Sayfa 209 / 439 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon
6,241 ile 6,270 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    İlhan güzel söylemişsinde geöen sene sağ bek bolluğundan Toraman sağ bek oynadı.

Bencede Zan ve Toraman stoper oynamalı kesinlikle.
    Tigana sezon başında Ali Güneş Ve Tandoğan'dan dolayı mecburi olarak Serdar'ı ön liberoya çekti. Orda yüksek verim alınca tekrar bek'e yollamadı. Tigana beklerde de kademe anlayışı olmasını istediğinden dolayı ve gerçekte 3-5-2 'nin sağ kanatları olan Ali Güneş ve Tandoğan'ı kademe anlayışına sahip olmadıkları için o pozisyona Toraman'ı koydu.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

louis sahanın Galatasaray'a gelme olaslıığı %0 ın bile altındarossi de kiralık gelirse bence bize fazla bi katkısı olmaz.sadece adamların oyuncusunu yetiştirmiş oluruz.nilmarı istiyorum ben saviolanın gelmeyeceğini düşünerek

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Evet Serdar'ı sağ beke çekmek daha akıllıca olacak umarım Cisse transferi gerçekleşir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi Cisse'ye ne gerek var Koray ve Fahri'nin Cisse'den ne eksigi var Fahri tatan Cisse'den bin kat iyidir.Hey allahım ya gecen senenın Gs'si gibiyiz İnamoto gibi bi transfer olur.

Del Piero_10 Misafir

Parma Rossi için resmi teklif yaptı,büyük ihtimalle kabul edilir.

Takımımı sorgusuz destekliyorum...BJK için herşeye eyvAllah... Ama Yönetim iyice sıktı toplu istifa gerekiyor...

Nesil
    2006

Rossi Parma'nın altyapısından çıkma zaten,büyük ihitmalle orayı tercih eder
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Punter View Post
    Galatasarayımızın ilk antremanına Song ve Volkan Yaman hariç tüm futbolcular katıldı. Song 2 Temmuz da gelecek Türkiye'ye ancak Volkan neden katılmadı bilmiyorum....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Linderoth'da idman da yokmuş. Onun da neden olmadığını bilmiyorum...
    Abi Linderoth idmanda var. Ben izledim anrtremanın 30 dk. lık bölümünü.

Saol Pivot kardeş... http://www.spor3.com/haber.php?haber_id=254054 bu habere gore yazmıstım....

Bu arada Volkan'la ilgili bişey duyasan lutfen yaz.... Neden yoktu acaba idmanda ?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Carew'i beğenmiyorum umarım alınmaz. Emre'nin de dediği gibi en iyi transfer Deivid'in gönderilmesi olur. Yanında Deniz'i de götürürse bu takımı kimse tutamaz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Lightbulb

Quote Originally Posted by Punter View Post
    Saol Pivot kardeş... http://www.spor3.com/haber.php?haber_id=254054 bu habere gore yazmıstım....

Bu arada Volkan'la ilgili bişey duyasan lutfen yaz.... Neden yoktu acaba idmanda ?
    daha resmi imza töreni falan olmadı ya ondandır

Default Sivasspor Musa Aydın'la anlaştı

Sivasspor, Sakaryaspor'un orta saha oyuncusu Musa Aydın ile anlaşma sağladı.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Bu kapsamda geçen sezon Sakaryaspor'da forma giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Musa Aydın ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık anlaşmaya vardıklarını bildiren Uygun, Musa'nın yetenekli bir oyuncu olduğunu söyledi.

Transfer çalışmaları kapsamında yurt içi ve yurt dışında birçok futbolcuyu izlediklerini belirten Uygun, Sivasspor'un bütçesine ve kadro yapısına uygun oyuncuları takıma katmaya çalıştıklarını ifade etti.

Yabancı oyuncu transferi konusunda Futbol Federasyonu'nun yabancı futbolcu kontenjanı ile ilgili alacağı kararı beklediklerini kaydeden Uygun, bonservis bedellerinin yüksek olması nedeniyle yabancı oyuncu transferinde aceleci davranmadıklarını söyledi.

1'i yabancı, 1'i yerli 2 stoper ile 1 oyun kurucu transfer etmeyi planladıklarını, ayrıca bazı genç yetenekleri de kadrolarına katacaklarını anlatan Uygun, “Şu anda beklemedeyiz, ama kimse merak etmesin takımımıza gereken transferler yapılacak” dedi.
    Uygun, transfer ettikleri futbolcuların resmi imzayı gelecek günlerde Sivas'ta atacağını sözlerine ekledi.
    Daha önceden eski oyuncusu Muhammed Ali Kurtuluş ve gurbetçi Fatih Atik ile anlaşan Sivasspor, Musa Aydın'ın transferi ile bu sezon kadrosuna 3. ismi katmış oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    34

bence cisse iyi transfer gibi duruyor umarım hayırlı olur beşiktaşa siyahi oyuncular hep iyi olmuştur (brezilyalıların dışında) cisse de yararlı olacaktır ama sağ bek, stoper ve bir forvet alınmazsa hiç bişey olmaz yine bizden. nobre iş yapamıyor bence kalsın ama mutlaka başkası da alınmalı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bencede Deİvİd Denİz İkİlİsİnİn Gİtmesİ En Hayirlisi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Savİola Gelİr Saha Gelmez Yanİ O Kadar İmkansiz Hem Haber KaynaĞini AÇiklarmsin

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Rossı haberi yalan Bize Lima gelecek aksilik olmassa veya daha büyük biriyler anlasılırsa

Bu arada İdmana Linderoth falan katıldı Tv canlı izledim

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by welet View Post
    Abi Cisse'ye ne gerek var Koray ve Fahri'nin Cisse'den ne eksigi var Fahri tatan Cisse'den bin kat iyidir.Hey allahım ya gecen senenın Gs'si gibiyiz İnamoto gibi bi transfer olur.

