Yine geliyolar yapmayın etmeyin.![]()
Yine geliyolar yapmayın etmeyin.![]()
Bence iki takımda sahasında fire vermeyecek ve seriyi 4-3 kazanarak sampiyon olacagız.
Ahahaha Ergin Ataman çıldırdı taraftarı gazlıyor![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Tebrikler Aslanlar'a. İkinci maç daha rahat olur sanıyorum biraz stres yaşadık ama sonlarda iyi kopardık.
Takım o kadar iyi değildi ama taraftar çok iyiydi, salı günü de kazanırız umarım.
takimda taraftarda iyi degildi bence , arroyo etkisizdi... bonsu obur maclara gore fena degildi bu mac.
http://inciswf.com/atamanhocam.swf
Fena bilenmiş Ergin Ataman, bir önceki maçın sonunda da fena gaza gelmişti zaten.![]()
çok top kaybı yaptık pek iyi oynamadık bi de hakemler de belki baskı altında olduklarından dolayıdır gs yanlısı olunca kaybettik.
top kaybi bir kenari, asiri faul problemi yasadik. ikinci yarida bu yuzden dusus yasadik bence. savunma sertligi azaldi bu yuzden. gs cok iyi oynamasa da cenkin ekstra 3lukleri ile rahat bir galibiyet almis oldu mac sonu itibariyle. marko da iyi katki verdi ikinci yari. sali gunu daha farkli bir mac yasanacaktir. ben 3-1 olmasini bekliyorum.
Last edited by SAİT71 : 09.Haziran.2014 at 02:08
Kesin bilgi mi ?![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Bu maç baştan kopacakken basit hatalarımız FBÜ'nün işine yaradı Cenk olmasa belki maçı kaybedecektik bi ara hiç kaçırmadı FBÜ. O yüzden ben 2. maç daha rahat bir maç bekliyorum umarım yanılmam.
Obra varken rakip real barca falan değilse baştan kopmaz zaten hocam. Gs dirençli olduğu sürece bu seri hep son çeyrek maçları olur.
Temposuz maçlar fenere yaramıyor. Yarın tempoyu arttirmamiz şart. Basit faullerden de kaçınmak gerek. 3 sayı savunmasını iyi yapıp arroyoyu da kitlersek kazanmamak için bir sebep göremiyorum.
Ergin ataman takımının favori olmadığını bildiği için akıl oyunlarına başladı. Cenk sayesinde son ceyrekte kazandıkları bir maçtan sonra yaptığı açıklama absurd olmuş birazdün de dahil bence gs formundan çok uzak.
Ergin Ataman'ın yıldızı taraftar ile hiçbir zaman tam olarak barışmadı. Taraftarı karşısına çok aldı çünkü, kimi zaman haklı olsa da bizim taraftar da tepki verdi buna. Şu anda taraftara çok ihtiyaç duyuyor, etkisini de dün gördü bence. Hakemleri çok fazla baskı altına aldık çünkü. Bunun da kaymağını yemek istiyor, yumruk şovu da açıklamaları da bunun bir parçası. Ama bunlar yetmez şampiyonluk için, ev sahibi avantajı bizde değil çünkü.
bjelica nın uzaydan attığı üçlüklere rağmen 64 sayıda kalmışken galibiyeti cenke nasıl bağlamışsın anlamadım ? gs 9/23 serbest atış (kaçırma rekoru ??), markosvilli 1/7 üçlük attı (çoğu boştu) arroyo 5 sayıda kaldı. e bırakalım da bi cenk çıkmış olsun ekstradan.
ergin ataman rakibi çok iyi analiz ediyor. ilk maçtan sonra işi çözdü, 2 maçtır fb hücumlarını kitledi. obradovicin çok yerinde aldığı ve müthiş hücumlar çizdiği mola dönüşleri hariç fb hiçbir şey üretemedi. sıfır. ama malesef biz hücumda çok formsusuz, özellikle arroyonun verimsizliğinden dolayı.
serinin gerisi için ben o atmosferde gs ın maç vericeğini düşünmüyorum. 7.maça kalırsa da tahminim çift haneli fb galibiyeti olur. yani 5.maç şampiyonluk maçı olur gibime geliyor ve gs ın kazanması süpriz olur. aslında 2. maçtı bizim için süpriz hedef maçı ama markosvilinin koluna vurulup da görülmeyen eller utansın.
