Sayfa 21 / 21 İlkİlk ... 11192021
601 ile 630 arası toplam 686 sonuç

Konu: Oyuncu Profilleri

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by comando77 View Post
    Gokay'in ozelliklerinde herhangi bir gelistirme yapildi mi?

ya da her zamanki gibi berbat mi?

Ins Recep Niyaz'i da bjk'li Muhammet gibi yapmisinizdir.

Aboooo'nun genc oyuncularinin maclarini izledigine inanmiyorum
    Arastirma bolumunde oyuncularla ilgili baslik acip, profillerini gorebilir, izlediginiz kadariyla yorum yapabilirsiniz.

http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=1222

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aboooo'nun genc oyuncularinin maclarini izledigine inanmiyorum
    Böyle bir yorum yaptığınıza göre genç oyuncuların maçlarını düzenli olarak izliyorsunuz herhalde.

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Böyle bir yorum yaptığınıza göre genç oyuncuların maçlarını düzenli olarak izliyorsunuz herhalde.
    Evet izliyorum

Cogu maci 90 dakika izliyorum

Nesil
    2003

Evet izliyorum

Cogu maci 90 dakika izliyorum
    Yanlis anlama ama bence Konyaspor'u stattan izle. Yillardir Konyaspor arastirmacisina ihtiyac var da o yuzden soyluyorum.

Sadece birimiz degil, bir kacimiz A2 ligini takip ediyor. Oyuncular hakkinda da olabildigince bilgi toplamaya calisiyoruz.

Ozellikle gencler icin eksik olabilir ama arastirmaci izlemiyor yazmak yerine, "bence su soyle olabilirdi cunku..." seklinde yazmak genelde burada cok daha kabul gorecek bir yontem.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Yanlis anlama ama bence Konyaspor'u stattan izle. Yillardir Konyaspor arastirmacisina ihtiyac var da o yuzden soyluyorum.

Sadece birimiz degil, bir kacimiz A2 ligini takip ediyor. Oyuncular hakkinda da olabildigince bilgi toplamaya calisiyoruz.

Ozellikle gencler icin eksik olabilir ama arastirmaci izlemiyor yazmak yerine, "bence su soyle olabilirdi cunku..." seklinde yazmak genelde burada cok daha kabul gorecek bir yontem.
    Konyali olmama ragmen Konya'nin maclarini izlemeyi sevmiyorum. ama bu sene oynadiklari her maci izledim nerdeyse. Ali Dere disinda iyi oyunculari yok. Maclari da tv'den izliyorum.

Yillardir her Fenerbahce'li genc oyuncularin ozellikleri berbat oluyor. Hic biri gelismiyor. Gokay olsun, Berk olsun fm 2011'de cogu macta ilk 11 oynattim nerdeyse hic gelismediler

Fenerbahce arastirmacisin gencleri fazla takip etmedigini dusundugumu soyledim.Cunku u18 ve a2 takiminda bircok yetenekli ve gelecek vadeden bircok genc var. Bu oyuncularinin yetenekli oldugu bir mac izlese bile anlar bence.

Ki ben butun maclarini izliyorum ve bu oyuncularini izlemekten cok zevk aliyorum. tsl ve bank asya'da oynanan maclardan zevk almazken genclerin oynadigi maclardan cok zevk aliyorum.

eLastik Misafir

Fenerbahçe 225 K mı :S ? Allah aşkına şu transfer bütçelerini neye göre ayarlıyorsunuz ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin 225 bin € transfer bütçesi olması ilginç. Bir sürü adam yolladılar ve maliyetli kimseyi almadılar. 6-7 M € bütçesi olması gerekirdi bana göre.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Fenerbahçe'nin 225 bin € transfer bütçesi olması ilginç. Bir sürü adam yolladılar ve maliyetli kimseyi almadılar. 6-7 M € bütçesi olması gerekirdi bana göre.
    Oyuncu satislarindan cok buyuk para girdigi kesin. Ama Fenerbahce bu oyunculari, transfere kaynak yaratmak icin satmadi. Bekledigi gelirlerin gelmeyecegini fark edip, o eksilen gelirleri kapatmak icin satti. Sezon basinda Aykut Kocaman, bana 7 milyon Euro'luk bir Forvet alin deseydi, buyuk ihtimalle bu gerceklesmezdi. Gerceklesecek olsa Niang satilmazdi.

Fenerbahce'nin baslangictaki transfer butcesinin dusuk olmasi anormal degil. Hatta hic bir takimin sezon basinda transfer butcesi yuksek degil cunku transferler bitmis durumda.

Ligin ilk yarisinda isler iyi giderse, zaten yonetim takviye yapar oyunda.

Bu tip konulari artik arastirma bolumunde konussak?

eLastik Misafir

Lugano gitti Guiza gitti Emenikeden 1m kar var Niang gitti ve daha aklıma gelmeyen çoğu kişi. Yobo ve Zeigler ikiside kira. Hiç anlayamadım 250 K yı ! Beşiktaş Ne kadar oyuncu aldı ve kimseyi satmadı ama bütçe 1.6 M !

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Sanırım bu şike soruşturması ile kaybedilen CL gelirlerinin etkisi bu. CL gelirleri ile yaklaşık 7-8 milyon € olurdu bütçe. Beni Beşiktaş şaşırttı asıl.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Bu arada eger size lazim olacaksa Fenerbahce'deki cogu genc oyuncu icin yazdigim blog yazilari var

paylasabilirim sizinle

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Oyuncularının profillerini tartışmak için artık şu alanı kullanabilirsiniz.

http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=1222
    So what?
    Saike

Sayfa 21 / 21 İlkİlk ... 11192021

Mesaj Yetkileri