Samsun kendini aşmış artık.Ama seneye Giresun şampiyonluğu bekliyoruz.
![]()
Samsun kendini aşmış artık.Ama seneye Giresun şampiyonluğu bekliyoruz.
![]()
TariboWest
Samsun fena ya,Giresun da seneye patlıyacak gibi görünüyor![]()
Vallahi Rezalet Billahi Rezalet !!
Böyle başkan düşman başına8.Sezonuna girdiğimiz bu kariyerde İlk senemizde Süper Lig'e çıkma başarısını gösterdik.Sonrasında ise düşme tehlikesi hiç yaşamadık.İlerleyen senelerde 2 sene üst üste 1 puan fark ile Avrupa kupalarını kaçırdık ! Yılmadık eldeki bütçeye göre elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık.Bir kere adam gibi bütçe olsun biz bu ligin tozunu arttırırız dedik ve bunu da yaptık ! Üst Üste 2 sene Ligde Şampiyon olduk.Avrupa'da Şampiyonlar Ligine katıldık Uefa kupasında gruplardan tur atladık , sonrasında turlar atladık.En iyi oyuncularımızı para uğruna satan Başkanımıza rağmen mücadelemizi en iyi şekilde devam ettirdik ve yine Şampiyon olduk ! Ama artık sınırlar aşıldı.Bizim sevgimiz Samsunspor sevgisi ! Fakat böyle bir başkan istemiyoruz !
İşte bu yazının sebebi'' Klube bu sene verilen transfer bütçesi ''
850 Milyar !
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
hahaha8. sezon da bile bu kadar mı o değil iki yıldır şampiyon oluyorsun.
Maalesef bütçe bu kadar Bank Asya takımlarında daha çok bütçe vardır şu anda
Neyse biz yine elimizden gelenin en iyisini yapacağız ! Başkan umarım birgün bu kapıdan defolup gider !!
Transferlerimiz ..
Neyseki sezon ortasında transferi biraz olsun bitirmiştik , Fakat şimdiye düşündüğümüz kimseyi alamadık !! Üstelik 20 trilyona Luiz Carlos gibi bir yeteneğide yolladık !!
Felipe Melo ile 2 yıllık sözleşme imzaladık ..
Musa Çağıran ile 3 yıllık sözleşme imzaladık ..
Mert Günok ile 3 yıllık sözleşme imzaladık ..
Okay Tecrbüeli Okay olarak Samsunspor'da ..
Mahmut Boz ile 2 yıllık sözleşme imzaladık ..
Ek olarak 2 tane regen ile anlaştık.Bunlardan biri Chelsea alt yapısından yetişen Hasan Çelik oldu.Bir diğeride kiralık olarak yine Chelsea'den Daniel Königs oldu.
Hasan Mc ve Amc oynayabiliyor , Königs ise Forvet mevkinde görev yapıyor.
Keşke diğer ss olsa da 90+3'de attığın golü herkes bilseydi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Transferlerimiz;
Çok para harcadık bu sene.
Yukleresim.com
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İşin gücün buradan gövde gösterisi yapmak. Birşey demiyorum sana KRAL'sın.
Anladın sen onu.
Emre Çolak ve Mehmet Ekici'yi göndermen kötü olmuş. Emre xavi gibi asistler yapıyor :![]()
Lanet Olsun Böyle Şansa !!
Böyle bir grup mu olur arkadaş ya![]()
![]()
Samsun'un grup harbiden sakat olmuş. Şans işte.![]()
TariboWest
antep mağlubiyeti kötü olmuş transferler idare eder şampiyonluk bekliyoruz yine senden başarılar
center grubun çok zor olmuş ya hiç şans yok valla sende![]()
Süper Lig 8 Hafta
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Uefa Kupası Grubumuz
Sunderland
VVV Venlo
Bellinzona
Turgut gurup o kadarda kötü değil ya
Murat bu sezon şampiyon olmalısın artık.
Turgay sende yanlız çok fena tahrik ediyoesun. Herşeye bir cevap verme çabasındasın yanlış anlama ama birazda hoşgörü göster. Belki arkadaşta kendine göre haklı olabilir bazı konularda.
şimdi bana burada kıvırma aranızdaki muhabbet farklı zırvalarıyla bu işe devam etçeğini sanıyorsan bir gün mutlaka keöiğe dayanır turgut![]()
Şampiyonar Ligi Grup 1.Maç : Ajax : 0 Samsunspor : 6
Deplasmanda Hollanda ekibine futbol dersi veriyoruz , Uefa için ümitlendik !