ikimiz de ayni seyi soylemisiz ama farkli dusundugunu belirtmissin
cenkin 3lukleri olmasaydi dun kazanabilir miydi gs, bunu cevapla yeter. kendin de demissin takimin butun olarak vasat oynadigini. marko 1/7 3luk yuzdesi olmasaydi zaten ben de cenki onplana cikarmazdim, di mibence gs cok vasat, fb ise aksine cok formda. formda oldugu icin bjelica falan mesafe tanimaksizin 3luk sokuyor. ergin ataman da bugunku finallerden cok milli takimi dusunuyor gibi bir hava var. mac konsantrasyonu yetersiz gibi. taraftar sayesinde kazanilmis bir macti bence.
aynı şeyleri söylemiyoruzcenkin üçlükleri olmasaydı diyorsun ki bu normalde cenk böyle üçlük atamaz demek ben böyle anlıyorum, ben de diyorum ki normalde markoş da böyle kötü atmaz. cenk atamasaydı, marko atsaydı, etseydi olsaydılara girersek çıkamayız. gs çok vasat demişsin, fb nin attığı sayı 64 ki açıkladım bunun neden olduğunu kendimce. takıma bütün olarak vasat demedim, arroyo kaynaklı iyi hücum etmiyoruz dedim. senin dediğin "çok formda" takım ise hücumda opsiyon üretemiyor 2 maçtır ? ergin ataman konusuna hiç katılmıyorum tamamen şampiyonluğa konsantre bence. bu maç taraftarla kazanılmış bir maç değildi, ama 2 maç daha var o salonda ve bunların içinde taraftarla kazanılmış bir maç olucağını düşünüyorum, bu yüzden bu atmosferde gs maç vermez dedim. ben 5.maçın şampiyonluk maçı olucağını ve fenerin favori olduğunu söylüyorum sense rahat bir 4-1 görüyorsun. hiçbir konuda aynı şeyi söylemiyoruz yani.
aksine ben rahat bir 4-1 beklemiyorum. daha once de yazdim, 2-2 doneriz diye. ama dunku maci gordukten sonra bekledigim surpriz deplasman galibiyetini yarin alabiliriz diye dusunuyorum. maci son ceyrege tasimistik ki uzunlarin tamami faul problemindeydi. ve bir anda bencten gelen cenk imzasini atip maci kopardi. macin cercevesi budur benim icin. yarin da basabas bir mac olur ve ne olacagi kestirilemez bence. su form durumlariyla deplasmanda galibiyet almak imkansiz gorunmuyor acikcasi. tabi arroyo varken de hersey mumkun gs acisindan.
taraftar konusu da onemli bence. abdi ipekci gercekten de zor bir deplasman. cok iyi bir seyirci toplulugu var. dun de bunu gosterdiler. takimi atesleyen en onemli faktordu. galibiyetteki buyuk pay seyircinindi bence.
Berbat ötesi basladık maça.3 dakika da 2 top kaybı.Ayrıca organizasyon sıfır takımda sanki sokak basketbolu gibi herkes kafasına göre takılıyor.Tabi daha cok erken ama 3 dakikalık olay buydu.
5 dakika da 3 top kaybı ve faul hakkımız doldu.Rezalet bir baslangıc oldu bizim icin.
Dediğim gibi rahat oluyor bu sefer. Ama yine de temkinli olmak lazım takım çok iyi başladı nazara gelmeyiz inşAllah.
28-16 önde kapadık ilk çeyreği. Harikayız.
Teknik faul neden verildi çözebilen oldu mu? Bizim yardımcı hocalardan biri 4 diye gösteriyordu, 4 yabancı mı vardı acaba faul atılırken?
Edit: Dediğim gibiymiş şimdi gösterdiler.
Akıyoruz valla nazar değmesin. Ergin Ataman'ın yumrukları önemliymiş.![]()
Değdi bile, gerçi böyle olacağı belliydi sayı atamaz olmuştuk. Hoca çok geç kaldı mola almak konusunda.
Zaten bize hep nazar değiyor.Şimdi bi üçlük yeriz hatta 40-39 biter.
![]()
Farkı 16 sayıya kadar çıkar, 2 kez teknik faul kullan ama devreye 2 farkla gir..
Son saniyede spiker sigara mı yaktı :d çakmak sesi geldi galiba.
Maça felaket başladık ama sonrası iyi oldu. Dışarıdan hiç şut sokamıyoruz, bomboş şutlar kaçtı sonra strese girdik. Ama farkın oluşmasındaki en büyük etken Melih'ti ve o çıkınca adam akıllı oynamaya başladık. Obradovic fazla bile dayandı Melih'e umarım 2. yarıya Melihle başlamak gibi bir hata yapmaz.