Cisse de Koray ve Fahri de oLmayan iyi kademe anLayışı ve hırs var.Bu da bir futboLcu da oLması gereken önemLi özeLLikLerden.Umarım anLayabiLmişsindir...
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Gol kralı Kamburov A.Gücü'nde

Transfer çalışlarını sürdüren Ankaragücü, Bulgaristan Ligi'nin gol kralı Martin Kamburov'u, Ankara'ya getirdi. 27 yaşındaki Kamburov'un, Bulgaristan Birinci Ligi takımlarından Lokomotiv Plovdiv'de 3 sezon gol kralı olduğu, geçen sezon ise Dubai'nin El Ahli ekibinde forma giydiği öğrenildi. Bulgaristan Milli Takımı'nda da forma giyen Kamburov ile anlaşma sağlanacağı öğrenildi.
    27.06.2007

Kaynak : AA

Bu kampurov cok ıyı adam bence ankaragucu ınanılmaz adam aldı kamburov etkılı frıkıkler atabılen bır futbolcu gecen sene galatasarayında gündemıne gelmişti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadaslar şu yabancı kontenjan işini bi açklasa tff herşey belli olacak...yada tomas veya carrusca gönderilirse..

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

iyi bari en azindan 29 yasindaymis belki iyi olur... ben tekniginin iyi oldugunu biliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

lima iyi bir gençmiş duyduğuma göre Rossi ve Saha'nında geleceğine inanmıyorum
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Antalyaspor baskani sedat peker az önce lig tv ye baglandi.. ali bilgini bize verdiklerini söyledi karsiliginda bir miktar para ve kiralik oyuncu alacaklarini söyledi.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Evet Ali Bilgin Fenerbahçe'de Galiba bir miktar para ve Kerim Zengin'i Antalyaspor'a vereceğiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Cisse imzaya geliyor

Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı orta saha oyuncusu Edouard Cisse, 29 Haziran Cuma günü İstanbul'a gelecek. Siyah-beyazlı kulübün, uzun arayışları sonrası anlaşma sağladığı Cisse'nin, 29 Haziran Cuma akşamı Türkiye'ye geleceği ve sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
    27.06.2007
    Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Umarım Kerim'i kiralık verioruzdur tamamen vermek saçma olur

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

Öncelikle cisse beşiktaşımıza hayırlı olsun inşş..sonra bi arkadaşımız fransa milli takımına bile seçilememiş fm dede özellikleri çok kötü demiş, fransa milli takımı ön liberoları yıllardır viera ve makaleledir biraz zordur haliylen milli olması o pozisyonda, fm ile ilgili yoruma da bi güliym.. diğer arkadaşlarımızda kaç defa izlediki bu adamı asmışlar yönetimi kovmuşlar parayı ziyan etmiş olmuşuz nedir bu galyanımız anlamadım biraz sakin olalım bence zamana bırakıp görelim nolduğunu bize yıldız oyuncu değil yıldız bi takım lazım parçalar oturuyo bence sakinleşelim..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hiçbir oyuncu bonservisiyle verilmiyor. 1 ya da 2 oyuncu kiralık verilecek.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ataman5 View Post
    Öncelikle cisse beşiktaşımıza hayırlı olsun inşş..sonra bi arkadaşımız fransa milli takımına bile seçilememiş fm dede özellikleri çok kötü demiş, fransa milli takımı ön liberoları yıllardır viera ve makaleledir biraz zordur haliylen milli olması o pozisyonda, fm ile ilgili yoruma da bi güliym.. diğer arkadaşlarımızda kaç defa izlediki bu adamı asmışlar yönetimi kovmuşlar parayı ziyan etmiş olmuşuz nedir bu galyanımız anlamadım biraz sakin olalım bence zamana bırakıp görelim nolduğunu bize yıldız oyuncu değil yıldız bi takım lazım parçalar oturuyo bence sakinleşelim..
    Ben daha önceki yazımda beLirttim zaten.Bu adam başarıLı oLdukça tekrar tekrar göstericem o yazımı.Bence Cisse çok iyi oLdu..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Antalyaspor baskani sedat peker az önce lig tv ye baglandi.. ali bilgini bize verdiklerini söyledi karsiliginda bir miktar para ve kiralik oyuncu alacaklarini söyledi.

haberlerden alıntı:

Sedat Peker, "Bugün Nihat Bey'le mali anlamda anlaştık. Olcan'ı istemiştik. O talebimizde bir problem oldu ancak kendileri kiralık da olsa 1-2 oyuncu vereceklerini söylediler" derken, Fenerbahçe'den takasla gelecek futbolcunun kiralık oyuncu olacağını ancak isimlerin belli olmadığını söyledi.

Çok iyi oldu
    Kerim gitsin, kiralık oynasın, müthiş fırsat onun için.
    Olcan gitmez, 1 önceki sene orada kiralıktı.Orada pişti, geldi.Geldiğinde oyunundaki dğeişikliğe kimse inanamıyordu, orada Olcan'a özel ilgilenildi.O dönem hocası Fenerbahçe'den eski bir oyuncuydu galiba..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mesaj Yetkileri