bu yönetici vizyonu varken (parayı veriyorum her işe karışırım kafası) ve taraftar bile bu mantalitedeyken sportif direktörlük falan işlemez bu ülkede.Anca günah keçisi olursun. Sana vaad ettiği ortamı sağlamayan,bundan dolayı istifa edince sıkıntı sendeymiş gibi hareket eden yöneticilerin hiç suçu yoktur zaten.

Özen'in yaptığı güzel işlerden bir tanesini daha paylaşacağım ama Özen'in görevini sadece transfer yapmak sanan ve yapılan bütün transferlerin tek karar vericisi Özen sananları ne kadar etkiler bilinmez gerçi.

https://twitter.com/KSVR134/status/489158809752182784
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Türkiye'de hiç bir kulüp Başkanı futbolun tek patronu diye adam getirip karışmamazlık yapmaz burası yurt dışı değil Sammer, Sabatini, Zubizaretta, Völler gibi takım planlamasını kendi yapıcak genç yeteneği tutup çat diye takıma alıcak kimse karışmicak burda bir adam almaya kalktığında 123198237 tane soru sorarlar adama. Eneramo Bilic'in ısrarıydı (Lokomotif'e dahi istemişti), Sezer'i Başkan aldı Önder ÖZEN'in fikrinin sorulmadığınıda düşünüyorum sorulsa veto yerdi, Dany konusunda zaten nereye çıktıysa sorumluluk bende hata benim dedi, pilot takım uygulamasının Önder ÖZEN'den sonra yürüyeceğine/devam edileceğine inanıyorsan kendini kandırıyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Dany konusunda sorumluluğu üzerine almıştı ama ben o transferde asıl sorumlunun Bilic olduğunu,çok ısrar ettiğini düşünüyorum.He ben burada Önder Özen'in kulüpten kaçırtacak raddeye getirip istifa ettirenleri eleştiriyorum ama bu demek değil ki Önder Özen 4/4 lük her işini mükemmel yapan birisiydi.Onun da hataları vardı elbet ama kulüpten kaçırtılması doğru değildi ve ortada henüz ayrılmasını gerektirecek başarısız olduğuna dair somut bir veri yoktu.Çok sabırsızız,istiyoruzki her şey hemen rayına otursun,hemen ortaya gözle görülür bir şeyler çıksın.Sonra da neden biz bir Porto,Barcelona olamıyoruz vs.Aynısı genç oyuncuların gelişiminde de var.Hem oyuncular kendilerini geliştirmek için çok çaba sarf etmiyorlar,hem de bizler bir an önce bu gençlerin sahaya çıkıp harika işler yapmalarını bekliyoruz.Yapamıyorsa salla gitsin.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Adam 1 senede çöktü be

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

1 sene sonra kurtlar vadide ömer babanın yerine oynar o derece olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bize geldikten sonra daha bir çöktü adam evet ama yukarıdaki fotoğraf sanırım 3 sene önceki Hırvatistan ile oynadığımız play-off maçından.Bize geldiğinde zaten o halinden eser kalmamıştı pek.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

O fotoğraf 3 sene önce gibi duruyor ya ?

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Aykut Kocaman' a rakip
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takıma uyum sağlıyor işte daha ne istiyorsunuz. Siyahların arasına hafiften beyazlar

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Abartılacak kadar büyük bir fark yok bence. Üstelik 3 sene önceki haliyle kıyaslanmış. Sakalları kessin, siz de anlarsınız çok büyük değişimler olmadığını.

Önder Özen'in gidişinin canımızı en çok sıkacak yönlerinden birisi, pilot takım olayı. Dikilitaş ve Roeselare ile devam edilir umarım. Afrika'dan ve Güney Amerika'dan da birer takım bulunacaktı, o iş yatar artık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turunda, Feyenoord ile eşleşti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rakibimiz Hollanda ekibi Feyenoord oldu.

Takımı epey dağıttılar diye biliyorum bu transfer döneminde. En önemli kayıpları zaten Graziano Pelle.

Önümüzdeki hafta en azından 1 transfer daha yapsaydık daha rahat olabilirdim ama şu an çok da çantada keklik değil.

Bunu geçsek bir sonraki tur Arsenal ya da Napoli gelir. Beşiktaş'ın kura şansı hiçbir zaman olmadı olmayacak.

Feyenoord kolay olmayacak ama geçmeliyiz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Sneijder ve Kuyt geldiğinden beridir bir Hollanda elektriklenmesi yaşanıyor ülkede. Dünya Kupası elemeleri, Avrupa Şampiyonası derken şimdi de 3. tur rakibimiz bir Hollanda ekini oldu.

Umarım geçeriz turu zor rakip açıkcası. Limassol falan gelse çok güzel olurdu ama Feyenoord her zaman tehlikeli takımdır.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Çok iyi bir kura çekti Beşiktaş bence , takımın en önemli oyuncuları Graziona Pelle vr Bruno Martis İndi başka takımlara gitti ve hali hazırda transfer yaptılar mı bilmiyorum fakat geçebileceği bir tur oneml olan oradaki maçta Beşiktaş'a yakışmayacak hatalar yapmasınlar

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

De Vrij'de onlarda oynuyor. Koeman ayrıldı ancak. Yeni hocayla yeni bir düzene geçecekler zamana ihtiyaçları var. Bu açıdan iyi bir kura çekti temsilcimiz. Geçerler diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pelle , Martins İndi ve Janmaat şu an benim aklıma gelen kayıpları. 3'ü de direkt ilk 11 oyuncusu. Önemli bir avantaj bizim için.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Pelle , Martins İndi ve Janmaat şu an benim aklıma gelen kayıpları. 3'ü de direkt ilk 11 oyuncusu. Önemli bir avantaj bizim için.
    Vrij'da her an gidebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Vrij'da her an gidebilir.
    Aynen o da yolcu olabilir her an.

Kısacası çok ciddi manada güç kaybeden bir Feyenoord var karşımızda. Bunu değerlendirmemiz lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

feyenoord kurasi bence avantajli olmus. hem hocalarini hem de en skorer isimlerini kaybettiler. indi portoya, janmaat da newcastlea gitti. 1 hafta icinde transferleri bitirmesi lazim besiktasin. dem babanin gelmesi iyi oldu. en acil ihtiyac forvetti. sakatlanmaz da oynar insallah

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ben 2 hatırlıyordum şimdi Janmaat'ı da hatırladım, Vrij'de gider büyük olasılıkla Beşiktaş bu turda favoridir net.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Feyenoord de Vrij için lazio ile anlasti.
    Daha kolay kura çekebilirdik, ama Feyenoord'un önemli oyuncularini kaybetmesi ve antrenör degisikliginden ötürü biz biraz daha avantajliyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Her ne kadar önemli isimleri ayrılmış olsa da Feyenord muhtemel rakipler arasında en güçlü ekiplerin başında geliyordu.Kuralardaki şansızlığımız devam ediyor fakat bu bizim için bahane olmamalı.Feyenord'u geçemiyorsak ŞL'ye katılmamamız bizim için daha hayırlı olacaktır zaten.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

o kadar da karamsar olmamak lazım

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Eksik bölgelere transfer yapilsaydi iste pek zor olmazdi