TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Süleymanouyu kesebilir şota yabancı kontenjanı dolayısıyla hazırlık maçalrında volkan babacan oynuyormuş zaten ziani ortadada oynayan bir oyuncu moritz ilk yarı çok formsuzdu sanmıyorum mehmet ereni kesip moritzi oynatacağını Kujovçte son hazırlık maçında 2 gol 2 asist yapmış sanırım onu değerlendirmek isteyecektir bakalm
Kayseri'de bu şans oldukça bğtğn forvetler sakatlanır gene bir şey olmaz.Ziani iyidir iyi.
Ziani çok iyi olmuş ya helal valla.
Suleyman Hurma bu isi biliyor
Valla ligin en iyi kanatlarına sahip takımlarından biri oldu Kayseri![]()
Bu kezde cezayirli Rafik Djebbourla adımız geçiyor yabancı basında AEKdan ayrılmak istiyormuş Lille Stuttgart Frankfurt Rennes te istiyomuş galiba karim ziani ikna edecekmiş
http://www.transfermarkt.de/en/rafik...ler_20903.html
Yalnız pek sanmıyorum elimizde yeterince forvet var zaten
Amisulashvili Kayseri'den kopuyor!
Kayserispor'da ortaya koyduğu futbolla beğeni toplayan Gürcü stoper Amisulashvili, Rusya'ya dönmek istiyor.
Kayserispor'un sezon başında Rusya Premier Ligi takımlarından Spartak Nalchik'ten kadrosuna kattığı Aleksandr Amisulashvili, yeniden Rusya'ya dönmeye çok yakın. Rusya Premier Ligi'ne bu sezon yükselen Kuban Krasnodar takımının, Gürcü oyuncuyu çok istediği ve resmi girişimleri başlatacağı öğrenildi.
Konuyla ilgili görüştüğümüz Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma şunları söyledi: "Rus Kulübü'nün Amisulashvili ile ilgilendiği doğrudur. Amisulashvili de Rusya'ya gitmek istediğini söyledi. Oyuncumuzun sözleşmesinde belirli bir miktar bonservis ücretini getirmesi halinde serbest kalır maddesi yer alıyor. Amisulashvili de bu parayı Rus takımının vermeye hazır olduğunu söyledi. Bekleyip gelişmeleri takip edeceğiz."
Sporx
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bu çok kötü oldu takımın gizli kahramanlarındandı en öndemli oyuncualrımızdan birini daha kaybettik defnasta adam kalmadı.3 milyon euro gibi bir bonservise verilmiş sanırım
Amisulashvili biraz ayıp etmiş. Sonuçta transfer dönemi kapalı ve Kayserispor bu eksiği mecburen takım içerisinden gidermek zorunda kalacak. Ayrılacağını devre arası bildirseydi Kayseri de buna göre bir önlem alırdı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Serbest kalma maddesi 3M'miş,Oyuncuda gitmek istemiş..Yönetiminde yapacağı birşey yokmuş..Kesinlikle satmak istememişler.
Alırken kaça almıştı Kayseri? Kar edebildiler mi?
Şota gitmesini istemiyodu kesinlikle tabi çokda uğraşmışlar gitmemesi için fakat ailesi için gitmek istemiş transferde 2.4 milyon euro gibi bir karımız olmuş.Defansta zaten erenin sakıtlığı dolasıyla sıkıntımız vardı şimdi bu çok daha kötü oldu defansta alternatif isim kalmadı umarım başka bir sakatlık olmaz
Ama hakkaten Türkiye'nin iyi savunmacılarındandı.. Kayseri için büyük kayıp..
Amisulashvili gerçekten Kayserispor defansı için oldukça önemli bir oyuncuydu. Büyük kayıp olmuş onlar için...
Volkan babacan Fener e geri yollanmış.
Zalayeta ile bağlar koptu!
Spor Toto Süper Lig'in bu sezon flaş takımlarından Kayserispor'un, Uruguaylı forvet Zalayeta ile sözleşmesini feshettiği açıklandı.
Kayserispor, Uruguaylı forvet Zalayeta'nın sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.
32 yaşındaki futbolcunun ailevi nedenlerden dolayı kulübünden ayrılmayı talep ettiği ve eşyalarını toplayıp ülkesine gittiği açıklandı.
