Sayfa 21 / 22 İlkİlk ... 1119202122 SonSon
601 ile 630 arası toplam 653 sonuç

Konu: Football Manager 2013 | Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by Lord Black View Post
    Finansal konularda bu kadar titiz ve cimri davranan birtek ben mi varım acaba

Potansiyelli gençleri ucuza alıp pahalıya satarak elde edilen para

o nasıl bir bütçedir yahu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    o nasıl bir bütçedir yahu
    Porto tarzı bi transfer politikası sonucu..

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Porto tarzı bi transfer politikası sonucu..
    bende senin yolundan geliyodum lyonla 50 milyon euro bütçe oluşturdum ama sonra pek bakmadım kariyere

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben hala Cristian'ı satarken şu diğer bonservis ortaklarına giden paralara ayar oluyorum, hayır kurbanda danaya girsen bu kadar ortak bulamazsın bu herife kaç kişi girmişse artık pay alan alana : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Rooney'i aldım bonservissiz adam 28 yaşında şu an Sow'u satmayı düşünüyorum.Jerome Boateng de geldi aynı şeklde bonservissiz ne yapayım sizce ?

Rooney i nasıl aldın dostum. Bende masaya bile oturmuyorlar siz nasıl alıyorsunuz editörmü kullanıyorsunuz nedir

Yok hocam aykut kocaman bi anda önerdi bana ama keşke almasaydım paramı yedi bi de sakatlandı satacam şimdi onu yerine genç regenler alacam.Öyle düşünüyorum.Hile bizde olmaz gardaş

Quote Originally Posted by ysf1461 View Post
    Yok hocam aykut kocaman bi anda önerdi bana ama keşke almasaydım paramı yedi bi de sakatlandı satacam şimdi onu yerine genç regenler alacam.Öyle düşünüyorum.Hile bizde olmaz gardaş
    Kusura bakma hocam su-i zan da bulundum oyuncular yaşlandııkça boşta kalabiliyorlar bu şekilde gelebiliyor. Bende Ronaldinho yu aldım ama oynatmadım hiç diyebilirim son 15 dk da falan oyuna aldım ama malum yabancı sınırlaması var yedekler komple türk olmak zorunda kalıyor bende Xavi de teklifimi görmek istedi. 7 milyon euro verdim 1 yıllık sözleşme teklif ettim kaçtı masadan

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Arkadaşlar küme düşmüş Tottenham'dan Bale'in Fenerbahçe'ye gelme olasılığı var mı?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Şampiyonlar ligini falan aldıysan olabilir. Avrupa kupası yoksa çok zor..

Ben 2 yıl şamp oldum ligde avrupa da yarı final falan oynadım öyle geldi rooney bedelsiz bale de gelir bence ama illaki kupa gerekmiyor onun için yani onuda söyliyim )

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

fenerbahçe'yle başarılı olamıyorum ben yahu. :|
    (/s)

Önceki seri Fenerbahçe'yle başarıdan başarıya koşardım FM 13 e yeni başladım ilk senem henüz ŞL den elendim UEFA gruplarda çok kötüyüz ligde 10 hafta civarına gelinde 8. sıradayım kovulmam an meselesi tek değilsin goosfraba

Quote Originally Posted by Chivalry View Post
    Önceki seri Fenerbahçe'yle başarıdan başarıya koşardım FM 13 e yeni başladım ilk senem henüz ŞL den elendim UEFA gruplarda çok kötüyüz ligde 10 hafta civarına gelinde 8. sıradayım kovulmam an meselesi tek değilsin goosfraba
    Yanlız değilsin Bana Şöyle geldi oyun bu sene oyunu kolaylaştırmaktan zorlaştımışlar misal arkadaşla mac yapıyoruz(100.turnuva database vardı9 onun üzerinden ben o kadar oyumucı komutları takım komutları fln uğraşıyorum hiç değişiklik yapmada default taktik koyuyor 3-0 3-1 gibi yeniliyorum yani bence bu seride Kaş yapalım derken göz çıkarmışlar Önerim 4-5-1 ön libero lu sistem de oynat bide sezon öncesin 15 tane fln düşük takımla mac yap bence takım daha iyi alışıyor biribirine

Sanırım bu serinin en iyi Beykan'ı elimde olacak 3-4 seneye.Sırf Beykan için Stracqualursi'yi aldım özel ders verdiriyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post

Sanırım bu serinin en iyi Beykan'ı elimde olacak 3-4 seneye.Sırf Beykan için Stracqualursi'yi aldım özel ders verdiriyorum.
    Oo çok iyi bi profille çıkmış Beykan. İlerleyen zamanlarda ssler bekliyorum profiliyle ilgili

oyuncu tartışma alanında ilgili başlığı bulamadığım için buraya yazmak istiyorum. moussa sow oyunda transfer güncellemesiyle bildiğin roger milla olmuş. araştırmacıya soruyorum sizce o derece iyi bir futbolcu mu?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Görmemişim ben mental olarak harika gelişmiş dostum kimle çalıştırdın? Antremanlarda neye odakladın?

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Antrenman kısmında bireysel antrenman'da antrenör ne diyorsa çalıştırdım ve 2 haftada bir kontrol ettim odak noktası değişir diye değiştiğinde onu uyguladım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

falcao 38.5 milyon euroya satılık 27 yaşında şuan. bende 30 luk lisandro var satıp falcao yu kapsammı değer mi?

higuain de satılık aynı fiyata (25 yaşında)
    Last edited by Önder HOCA : 27.Ağustos.2013 at 22:18

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    falcao 38.5 milyon euroya satılık 27 yaşında şuan. bende 30 luk lisandro var satıp falcao yu kapsammı değer mi?

higuain de satılık aynı fiyata (25 yaşında)
    ikisi de insanlık dışı ama falcao daha anormal bir kereisnde neredeyse maç başına 2 gol ortalamayla oynuyodu atm de benle

Geliyorlarsa al derim ben.

Falcao'yu fırsatçı golcü pozisyonunda tek forvet oynattım, almadık ödül bırakmadı oyunda ayakla atıyor, kafayla atıyor, beleş atıyor, her türlü atıyor tabi formasyonun ve gerideki oyuncularında payı büyük.

Beyler bu ceza olayını editörden yapabilirmiyiz ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

fb için en güncel transfer güncellemesini nerede bulabilirim v.t. bölümünde en fazla temmuzun sonuna doğru var ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

sonuç olararak 2siylede anlaşabilirdik ama transfer sezonunda değildim lopezi satamadan param olmadığı içinde transfer sezonunu bekledim ama satılıktan çıkardılar :S

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İlk sezon nasıl gelecekti ki Falcao falan

ilk sezon imkansız zaten. hatta ilk sezon ŞL kazanılsa bile ben alınabileceğini sanmıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

2. sene zaten forumdaki güncellemeyle falcao monaco da higuain napolide 2 side satılık listesindeydi kabul edebiliyorlardı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yunanlılara karşı iyi istatistik yaptık

Sayfa 21 / 22 İlkİlk ... 1119202122 SonSon

Mesaj Yetkileri