Sayfa 21 / 31 İlkİlk ... 111920212223 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 918 sonuç

Konu: Kayserispor Transfer Haberleri | Derley, Diego Lopes

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by deniz.91 View Post
    Heyecanlandm bir kadromuzu yazalım dedim

Souleymanou

Önder - Serdar - Amisulashvili - Hasan Ali

Santana - Selim Teber

Amrabat - Ziani - Mehmet Eren

Zalayeta

Daha cangele dönünce kimi nasıl oynatacak düşünemiyorum
    Ziani kanat oyuncusu.

Mehmet Eren yedek kalır, sola Ziani geçer. Ortaya Moritz olabilir, Kujovic ile çift santrafor ya da Cangele SS oynayabilir.

Önder orta oyuncusu, Serdar bekte daha verim verir bence. Şota'nın elinde fazla fazla alternatif oldu belli ki.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Süleymanouyu kesebilir şota yabancı kontenjanı dolayısıyla hazırlık maçalrında volkan babacan oynuyormuş zaten ziani ortadada oynayan bir oyuncu moritz ilk yarı çok formsuzdu sanmıyorum mehmet ereni kesip moritzi oynatacağını Kujovçte son hazırlık maçında 2 gol 2 asist yapmış sanırım onu değerlendirmek isteyecektir bakalm

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Kıskandım doğrusu Ziani transferini. Marsilya'daki günlerini yakalarsa müthiş olur Ziani.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kayseri'de bu şans oldukça bğtğn forvetler sakatlanır gene bir şey olmaz .Ziani iyidir iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ziani çok iyi olmuş ya helal valla.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Suleyman Hurma bu isi biliyor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Valla ligin en iyi kanatlarına sahip takımlarından biri oldu Kayseri

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu kezde cezayirli Rafik Djebbourla adımız geçiyor yabancı basında AEKdan ayrılmak istiyormuş Lille Stuttgart Frankfurt Rennes te istiyomuş galiba karim ziani ikna edecekmiş

http://www.transfermarkt.de/en/rafik...ler_20903.html

Yalnız pek sanmıyorum elimizde yeterince forvet var zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Amisulashvili Kayseri'den kopuyor!

Kayserispor'da ortaya koyduğu futbolla beğeni toplayan Gürcü stoper Amisulashvili, Rusya'ya dönmek istiyor.

Kayserispor'un sezon başında Rusya Premier Ligi takımlarından Spartak Nalchik'ten kadrosuna kattığı Aleksandr Amisulashvili, yeniden Rusya'ya dönmeye çok yakın. Rusya Premier Ligi'ne bu sezon yükselen Kuban Krasnodar takımının, Gürcü oyuncuyu çok istediği ve resmi girişimleri başlatacağı öğrenildi.

Konuyla ilgili görüştüğümüz Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma şunları söyledi: "Rus Kulübü'nün Amisulashvili ile ilgilendiği doğrudur. Amisulashvili de Rusya'ya gitmek istediğini söyledi. Oyuncumuzun sözleşmesinde belirli bir miktar bonservis ücretini getirmesi halinde serbest kalır maddesi yer alıyor. Amisulashvili de bu parayı Rus takımının vermeye hazır olduğunu söyledi. Bekleyip gelişmeleri takip edeceğiz."

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu çok kötü oldu takımın gizli kahramanlarındandı en öndemli oyuncualrımızdan birini daha kaybettik defnasta adam kalmadı.3 milyon euro gibi bir bonservise verilmiş sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Amisulashvili biraz ayıp etmiş. Sonuçta transfer dönemi kapalı ve Kayserispor bu eksiği mecburen takım içerisinden gidermek zorunda kalacak. Ayrılacağını devre arası bildirseydi Kayseri de buna göre bir önlem alırdı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Serbest kalma maddesi 3M'miş,Oyuncuda gitmek istemiş..Yönetiminde yapacağı birşey yokmuş..Kesinlikle satmak istememişler.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Alırken kaça almıştı Kayseri? Kar edebildiler mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Şota gitmesini istemiyodu kesinlikle tabi çokda uğraşmışlar gitmemesi için fakat ailesi için gitmek istemiş transferde 2.4 milyon euro gibi bir karımız olmuş.Defansta zaten erenin sakıtlığı dolasıyla sıkıntımız vardı şimdi bu çok daha kötü oldu defansta alternatif isim kalmadı umarım başka bir sakatlık olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ama hakkaten Türkiye'nin iyi savunmacılarındandı.. Kayseri için büyük kayıp..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Amisulashvili gerçekten Kayserispor defansı için oldukça önemli bir oyuncuydu. Büyük kayıp olmuş onlar için...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Volkan babacan Fener e geri yollanmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Zalayeta ile bağlar koptu!

Spor Toto Süper Lig'in bu sezon flaş takımlarından Kayserispor'un, Uruguaylı forvet Zalayeta ile sözleşmesini feshettiği açıklandı.

Kayserispor, Uruguaylı forvet Zalayeta'nın sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

32 yaşındaki futbolcunun ailevi nedenlerden dolayı kulübünden ayrılmayı talep ettiği ve eşyalarını toplayıp ülkesine gittiği açıklandı.

Kayserispor sezon ortasında ikinci önemli kaybını yaşadı.

