Çok geç en azından devre arasına kadar çekicez Aykut efendiyi kredisi çok fazla tükendi son 2 haftada tee ne zaman dedim bilmiyorum çok fazla değil 10.haftaya kadar istifa sesleri gelicek stadda
Baroninin kaynanası aykut hocaya büyü yapmış manevi evlat büyüsü
Rıdvan Dilmen Aykut Hoca'nın en büyük savunucusudur. O bile ne dedi bugün? Hamle sayısı kısıtlı ve ezbere. Yani artık Aykut Kocaman'ın kendine gelmesi gerekiyor yoksa kendini kapıda bulacak. Daha sezon başlamadan bunlar konuşulmaya başladı.
Kağıt üzerinde geçen sene son maça kadar şampiyonluk kovaladık. Vaslui'yi rahat geçtik ve süper kupayı son dakika penaltısıyle verdik. Yani kağıttan baktığımızda işler o kadar kötü değil ama bizim taraftarımız başarısızlığı sindirebilir,kötü futbolu korkak futbolu sindiremez. Bundan atıyorum 10 sene sonra Aykut Kocaman bu zamanları düşündüğünde çok pişman olabilir.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
10 kişi kalan takımın sahada eksik gözükmemesi bizim adımıza büyük başarı, Fenerbahçe adına sorgulanması gereken bir durumdur. 5 dakika bile baskı altına alamadılar. Orta saha transferi olursa Fenerbahçe çok daha iyi bir takım olabilir, yoksa illa ki sıkıntı yaşayacaklar gibi duruyor.
Napıyonuz la muhabbete bak benim sarıma lacivert dedi.![]()
aykut kocamana inanılmaz tepkiler var şunları duysada istifa etse ah be zico ah bir anlık hırsa sinire kurban gitti daumu nerdeyse kimse sevmezdi daumu gönderten çomak sokan kişide aykut kocamandır bunu bilin peki daum neden gitti aykut kocaman geldi ne oynatıyor çelişkili değil mi
aykut kocaman acıklama yaptı mı ?
Az önce bir arkadaşım twittera yazmış da aklıma geldi şimdi. Aydın'ın kaçırdığı pozisyondan sonra kameralar bir ara Fatih Terim'in pozisyon sonrası tepkisini gösterdi ve Fatih Hoca " Allah belanı versin" gibisinden bir söz söyledi. Belki de allah belasını versin böyle şansın falan dedi bilinmez ama bu kadar iyi niyetli , Polyanna olmayan arkadaşlar ne düşünür bu konuda merak ettim..
Hamit hiç hazır değil gözüküyor. Bu ağırlığıyla nasıl oynayacak sağ kanatta merak ediyorum.
Ziya Şengül: FB defansındaki hataları Metin Şentürk gördü, Aykut Kocaman görmedï...Hahahahaaaaaaaaaaa)))
Tebrikler aslanlar. iyi oynadik, hakettik kupayi.
Yılmaz Vural gelsin razıyım artık
Hasan Ali: "Dünyanin en buyuk derbilerinden biri bu. Ama sanssiz bir mac oldu bizim adimiza. Mactan cok Volkan'a üzüldük."
Hasan Ali: "Vaslui macinda Volkan'i herkes gordu. Aramizda dönmesi cok cok önemli."
Hasan Ali: "Daha cok paslasabilseydik rakibi yoracaktik. Bunu yapamadik."
Kuyt: "Taraftarlar, tribünler muhtesemdi. Elbette kupayi almak isterdik ama kaybettik."
Aykut Kocaman: "Kaybeden icin yorgunluk daha fazla artiyor. Zor tabi bu durum.."
Aykut Kocaman: "Sezon oncesi test maci olarak gozukuyordu. Iki farkli oyunu oynamaya calisan takimin da sinavi oldu."
Aykut Kocaman: "Hangi takim oyununu karsi tarafa kabul ettirecek ona bakmak istedik. Biz baslangicta karsi tarafin oyununu kabullendik."
Aykut Kocaman: "30. dakikada sonra oyunda dengeyi saglayabildik. Frikikten gelen gol bizi oyuna bagladi."
Aykut Kocaman: "Bazi oyuncularin sorumluluk almada sikinti yasamasi bizim oyunumuzu renkli hale getiremedi."
Aykut Kocaman: "2. gol ve kirmizi karttan sonra oyun tamamen bize donmustu ama yapmamiz gerekenleri yine yapamadik bu dakikalarda."
Aykut Kocaman: "Bu standarttaki bir mac icin 90'da verilen penaltiyi merak ediyorum. Goremedim daha pozisyonu."
Aykut Kocaman: "Sikinti yasadigimiz yerleri oyunculara hem gosterecegiz hem konusacagiz. Spartak Moskova maci oncesi halletmemiz gerekiyor"
Aykut Kocaman: "Bu mac baska bir macti. S.Moskova maci ayri bir senaryo ile oynanacak."
Aykut Kocaman: "Bugun macin basinda ufak hatalar bazi oyuncularin sorumluluklari disina cikmasina neden oldu. Yapmamalari gerekiyordu."
Gurcan Bilgic: "Fatih Terim neden büyük bir hoca oldugunu bize bir kez daha gösterdi."
Gurcan Bilgic: Durumu 2-2 iken uzatmalara goturecek saniyorsunuz. Defans yaptirmayip hala hucumu zorluyor. Hucum oynayacaksiniz diyor sahaya
Gurcan Bilgic: "Alex ve Kuyt'i kenara alin. Diger 9 oyuncu cok kötü oynadi Fenerbahce'de. Vasat bile degil, cok kötü."
Levent Tüzemen: "Fenerbahce'nin Emre'yi aradigi bir gercek."
REZİLLİK !
Sitem ve saygılarımla...
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
SON DAKİKA : Aykut Kocaman istifa etti
keşkeeeeeeee