Kayserispor sezon ortasında ikinci önemli kaybını yaşadı.
Aleksandr Amisulashvili mukavelesindeki maddeyi gerekçe göstererek kulübünden ayrılmıştı. 7 golle sarı kırmızılı ekibin en golcü ismi olan Uruguaylı forvet de ailevi sebepler yüzünden ülkesine dönme kararı aldı.
Sporx
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Nedir bu Kayserispor'un yabancılardan çektiği.Sezon ortasındada çekilip gidilmezki.
Yok abi bu takımda böyle şans oldukça başarı beklemek zor
Süleyman Hurma Gs ile cok ugrasti taraftarin ahini aldi iyi oluyor devam.
galatasaray ile uğraşan s. hurma ise kayserispor'un suçu ne?
aynısını aziz yıldırım'da da yapıyorsunuz. bunlar küçük hesaplar.
Bence sen de mantiksiz konustugunun farkindasin benim dedigim sadece S.Hurma zamaninda Gs ile cok ugrasmisti simdi de kendi kulübünün basina talihsiz olaylar geliyor bunu büyütmenin ne mantigi var . Bunu aziz yildirim'a cekmenin ne mantigi var.
Son yillarda bir kac oyuncu daha bu sekilde ayrilmisti yanilmiyorsam Kayserispor'dan bana göre de bunun en büyük sorumlusu S. Hurma'dir. Nasil Gs'de basarisizligin büyük cogunlugunun A. Sezgin'de oldugu gibi.
Ali Turan'ın sözleşmesinin bitmesine 6 ay vardı. Görüşme yasaldı.
Kötü oldu Kayserispor için Zalayeta'nın gitmesi. Mevcut kadro içinde en kaliteli 2-3 isimden biriydi ve en kariyerlisiydi...
Bjk ilgilenirken M. Topuz'u almak mi etik. Fb Bekir'i nasil almis ya da Deniz olayinda Genclerbirligi ile neden davalik olmus ya da olacakti tam hatirlamiyorum. Ali Turan olayi cok basit bir de Fm oynuyoruz bunu da bilmiyorsak artik adamin sözlesmesinin bitimine 6 ay kala istedigin gibi görüsürsün.
Benim anlatmak istedigim mesela Gökhan ve Topuz icin GS'ye kesinlikle satmayacagiz diyordu gazetelerde FB'ye bedava bile veririm haberleri cikmisti.
Gazetelerde gecen sezon Gs aleyhine bazen de kücük düsürücü aciklamalar yapmisti hatta resmi sitelerinde bile GS ile ilgili kücük düsürücü tahrik edici haberler vardi. Bu sezon da Hagi ile ilgili hirsiz muhabbetleri yerel gazetelerde cikti.
Kayserispor'u Tolunay Hoca ve Sota ile sevmeme ragmen bu adamlar yüzünden bana antipatik gelmeye basladi. Bunu bu kadar sorun yapmanizi anlayamadim.
Şimdi genç ben Fenerbahçe şunu nasıl aldı bunu nasıl aldı demedim. Senin söylediğinden bir fikir çıkardım ve yazdım. Bekir'le 6 ay kala değil son 3 ayında anlaştı Fenerbahçe bu dipnot. Sende FM oynuyorsun o kadar bunuda bilmiyorsan artık.
Herneyse üstte yazdığım senin gereksiz saldırına verdiğim cevap olsun. Gökhan ve Topuz için her maçtan önce oyuncularla görüşmesinden, onların aklını çelmesinden bıktığı için böyle bir açıklama yapabilirmi, yapabilir. Gazetelerde çıkan haberlerde yanlış olan ne var onu anlamadım ? Hagi bütün Kayseri'li vatandaşlara " Hırsızsınız siz, Hırsız " diye bağırdımı bağırdı. Gazetelerde bunu Hagi geldikten sonra ve maçtan önce haber yaptı. Nerelisin bilmiyorum ama bizim buralarda biri size yok yere " HIRSIZ " diye bağırdımı onu uzun süre unutmazsınız.
Herneyse seninle atışmazdım ama saldırdığına göre anlamsız birşey yazdığını farkına varmışsın, bunada cevap verme istersen uzatmayalım.