Vay arkadaş. 3-2 yenildik son saniye vuruşuyla. Verdiğimiz 3 puanın 2 si ceza puanı zaten.
Vay arkadaş. 3-2 yenildik son saniye vuruşuyla. Verdiğimiz 3 puanın 2 si ceza puanı zaten.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bugün 1 sayı dışında hepsini cezadan verdi Bahri. Neyse bronzu alırız çeşit olur altın-gümüş-bronz![]()
Güreşte Amerikalıyı yendik. Bronz madalya maçına çıkacakmışız.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
21.50'demi cikiyor kizlar madalyalarini almaya ?
Yine 2-0 öndeyken 3-2 yenildi. Bronz madalya gitti.
Bahri ne yaptın yahu 2 maçı da 3-2 ile verdi![]()
Spiker Bahri' ye çok tecrübeli diye diye madalyayı aldı götürdü resmen.
Football is simple,but Football Manager is not
Amerika bütün takım oyunlarını forse ediyor herhalde. Şu anda bayan basketbolda da 3. periyodun sonunda 63-37 önde.
Voleybolu kaybettiler Brezilyaya
madalya siralamasinda 31. siradayiz.
Bize de bu yakışırdı.
Football is simple,but Football Manager is not
Çitaya bir adım uzakta bu Jamaika.36.84 nedir la100 metreyi 9.21 saniye de koşmuşlar 4x100m yarışında.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Olimpiyatlarda Futbola neden Türkiye katılmadı ?
Elemeleri geçemiyoruz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ne elemesi yahuOlimpiyat için eleme mi yapılıyor ? Her kıtanın en başarıları katılır. O yüzden biz katılamıyoruz. O yüzden Honduras katılıyor. Yani Honduras, Fas felan kendi kıtalarının ilk X takımı içindeler o yüzden katılıyorlar. Biz Avrupanın ilk X'inde yokuz o yüzden katılamıyoruz.
Valla %100 emin değilim bende. Aklımda böyle kalmış. Ama vardır bir standartı. Gelmiş geçmiş tüm başarılarına göre olabilir, son yıllara göre olabilir.
Katılan takımlar bunlar mesela
http://www.london2012.com/football/e...en/groups.html
Araştırdım, bunu buldum
dirk_heinen yazdı:
Olimpiyata futbol takımları neye göre katılıyor?
Her kıtada farklı kurallar varmış; Avrupa'daki seçmeler U-21 şampiyonasına göre belirlenmiş. İsviçre, İspanya ve Belarus U-21 turnuvasının ilk üçü.
Kurallar yıllar içerisinde değişse de bu olimpiyatta futbol kadroları 23 yaş altı olarak belirlenmiş. 23 yaş üstü 3 kişinin kadroda yer almasına izin var. (Düzetme, İngiltere değil) Büyük Britanya bu üçlünün birinde Ryan Giggs'i seçti örneğin.
Kııta bazında hangi ülkenin nasıl geldiğine dair bilgiler: http://www.fifa.com/mensolympic/qualifiers/index.html
Kaynak: http://www.tribundergi.com/forum/vie...#ixzz23Hds53M7
Al işte buyur, benim dediğime yakın birşey.
Burak
İyide Honduras dediğin takım grupta 2. olmuş ama İspanya sonuncu olmuş
Yani adamlar sonuçta derece yapıpta girdiler bu olimpiyata. Katılmak sonuna kadar hakları. Yaş sınırı varmış ona göre alıyorlarmış. Futbolu takip etmediğim için bilmiyordum. Yaş olayı gelince oturdu taşlar yerine.
Oda İspanya'nın sorunu, Alba, Muniain, Thiago Alcantara, Mata vs. vs. yıldızlarda var bu kadroda. Sonuncu oldularsa ya sallamamışlardır, yada şanssızlardır. Fifa sıralaması falan baz alınmalıydı bence, yaş sınırı yine olsun ama hiç bir oyuncusunu tanımadığım ülkelerde olmasın, turnuvanın kalitesini düşürür, ilgiyi azaltır, olimpiyata yakışmaz.
Burak