Aleksandr Amisulashvili mukavelesindeki maddeyi gerekçe göstererek kulübünden ayrılmıştı. 7 golle sarı kırmızılı ekibin en golcü ismi olan Uruguaylı forvet de ailevi sebepler yüzünden ülkesine dönme kararı aldı.

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Nedir bu Kayserispor'un yabancılardan çektiği.Sezon ortasındada çekilip gidilmezki.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yok abi bu takımda böyle şans oldukça başarı beklemek zor

Süleyman Hurma Gs ile cok ugrasti taraftarin ahini aldi iyi oluyor devam.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    bir şahsın yaptığı şeyler neden kulübe mal ediliyor? sonra bekle türk futbolu gelişsin.

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    bir şahsın yaptığı şeyler neden kulübe mal ediliyor? sonra bekle türk futbolu gelişsin.
    Bu takimin genel menajeri Süleyman Hurma degil mi futbolcularin kacmasinin en büyük sorumlusu da o bence. Herseyi Türk futbolunun gelismesine baglamasak olmaz zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

galatasaray ile uğraşan s. hurma ise kayserispor'un suçu ne?

aynısını aziz yıldırım'da da yapıyorsunuz. bunlar küçük hesaplar.

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    galatasaray ile uğraşan s. hurma ise kayserispor'un suçu ne?

aynısını aziz yıldırım'da da yapıyorsunuz. bunlar küçük hesaplar.
    Bence sen de mantiksiz konustugunun farkindasin benim dedigim sadece S.Hurma zamaninda Gs ile cok ugrasmisti simdi de kendi kulübünün basina talihsiz olaylar geliyor bunu büyütmenin ne mantigi var . Bunu aziz yildirim'a cekmenin ne mantigi var.

Son yillarda bir kac oyuncu daha bu sekilde ayrilmisti yanilmiyorsam Kayserispor'dan bana göre de bunun en büyük sorumlusu S. Hurma'dir. Nasil Gs'de basarisizligin büyük cogunlugunun A. Sezgin'de oldugu gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Galatasaray'da Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'la her maç öncesi görüşme yaptı, hatta Ali Turan'la kulubuyle görüşmeden anlaşma yaptı, Kayserispor'un ahını aldı o yüzden bu halde.

Bumudur hesap ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ali Turan'ın sözleşmesinin bitmesine 6 ay vardı. Görüşme yasaldı.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Kötü oldu Kayserispor için Zalayeta'nın gitmesi. Mevcut kadro içinde en kaliteli 2-3 isimden biriydi ve en kariyerlisiydi...

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Galatasaray'da Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'la her maç öncesi görüşme yaptı, hatta Ali Turan'la kulubuyle görüşmeden anlaşma yaptı, Kayserispor'un ahını aldı o yüzden bu halde.

Bumudur hesap ?
    Bjk ilgilenirken M. Topuz'u almak mi etik. Fb Bekir'i nasil almis ya da Deniz olayinda Genclerbirligi ile neden davalik olmus ya da olacakti tam hatirlamiyorum. Ali Turan olayi cok basit bir de Fm oynuyoruz bunu da bilmiyorsak artik adamin sözlesmesinin bitimine 6 ay kala istedigin gibi görüsürsün.

Benim anlatmak istedigim mesela Gökhan ve Topuz icin GS'ye kesinlikle satmayacagiz diyordu gazetelerde FB'ye bedava bile veririm haberleri cikmisti.

Gazetelerde gecen sezon Gs aleyhine bazen de kücük düsürücü aciklamalar yapmisti hatta resmi sitelerinde bile GS ile ilgili kücük düsürücü tahrik edici haberler vardi. Bu sezon da Hagi ile ilgili hirsiz muhabbetleri yerel gazetelerde cikti.

Kayserispor'u Tolunay Hoca ve Sota ile sevmeme ragmen bu adamlar yüzünden bana antipatik gelmeye basladi. Bunu bu kadar sorun yapmanizi anlayamadim.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Şimdi genç ben Fenerbahçe şunu nasıl aldı bunu nasıl aldı demedim. Senin söylediğinden bir fikir çıkardım ve yazdım. Bekir'le 6 ay kala değil son 3 ayında anlaştı Fenerbahçe bu dipnot. Sende FM oynuyorsun o kadar bunuda bilmiyorsan artık.

Herneyse üstte yazdığım senin gereksiz saldırına verdiğim cevap olsun. Gökhan ve Topuz için her maçtan önce oyuncularla görüşmesinden, onların aklını çelmesinden bıktığı için böyle bir açıklama yapabilirmi, yapabilir. Gazetelerde çıkan haberlerde yanlış olan ne var onu anlamadım ? Hagi bütün Kayseri'li vatandaşlara " Hırsızsınız siz, Hırsız " diye bağırdımı bağırdı. Gazetelerde bunu Hagi geldikten sonra ve maçtan önce haber yaptı. Nerelisin bilmiyorum ama bizim buralarda biri size yok yere " HIRSIZ " diye bağırdımı onu uzun süre unutmazsınız.

Herneyse seninle atışmazdım ama saldırdığına göre anlamsız birşey yazdığını farkına varmışsın, bunada cevap verme istersen uzatmayalım.

Sayfa 21 / 31 İlkİlk ... 111920212223 ... SonSon

Mesaj Yetkileri