Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kupanın sahibi hangi takım olur?

Voters
70. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

33 47.14%
  • Galatasaray

37 52.86%
Sayfa 21 / 25 İlkİlk ... 111920212223 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 726 sonuç

Konu: Süper Kupa Şampiyonu Galatasaray

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Herkese iyi geceler diyeyim, Galatasarayımıza hayırlı olsun kupa.

Sarııııııııı...
    Lacivertttt

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Çok geç en azından devre arasına kadar çekicez Aykut efendiyi kredisi çok fazla tükendi son 2 haftada tee ne zaman dedim bilmiyorum çok fazla değil 10.haftaya kadar istifa sesleri gelicek stadda

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Küfür etmiş olabilir. Sadece itirazdan kırmızı kart ile atılması pek mümkün görünmüyor bence. Hakemin üzerine yürüdüğü için ağır bir ceza alması gerekiyor.
    Sadece itiraz değildir o, maç içinde bir çok kişi defalarca itiraz etti, kimseyi atmadı, kabak Engin'e mi patladı yani
    Burak

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Lacivertttt
    Ama en büyük Cimbom onu nası yapıcaz

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Baroninin kaynanası aykut hocaya büyü yapmış manevi evlat büyüsü

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by vFor View Post
    Çok geç en azından devre arasına kadar çekicez Aykut efendiyi kredisi çok fazla tükendi son 2 haftada tee ne zaman dedim bilmiyorum çok fazla değil 10.haftaya kadar istifa sesleri gelicek stadda
    ligde kötü oynasakta her türlü 10. haftada ilk 2 de oluruz.. taraftar kolay kolay kocaman istifa diye bagirmaz istifa ederse kendiliginden eder.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Rıdvan Dilmen Aykut Hoca'nın en büyük savunucusudur. O bile ne dedi bugün? Hamle sayısı kısıtlı ve ezbere. Yani artık Aykut Kocaman'ın kendine gelmesi gerekiyor yoksa kendini kapıda bulacak. Daha sezon başlamadan bunlar konuşulmaya başladı.

Kağıt üzerinde geçen sene son maça kadar şampiyonluk kovaladık. Vaslui'yi rahat geçtik ve süper kupayı son dakika penaltısıyle verdik. Yani kağıttan baktığımızda işler o kadar kötü değil ama bizim taraftarımız başarısızlığı sindirebilir,kötü futbolu korkak futbolu sindiremez. Bundan atıyorum 10 sene sonra Aykut Kocaman bu zamanları düşündüğünde çok pişman olabilir.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Sana Göre

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"

Tebrikler kardeşim kupayı hakettiniz ama sadece o kadar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

10 kişi kalan takımın sahada eksik gözükmemesi bizim adımıza büyük başarı, Fenerbahçe adına sorgulanması gereken bir durumdur. 5 dakika bile baskı altına alamadılar. Orta saha transferi olursa Fenerbahçe çok daha iyi bir takım olabilir, yoksa illa ki sıkıntı yaşayacaklar gibi duruyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Sana Göre
    E arkadaş Galatasaraylı bir arkadaşın sarıı yazısına lacivert diye cevap veriyorsa benim de böyle takılmam da sorun yoktur

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    "Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"

Tebrikler kardeşim kupayı hakettiniz ama sadece o kadar
    Teşekkür ederim

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Napıyonuz la muhabbete bak benim sarıma lacivert dedi.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

aykut kocamana inanılmaz tepkiler var şunları duysada istifa etse ah be zico ah bir anlık hırsa sinire kurban gitti daumu nerdeyse kimse sevmezdi daumu gönderten çomak sokan kişide aykut kocamandır bunu bilin peki daum neden gitti aykut kocaman geldi ne oynatıyor çelişkili değil mi

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Umut Bulut,Elmander'i keser.
    Elmander bitirici bir forvet değil.Umut ona göre daha gola yatkın bir adam.Ayrıca Elmander'in yerli versiyonu Umut.Aybı baskıyı oda yapıyor.

Burak-Umut hücum hattı daha çok işler.

Muslera
    Eboue-Ujfa-Semih-Balta
    Melo ve Selçuk

Kanatlara Amrabat ve Hamit

İleride Umut ve Burak.

Bu durumda 1 yabancı boşa çıkar.Balta'nın yerine aslında Taiwo yada Vargas olsa of diyorum valla.
    Umut'un ek olarak uzaktan şutları çok iyi.Elmander den bu yöndende iyi

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Napıyonuz la muhabbete bak benim sarıma lacivert dedi.
    Dedi ama

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

aykut kocaman acıklama yaptı mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Az önce bir arkadaşım twittera yazmış da aklıma geldi şimdi. Aydın'ın kaçırdığı pozisyondan sonra kameralar bir ara Fatih Terim'in pozisyon sonrası tepkisini gösterdi ve Fatih Hoca " Allah belanı versin" gibisinden bir söz söyledi. Belki de allah belasını versin böyle şansın falan dedi bilinmez ama bu kadar iyi niyetli , Polyanna olmayan arkadaşlar ne düşünür bu konuda merak ettim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Şimdi yapıyor Ntvspor'da.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Hamit hiç hazır değil gözüküyor. Bu ağırlığıyla nasıl oynayacak sağ kanatta merak ediyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Ziya Şengül: FB defansındaki hataları Metin Şentürk gördü, Aykut Kocaman görmedï...Hahahahaaaaaaaaaaa )))

Tebrikler aslanlar. iyi oynadik, hakettik kupayi.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Az önce bir arkadaşım twittera yazmış da aklıma geldi şimdi. Aydın'ın kaçırdığı pozisyondan sonra kameralar bir ara Fatih Terim'in pozisyon sonrası tepkisini gösterdi ve Fatih Hoca " Allah belanı versin" gibisinden bir söz söyledi. Belki de allah belasını versin böyle şansın falan dedi bilinmez ama bu kadar iyi niyetli , Polyanna olmayan arkadaşlar ne düşünür bu konuda merak ettim..
    Ben büyütülecek bi şey görmüyorum. Allah belanı versin senin demiş de olabilir, biz de diyoruz televizyon başında. Normal şeyler, gerçekten istediği için söylemiş olacak değil ya.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yılmaz Vural gelsin razıyım artık

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post

Hasan Ali: "Dünyanin en buyuk derbilerinden biri bu. Ama sanssiz bir mac oldu bizim adimiza. Mactan cok Volkan'a üzüldük."

Hasan Ali: "Vaslui macinda Volkan'i herkes gordu. Aramizda dönmesi cok cok önemli."

Hasan Ali: "Daha cok paslasabilseydik rakibi yoracaktik. Bunu yapamadik."

Kuyt: "Taraftarlar, tribünler muhtesemdi. Elbette kupayi almak isterdik ama kaybettik."

Aykut Kocaman: "Kaybeden icin yorgunluk daha fazla artiyor. Zor tabi bu durum.."

Aykut Kocaman: "Sezon oncesi test maci olarak gozukuyordu. Iki farkli oyunu oynamaya calisan takimin da sinavi oldu."

Aykut Kocaman: "Hangi takim oyununu karsi tarafa kabul ettirecek ona bakmak istedik. Biz baslangicta karsi tarafin oyununu kabullendik."

Aykut Kocaman: "30. dakikada sonra oyunda dengeyi saglayabildik. Frikikten gelen gol bizi oyuna bagladi."

Aykut Kocaman: "Bazi oyuncularin sorumluluk almada sikinti yasamasi bizim oyunumuzu renkli hale getiremedi."

Aykut Kocaman: "2. gol ve kirmizi karttan sonra oyun tamamen bize donmustu ama yapmamiz gerekenleri yine yapamadik bu dakikalarda."

Aykut Kocaman: "Bu standarttaki bir mac icin 90'da verilen penaltiyi merak ediyorum. Goremedim daha pozisyonu."

Aykut Kocaman: "Sikinti yasadigimiz yerleri oyunculara hem gosterecegiz hem konusacagiz. Spartak Moskova maci oncesi halletmemiz gerekiyor"

Aykut Kocaman: "Bu mac baska bir macti. S.Moskova maci ayri bir senaryo ile oynanacak."

Aykut Kocaman: "Bugun macin basinda ufak hatalar bazi oyuncularin sorumluluklari disina cikmasina neden oldu. Yapmamalari gerekiyordu."

Gurcan Bilgic: "Fatih Terim neden büyük bir hoca oldugunu bize bir kez daha gösterdi."

Gurcan Bilgic: Durumu 2-2 iken uzatmalara goturecek saniyorsunuz. Defans yaptirmayip hala hucumu zorluyor. Hucum oynayacaksiniz diyor sahaya

Gurcan Bilgic: "Alex ve Kuyt'i kenara alin. Diger 9 oyuncu cok kötü oynadi Fenerbahce'de. Vasat bile degil, cok kötü."

Levent Tüzemen: "Fenerbahce'nin Emre'yi aradigi bir gercek."

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

REZİLLİK !

Sitem ve saygılarımla...
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben büyütülecek bi şey görmüyorum. Allah belanı versin senin demiş de olabilir, biz de diyoruz televizyon başında. Normal şeyler, gerçekten istediği için söylemiş olacak değil ya.
    Tabii ki haset duyarak söylemiş olamaz ama o esnada yanında olan topçular var. Onların duyup da nasıl tepki verecekleri falan önemli yani bilmiyorum sadece bana mı öyle geliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Tabii ki haset duyarak söylemiş olamaz ama o esnada yanında olan topçular var. Onların duyup da nasıl tepki verecekleri falan önemli yani bilmiyorum sadece bana mı öyle geliyor.
    Bilmiyorum ben futbolcu olsam o kadar etkilenmem sanırım. Çok büyük bi olay değil, oyuncusunu döveni biliyoruz bkz. Yılmaz Vural

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Nordanvedr View Post
    REZİLLİK !

Sitem ve saygılarımla...
    Ne rezillik ?

soru ve saygılarımla...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Ne rezillik ?

soru ve saygılarımla...
    Orta saha ve Hakem rezilliği diye düşünüyorum.

Tahmin ve saygılarımla...

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

SON DAKİKA : Aykut Kocaman istifa etti

keşkeeeeeeee

Sayfa 21 / 25 İlkİlk ... 111920212223 ... SonSon

Mesaj Yetkileri